X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa T super wieści,
    Bursztyn to oczekiwanie jest najgorsze, wiem, bo sama czekałam na wynik his-pat 3 tygodnie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

A mnie wczoraj ogarnęły takie smuteczki, że łzy leciały ciurkiem. Mój M zgłupiał, bo sama nie potrafiłam mu wytłumaczyć dlaczego i nie wiedział co robić. Meliski mi naparzył, poprzytulał i trochę lepiej mi się zrobiło.

Lucky, Bliska 77, Żanet, Mega, iwcia77, MartaDidinio, Simba, Sabina, caffe, malgos741, grosza lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Belly pokazuję, że do porodu zostało mi 100 dni. Imprezkę studniówkową można by zorganizować ;-)

kapturnica, Lucky, ania.g, Mega, iwcia77, Dorka1979, Simba, MartaDidinio, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.

mysza1975, kapturnica, paszczakin, Lucky, Bliska 77, EwaT, ania.g, Żanet, Mega, iwcia77, samira, polarmiś, MartaDidinio, monia 70, Dorka1979, Simba, megan8, Sabina, peppapig, Pusurek, caffe, Niuta, Mango, malgos741, Alis, grosza lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    No i Belly pokazuję, że do porodu zostało mi 100 dni. Imprezkę studniówkową można by zorganizować ;-)

to teraz odliczaj w tyl do matury =D

mysza1975, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.

zycze duzo zdrowka i sil i mamusi i coruni 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 17:37

anna maria, mysza1975, Lucky, iwcia77, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucky z tego co sie orientuje to wiekszosc przeciwzapalnych jednak ma przeciwskazania przy staranaich sie...A nie masz zwyklej kwasnej wody???jest w tubkach albo tabletkach..
    Jest jeszcze stary sposob , ale nie co smierdzacy..Oklad z octu..Niestety zapaszek sie bedzie ciagnal dosc ostry....

Lucky, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, siły i zdrowia dla mamy <3
    Anna, dobrze że te chwile już za Tobą. Szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiego powrotu Helenka do domu <3

Lucky, iwcia77, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna, duzo zdrowia, wszystko bedzie ok, jestem pewna, bardzo sie ciesze, ze z Helenka jest coraz lepiej, duzo zdrowka dla Corci,
    Lucky, nie wiem co Ci doradzic cholera, moze jakies oklady na to kolano :)
    tak ja nadal w dwupaku i szczerze powiedziawszy przechodze jakis kryzys, wlasnie sie poryczalam nie wiadomo z jakiego powodu

Żanet, Mega, iwcia77, mysza1975, MartaDidinio, Sabina, caffe, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ewa T super wieści,
    Bursztyn to oczekiwanie jest najgorsze, wiem, bo sama czekałam na wynik his-pat 3 tygodnie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

A mnie wczoraj ogarnęły takie smuteczki, że łzy leciały ciurkiem. Mój M zgłupiał, bo sama nie potrafiłam mu wytłumaczyć dlaczego i nie wiedział co robić. Meliski mi naparzył, poprzytulał i trochę lepiej mi się zrobiło.

Mysza, też przechodziłam przez okres płaczków, pobeczysz, poużalasz sie nad sobą i będzie OK :) Gratuluję Studniówki!

iwcia77, mysza1975, Sabina, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

Anna Maria, dużo zdrówka dla Was obu :)

iwcia77, mysza1975, Bliska 77, MartaDidinio, Sabina, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria ode mnie tez duzo zdrówka dla was obu

Bliska 77, MartaDidinio, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria- ale przezycia:-O, niech szybko sila ci wroci <3

Bursztyn- co Cie nie zabije to Cie wzmocni, dasz sobie switnie rade ze wszystkim :)

MartaDidinio, Sabina, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to mialam wczoraj 2 x napad jakiejs agresji :( a potem bylo mi zal i chcialo mi sie ryczec...dr jekyl i mister hyde mi sie wlaczyl...sama siebie nie rozumiem :(
    mysza1975 wrote:

mysza1975, Bliska 77, MartaDidinio, Simba, Sabina, Żanet, Lucky lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    No ja to mialam wczoraj 2 x napad jakiejs agresji :( a potem bylo mi zal i chcialo mi sie ryczec...dr jekyl i mister hyde mi sie wlaczyl...sama siebie nie rozumiem :(

Ale w ciazy nie musisz siebie rozumiec 8)
    Wahania hormonow powoduja wlasnie takie hustawki nastrojow...Pamietam , ze potrafilam smiac sie i plakac naprzemiennie..A za chwile wrzeszczec , ze maz nie umyl talerza po sobie....Jak wariatka =D

mysza1975, iwcia77, MartaDidinio, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    super
    mozna wiedziec w jakiej okolicy?
    Woj. Opolskie niedaleko Namyslowa. Jestesmy juz rolnikami. Szukamy kolejnch hektarow:-

)ja mam kalosze musze kupic gumiaki bo kaloszki sa ala seksowne z a la koronek.

iwcia77, ania.g, Sabina, caffe, Żanet, Bliska 77, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    machne mu zdjatko moze dzis to wstawie :)

dziewczyny macie doswiadczenie po cc- kiedy @ przychodzi? przy nieregularnym karmieniu?
    Ja karmilam regularnie i przyszla po 9 miesiacach.

MartaDidinio, Sabina, caffe, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile wazysz i mierzysz?
    EwaT wrote:
    hej
    u mnie rano było 2kg mniej na wadze niż pzred ciążą i zamierzam tą tendencje utrzymywać....mały ciągnie z cyca elegancko i to chyba pomaga
    Bursztyn co tam u mamy?
    Wojtek gdzie sie ukrywasz? :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, ale sie sama siebie boje :-O zamkna mnie w Tworkach ...a nie w Cottolengo ( wloski psychiatryk)
    kapturnica wrote:
    Ale w ciazy nie musisz siebie rozumiec 8)
    Wahania hormonow powoduja wlasnie takie hustawki nastrojow...Pamietam , ze potrafilam smiac sie i plakac naprzemiennie..A za chwile wrzeszczec , ze maz nie umyl talerza po sobie....Jak wariatka =D

mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek Caffe do zjedzenia z musztardka... Twoja Miske bym zjadla Misku z chrzanem....:-)
    polarmiś wrote:
    Witam dziewczynki.

Jestem jak mama noworodka, noc nieprzespana, piasek w oczach bo mala piszczala, biegala, nie miala ochoty na blogi sen.
    Do tego w nocy w 24 dc dostalam silnych boli okresowych i @ przylazla.
    Dzisiaj kupujemy ziemie, maz gumowce z tej okazji sobie kupil:-)

Pozdrawiam.

iwcia77, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo po 4 miesiacach....
    Aprilka wrote:
    Po około 8 tygodniach....:)

Sabina, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 3921 3922 3923 3924 3925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ