X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nie martw się nie rozpadną się.. może to sieciówka ale ciuchy są na prawdę dobrej jakości..i można tam kupić na każdą okazję
    ja akurat ten sklep uwielbiam
    i często są własnie wyprzedaże i promocje :-)
    Simba wrote:
    Czyli wszystko sie zgadza :)
    Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkoda ;)

iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak juz zaczely sie obnizki :D ja polecialam kupic sobie koszule nocna, rozpinana do szpitala :P :P
    Simba wrote:
    Czyli wszystko sie zgadza :)
    Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkoda ;)

Simba, Pusurek lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba nie martw się nie rozpadną się.. może to sieciówka ale ciuchy są na prawdę dobrej jakości..i można tam kupić na każdą okazję
    Dobrze wiedziec.
    Ja nienawidze chodzic po sklepach, nie lubie kupowac ciuchow, ani butow, ani torebek - jestem pod tym wzgledem straszna minimalistka, ale dzieki temu nie wyrzucam kasy na ciuchy w ktorych potem nie chodze. Jedyne zakupy ktore naprawde mnie kreca, to bransoletki i wszelkiego rodzaju chusty, apaszki, szaliki. Nie kolekcjonuje tez 10 rodzajow lakierow do paznokci, ani szminek.
    To ja tyle o sobie :)

iwcia77, Sabina, Pusurek, Mega, MartaDidinio, Elfik, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Tak, tak juz zaczely sie obnizki :D ja polecialam kupic sobie koszule nocna, rozpinana do szpitala :P :P
    Zapobiegliwa jestes.
    Mnie wczoraj kurwica strzelila, bo nie udalo mi sie kupic prostej rzeczy - bialego biustonosza z odpinanymi ramiaczkami. Albo plastikowe dno, albo brak rozmiarowki.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - a ty w Polsce teraz jestes?
    Bo tak sie zastanawiam jak szczawiowa we Wloszech zrobilas.
    No chyba ze z zapasow. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja też :-) ale dlatego, że tam są duże rozmiary i zwyczajnie mam co przemierzać i czasem wybrać :-) niestety w obecnej wadze we wszystkim wyglądam bleeee

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano w italii, sa sklepy ruskio-ukrainskie w padwie i w sloiczkach jest szczaw :D moze masz sklep rumunski gdzies u siebie to sprawdz :). jest duzo produktow polskich np kefir z mlekowity, soki, kompoty, pasztety, serki topione,ogorki kiszone, kapusta kiszona, kabanosy itp :)
    sjoanka wrote:
    Iwcia - a ty w Polsce teraz jestes?
    Bo tak sie zastanawiam jak szczawiowa we Wloszech zrobilas.
    No chyba ze z zapasow. ;)

sjoanka, MartaDidinio, Bliska 77, Żanet, peppapig lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sklepy mam - nawet polski. Rumunsko-ukrainskie tez ale szczawiu w nich nie widzialam niestety.
    Kefir i maslanke mozna kupic w Lidlu i Eurospinie. W Eurospinie jest z Czech - bardzo dobra. I do tego tansza niz z Rumunii.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety to wada :( jakos nie moge sie powstrzymac zeby nie " wyjsc przed orkiestre"
    Simba wrote:
    Zapobiegliwa jestes.
    Mnie wczoraj kurwica strzelila, bo nie udalo mi sie kupic prostej rzeczy - bialego biustonosza z odpinanymi ramiaczkami. Albo plastikowe dno, albo brak rozmiarowki.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a ja nie mam eurospinu! u mnie w lidlu nie ma maslanki i kefiru juz predzej w prixie dostane. Szczaw w sloiku jest ukrainski i napisane jest na nim SZCZAWIE£, po niem - sauerampfer, po ang.- salted sorrel a po wlosku - acetosa :D , zapytaj sie po prostu :)
    sjoanka wrote:
    Sklepy mam - nawet polski. Rumunsko-ukrainskie tez ale szczawiu w nich nie widzialam niestety.
    Kefir i maslanke mozna kupic w Lidlu i Eurospinie. W Eurospinie jest z Czech - bardzo dobra. I do tego tansza niz z Rumunii.

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok. ;) A eleganckie koszuki z koronka to bede miala na domowe pielesze. ;)

iwcia77, Simba, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze wiedziec.
    Ja nienawidze chodzic po sklepach, nie lubie kupowac ciuchow, ani butow, ani torebek - jestem pod tym wzgledem straszna minimalistka, ale dzieki temu nie wyrzucam kasy na ciuchy w ktorych potem nie chodze. Jedyne zakupy ktore naprawde mnie kreca, to bransoletki i wszelkiego rodzaju chusty, apaszki, szaliki. Nie kolekcjonuje tez 10 rodzajow lakierow do paznokci, ani szminek.
    To ja tyle o sobie :)
    Bardzo ladna opowiesc. :)
    A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
    I buty kocham...

iwcia77, Simba, Sabina, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to samo ( ciuchy mi sie szybko nudza), z tym ze nie wywalam ciuchow tylko mamie wysylam - mama zadowolona :). z sieciowek to raczej krece sie w h&m :D z a reszta to inne marki :). uwielbiam buty i torebki :D
    Pusurek wrote:
    Bardzo ladna opowiesc. :)
    A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
    I buty kocham...

Pusurek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ta sa " ciuchy szpitalne"?
    Pusurek wrote:
    Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok. ;) A eleganckie koszuki z koronka to bede miala na domowe pielesze. ;)

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renie sie poplulam je normalnie, wymiatasz poprostu!
    Iwcia z lokatorem nie wygrasz... ;)
    a pomysł na koszulki rewelacyjny :D

iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e67e2423ff8.jpg .

A oto moja "coreczka"-

Mega, iwcia77, Bozia3, Reni, kapturnica, Simba, Sabina, Dorka1979, ania.g, Niuta, MartaDidinio, Pusurek, Elfik, Bliska 77, sjoanka, Żanet, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow! cudna! jak ma na imie?
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e67e2423ff8.jpg .

A oto moja "coreczka"-

polarmiś lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczną Miśku :D

polarmiś lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    jak tylko ciutkę, to bym nie ryzykowała...ja dostałam na porodówce worek pokutny - biały, płócienny - sięgał mi ledwo za dupę, a z przodu na cyckach rozdarty był do pasa....być może jakaś rodząca przede mną była nerwowa i "rozdarła szaty" :). Ta szmata do porodu jest super, ale już potem ubrałam normalnie swoją koszulkę przeznaczoną do karmienia i było git...

polarmiś, iwcia77, kapturnica, Simba, Sabina, Elfik, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec wpisane w ksiazeczke przez hodowce ma Diana , nie bardzo nam sie podoba wiec bedziemy na nia wolac Dana

iwcia77, Sabina, Mega, Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3913 3914 3915 3916 3917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ