35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie wszystkie!
podczytuję Was czasem ale z braku czasu jestem mało obecna.
Aprilka? A co to za jedna? No ja Was troszkę lepiej znam po czytałam forum od podstaw ....
Mało serduszkowania u mnie wiec w tym cyklu na nic nie liczę choć wiadomo ze zawsze jest w nas ta nutka nadzieji do przyjścia małpy.
Jedyne co u mnie z postępem to mam badania w przyszła środę ...najbardziej boje sie wyniku na tarczyce....bo wtedy wiem ze bedzie kiepsko z zajściem....najprostsze stwierdzenie to ,,co ma byc to bedzie,, choć najtrudniejsze do zaakceptowania......Sabina, polarmiś, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Odezwała się Bursztyn - postara się spotkać ze mna w przyszłym tygodniu. Teraz jest zalatana. Z mamą lepiej o tyle, że jest już w domu, ale czekają wciąż na wyniki hist.pat., wiec wciąż nerwówa...
Macie wszystkie od niej pozdrowieniaPusurek, Mega, iwcia77, Reni, Simba, Bliska 77, EwaT, Żanet, Niuta, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Misku, psisko super, dla mnie niezbedny czlonek rodziny,
Kkisia, glowa do gory, rozumiem Twoje zniechecenie
a ja prze okno nie skakalam, ogrodka nie skopalam a prawie godzine drzemalam z moim psem
co do zakupow, coz ja pod tym wzgledem jestem 100%mezczyzna nie znosze lazenia po sklepach, kuouje tylko to co musze a lowienie okazji itp, jest dla mnie najogledniej mowiac-tragiczne
Reni, obawiam sie ze do listopada odbiloby mi na maxaMega, iwcia77, Sabina, Simba, gosia7122, caffe, samira, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dziekuje i odwzajemniam pozdrowienia i sle usciskiBozia3 wrote:Odezwała się Bursztyn - postara się spotkać ze mna w przyszłym tygodniu. Teraz jest zalatana. Z mamą lepiej o tyle, że jest już w domu, ale czekają wciąż na wyniki hist.pat., wiec wciąż nerwówa...
Macie wszystkie od niej pozdrowieniaBliska 77, AsiaPoli, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Kurde, to tu w italii mi nic nie dadza w szpitalu...wlasnie przeczytalam ze mam miec:
1. biustonosz do karmienia+ majty z siatki???
2. koszule nocne z guzikami z przodu
3. podpaski- wielki rozmiar specjalne do " po porodzie"
tyle w temacie..Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie,robilam test dzisiaj,negatywny niestety,za dwa dni chcialam powtorzyc a tu zonk dostalam @ przed 10 minutami,ide sobie poplakac,dwa dni a potem do lekarza i od poczatku:) NIE PODDAM SIE TAK LATWO!!!!pozdrawiam was wszystkie
iwcia77, sjoanka, Mega, Aprilka, caffe, ania.g, Dorka1979, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
Renia1975 -
Bliska 77 wrote:kurde znowu mam takie bole w odcinku ledzwiowym i krzyzowym ze normalnie wstac ne moge ani chodzic
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość