35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tam oj tam podrzucisz dziecko komuś z rodziny na nockę jak będzie już wystarczająco duże, czyli coś koło roczku i możecie balować całą nockęAlis wrote:A tak poza tym cały dzień spać mi się chce, poza tym moje ulubione miejsce pobytu to sofa, a mój mąż ma napad aktywności i chce mnie ciągać po pubach, koncertach, na wyjazdy weekendowe, a mi głupio. Bo wychodzi, że taka stetryczała jestem i tylko w domu i w domu. Nie chcę go zamykać w czterech ścianach, żeby facet w pełni sił się ze mną kisił. Z drugiej strony nie mam siły i chęci na to wszystko. A on mnie przekonuje, że później już nie będzie jak itd.
Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlogoslawieni ci, ktorzy nie spia, albowiem oni...
Kurka, zywcem do nieba chyba pojde... Bimbam sie w lozku od 3, a spac poszlam po 23, padnieta totalnie po koncercie Brodki. Wykonczy mnie to nie spanie...
Inna sprawa, ze na termometrze jest juz 19 stopni. Miami czy co?
Kanapka w garsc i dzien dobry wszystkim!
Simba, iwcia77, Mega, Niuta, caffe, Alis, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Ci ja, ze lypa ta Italia. W Pl daliby podklady chociaz... Koszuline tez, zgrzebna, bo zgrzebna, ale by dali...iwcia77 wrote:Kurde, to tu w italii mi nic nie dadza w szpitalu...wlasnie przeczytalam ze mam miec:
1. biustonosz do karmienia+ majty z siatki???
2. koszule nocne z guzikami z przodu
3. podpaski- wielki rozmiar specjalne do " po porodzie"
tyle w temacie..
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie
kurde ja nadal nic, już w nocy myśleliśmy ze coś zaczyna się dziać, bo i skurcze były i nawet z lekka mnie przeczyściło, czekaliśmy do około 2 i nic, cisza, teraz są tylko skurcze co jakiś czas ale oczywiście nieregularne itp, piję właśnie kawkę bo jestem lekko nieprzytomna
dziś zaczęłam 40ty tydzień, moja córka w 2008 roku była już ponad 1,5 tygodnia na świecie, wiem, ze w torbie szpitalnej muszę zrobić małe przegrupowanie rozmiarów dla dzidzi.....
Alis, jak najbardziej może się zdarzyć że tych skurczów nie czujesz, są kobiety które w ogóle nie czują typowych skurczów.......
miłego dnia laseczki
Pusur, w nocy się śpi!!!!! (hahah znam ten ból niestety)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:14
Sabina, Żanet, caffe, Mega, Alis, ania.g, Simba, Pusurek, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
I ja witam się ze wszystkim

Łikend zapowiada się cuuuudownie.
My husband wybiera się dzisiaj DO Łagowa na zlot motocyklowy.
A ja mam chatę wolną i czas tylko dla siebie.
Będę leżeć, pachnieć i pić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c81bfbfb97e.jpg
Bliska 77, kapturnica, Żanet, caffe, Sabina, Mega, Alis, Aprilka, ania.g, Simba, Pusurek, Bozia3, iwcia77, MartaDidinio, Dorka1979, peppapig, sjoanka, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
w takim razie udanego weekenduNiuta wrote:I ja witam się ze wszystkim

Łikend zapowiada się cuuuudownie.
My husband wybiera się dzisiaj DO Łagowa na zlot motocyklowy.
A ja mam chatę wolną i czas tylko dla siebie.
Będę leżeć, pachnieć i pić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c81bfbfb97e.jpg
kapturnica, Niuta lubią tę wiadomość