Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wiec wpisane w ksiazeczke przez hodowce ma Diana , nie bardzo nam sie podoba wiec bedziemy na nia wolac Dana
    super psisko...:)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślicznota..
    u mnie w rodzinie też pojawił się nowy członek .. siostra wzięła ze schroniska szczeniaka :-)
    polarmiś wrote:

A oto moja "coreczka"-

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Niuta, Elfik, sjoanka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry kobitki :) Plaza ehh marzenie ale ja mam do plazy cala Polske do przejechania to sie pewnie musze zadowolic kocykiem przy basenie :-/
    Poza tym cos pogoda w kulki leci mialo byc ladnie a slonce sie schowalo ...
    to przynajmniej masz basen
    witam wszystkie , przystępuje do lektury

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
    Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?
    no oczywiście , my się tylko z niej śmialiśmy , że tak się darła jak tylko weszliśmy do kościoła , że albo diabeł z niej wychodził albo nie chciał wyjść

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardzo ladna opowiesc. :)
    A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
    I buty kocham...
    No i wlasnie z tym jest u mnie problem, bo ja staram sie kupowac bardziej porzadne ciuchy, zeby wlasnie moc w nich dluzej pochodzic (=nie musiec chodzic co chwile po sklepach), tylko faktycznie, one sie dobrze trzymaja, a po dwoch latach nie moge na nie patrzec...Chce wygrac w lotto i miec stylistke, ktora mi bedzie przynosic ciuchy do domu. Na!

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardzo ladna opowiesc. :)
    A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
    I buty kocham...
    Pusur siostro ;-) różni nas jedynie to że ja kupuje nowe ubrania bo tyje a Ty nie. Ciążą się tu nie liczy, off kors ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 15:14

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    W piątek z rana wycinka drzew. Załatwiłam cegły w dobrej cenie na domek, będziem się murować ;-)
    wiesz co zazdroszczę Ci , ja to z miłą chęcią swój nowo wybudowany sprzedałaby i od nowa bym budowała dom co najmniej o połowę mniejszy, z mniejszymi pokojami i korytarzami, nie byłoby trzech łazienek, mniej okien i mniejsze jednak to jest prawda , że pierwszy dom buduje się dla wroga , drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie. Pierwszy dla wroga dlatego , że nie wiesz co chcesz mieć i po wybudowaniu wiele rzeczy byś zmieniła , drugi dla przyjaciela bo juz te poprawki bys wprowadziła a trzeci dla Ciebie bo jeszcze inne udogodnienia bys wprowadziła i ulepszyła

iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Kkisia z raportem czy oblala test??

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A gdzie Kkisia z raportem czy oblala test??

A tego to najstarsi gorale nie wiedza =D

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gdy zmywa naczynia musi uważać, by nie zachlapać brzucha, ponieważ dziecko w przyszłości może zostać alkoholikiem.

Dlatego wymyslono zmywarki?
    żeby nie było tyle alkoholików

kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bliska u sąsiadów już robi, bo u siebie już nie ma co ;-)
    qźwa , do mnie by przyszła , bo mam lenia a 16-tego przyjeżdża kuzynka z wizytą. A co mi tam u niej burdel jak w chlewie wiec u mnie nie zauważy jak jednego okna nie umyję . hahahaha

iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Pogoda pod psem :( juz chce do domu
    Testu nawet nie zdazylam oblac bo rano zaczelam plamic :( dobrze chociaz ze brzuch nie boli , i wogole to ja juz mam dosc tych staran chyba zrezygnuje bo za bardzo mnie to stresuje i meczy

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak zrobilam. Szpitalne ciągle okrwawione, zmieniałam na potęgę. i do karmienia super wygodne...
    Pusurek wrote:
    Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok. ;) A eleganckie koszuki z koronka to bede miala na domowe pielesze. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e67e2423ff8.jpg .

A oto moja "coreczka"-

Słodkie maleństwo ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku, psina super. Dana dla mnie też ładniejsze.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy dziecka czyja to wina-rozmowy w toku tak dla posmiania sie co ludzie opowiadaja pod publike w tv =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 16:11

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzien dobry :)

Pogoda pod psem :( juz chce do domu
    Testu nawet nie zdazylam oblac bo rano zaczelam plamic :( dobrze chociaz ze brzuch nie boli , i wogole to ja juz mam dosc tych staran chyba zrezygnuje bo za bardzo mnie to stresuje i meczy
    <3 doskonale cię rozumiem, też mam momenty ze chce odpuścic ale potem staje do walki w pełnej gotowości.
    A tak w ogole to jakie są objawy tej której imienia nie można wymawiać, tej na m... Dostałam @ ale jest mi niedobrze rano, kreci mi sie w głowie, jakaś taka jestem jak poddenerwowana, czuje się tak jakbym miala trudności z oddychaniem, taki ciężar na klacie... Ech psycha mi wysiada

Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a co ta sa " ciuchy szpitalne"?
    No wlasnie wspomniana koszula nocna oraz szlafroczek. W No wszystko jest mieciutkie, wygodne, nie to jak polskie przasne koszuliny z wycieciem do polowy pasa. ;) A, majciochy jeszcze daja jednorazowe.
    Brukac wiec bede szpitalne, a co tam! ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak tylko ciutkę, to bym nie ryzykowała...
    Ciutke to bylo letko ironicznie. ;)
    Roznica z ciuchami norweskimi a polskimi w szpitalach jest taka, jak miedzy szpitalnymi posilkami. ;)
    Zrobie fotki w koszulinie i podesle na forum. :D

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3914 3915 3916 3917 3918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ