X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wiec wpisane w ksiazeczke przez hodowce ma Diana , nie bardzo nam sie podoba wiec bedziemy na nia wolac Dana
    super psisko...:)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślicznota..
    u mnie w rodzinie też pojawił się nowy członek .. siostra wzięła ze schroniska szczeniaka :-)
    polarmiś wrote:

A oto moja "coreczka"-

iwcia77, polarmiś, Mega, Niuta, Elfik, sjoanka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry kobitki :) Plaza ehh marzenie ale ja mam do plazy cala Polske do przejechania to sie pewnie musze zadowolic kocykiem przy basenie :-/
    Poza tym cos pogoda w kulki leci mialo byc ladnie a slonce sie schowalo ...
    to przynajmniej masz basen
    witam wszystkie , przystępuje do lektury

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
    Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?
    no oczywiście , my się tylko z niej śmialiśmy , że tak się darła jak tylko weszliśmy do kościoła , że albo diabeł z niej wychodził albo nie chciał wyjść

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardzo ladna opowiesc. :)
    A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
    I buty kocham...
    No i wlasnie z tym jest u mnie problem, bo ja staram sie kupowac bardziej porzadne ciuchy, zeby wlasnie moc w nich dluzej pochodzic (=nie musiec chodzic co chwile po sklepach), tylko faktycznie, one sie dobrze trzymaja, a po dwoch latach nie moge na nie patrzec...Chce wygrac w lotto i miec stylistke, ktora mi bedzie przynosic ciuchy do domu. Na!

iwcia77, Dorka1979, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardzo ladna opowiesc. :)
    A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
    I buty kocham...
    Pusur siostro ;-) różni nas jedynie to że ja kupuje nowe ubrania bo tyje a Ty nie. Ciążą się tu nie liczy, off kors ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 15:14

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    W piątek z rana wycinka drzew. Załatwiłam cegły w dobrej cenie na domek, będziem się murować ;-)
    wiesz co zazdroszczę Ci , ja to z miłą chęcią swój nowo wybudowany sprzedałaby i od nowa bym budowała dom co najmniej o połowę mniejszy, z mniejszymi pokojami i korytarzami, nie byłoby trzech łazienek, mniej okien i mniejsze jednak to jest prawda , że pierwszy dom buduje się dla wroga , drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie. Pierwszy dla wroga dlatego , że nie wiesz co chcesz mieć i po wybudowaniu wiele rzeczy byś zmieniła , drugi dla przyjaciela bo juz te poprawki bys wprowadziła a trzeci dla Ciebie bo jeszcze inne udogodnienia bys wprowadziła i ulepszyła

iwcia77, MartaDidinio, Elfik, Pusurek, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Kkisia z raportem czy oblala test??

iwcia77, Dorka1979, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A gdzie Kkisia z raportem czy oblala test??

A tego to najstarsi gorale nie wiedza =D

iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gdy zmywa naczynia musi uważać, by nie zachlapać brzucha, ponieważ dziecko w przyszłości może zostać alkoholikiem.

Dlatego wymyslono zmywarki?
    żeby nie było tyle alkoholików

kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bliska u sąsiadów już robi, bo u siebie już nie ma co ;-)
    qźwa , do mnie by przyszła , bo mam lenia a 16-tego przyjeżdża kuzynka z wizytą. A co mi tam u niej burdel jak w chlewie wiec u mnie nie zauważy jak jednego okna nie umyję . hahahaha

iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Pogoda pod psem :( juz chce do domu
    Testu nawet nie zdazylam oblac bo rano zaczelam plamic :( dobrze chociaz ze brzuch nie boli , i wogole to ja juz mam dosc tych staran chyba zrezygnuje bo za bardzo mnie to stresuje i meczy

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak zrobilam. Szpitalne ciągle okrwawione, zmieniałam na potęgę. i do karmienia super wygodne...
    Pusurek wrote:
    Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok. ;) A eleganckie koszuki z koronka to bede miala na domowe pielesze. ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e67e2423ff8.jpg .

A oto moja "coreczka"-

Słodkie maleństwo ;-)

polarmiś, peppapig lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku, psina super. Dana dla mnie też ładniejsze.

polarmiś lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy dziecka czyja to wina-rozmowy w toku tak dla posmiania sie co ludzie opowiadaja pod publike w tv =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 16:11

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzien dobry :)

Pogoda pod psem :( juz chce do domu
    Testu nawet nie zdazylam oblac bo rano zaczelam plamic :( dobrze chociaz ze brzuch nie boli , i wogole to ja juz mam dosc tych staran chyba zrezygnuje bo za bardzo mnie to stresuje i meczy
    <3 doskonale cię rozumiem, też mam momenty ze chce odpuścic ale potem staje do walki w pełnej gotowości.
    A tak w ogole to jakie są objawy tej której imienia nie można wymawiać, tej na m... Dostałam @ ale jest mi niedobrze rano, kreci mi sie w głowie, jakaś taka jestem jak poddenerwowana, czuje się tak jakbym miala trudności z oddychaniem, taki ciężar na klacie... Ech psycha mi wysiada

Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a co ta sa " ciuchy szpitalne"?
    No wlasnie wspomniana koszula nocna oraz szlafroczek. W No wszystko jest mieciutkie, wygodne, nie to jak polskie przasne koszuliny z wycieciem do polowy pasa. ;) A, majciochy jeszcze daja jednorazowe.
    Brukac wiec bede szpitalne, a co tam! ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak tylko ciutkę, to bym nie ryzykowała...
    Ciutke to bylo letko ironicznie. ;)
    Roznica z ciuchami norweskimi a polskimi w szpitalach jest taka, jak miedzy szpitalnymi posilkami. ;)
    Zrobie fotki w koszulinie i podesle na forum. :D

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3914 3915 3916 3917 3918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ