35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ślicznota..
u mnie w rodzinie też pojawił się nowy członek .. siostra wzięła ze schroniska szczeniakapolarmiś wrote:
A oto moja "coreczka"-iwcia77, polarmiś, Mega, Niuta, Elfik, sjoanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien dobry kobitki
Plaza ehh marzenie ale ja mam do plazy cala Polske do przejechania to sie pewnie musze zadowolic kocykiem przy basenie
Poza tym cos pogoda w kulki leci mialo byc ladnie a slonce sie schowalo ...
witam wszystkie , przystępuje do lektury -
nick nieaktualnyReni wrote:dzień dobry
tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?Reni lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bardzo ladna opowiesc.
A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
I buty kocham...iwcia77, Dorka1979, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bardzo ladna opowiesc.
A ja kupuje ciuchy na przecenach, najczesciej w sieciowkach za grosze, nosze je sezon i bez zalu wywalam. Nie lubie miec tzw. porzadnych ciuchow na lata, bo nie lubie chodzic w tym samym non stop. Teraz to szafe przegrzebuje mi corka i zabiera ciuchy sobie, wiec jak zaszaleje na wyprzedazach, to krzywdy nie ma.
I buty kocham...różni nas jedynie to że ja kupuje nowe ubrania bo tyje a Ty nie. Ciążą się tu nie liczy, off kors
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 15:14
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:W piątek z rana wycinka drzew. Załatwiłam cegły w dobrej cenie na domek, będziem się murować
iwcia77, MartaDidinio, Elfik, Pusurek, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bliska u sąsiadów już robi, bo u siebie już nie ma co
iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Pogoda pod psemjuz chce do domu
Testu nawet nie zdazylam oblac bo rano zaczelam plamicdobrze chociaz ze brzuch nie boli , i wogole to ja juz mam dosc tych staran chyba zrezygnuje bo za bardzo mnie to stresuje i meczy
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak zrobilam. Szpitalne ciągle okrwawione, zmieniałam na potęgę. i do karmienia super wygodne...Pusurek wrote:Obnizki rzadza! A ja srwierdzilam, ze tak samo jak za 1 razem, bede uzywac ciuchow szpitalnych. One sie ciutke roznia jakoscia od tych polskich, wiec moze bedzie ok.
A eleganckie koszuki z koronka to bede miala na domowe pielesze.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e67e2423ff8.jpg .
A oto moja "coreczka"-
Słodkie maleństwo
polarmiś, peppapig lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
kkisia wrote:Dzien dobry
Pogoda pod psemjuz chce do domu
Testu nawet nie zdazylam oblac bo rano zaczelam plamicdobrze chociaz ze brzuch nie boli , i wogole to ja juz mam dosc tych staran chyba zrezygnuje bo za bardzo mnie to stresuje i meczy
doskonale cię rozumiem, też mam momenty ze chce odpuścic ale potem staje do walki w pełnej gotowości.
A tak w ogole to jakie są objawy tej której imienia nie można wymawiać, tej na m... Dostałam @ ale jest mi niedobrze rano, kreci mi sie w głowie, jakaś taka jestem jak poddenerwowana, czuje się tak jakbym miala trudności z oddychaniem, taki ciężar na klacie... Ech psycha mi wysiadaElfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a co ta sa " ciuchy szpitalne"?
A, majciochy jeszcze daja jednorazowe.
Brukac wiec bede szpitalne, a co tam!Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak tylko ciutkę, to bym nie ryzykowała...
Roznica z ciuchami norweskimi a polskimi w szpitalach jest taka, jak miedzy szpitalnymi posilkami.
Zrobie fotki w koszulinie i podesle na forum.Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość