35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli podsumujmy..
jak obżerasz się słodyczami, zalewasz brzuch wodą i malujesz się siedząc po turecku i kąpiesz na stole a facet poklepuje cie po tyłku
to: urodzisz dziewczynkę dziwkę alkoholiczkę brzydką jak noc z krzywymi nogami i na dodatek mądrą inaczej..
kapturnica, Bliska 77, Simba, Sabina, Żanet, Pusurek, samira, iwcia77, Mega, Dorka1979, Niuta, Elfik, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czyli podsumujmy..
jak obżerasz się słodyczami, zalewasz brzuch wodą i malujesz się siedząc po turecku i kąpiesz na stole a facet poklepuje cie po tyłku
to: urodzisz dziewczynkę dziwkę alkoholiczkę brzydką jak noc z krzywymi nogami i na dodatek mądrą inaczej..
No co??dziwka tez zawod ..A jaki intratnyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Renka ja to już robiłam, tyle brzuchów namacałam
i brzuszek o brzuszek tarłam i siedziałam po ciężarnej a i jeszcze jedna klientka powiedziała że trzeba bobaska mieć na rękach to też się coś odblokowuje i co wszystko wykonałam a zieloności nie widać he he
Sabina, Reni, ania.g, sjoanka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:Czyli podsumujmy..
poza obżeraniem się słodyczami - muszę uważniej obserwować moją córkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:50
kapturnica, malgos741, Sabina, iwcia77, Mega, Niuta, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:dobra dziewczynki, ponieważ najoględniej mówiąc siedzenie nie sprzyja mojemu kręgosłupowi zwłaszcza w odcinku lędźwiowym, idę troszkę sie zrelaksować, zajrzę później
tak dla relaksu
Simba, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska u sąsiadów już robi, bo u siebie już nie ma co
Sabina wrote:Napisz co dziś sprzatasztak dla relaksu
kapturnica, Simba, Pusurek, Bliska 77, caffe, iwcia77, Mega, polarmiś, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mała już popija?Bliska 77 wrote:wypisz wymaluj to ja w ciąży sprzed 6 lat
poza obżeraniem się słodyczami - muszę uważniej obserwować moją córkę
Żanet, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry,
Reni, jak nie Ty to kto ??? prasówka pierwsza klasa
Simba, brzuchol za dnia jeszcze jeszcze jakoś wyglądał, a pod wieczór zawsze był większy, ale to z jednym batonikiem a z twixami to pewnie dwukrotnie
Małgoś, powodzenia na działeczce, mała rzecz a cieszy taka zielona odrastająca ze zgliszczy trawka ')
Aguś posprzątaj, pochodź, ale bez przesady jak chcesz finał w domku obejrzeć
Sabinko awatarek taki już urlopowy, natchniony?
Miłego Dzionka Babeczki !Simba, malgos741, Bliska 77, caffe, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Czyli podsumujmy..
Reni, Żanet, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Dzień Dobry,
Reni, jak nie Ty to kto ??? prasówka pierwsza klasa
Simba, brzuchol za dnia jeszcze jeszcze jakoś wyglądał, a pod wieczór zawsze był większy, ale to z jednym batonikiem a z twixami to pewnie dwukrotnie
Małgoś, powodzenia na działeczce, mała rzecz a cieszy taka zielona odrastająca ze zgliszczy trawka ')
Aguś posprzątaj, pochodź, ale bez przesady jak chcesz finał w domku obejrzeć
Sabinko awatarek taki już urlopowy, natchniony?
Miłego Dzionka Babeczki !Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, dzien dobry w ogole. Upal powoduje, ze budyn w mozgu robi sie wodnisty - kojarzycie zjawisko?
A jutro pakowanie przed powrotem do domu, daj Panie, zebym spakowala wszystko co trzeba i co kupilam dla corki, siebie i malego, bo wieczorami to jestem zupelnie odmozdzona.
Milego dnia!Żanet, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wniosek: ch..owa matka
A moze wypuscimy cala kolekcje?Reni wez no tam cos zaprojektuj
kapturnica, Reni, Żanet, Sabina, iwcia77, Mega, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
haha no to dobry pomysł
np
chujowa matka się myje
chujowa matka wygląda jak człowiek
chujowa matka nie ma zmywarki
Simba wrote:Chyba zrobie sobie koszulke z takim napisem na pamiatke tego forum
A moze wypuscimy cala kolekcje?Reni wez no tam cos zaprojektuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:25
Pusurek, Simba, Żanet, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Mega, Dorka1979, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość