35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Oryginal ewaluowal - normalny proces.
chujowa matka jakos fajniej brzmi.
No pomysl - Chujowa matka sie myje czy chuj nie matka sie myje?
Ja mysle, ze to pierwsze. Z tym drugim wstydzilabym sie pojsc na pikiete pod parlament.
kapturnica, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze byc i "CHUJ NIE MATKA"
Tylko czy to nie jest przeslanie skierowane przeciwko adopcji dzieci przez meskie pary homoseksualne?No bo co jak co: chuj - nie matka
facet, który chce udawać kobietę w wychowaniu dziecka - to chuj nie matka....bardzo mi sie to przesłanie szczerze mówiąc podoba...
podobnie jak "murzynek Bambo w Afryce mieszka.." - wszystko na tym świecie ma swoje miejsce i czas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 11:56
Simba, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Napisałam sms do Bursztyna - bo milczy jak zaklęta...na razie nie odpisuje, ale ja mam nr tylko na jej angielską komórkę - może ma ją wyłączoną w PL - a innego numeru nie mam - bo sie nie odezwała..trochę dziwne, bo wcześniej zgłaszała się zaraz po przyjeździe....mam nadzieję, że wszytko ok u niej...
Sabina, Bliska 77, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:facet, który chce udawać kobietę w wychowaniu dziecka - to chuj nie matka....
bardzo mi sie to przesłanie szczerze mówiąc podoba...
podobnie jak "murzynek Bambo w Afryce mieszka.." - wszystko na tym świecie ma swoje miejsce i czas...
A potem poznalam dwoch Amerykanow, ktorzy adoptowali ciezko chora Wietnamke. Rzadko kiedy widzialam tak szczesliwe dziecko i troskliwych rodzicow. I co miala tam umrzec chora i zapchlona? Ciezki temat...caffe, Sabina, Reni, iwcia77, MartaDidinio, Pusurek, ania.g, Elfik, EwaT, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:też mam taką nadzieję
Bursztyn myślimy o Tobie
I Andzej sie nie odzywa
Samira na fochu
Mandra tez sie nie melduje
Eh...kompletny brak dyscyplinyBliska 77, caffe, Sabina, iwcia77, Pusurek, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja kiedys uwazalam ze homoseksualisci na rodzicow = NIE NIE NIE
A potem poznalam dwoch Amerykanow, ktorzy adoptowali ciezko chora Wietnamke. Rzadko kiedy widzialam tak szczesliwe dziecko i troskliwych rodzicow. I co miala tam umrzec chora i zapchlona? Ciezki temat... -
a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:16
Simba, Reni, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapie
Reni, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
wydaje mi się, że czas na zebranie rodziców..bo to już jest totalne rozpasanie..
przecież nie wydalimy z grupy wręcz przeciwnie trzeba walczyć o każdą duszyczkę i AndżejaSimba wrote:Noooo...Intensywnie
I Andzej sie nie odzywa
Samira na fochu
Mandra tez sie nie melduje
Eh...kompletny brak dyscyplinySimba, iwcia77, Pusurek, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska a może przetrzymasz do listopada... wtedy rodzą się super dzieci i chłodniej na dworku
po co się teraz męczysz
Bliska 77 wrote:a ja ide sie trosze na KANAPIE zrelaksowac i z dzieciatkiem poroznawiac, ze od dzis do niedzieli ma zakaz, moja mama mowi, ze jesli bedzie taka sama pezekora jak ja to zrobi wszystko zebym w niedziele np jakis "cudowny jeden z moich ulubionych" seriali z innymi paniami ogladala lub inne glupoty byle nie final mistrzostw w tv na wlasnej kanapiekapturnica, iwcia77, Sabina, Mega, Bozia3, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kochana ja tak mam - wieczorem to bania mi sie z przodu robi :)i nawet guma od gaci sie wrzyna i zostawia slad
, a co do c&a to bylam glupia ze w Pradze nie weszlam, bo w italii go nie mam. Jedyne co mi pozostaje szoping w gdansku
Simba wrote:Sie melduje.
Wczoraj zamiast do pracy, poszlam na wyprzedaze - to bylo moje trzecie podejscie, nareszcie w miare owocne. Przestalam sie oszukiwac i mierzyc "normalne" ciuchy - niby wszystko gra, ale cos guzika dopiac nie moglam. Problem w tym, ze tu sa takie gowniane sklepy, ze nie mam pytan! W koncu zrezygnowana weszlam do C&A - sklep do ktorego nigdy nie wchodze i tam o dziwo upolowalam bardzo fajna bezowa spodnice i szare dziny - obie rzeczy ciazoweMoj M stwierdzil, ze wraz z tymi zakupami przeszlismy na kolejny poziom.
Widze, ze rano mam jeszcze w miare plaski brzuch, ale mi go pod wieczor wywala i to konkretnie. Tez tak macie? Mialyscie?
U nas leje od kilku dni BEZ PRZERWY.
Milego dnia, Babki!Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kochana ja tak mam - wieczorem to bania mi sie z przodu robi :)i nawet guma od gaci sie wrzyna i zostawia slad
, a co do c&a to bylam glupia ze w Pradze nie weszlam, bo w italii go nie mam. Jedyne co mi pozostaje szoping w gdansku
Ja w tym sklepie przezylam jeszcze jedna mila niespodzianke - cena wyjsciowa ciuchow juz byla niska, bo spodnie kosztowaly 29 jurkow, a spodnica 25 a przy kasie okazalo sie ze za obie rzeczy zaplacilam 21. A myslalam ze te ciuchy nie sa przecenione. Czyli nawet jak sie po pierwszym praniu rozpadna, to nie szkodaiwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
No nadrobione forum - to teraz Buongiorno
dzis rano dyskusja z lokatorem o sniadanie..bo chcial znowu szczawiowa....alem sie uparla i postanowilam zjesc sucharki z marmoladka zapijajac cieplym mlekiem ....malo nie haftnelam...lokator sie zbuntowal...bosze...co za charakterek ...uparty po tatusiu...co zrobisz? nic nie zrobisz...
kapturnica, sjoanka, Sabina, Pusurek, Mega, Dorka1979, ania.g, MartaDidinio, Bliska 77, Żanet, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość