35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChujowa matka ma bobraReni wrote:haha no to dobry pomysł

np
chujowa matka się myje
chujowa matka wygląda jak człowiek
chujowa matka nie ma zmywarki
nick nieaktualny, Reni, Simba, Żanet, ania.g, nick nieaktualny, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnieŻanet wrote:Dzień Dobry,
Reni, jak nie Ty to kto ??? prasówka pierwsza klasa
Simba, brzuchol za dnia jeszcze jeszcze jakoś wyglądał, a pod wieczór zawsze był większy, ale to z jednym batonikiem a z twixami to pewnie dwukrotnie
Małgoś, powodzenia na działeczce, mała rzecz a cieszy taka zielona odrastająca ze zgliszczy trawka ')
Aguś posprzątaj, pochodź, ale bez przesady jak chcesz finał w domku obejrzeć
Sabinko awatarek taki już urlopowy, natchniony?
Miłego Dzionka Babeczki !
Ale to jeszcze nie do końca To
muszę poszukać czegoś fajniejszego z górami
Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
smak jest o wiele lepszy niz cukru - jest drobniejszy i chłodzi się w buzi - niczym nie zajeżdzakapturnica wrote:Dziewczyny co stosuja ksylitol..przymierzam sie do jego kupienia..Uzywam stewie ale ma mimo wszystko dziwny=specyficzny smak..No i nie zabardzo nadaje sie do wypiekow .Czy ten cukier brzozowy ma smak zblizony do zwyklego rafinowanego cukru???
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Czesc wszystkim!
U mnie sie wreszcie cos ruszylo.
My bylismy wlasnie w klinice.
Mamy termin inseminacji.
Za miesiac, w sierpniu.
Nic wiecej nie wiem - jaki rodzaj, co i jak. Mamy sie umowic na wizyte miedzy 2 a 5 dniem nowego cyklu.
Poza tym endometrium w porzadku. Jeden jajnik wyszykowal juz wiekszy pecherzyk wiec moze i naturalnie sie da jeszcze w lipcu.
nick nieaktualny, Reni, Bliska 77, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, Żanet, Mega, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja kolejny raz muszę interweniować - nie zmieniajcie oryginału Andżejowego.....to nie ma byc chujowa matka - tylko CHUJ NIE MATKA.... - lepszy ma wydźwięk - a wy to zmiękczacie...Reni wrote:
kapturnica, Simba, caffe, iwcia77, Żanet, Mega, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Moze byc i "CHUJ NIE MATKA"Bozia3 wrote:ja kolejny raz muszę interweniować - nie zmieniajcie oryginału Andżejowego.....to nie ma byc chujowa matka - tylko CHUJ NIE MATKA.... - lepszy ma wydźwięk - a wy to zmiękczacie...

Tylko czy to nie jest przeslanie skierowane przeciwko adopcji dzieci przez meskie pary homoseksualne?
No bo co jak co: chuj - nie matka
Reni, iwcia77, Żanet, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOryginal ewaluowal - normalny proces.Bozia3 wrote:ja kolejny raz muszę interweniować - nie zmieniajcie oryginału Andżejowego.....to nie ma byc chujowa matka - tylko CHUJ NIE MATKA.... - lepszy ma wydźwięk - a wy to zmiękczacie...

chujowa matka jakos fajniej brzmi.
No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament.
Reni, kapturnica, Simba, iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no ale już na krakowskie przedmieście pod pałac prezydencki już można

Pusurek wrote:Oryginal ewaluowal - normalny proces.
chujowa matka jakos fajniej brzmi.
No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament.
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

invicta Gdańska