X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oryginal ewaluowal - normalny proces. ;) chujowa matka jakos fajniej brzmi.
    No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
    Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament. ;)
    matka, która się nie myje - to chuj nie matka...tak by to brzmiało w oryginale...no ale co ja sie będę spierać z większością...:)

kapturnica, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze byc i "CHUJ NIE MATKA" ;)
    Tylko czy to nie jest przeslanie skierowane przeciwko adopcji dzieci przez meskie pary homoseksualne? ;) No bo co jak co: chuj - nie matka :)

facet, który chce udawać kobietę w wychowaniu dziecka - to chuj nie matka....:) bardzo mi sie to przesłanie szczerze mówiąc podoba...:) podobnie jak "murzynek Bambo w Afryce mieszka.." - wszystko na tym świecie ma swoje miejsce i czas...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:56

Simba, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam sms do Bursztyna - bo milczy jak zaklęta...na razie nie odpisuje, ale ja mam nr tylko na jej angielską komórkę - może ma ją wyłączoną w PL - a innego numeru nie mam - bo sie nie odezwała..trochę dziwne, bo wcześniej zgłaszała się zaraz po przyjeździe....mam nadzieję, że wszytko ok u niej...

nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - Szymek po prostu zajebisty...bardzo Ci zazdroszczę już tego etapu...a przede mną tyle bólu jeszcze..:(. Megan laleczka też cudna....

nick nieaktualny, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką nadzieję
    Bursztyn myślimy o Tobie <3

Simba, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    facet, który chce udawać kobietę w wychowaniu dziecka - to chuj nie matka....:) bardzo mi sie to przesłanie szczerze mówiąc podoba...:) podobnie jak "murzynek Bambo w Afryce mieszka.." - wszystko na tym świecie ma swoje miejsce i czas...:)
    Ja kiedys uwazalam ze homoseksualisci na rodzicow = NIE NIE NIE
    A potem poznalam dwoch Amerykanow, ktorzy adoptowali ciezko chora Wietnamke. Rzadko kiedy widzialam tak szczesliwe dziecko i troskliwych rodzicow. I co miala tam umrzec chora i zapchlona? Ciezki temat...

caffe, nick nieaktualny, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Elfik, EwaT, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też mam taką nadzieję
    Bursztyn myślimy o Tobie <3
    Noooo...Intensywnie
    I Andzej sie nie odzywa
    Samira na fochu
    Mandra tez sie nie melduje
    Eh...kompletny brak dyscypliny

Bliska 77, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja kiedys uwazalam ze homoseksualisci na rodzicow = NIE NIE NIE
    A potem poznalam dwoch Amerykanow, ktorzy adoptowali ciezko chora Wietnamke. Rzadko kiedy widzialam tak szczesliwe dziecko i troskliwych rodzicow. I co miala tam umrzec chora i zapchlona? Ciezki temat...
    no ciężki...

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe - Szymek po prostu zajebisty...bardzo Ci zazdroszczę już tego etapu...a przede mną tyle bólu jeszcze..:(. Megan laleczka też cudna....
    Może szybko pójdzie poród, nie martw się <3

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle, ze Samirka musi po prostu odpoczac,
    Ewa, napisz choc dwa slowa co u Was
    Bursztynku, odezwij sie koniecznie

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:16

Simba, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapie ;)
    tia....na kanapę - zryjesz pół ogródka, skoczysz se przez okno....i odpoczynek jak tralala :)

Reni, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że czas na zebranie rodziców..bo to już jest totalne rozpasanie..
    przecież nie wydalimy z grupy wręcz przeciwnie trzeba walczyć o każdą duszyczkę i Andżeja
    Simba wrote:
    Noooo...Intensywnie
    I Andzej sie nie odzywa
    Samira na fochu
    Mandra tez sie nie melduje
    Eh...kompletny brak dyscypliny

Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska a może przetrzymasz do listopada... wtedy rodzą się super dzieci i chłodniej na dworku :-) po co się teraz męczysz ;-)
    Bliska 77 wrote:

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciacho.jpg

Reni, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bromergeronie jest aż tak skuteczny ze udało się niektórym zajsc ? Hmmmm. Niesamowite;) biorę od kilku dni i ciekawe co będzie dalej....
    Pozdrowienia

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja tak mam - wieczorem to bania mi sie z przodu robi :)i nawet guma od gaci sie wrzyna i zostawia slad :), a co do c&a to bylam glupia ze w Pradze nie weszlam, bo w italii go nie mam. Jedyne co mi pozostaje szoping w gdansku :D
    Simba wrote:
    Sie melduje.
    Wczoraj zamiast do pracy, poszlam na wyprzedaze - to bylo moje trzecie podejscie, nareszcie w miare owocne. Przestalam sie oszukiwac i mierzyc "normalne" ciuchy - niby wszystko gra, ale cos guzika dopiac nie moglam. Problem w tym, ze tu sa takie gowniane sklepy, ze nie mam pytan! W koncu zrezygnowana weszlam do C&A - sklep do ktorego nigdy nie wchodze i tam o dziwo upolowalam bardzo fajna bezowa spodnice i szare dziny - obie rzeczy ciazowe :) Moj M stwierdzil, ze wraz z tymi zakupami przeszlismy na kolejny poziom.
    Widze, ze rano mam jeszcze w miare plaski brzuch, ale mi go pod wieczor wywala i to konkretnie. Tez tak macie? Mialyscie?
    U nas leje od kilku dni BEZ PRZERWY.
    Milego dnia, Babki!

nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kochana ja tak mam - wieczorem to bania mi sie z przodu robi :)i nawet guma od gaci sie wrzyna i zostawia slad :), a co do c&a to bylam glupia ze w Pradze nie weszlam, bo w italii go nie mam. Jedyne co mi pozostaje szoping w gdansku :D
    Czyli wszystko sie zgadza :)
    Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkoda ;)

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zwyczajnie zasne...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nadrobione forum - to teraz Buongiorno :D

dzis rano dyskusja z lokatorem o sniadanie..bo chcial znowu szczawiowa....alem sie uparla i postanowilam zjesc sucharki z marmoladka zapijajac cieplym mlekiem ....malo nie haftnelam...lokator sie zbuntowal...bosze...co za charakterek ...uparty po tatusiu :D :D...co zrobisz? nic nie zrobisz...

kapturnica, sjoanka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Bliska 77, Żanet, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3912 3913 3914 3915 3916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ