35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc
))
Mój mąz też przyjechał, hehe
Dorka śliczności zdjęcieBardzo Wam gratuluję
iwcia77, MartaDidinio, Dorka1979, mysza1975, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorka, chciałabym widzieć minę Twojego gina. Napisz coś więcej, co mówił?
Sabina, iwcia77, ania.g, MartaDidinio, polarmiś, caffe, megan8, mama78, Bliska 77, Elfik, Mega, moremi, malgos741, peppapig, Lucky, sjoanka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ano dobrze sie czuje
zwariowalam na punkcie tej marki Happy mum , siedze w necie i sie jaram
tak - to ja moge w ciazy wygladac
juz sie nie moge doczekac przyjazdu do gdanska aby zmierzyc te spodnie od Ciebie
. H&M to jakas porazka
.Koniecznie do gdyni bede musiala pojechac - tam jest sklep, cos sobie pomierzyc , bo z rozmiarowka w necie to sama nie wiem
Sabina- normalna matka jestes! - priorytet- dziecko- a ty na samym koncu
Iwcia, nie wszystkie H&M i C&A i inne sklepy mają stanowiska ciążowe, trzeba obdzwonić i się upewnić, ja jeżdżę do Portu Rumia, tam są na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 21:22
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Skurczybyk zamiast się tłumaczyć to zaczął się cieszyć, że mi się udało.I z tego powodu ja zapomniałam zapytać jak to się mogło stać skoro on twierdził, że jestem bezpłodna
Gratuluje kropeczki..Sliczne zdjecie ..Nie dziwie ci sie ze zapomnialas go ochrzanaic jak zobaczylas swoje cudo na monitorze..Tez bym zapomniala w takiej chwiliSabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj dostałam kartę dawcy
jakis czas temu wysłałam swoje zgłoszenie jako dawca komórek macierzystych
Już myslałam że sie nie nadaje albo coś mi jest że sie tak długo nie odzywają a tu dzisiaj niespodzinka !
Ciekawe czy trafi się ktoś z kim mam zgodność tkankową czy jakoś tak?
PS. tak mnie dzisiaj cycki bolą że muszę się znieczulićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 21:50
Bliska 77, Sabina, mama78, Mega, mysza1975, Dorka1979, caffe, moremi, Pusurek, malgos741, polarmiś, peppapig, ania.g, samira, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A poza tym odkryłam tajemnicę wszechświata
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f431316f0e9.jpgBliska 77, Sabina, Mega, mysza1975, Dorka1979, caffe, moremi, MartaDidinio, Simba, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:A ja dzisiaj dostałam kartę dawcy
jakis czas temu wysłałam swoje zgłoszenie jako dawca komórek macierzystych
Już myslałam że sie nie nadaje albo coś mi jest że sie tak długo nie odzywają a tu dzisiaj niespodzinka !
Ciekawe czy trafi się ktoś z kim mam zgodność tkankową czy jakoś tak?
PS. tak mnie dzisiaj cycki bolą że muszę się znieczulićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 22:04
Sabina, Niuta, Elfik, mysza1975, caffe, ania.g, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:to bardzo ladnie, moj m jest krwiodawca, ja niestety nie moge byc ale oboje jestesmy w DKMS zarejestrowani juz prawie dwa lata, obecnie, ze wzgledu na ciaze jestem poza kista dawcow
To super że oboje w to "weszliście"
Mój M na póki co nie daje sie namówić ale nie będę go naciskać.
W ogóle to jakaś taka dobroczynność sie we nmie włączyła.
Zrobiłam Szlachetną Paczkę
Adoptowałam jeża
Zostałam dawcą
Ciekawe co jeszcze mi "odbije" ?Bliska 77, Elfik, Mega, mysza1975, kapturnica, caffe, moremi, Pusurek, Simba, malgos741, polarmiś, Sabina, peppapig, Żanet, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
Niuta wrote:To super że oboje w to "weszliście"
Mój M na póki co nie daje sie namówić ale nie będę go naciskać.
W ogóle to jakaś taka dobroczynność sie we nmie włączyła.
Zrobiłam Szlachetną Paczkę
Adoptowałam jeża
Zostałam dawcą
Ciekawe co jeszcze mi "odbije" ?Niuta, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:bardzo fajnie, oby wiecej takich dobrych uczynkow, polecam jeszcze stronke www.siepomaga.pl czesto w miare mozliwosci dorzucam tyle ile akurat moge
Kurcze. Strasznie ruszająca stronka. Oczywiście dorzyciłam parę groszy. Dla rodziców których synek, który urodzi się za miesiąc, nie ma lewej komory serca. Straszne.peppapig, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Nie chce nikogo zniechęcać, bo to może ja nie umiem kupować ciuchów, ale moje doświadczenie jest takie: w sklepach on-line wszystko fajnie wygląda, ale ja wolę iść przymierzyć, dotknąć, niestety w realu dość, że asortyment bardzo ograniczony, to jeszcze wszystko o wiele gorzej wygląda, a ceny... szkoda gadać.
Może w innych miastach jest lepiej. To są moje krakowskie obserwacje.
kapturnica, Mega, Simba, peppapig, Lucky, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A mnie dopadła depresja... Smuteczki, płaczki, masakra normalnie... I spać nie mogę a muszę wstać o 5:30
Dorka jeszcze raz gratulacjeDorka1979, Sabina, mysza1975, Lucky, Żanet, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość