35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Bo to mądra kobieta
Ja nadostawałam ubranek takich na "już", a potem je spakowałam i wyniosłam na strych bo Mała z nich wyrosła nim je przymierzyła. Ja nawet tak nie zwracałam uwagi na wygląda, jak na to z czego te ubranka są, więc część zdyskwalifikowałam od pierwszego dotykuZdecydowanie wolę kupować sama, no i jeszcze moja bratowa kupuje mi takie "w moim guście", więc zawsze jest git
a te wycudowane, choć śliczne ubranka to się trzyma na specjalne okazje, które potem się okazuje, ze nie nadchodzą, albo gdy nadejdą to ciuszek już się nie nadaje
Sabina, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Bo prawda jest taka, ze w domu zakłada się dziecku to co najszybciej można założyć, czyli gdy jest chłodniej to śpiochy
a te wycudowane, choć śliczne ubranka to się trzyma na specjalne okazje, które potem się okazuje, ze nie nadchodzą, albo gdy nadejdą to ciuszek już się nie nadaje
caffe, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Rernia1975 wrote:biore do teraz bo postanowilam sobie ze zajde w ta cholerna ciaze a wtedy i tak sie nie odstawia tylko dalej bierze:)
-
wieczorna temp to bym sie nie sugerowala Bo przeciez nie mierzysz jej po spoczynku...To raz Dwa pierwsze slysze zeby caly czas brac dupka ..Bo najczesciej bierze sie 10dni robi test i jesli dodatni to sie bierze dalej..A nie ze sie ciagnie w nieskonczonosc lek...
caffe, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Rernia1975 wrote:wlasnie ze biore do teraz,jestem chyba glupia
po prostu niedoinformowana przez gina albo sama nie doczytałas. Odstaw dupka, bo może to z tego powodu cykl się wydłużył. Chociaż prawidłowy to 28 dni. Mi gin tłumaczył, że zbyt krótkie (do 25 dni)i zbyt długie (powyżej 35 chyba)cykle nie są dobre podczas starań.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Nie moge Was czytac bo cos na slodkie wszystkie wzielo a ja staram sie unikac slodyczy ale nie wiem czy nie pękne i nie kupie tego torta bezowego:-). Na razie mam bob i salate z lososiem. A tu bezowy tort sie mnie uczepil!
Bliska cos te bole w krzyzu......
To tylko ja w takim razie zamiast słodyczy zrobiłam sobie frytkiMartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJA też brałam dupka 10 dni. Rernia rób jak uważasz, dzieckiem nie jesteś, ale po co pchać w siebie hormony skoro być może nie trzeba? Może się okazać, że jestes w ciąży i dupek wcale nie jest Ci potrzebny, albo nie jesteś, tylko ciągniesz cykl. Ja wolałabym wiedzieć niż działać po omacku
kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
Rernia1975 wrote:jezeli zachodzi sie w ciaze to chyba bierze sie dalej ten lek bo grozi poronieniem jesli sie odstawi czy nie?
A tak w ogóle to najważniejszy jest poziom Twojego własnego progesteronu, a nie, ze jak się odstawi sztuczny to się poroni. Bo niektóre kobiety w ogóle sztucznego nie biorą bo swój mają ok.kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość