X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oryginal ewaluowal - normalny proces. ;) chujowa matka jakos fajniej brzmi.
    No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
    Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament. ;)
    matka, która się nie myje - to chuj nie matka...tak by to brzmiało w oryginale...no ale co ja sie będę spierać z większością...:)

kapturnica, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze byc i "CHUJ NIE MATKA" ;)
    Tylko czy to nie jest przeslanie skierowane przeciwko adopcji dzieci przez meskie pary homoseksualne? ;) No bo co jak co: chuj - nie matka :)

facet, który chce udawać kobietę w wychowaniu dziecka - to chuj nie matka....:) bardzo mi sie to przesłanie szczerze mówiąc podoba...:) podobnie jak "murzynek Bambo w Afryce mieszka.." - wszystko na tym świecie ma swoje miejsce i czas...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:56

Simba, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam sms do Bursztyna - bo milczy jak zaklęta...na razie nie odpisuje, ale ja mam nr tylko na jej angielską komórkę - może ma ją wyłączoną w PL - a innego numeru nie mam - bo sie nie odezwała..trochę dziwne, bo wcześniej zgłaszała się zaraz po przyjeździe....mam nadzieję, że wszytko ok u niej...

Sabina, Bliska 77, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - Szymek po prostu zajebisty...bardzo Ci zazdroszczę już tego etapu...a przede mną tyle bólu jeszcze..:(. Megan laleczka też cudna....

Sabina, caffe, iwcia77, MartaDidinio, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką nadzieję
    Bursztyn myślimy o Tobie <3

Simba, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    facet, który chce udawać kobietę w wychowaniu dziecka - to chuj nie matka....:) bardzo mi sie to przesłanie szczerze mówiąc podoba...:) podobnie jak "murzynek Bambo w Afryce mieszka.." - wszystko na tym świecie ma swoje miejsce i czas...:)
    Ja kiedys uwazalam ze homoseksualisci na rodzicow = NIE NIE NIE
    A potem poznalam dwoch Amerykanow, ktorzy adoptowali ciezko chora Wietnamke. Rzadko kiedy widzialam tak szczesliwe dziecko i troskliwych rodzicow. I co miala tam umrzec chora i zapchlona? Ciezki temat...

caffe, Sabina, Reni, iwcia77, MartaDidinio, Pusurek, ania.g, Elfik, EwaT, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też mam taką nadzieję
    Bursztyn myślimy o Tobie <3
    Noooo...Intensywnie
    I Andzej sie nie odzywa
    Samira na fochu
    Mandra tez sie nie melduje
    Eh...kompletny brak dyscypliny

Bliska 77, caffe, Sabina, iwcia77, Pusurek, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja kiedys uwazalam ze homoseksualisci na rodzicow = NIE NIE NIE
    A potem poznalam dwoch Amerykanow, ktorzy adoptowali ciezko chora Wietnamke. Rzadko kiedy widzialam tak szczesliwe dziecko i troskliwych rodzicow. I co miala tam umrzec chora i zapchlona? Ciezki temat...
    no ciężki...

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe - Szymek po prostu zajebisty...bardzo Ci zazdroszczę już tego etapu...a przede mną tyle bólu jeszcze..:(. Megan laleczka też cudna....
    Może szybko pójdzie poród, nie martw się <3

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle, ze Samirka musi po prostu odpoczac,
    Ewa, napisz choc dwa slowa co u Was
    Bursztynku, odezwij sie koniecznie

Sabina, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:16

Simba, Reni, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapie ;)
    tia....na kanapę - zryjesz pół ogródka, skoczysz se przez okno....i odpoczynek jak tralala :)

Reni, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że czas na zebranie rodziców..bo to już jest totalne rozpasanie..
    przecież nie wydalimy z grupy wręcz przeciwnie trzeba walczyć o każdą duszyczkę i Andżeja
    Simba wrote:
    Noooo...Intensywnie
    I Andzej sie nie odzywa
    Samira na fochu
    Mandra tez sie nie melduje
    Eh...kompletny brak dyscypliny

Simba, iwcia77, Pusurek, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska a może przetrzymasz do listopada... wtedy rodzą się super dzieci i chłodniej na dworku :-) po co się teraz męczysz ;-)
    Bliska 77 wrote:

kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega, Bozia3, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciacho.jpg

Reni, kapturnica, iwcia77, MartaDidinio, Sabina, Mega, Dorka1979, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bromergeronie jest aż tak skuteczny ze udało się niektórym zajsc ? Hmmmm. Niesamowite;) biorę od kilku dni i ciekawe co będzie dalej....
    Pozdrowienia

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja tak mam - wieczorem to bania mi sie z przodu robi :)i nawet guma od gaci sie wrzyna i zostawia slad :), a co do c&a to bylam glupia ze w Pradze nie weszlam, bo w italii go nie mam. Jedyne co mi pozostaje szoping w gdansku :D
    Simba wrote:
    Sie melduje.
    Wczoraj zamiast do pracy, poszlam na wyprzedaze - to bylo moje trzecie podejscie, nareszcie w miare owocne. Przestalam sie oszukiwac i mierzyc "normalne" ciuchy - niby wszystko gra, ale cos guzika dopiac nie moglam. Problem w tym, ze tu sa takie gowniane sklepy, ze nie mam pytan! W koncu zrezygnowana weszlam do C&A - sklep do ktorego nigdy nie wchodze i tam o dziwo upolowalam bardzo fajna bezowa spodnice i szare dziny - obie rzeczy ciazowe :) Moj M stwierdzil, ze wraz z tymi zakupami przeszlismy na kolejny poziom.
    Widze, ze rano mam jeszcze w miare plaski brzuch, ale mi go pod wieczor wywala i to konkretnie. Tez tak macie? Mialyscie?
    U nas leje od kilku dni BEZ PRZERWY.
    Milego dnia, Babki!

Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kochana ja tak mam - wieczorem to bania mi sie z przodu robi :)i nawet guma od gaci sie wrzyna i zostawia slad :), a co do c&a to bylam glupia ze w Pradze nie weszlam, bo w italii go nie mam. Jedyne co mi pozostaje szoping w gdansku :D
    Czyli wszystko sie zgadza :)
    Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkoda ;)

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zwyczajnie zasne...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nadrobione forum - to teraz Buongiorno :D

dzis rano dyskusja z lokatorem o sniadanie..bo chcial znowu szczawiowa....alem sie uparla i postanowilam zjesc sucharki z marmoladka zapijajac cieplym mlekiem ....malo nie haftnelam...lokator sie zbuntowal...bosze...co za charakterek ...uparty po tatusiu :D :D...co zrobisz? nic nie zrobisz...

kapturnica, sjoanka, Sabina, Pusurek, Mega, Dorka1979, ania.g, MartaDidinio, Bliska 77, Żanet, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3912 3913 3914 3915 3916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ