X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A tak w ogóle to ogląda zabawki na karuzeli i bardzo mu się podobają drzewa.

To pewnie będzie leśniczym

iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No u nas rozek to becik =D I sie na becie wiazalo ....
    A mina lekarza napewno bedzie bezcenna..Ja mlodego mam z cyklu bezowulacyjnego..Malam badania wtedy cytohormonalne robione i wg badan nie mialo prawa jajko sie pojawic..A jednak jajko ma juz 14ty rok..I tez mina ginki bezcenna byla jak przyszlam z info , ze zaciazylam..A ona do mnie, ale jak , co przeciez wyniki wskazuja na cos zupelnie innego..Takze nasze org to przekorne gadziny 01icon_lol2.gif
    Trzeba jej było powiedzieć, że bocian często nad Twoim domem latał. A propo bociana ,to śmichy hihy a znajoma 10 lat temu jak ja planowałam syna to ona do nas tak: qźwa szłam do pracy a na łące bocian stoi, patrzy na mnie i zaczyna biec w moją stronę, więc zaczęłam uciekać a on za mną. Wieczorem klekał mi pod oknem, więc jej mówię, że może w ciąży jest. No to mnie zwyzywała a następnego dnia zrobiła test i była w ciąży

kapturnica, Elfik, iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Trzeba jej było powiedzieć, że bocian często nad Twoim domem latał. A propo bociana ,to śmichy hihy a znajoma 10 lat temu jak ja planowałam syna to ona do nas tak: qźwa szłam do pracy a na łące bocian stoi, patrzy na mnie i zaczyna biec w moją stronę, więc zaczęłam uciekać a on za mną. Wieczorem klekał mi pod oknem, więc jej mówię, że może w ciąży jest. No to mnie zwyzywała a następnego dnia zrobiła test i była w ciąży

Hihi, tak czytam, jak byłam w kwietniu na wyjeździe widziałam masy bocianow, a jednego zupełnie z bliska bo wpadł się pożywić do kontenera ze śmieciami pod hotelem.
    Gdybym znała ten patent, to bym mu te zgniłe odpadki z dzioba wyrwała, zeby mnie pogonil..
    A ja głupia mu słitfocie robiłam...;-)
    Kurcze znowu stracona okazja...:-) :-) :-) :-)

iwcia77, Dorka1979, Pusurek, ania.g, caffe, sjoanka, mysza1975, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, moja mama chciałaby ochrzcić wnuczkę, czyli moja corke poganke, ale jak wybrała się na zwiady na plebanię, to okazało się, potrzebna jest zgoda rodzicow...
    Hihi, taki szczegół, malo istotny...
    Była zawiedziona :-) :-) :-) :-)
    I tez słyszę, ze mała (nadreaktywna w nocy), to by noce przesypiala po chrzcie..

No zesz, bo co? łańcuszek od medalika by jej się na krtani zaciskal i podduszal?, bo innego wytłumaczenia nie widze :-) :-) :-) :-)

iwcia77, Dorka1979, Pusurek, polarmiś, ania.g, kapturnica, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka do chrztu była grzeczna a jak ją do kościoła wnieśliśmy na chrzcie to zaczęła się drzeć w niebo głosy jakby z niej diabeł nie chciał wyjść, po chrzcie tez była grzeczna

kapturnica, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki,zerknijcie no na moj wykres boli się niepodoba, niewiem o co biega,jest 17 dzień cyklu a temp nie skacze?!pozdrowienia ze słonecznej dziś Anglii :-)

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, lampy dzień kolejny
    Aga, melduj jak się czujesz <3
    Caffe, przez to że mam net tylko w telefonie to dopiero zauważyłam zdjęcie Twojego ślicznego synka :)
    Co do zapasów to ja też porobiłam, kupiłam na allegro 25 testów owulacjnych i 25 ciążowych. I nie zdążyłam nawet połowy wykorzystać bo tuż po zakupach udało się.
    Dziewczyny, spadam zrobić kanapki na plażę. Będę zaglądać potem.

Mega, Bliska 77, Żanet, caffe, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobitki :) Plaza ehh marzenie ale ja mam do plazy cala Polske do przejechania to sie pewnie musze zadowolic kocykiem przy basenie :-/
    Poza tym cos pogoda w kulki leci mialo byc ladnie a slonce sie schowalo ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 08:29

Elfik, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Witam kobietki,zerknijcie no na moj wykres boli się niepodoba, niewiem o co biega,jest 17 dzień cyklu a temp nie skacze?!pozdrowienia ze słonecznej dziś Anglii :-)

No jak na moje skromne oko to nie mialas jeszcze owulacji..cykl wyglada jak na razie na typowo jednofazowy..Testy to tylko pomoc..to , ze wyjdzie pozytywny nie oznacza, ze bedzie ovulejszyn ale , ze moze byc w ciagu kolejnych 40godzin..Takze niestety musisz czekac dalej...

Elfik, Sabina, AsiaPoli lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Aha, moja mama chciałaby ochrzcić wnuczkę, czyli moja corke poganke, ale jak wybrała się na zwiady na plebanię, to okazało się, potrzebna jest zgoda rodzicow...
    Hihi, taki szczegół, malo istotny...
    Była zawiedziona :-) :-) :-) :-)
    I tez słyszę, ze mała (nadreaktywna w nocy), to by noce przesypiala po chrzcie..

No zesz, bo co? łańcuszek od medalika by jej się na krtani zaciskal i podduszal?, bo innego wytłumaczenia nie widze :-) :-) :-) :-)

Boshh laska ale dalas czadu z tym medalikiem ;D
    Ale ze strony matki to troche nie fair bylo..Isc bez waszej zgody pytac o cherzest malej..

Mega, Sabina, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek, pogoda masakryczna, leje cały czas... A ja w pracy... Miłego dnia...

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Ania, ja nadal bez zmian :-) ale teraz to już nie moge do poniedziałku urodzić,od dziś mam zakaz, bo jak coś się zacznie to już nie ma opcji zebym na finał mistrzostw była w domu..znajac życie pewnie finał przeleżę w szpitalu, trudno....
    u nas dziś chłodniej i deszczyk sobie delikatnie pada, dobrze, roślinności się przyda :-)
    Mega, w pracy przynajmniej nie zmokniesz :-)
    Miłego dnia

kapturnica, Sabina, Simba, Żanet, ania.g, caffe, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
    Dorka z tym diabłem wychodzącym to też żart prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:12

Bliska 77, Sabina, Simba, Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    tak czytam i czytam i oczom nie wierzę.. jaja sobie robicie z tymi przesądami prawda??
    A gdzie tam jaja madrosc ludowa jest ponad czasowa :)

Reni, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    wiesz, już też nie chciałam nic pisać.......... ale czytałam z "lekkim niedowierzaniem" :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:20

Sabina, Reni, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski :-).
    Aga myślałam że jesteś na porodowce ;-)

Gdzie Wojtek, Andrzej i Bursztyn? Się pytam!

Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzień dobry laski :-).
    Aga myślałam że jesteś na porodowce ;-)

Gdzie Wojtek, Andrzej i Bursztyn? Się pytam!
    powiem szczerze, ze miałam taką nadzieję ale wiesz co się mówi o nadziei ;-)
    też się martwię o dziewczyny, Ewka, daj znać co u Was
    Bursztyna już kilka razy wzywałam do odpowiedzi.....cisza

samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem Wam, że jak ta czerwona wstążeczka nie dotyka dziecka to nie zadziała! HA!

a jak ktoś dziecko zauroczy to trzeba przemyć twarz zasikaną pieluchą! - ludzie na serio w to wierzą!

Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i nie patrzcie się w ciąży na psa bo urodzi się z głową psa ;-)

Simba, Żanet, iwcia77, Mega, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jakby nie spojrzeć to u Ciebie la da moment ;-)
    A o dziewczyny to już się martwie :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:31

Bliska 77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3908 3909 3910 3911 3912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ