35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba nie martw się nie rozpadną się.. może to sieciówka ale ciuchy są na prawdę dobrej jakości..i można tam kupić na każdą okazję
ja akurat ten sklep uwielbiam
i często są własnie wyprzedaże i promocje
Simba wrote:Czyli wszystko sie zgadza
Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkodaiwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Tak, tak juz zaczely sie obnizki
ja polecialam kupic sobie koszule nocna, rozpinana do szpitala
Simba wrote:Czyli wszystko sie zgadza
Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkodaSimba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba nie martw się nie rozpadną się.. może to sieciówka ale ciuchy są na prawdę dobrej jakości..i można tam kupić na każdą okazję
i często są własnie wyprzedaże i promocje
Ja nienawidze chodzic po sklepach, nie lubie kupowac ciuchow, ani butow, ani torebek - jestem pod tym wzgledem straszna minimalistka, ale dzieki temu nie wyrzucam kasy na ciuchy w ktorych potem nie chodze. Jedyne zakupy ktore naprawde mnie kreca, to bransoletki i wszelkiego rodzaju chusty, apaszki, szaliki. Nie kolekcjonuje tez 10 rodzajow lakierow do paznokci, ani szminek.
To ja tyle o sobieiwcia77, Sabina, Pusurek, Mega, MartaDidinio, Elfik, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Tak, tak juz zaczely sie obnizki
Mnie wczoraj kurwica strzelila, bo nie udalo mi sie kupic prostej rzeczy - bialego biustonosza z odpinanymi ramiaczkami. Albo plastikowe dno, albo brak rozmiarowki.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Simba nie martw się nie rozpadną się.. może to sieciówka ale ciuchy są na prawdę dobrej jakości..i można tam kupić na każdą okazję
i często są własnie wyprzedaże i promocjeale dlatego, że tam są duże rozmiary i zwyczajnie mam co przemierzać i czasem wybrać
niestety w obecnej wadze we wszystkim wyglądam bleeee
-
ano w italii, sa sklepy ruskio-ukrainskie w padwie i w sloiczkach jest szczaw
moze masz sklep rumunski gdzies u siebie to sprawdz
. jest duzo produktow polskich np kefir z mlekowity, soki, kompoty, pasztety, serki topione,ogorki kiszone, kapusta kiszona, kabanosy itp
sjoanka wrote:Iwcia - a ty w Polsce teraz jestes?
Bo tak sie zastanawiam jak szczawiowa we Wloszech zrobilas.
No chyba ze z zapasow.sjoanka, MartaDidinio, Bliska 77, Żanet, peppapig lubią tę wiadomość
-
niestety to wada
jakos nie moge sie powstrzymac zeby nie " wyjsc przed orkiestre"
Simba wrote:Zapobiegliwa jestes.
Mnie wczoraj kurwica strzelila, bo nie udalo mi sie kupic prostej rzeczy - bialego biustonosza z odpinanymi ramiaczkami. Albo plastikowe dno, albo brak rozmiarowki. -
o a ja nie mam eurospinu! u mnie w lidlu nie ma maslanki i kefiru juz predzej w prixie dostane. Szczaw w sloiku jest ukrainski i napisane jest na nim SZCZAWIE£, po niem - sauerampfer, po ang.- salted sorrel a po wlosku - acetosa
, zapytaj sie po prostu
sjoanka wrote:Sklepy mam - nawet polski. Rumunsko-ukrainskie tez ale szczawiu w nich nie widzialam niestety.
Kefir i maslanke mozna kupic w Lidlu i Eurospinie. W Eurospinie jest z Czech - bardzo dobra. I do tego tansza niz z Rumunii.Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Tak, tak juz zaczely sie obnizki
A eleganckie koszuki z koronka to bede miala na domowe pielesze.
iwcia77, Simba, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze wiedziec.
Ja nienawidze chodzic po sklepach, nie lubie kupowac ciuchow, ani butow, ani torebek - jestem pod tym wzgledem straszna minimalistka, ale dzieki temu nie wyrzucam kasy na ciuchy w ktorych potem nie chodze. Jedyne zakupy ktore naprawde mnie kreca, to bransoletki i wszelkiego rodzaju chusty, apaszki, szaliki. Nie kolekcjonuje tez 10 rodzajow lakierow do paznokci, ani szminek.
To ja tyle o sobie
A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
I buty kocham...iwcia77, Simba, Sabina, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
no ja to samo ( ciuchy mi sie szybko nudza), z tym ze nie wywalam ciuchow tylko mamie wysylam - mama zadowolona
. z sieciowek to raczej krece sie w h&m
z a reszta to inne marki
. uwielbiam buty i torebki
Pusurek wrote:Bardzo ladna opowiesc.
A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
I buty kocham...Pusurek lubi tę wiadomość
-
a co ta sa " ciuchy szpitalne"?Pusurek wrote:Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok.
-
Renie sie poplulam je normalnie, wymiatasz poprostu!
Iwcia z lokatorem nie wygrasz...
a pomysł na koszulki rewelacyjnyiwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e67e2423ff8.jpg .
A oto moja "coreczka"-Mega, iwcia77, Bozia3, Reni, kapturnica, Simba, Sabina, Dorka1979, ania.g, Niuta, MartaDidinio, Pusurek, Elfik, Bliska 77, sjoanka, Żanet, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok.
. Ta szmata do porodu jest super, ale już potem ubrałam normalnie swoją koszulkę przeznaczoną do karmienia i było git...
polarmiś, iwcia77, kapturnica, Simba, Sabina, Elfik, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny