35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:mysle, ze Samirka musi po prostu odpoczac,
Ewa, napisz choc dwa slowa co u Was
Bursztynku, odezwij sie koniecznie
u nas dobrze
mały je ładnie i śpi
ja mam piasek w oczach non stop
musielismy go znowu kłuć bo trzeba było powtórzyć badania genetyczne, jakis błąd techniczny wystapił, wyniki w przyszłym tygodniu...no i chrzcinyBliska 77, iwcia77, Mega, Żanet, caffe, samira, ania.g, Bozia3, mama78, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:u nas dobrze
mały je ładnie i śpi
musielismy go znowu kłuć bo trzeba było powtórzyć badania genetyczne, jakis błąd techniczny wystapił, wyniki w przyszłym tygodniu...no i chrzcinyEwaT, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no to daj znac jak wyszly te badania , usciskiEwaT wrote:u nas dobrze
mały je ładnie i śpi
musielismy go znowu kłuć bo trzeba było powtórzyć badania genetyczne, jakis błąd techniczny wystapił, wyniki w przyszłym tygodniu...no i chrzcinyBliska 77, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A powinnas byc coraz bardziej
heheheh
iwcia77, kapturnica, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jak na moje skromne oko to nie mialas jeszcze owulacji..cykl wyglada jak na razie na typowo jednofazowy..Testy to tylko pomoc..to , ze wyjdzie pozytywny nie oznacza, ze bedzie ovulejszyn ale , ze moze byc w ciagu kolejnych 40godzin..Takze niestety musisz czekac dalej...
sprobije wrzucic tu miniature wykresu ale niewiem jak sie to robi i czy wyjdzie
p.s. bozia pozdrow bursztynka
kapturnica lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:dzieki kapturnica tylko Tobie sie chcialo zajrzec na moj wykres,byc moze jeszcze nie bylo tej owulki,ale tak dlugo?czy wogole jej nie bedzie tym razem?czy jak sa cykle bezowulacyjne to tempka nie wzrasta??chyba od momentu jak robie wykresy jeszcze mi sie nie zdazylo..niewiem co o tym myslec
Czasem zdarza sie ze sa pozne owulacje , ja mam syna z owulacji kolo45dnia cyklucuda sie zdarzaja ehhehe
Czasem nawet w cyklach beZowulacyjnych wystepuje wzrost temperatury bo dochodzi do tzw luf czyli lutenizacji pecherzyka (nie peka ), ktory zamienia sie w cialko zolte i wytwarza progesteron, co z kolei skutkuje wzrostem temp..I tak naprawde to to czy bedzie , byla czy jest owulacja mozemy stwierdzic jedynie na podstawie monitoringu usg lub badan estradiolu w roznych dniach cyklu
Testy opwulacyjne nawet jak wychodza pozytywnie to i tak nie sa gwarantem ze wystapi owulacja ale , ze organizm przymierza sie do niej//Piszesz , ze do tej pory ci sie nie zdarzylo..Podobno 1 czy 2cykle bezowulacyjne zdarzaja sie kazdej kobiecie w roku i jest to sytuacja jak najbardziej normalna
Poobserwuj sie ejszcze troche ..U mnie jak cykl przedluzal sie, a wiedzialam ze na bank bezowulacyjny bo po monicie okazalo sie ze przestal rosnac to zapodalam sobie 10dni dupka i zakonczylam cykl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 20:35
AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Asia, ja ci nie pomoge, bo bladego pojecia nie mam o temperaturkach...AsiaPoli wrote:dzieki kapturnica tylko Tobie sie chcialo zajrzec na moj wykres,byc moze jeszcze nie bylo tej owulki,ale tak dlugo?czy wogole jej nie bedzie tym razem?czy jak sa cykle bezowulacyjne to tempka nie wzrasta??chyba od momentu jak robie wykresy jeszcze mi sie nie zdazylo..niewiem co o tym myslec
sprobije wrzucic tu miniature wykresu ale niewiem jak sie to robi i czy wyjdzie
p.s. bozia pozdrow bursztynka
-
Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam
...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam
...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak mi się chce PIWAAAAAAA! a nie mam w domu, co za niedopatrzenie z mojej strony
ja właśnie ostatnie skończyłam
I chce mi się następnego!!!!!!!Sabina, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards