35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No u nas rozek to becik
I sie na becie wiazalo ....
A mina lekarza napewno bedzie bezcenna..Ja mlodego mam z cyklu bezowulacyjnego..Malam badania wtedy cytohormonalne robione i wg badan nie mialo prawa jajko sie pojawic..A jednak jajko ma juz 14ty rok..I tez mina ginki bezcenna byla jak przyszlam z info , ze zaciazylam..A ona do mnie, ale jak , co przeciez wyniki wskazuja na cos zupelnie innego..Takze nasze org to przekorne gadzinykapturnica, Elfik, iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Trzeba jej było powiedzieć, że bocian często nad Twoim domem latał. A propo bociana ,to śmichy hihy a znajoma 10 lat temu jak ja planowałam syna to ona do nas tak: qźwa szłam do pracy a na łące bocian stoi, patrzy na mnie i zaczyna biec w moją stronę, więc zaczęłam uciekać a on za mną. Wieczorem klekał mi pod oknem, więc jej mówię, że może w ciąży jest. No to mnie zwyzywała a następnego dnia zrobiła test i była w ciąży
Hihi, tak czytam, jak byłam w kwietniu na wyjeździe widziałam masy bocianow, a jednego zupełnie z bliska bo wpadł się pożywić do kontenera ze śmieciami pod hotelem.
Gdybym znała ten patent, to bym mu te zgniłe odpadki z dzioba wyrwała, zeby mnie pogonil..
A ja głupia mu słitfocie robiłam...
Kurcze znowu stracona okazja...
iwcia77, Dorka1979, Pusurek, ania.g, caffe, sjoanka, mysza1975, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Aha, moja mama chciałaby ochrzcić wnuczkę, czyli moja corke poganke, ale jak wybrała się na zwiady na plebanię, to okazało się, potrzebna jest zgoda rodzicow...
Hihi, taki szczegół, malo istotny...
Była zawiedziona
I tez słyszę, ze mała (nadreaktywna w nocy), to by noce przesypiala po chrzcie..
No zesz, bo co? łańcuszek od medalika by jej się na krtani zaciskal i podduszal?, bo innego wytłumaczenia nie widzeiwcia77, Dorka1979, Pusurek, polarmiś, ania.g, kapturnica, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, lampy dzień kolejny
Aga, melduj jak się czujesz
Caffe, przez to że mam net tylko w telefonie to dopiero zauważyłam zdjęcie Twojego ślicznego synka
Co do zapasów to ja też porobiłam, kupiłam na allegro 25 testów owulacjnych i 25 ciążowych. I nie zdążyłam nawet połowy wykorzystać bo tuż po zakupach udało się.
Dziewczyny, spadam zrobić kanapki na plażę. Będę zaglądać potem.Mega, Bliska 77, Żanet, caffe, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry kobitki
Plaza ehh marzenie ale ja mam do plazy cala Polske do przejechania to sie pewnie musze zadowolic kocykiem przy basenie
Poza tym cos pogoda w kulki leci mialo byc ladnie a slonce sie schowalo ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 08:29
Elfik, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Witam kobietki,zerknijcie no na moj wykres boli się niepodoba, niewiem o co biega,jest 17 dzień cyklu a temp nie skacze?!pozdrowienia ze słonecznej dziś Anglii
No jak na moje skromne oko to nie mialas jeszcze owulacji..cykl wyglada jak na razie na typowo jednofazowy..Testy to tylko pomoc..to , ze wyjdzie pozytywny nie oznacza, ze bedzie ovulejszyn ale , ze moze byc w ciagu kolejnych 40godzin..Takze niestety musisz czekac dalej...Elfik, Sabina, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Aha, moja mama chciałaby ochrzcić wnuczkę, czyli moja corke poganke, ale jak wybrała się na zwiady na plebanię, to okazało się, potrzebna jest zgoda rodzicow...
Hihi, taki szczegół, malo istotny...
Była zawiedziona
I tez słyszę, ze mała (nadreaktywna w nocy), to by noce przesypiala po chrzcie..
No zesz, bo co? łańcuszek od medalika by jej się na krtani zaciskal i podduszal?, bo innego wytłumaczenia nie widze
Boshh laska ale dalas czadu z tym medalikiem
Ale ze strony matki to troche nie fair bylo..Isc bez waszej zgody pytac o cherzest malej..Mega, Sabina, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Ania, ja nadal bez zmianale teraz to już nie moge do poniedziałku urodzić,od dziś mam zakaz, bo jak coś się zacznie to już nie ma opcji zebym na finał mistrzostw była w domu..znajac życie pewnie finał przeleżę w szpitalu, trudno....
u nas dziś chłodniej i deszczyk sobie delikatnie pada, dobrze, roślinności się przyda
Mega, w pracy przynajmniej nie zmokniesz
Miłego dniakapturnica, Sabina, Simba, Żanet, ania.g, caffe, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:12
Bliska 77, Sabina, Simba, Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?Reni, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:20
Sabina, Reni, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzień dobry laski
.
Aga myślałam że jesteś na porodowce
Gdzie Wojtek, Andrzej i Bursztyn? Się pytam!
też się martwię o dziewczyny, Ewka, daj znać co u Was
Bursztyna już kilka razy wzywałam do odpowiedzi.....ciszasamira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
I powiem Wam, że jak ta czerwona wstążeczka nie dotyka dziecka to nie zadziała! HA!
a jak ktoś dziecko zauroczy to trzeba przemyć twarz zasikaną pieluchą! - ludzie na serio w to wierzą!Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny