X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    kurde znowu mam takie bole w odcinku ledzwiowym i krzyzowym ze normalnie wstac ne moge ani chodzic
    byc moze to tebole tzw przepowiadajace????

mysza1975 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    mysle, ze Samirka musi po prostu odpoczac,
    Ewa, napisz choc dwa slowa co u Was
    Bursztynku, odezwij sie koniecznie

u nas dobrze
    mały je ładnie i śpi
    ja mam piasek w oczach non stop
    musielismy go znowu kłuć bo trzeba było powtórzyć badania genetyczne, jakis błąd techniczny wystapił, wyniki w przyszłym tygodniu...no i chrzciny

Bliska 77, iwcia77, Mega, Żanet, caffe, samira, ania.g, Bozia3, mama78, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    czyżby...?
    dziwne prawda? ;)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    byc moze to tebole tzw przepowiadajace????
    przepowiadajace to mam juz od miesiaca, dlatego tez jestem coraz mniej czujna ;)

iwcia77, Żanet, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przepowiadajace to mam juz od miesiaca, dlatego tez jestem coraz mniej czujna ;)
    A powinnas byc coraz bardziej =D heheheh

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u nas dobrze
    mały je ładnie i śpi
    musielismy go znowu kłuć bo trzeba było powtórzyć badania genetyczne, jakis błąd techniczny wystapił, wyniki w przyszłym tygodniu...no i chrzciny
    Ewa, jak dobrze ze sie odezwalas, przykro mi ze Tomaszek znow musi byc kluty, mam nadzieje ze tym razem obedzie sie bez problemow, trzymam kciuki za wyniki

EwaT, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no dokladnie, niestety

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to daj znac jak wyszly te badania , usciski :)
    EwaT wrote:
    u nas dobrze
    mały je ładnie i śpi

Bliska 77, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no, bo przeoczysz i co wtedy? ;)

iwcia77, kapturnica, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jak na moje skromne oko to nie mialas jeszcze owulacji..cykl wyglada jak na razie na typowo jednofazowy..Testy to tylko pomoc..to , ze wyjdzie pozytywny nie oznacza, ze bedzie ovulejszyn ale , ze moze byc w ciagu kolejnych 40godzin..Takze niestety musisz czekac dalej...
    dzieki kapturnica tylko Tobie sie chcialo zajrzec na moj wykres,byc moze jeszcze nie bylo tej owulki,ale tak dlugo?czy wogole jej nie bedzie tym razem?czy jak sa cykle bezowulacyjne to tempka nie wzrasta??chyba od momentu jak robie wykresy jeszcze mi sie nie zdazylo..niewiem co o tym myslec

sprobije wrzucic tu miniature wykresu ale niewiem jak sie to robi i czy wyjdzie ;)
    p.s. bozia pozdrow bursztynka

064bae771c5f29e38905fd5e4ba09be5.png

kapturnica lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    dzieki kapturnica tylko Tobie sie chcialo zajrzec na moj wykres,byc moze jeszcze nie bylo tej owulki,ale tak dlugo?czy wogole jej nie bedzie tym razem?czy jak sa cykle bezowulacyjne to tempka nie wzrasta??chyba od momentu jak robie wykresy jeszcze mi sie nie zdazylo..niewiem co o tym myslec

Czasem zdarza sie ze sa pozne owulacje , ja mam syna z owulacji kolo45dnia cyklu ;) cuda sie zdarzaja ehhehe
    Czasem nawet w cyklach beZowulacyjnych wystepuje wzrost temperatury bo dochodzi do tzw luf czyli lutenizacji pecherzyka (nie peka ), ktory zamienia sie w cialko zolte i wytwarza progesteron, co z kolei skutkuje wzrostem temp..I tak naprawde to to czy bedzie , byla czy jest owulacja mozemy stwierdzic jedynie na podstawie monitoringu usg lub badan estradiolu w roznych dniach cyklu
    Testy opwulacyjne nawet jak wychodza pozytywnie to i tak nie sa gwarantem ze wystapi owulacja ale , ze organizm przymierza sie do niej//Piszesz , ze do tej pory ci sie nie zdarzylo..Podobno 1 czy 2cykle bezowulacyjne zdarzaja sie kazdej kobiecie w roku i jest to sytuacja jak najbardziej normalna :)
    Poobserwuj sie ejszcze troche ..U mnie jak cykl przedluzal sie, a wiedzialam ze na bank bezowulacyjny bo po monicie okazalo sie ze przestal rosnac to zapodalam sobie 10dni dupka i zakonczylam cykl...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 20:35

AsiaPoli lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, ja ci nie pomoge, bo bladego pojecia nie mam o temperaturkach...:(
    AsiaPoli wrote:

sprobije wrzucic tu miniature wykresu ale niewiem jak sie to robi i czy wyjdzie ;)
    p.s. bozia pozdrow bursztynka

064bae771c5f29e38905fd5e4ba09be5.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ty zdawaj jutro reacje co do miny gina na twoją ciążę :D

iwcia77, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam :D ...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam :D ...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?
    nie wiem ja zawsze klikam kup teraz

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no, bo przeoczysz i co wtedy? ;)
    urodze w domciu, ale by byla jazda

Sabina, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    daj linka to ci popatrze ../.heheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    urodze w domciu, ale by byla jazda
    Przynajmniej meczu nie przegapicie ;)

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się chce PIWAAAAAAA! a nie mam w domu, co za niedopatrzenie z mojej strony :(

Simba, Niuta, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak mi się chce PIWAAAAAAA! a nie mam w domu, co za niedopatrzenie z mojej strony :(

ja właśnie ostatnie skończyłam :-(
    I chce mi się następnego!!!!!!!

Sabina, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
‹‹ 3916 3917 3918 3919 3920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ