X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wyobrażasz sobie gina i położną jak laska wywala bobra a tam zdechły bóbr ... masakra
    zdechly to malo ale skunks przy nim pewnie pachnialby chanel nr 5 ;)

Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli podsumujmy..
    jak obżerasz się słodyczami, zalewasz brzuch wodą i malujesz się siedząc po turecku i kąpiesz na stole a facet poklepuje cie po tyłku
    to: urodzisz dziewczynkę dziwkę alkoholiczkę brzydką jak noc z krzywymi nogami i na dodatek mądrą inaczej..

yikes.gif

kapturnica, Bliska 77, Simba, Sabina, Żanet, Pusurek, samira, iwcia77, Mega, Dorka1979, Niuta, Elfik, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boshhh nie no nie widze tego...przez 9miesiecy nie myc sie Ok juz bym tego bobra przezyla ale nie brak mycia 01icon_lol2.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czyli podsumujmy..
    jak obżerasz się słodyczami, zalewasz brzuch wodą i malujesz się siedząc po turecku i kąpiesz na stole a facet poklepuje cie po tyłku
    to: urodzisz dziewczynkę dziwkę alkoholiczkę brzydką jak noc z krzywymi nogami i na dodatek mądrą inaczej..

yikes.gif

No co??dziwka tez zawod ..A jaki intratny 01icon_lol2.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka ja to już robiłam, tyle brzuchów namacałam ;-) i brzuszek o brzuszek tarłam i siedziałam po ciężarnej a i jeszcze jedna klientka powiedziała że trzeba bobaska mieć na rękach to też się coś odblokowuje i co wszystko wykonałam a zieloności nie widać he he :-)

Sabina, Reni, ania.g, sjoanka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czyli podsumujmy..

yikes.gif
    wypisz wymaluj to ja w ciąży sprzed 6 lat :) poza obżeraniem się słodyczami - muszę uważniej obserwować moją córkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:50

kapturnica, malgos741, Sabina, iwcia77, Mega, Niuta, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Was pociesze ;-) z pewnością są jeszcze panie ktore takim drobiazgiem jak mycie się nie przejmują ;-)

Bliska 77, kapturnica, Żanet, Simba, caffe, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To ja Was pociesze ;-) z pewnością są jeszcze panie ktore takim drobiazgiem jak mycie się nie przejmują ;-)
    no z pewnością :-) ale za to jaką florę bakteryjną mają! ha

Sabina, Żanet, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki, ponieważ najoględniej mówiąc siedzenie nie sprzyja mojemu kręgosłupowi zwłaszcza w odcinku lędźwiowym, idę troszkę sie zrelaksować, zajrzę później

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dobra dziewczynki, ponieważ najoględniej mówiąc siedzenie nie sprzyja mojemu kręgosłupowi zwłaszcza w odcinku lędźwiowym, idę troszkę sie zrelaksować, zajrzę później
    Napisz co dziś sprzatasz ;-) tak dla relaksu :-)

Simba, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska u sąsiadów już robi, bo u siebie już nie ma co ;-)
    Sabina wrote:
    Napisz co dziś sprzatasz ;-) tak dla relaksu :-)

kapturnica, Simba, Pusurek, Bliska 77, caffe, iwcia77, Mega, polarmiś, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała już popija?
    Bliska 77 wrote:
    wypisz wymaluj to ja w ciąży sprzed 6 lat :) poza obżeraniem się słodyczami - muszę uważniej obserwować moją córkę

Żanet, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bliska u sąsiadów już robi, bo u siebie już nie ma co ;-)
    A ja myślę że układa piasek w ogródku :-P

Bliska 77, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,
    Reni, jak nie Ty to kto ??? prasówka pierwsza klasa ;)
    Simba, brzuchol za dnia jeszcze jeszcze jakoś wyglądał, a pod wieczór zawsze był większy, ale to z jednym batonikiem a z twixami to pewnie dwukrotnie ;)
    Małgoś, powodzenia na działeczce, mała rzecz a cieszy taka zielona odrastająca ze zgliszczy trawka ')
    Aguś posprzątaj, pochodź, ale bez przesady jak chcesz finał w domku obejrzeć :)
    Sabinko awatarek taki już urlopowy, natchniony?

Miłego Dzionka Babeczki !

Simba, malgos741, Bliska 77, caffe, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czyli podsumujmy..

yikes.gif
    To ja wiem dlaczego mlody sie pepowina owinal - toc ja nogi krzyzowalam...

Reni, Żanet, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wniosek: ch..owa matka ;-)
    Pusurek wrote:
    To ja wiem dlaczego mlody sie pepowina owinal - toc ja nogi krzyzowalam...

Pusurek, Simba, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dzień Dobry,
    Reni, jak nie Ty to kto ??? prasówka pierwsza klasa ;)
    Simba, brzuchol za dnia jeszcze jeszcze jakoś wyglądał, a pod wieczór zawsze był większy, ale to z jednym batonikiem a z twixami to pewnie dwukrotnie ;)
    Małgoś, powodzenia na działeczce, mała rzecz a cieszy taka zielona odrastająca ze zgliszczy trawka ')
    Aguś posprzątaj, pochodź, ale bez przesady jak chcesz finał w domku obejrzeć :)
    Sabinko awatarek taki już urlopowy, natchniony?

Miłego Dzionka Babeczki !
    Dzieki Zanet za odpowiedz. Nie przypuszczalam, ze to bedzie tak szybko, bo jeszcze dwa tygoddnie do konca pierwszego trymestru. Ale chyba faktycznie twixy graja tam wieczorem w badmingtona ;)

Żanet lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, dzien dobry w ogole. Upal powoduje, ze budyn w mozgu robi sie wodnisty - kojarzycie zjawisko? ;)
    A jutro pakowanie przed powrotem do domu, daj Panie, zebym spakowala wszystko co trzeba i co kupilam dla corki, siebie i malego, bo wieczorami to jestem zupelnie odmozdzona.
    Milego dnia!

Żanet, Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wniosek: ch..owa matka ;-)
    Chyba zrobie sobie koszulke z takim napisem na pamiatke tego forum :)
    A moze wypuscimy cala kolekcje? ;) Reni wez no tam cos zaprojektuj :)

kapturnica, Reni, Żanet, Sabina, iwcia77, Mega, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no to dobry pomysł ;-)
    np
    chujowa matka się myje
    chujowa matka wygląda jak człowiek
    chujowa matka nie ma zmywarki ;-)
    graphics-pregnant-545434.gif
    Simba wrote:
    Chyba zrobie sobie koszulke z takim napisem na pamiatke tego forum :)
    A moze wypuscimy cala kolekcje? ;) Reni wez no tam cos zaprojektuj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:25

Pusurek, Simba, Żanet, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Mega, Dorka1979, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3910 3911 3912 3913 3914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ