35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dzień Dobry,
Reni, jak nie Ty to kto ??? prasówka pierwsza klasa
Simba, brzuchol za dnia jeszcze jeszcze jakoś wyglądał, a pod wieczór zawsze był większy, ale to z jednym batonikiem a z twixami to pewnie dwukrotnie
Małgoś, powodzenia na działeczce, mała rzecz a cieszy taka zielona odrastająca ze zgliszczy trawka ')
Aguś posprzątaj, pochodź, ale bez przesady jak chcesz finał w domku obejrzeć
Sabinko awatarek taki już urlopowy, natchniony?
Miłego Dzionka Babeczki !
Ale to jeszcze nie do końca Tomuszę poszukać czegoś fajniejszego z górami
Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny co stosuja ksylitol..przymierzam sie do jego kupienia..Uzywam stewie ale ma mimo wszystko dziwny=specyficzny smak..No i nie zabardzo nadaje sie do wypiekow .Czy ten cukier brzozowy ma smak zblizony do zwyklego rafinowanego cukru???
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Czesc wszystkim!
U mnie sie wreszcie cos ruszylo.
My bylismy wlasnie w klinice.
Mamy termin inseminacji.
Za miesiac, w sierpniu.
Nic wiecej nie wiem - jaki rodzaj, co i jak. Mamy sie umowic na wizyte miedzy 2 a 5 dniem nowego cyklu.
Poza tym endometrium w porzadku. Jeden jajnik wyszykowal juz wiekszy pecherzyk wiec moze i naturalnie sie da jeszcze w lipcu.Pusurek, Reni, Bliska 77, Sabina, caffe, iwcia77, MartaDidinio, Żanet, Mega, Dorka1979, Niuta, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
kapturnica, Simba, caffe, iwcia77, Żanet, Mega, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja kolejny raz muszę interweniować - nie zmieniajcie oryginału Andżejowego.....to nie ma byc chujowa matka - tylko CHUJ NIE MATKA.... - lepszy ma wydźwięk - a wy to zmiękczacie...
Tylko czy to nie jest przeslanie skierowane przeciwko adopcji dzieci przez meskie pary homoseksualne?No bo co jak co: chuj - nie matka
Reni, iwcia77, Żanet, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja kolejny raz muszę interweniować - nie zmieniajcie oryginału Andżejowego.....to nie ma byc chujowa matka - tylko CHUJ NIE MATKA.... - lepszy ma wydźwięk - a wy to zmiękczacie...
chujowa matka jakos fajniej brzmi.
No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament.Reni, kapturnica, Simba, iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no ale już na krakowskie przedmieście pod pałac prezydencki już można
Pusurek wrote:Oryginal ewaluowal - normalny proces.chujowa matka jakos fajniej brzmi.
No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament.iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny