35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidinio wrote:Ale skubany rosnie w oczach...
Znajomi pytają co mają mu kupić, więc jeśli wybiorą ciuszek to mówię żeby kupowali na 80 (chyba taki jest rozmiar) bo takie śpiochy czy coś tam jesienią założy, a na 74 to raczej nie pochodzi.iwcia77, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja bede wiedziala juz 21 lipca
z badania cvs ( biopsja kosmowki) a podgladzik to se strzele moze ...nie wiem
AAA badania genetyczne..hmmm ciezki temat..Sama sie zastanawiam co zrobie jesli zajde w ciaze ..Z racji wieku to juz sie zalapie od grudnia na badania prenatalne dla kobitek po 35roku,...U nas chyba nie robia cvs chyba ze sa ku temu juz przeslanki...Wiem , ze ktoras z dziewczyn tu robila amniopunkcje owodniowa ..chyba na to bym sie zdecydowala bo jednak te testy pappa i usg daje nam tylko algorytm ale zadnej odpowiedzi tak naprawde...iwcia77, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe Szymek jest śliczny, do zacałowania
Dobrze myślisz, rozmiar 80 będzie ok. On jest pisany niby na rok, ale moja córk a szybko rosła i 80 nosiła juz jak miała 7,8 mscMam dużo ubranek, których nie zdążyłam jej założyc
caffe, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Caffe Szymek jest śliczny, do zacałowania
Dobrze myślisz, rozmiar 80 będzie ok. On jest pisany niby na rok, ale moja córk a szybko rosła i 80 nosiła juz jak miała 7,8 mscMam dużo ubranek, których nie zdążyłam jej założyc
Sabina lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny,prosze mi powiedziec czy duphaston opoznia @ ,biore 1 tabletke rano,okres spoznia mi sie 2 dni,mam regularne raczej,boje sie zrobic test,mam podwyzszona temperature ,37,5,nie spada jak narazie,nie wiem co mam myslec ,najlepiej byloby zrobic test boje sie ze zobacze 1 kreche...
caffe, Mega lubią tę wiadomość
Renia1975 -
nick nieaktualnycaffe wrote:No własnie. Śpiochy przez całą jesień będzie okazja założyć, a jak teraz je dostanę, a będzie ładne lato to szkoda będzie ich nie założyć. Najgorsze jest to, ze mam sporo takich prezentowych fajnych ubranek i boję się, że ich też nie założy, a są śliczne
Caffe zawsze można poprosić o pieluchy w prezencieTeż Ci się przydadzą
caffe, MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRernia1975 wrote:witam dziewczyny,prosze mi powiedziec czy duphaston opoznia @ ,biore 1 tabletke rano,okres spoznia mi sie 2 dni,mam regularne raczej,boje sie zrobic test,mam podwyzszona temperature ,37,5,nie spada jak narazie,nie wiem co mam myslec ,najlepiej byloby zrobic test boje sie ze zobacze 1 kreche...
Mi dupek niby regulował cykl, że był dłuższy niż bez niego. Ale zdarzyło mi się mieć cykl 22 dniowy z dupkiemcaffe lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mi dupek niby regulował cykl, że był dłuższy niż bez niego. Ale zdarzyło mi się mieć cykl 22 dniowy z dupkiem
brałam ja chyba 4 dni i przylazła @
Sabina lubi tę wiadomość
-
Rernia1975 wrote:witam dziewczyny,prosze mi powiedziec czy duphaston opoznia @ ,biore 1 tabletke rano,okres spoznia mi sie 2 dni,mam regularne raczej,boje sie zrobic test,mam podwyzszona temperature ,37,5,nie spada jak narazie,nie wiem co mam myslec ,najlepiej byloby zrobic test boje sie ze zobacze 1 kreche...
Generalnie bierze sie 10dni 2razy albo raz dziennie i po odstawieniu najczesciej \@pojawia sie srednio do tygodnia..U mnie 3,4dzien po odstawieniu..Skoro masz tak wysoka temperature to raczej na @ sie nie zanosi..Moze zrob ten test...W ktorym dniu cyklu jestes??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 22:00
-
Rernia1975 wrote:witam dziewczyny,prosze mi powiedziec czy duphaston opoznia @ ,biore 1 tabletke rano,okres spoznia mi sie 2 dni,mam regularne raczej,boje sie zrobic test,mam podwyzszona temperature ,37,5,nie spada jak narazie,nie wiem co mam myslec ,najlepiej byloby zrobic test boje sie ze zobacze 1 kreche...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:zalezy kiedy zaczelas go brac tj w jakim dniu cyklu i ile dni go bierzesz,..
Generalnie bierze sie 10dni 2razy albo raz dziennie i po odstawieniu najczesciej \@pojawia sie srednio do tygodnia..U mnie 3,4dzien po dostawienku..Skoro masz tak wysoka temperature to raczej na @ sie nie zanosi..Moze zrob ten test...W ktorym dniu cyklu jestes??kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jedna znajoma za moją podpowiedzią własnie kupiła nawilżone chusteczki, bo tego też idzie masa
Ja nadostawałam ubranek takich na "już", a potem je spakowałam i wyniosłam na strych bo Mała z nich wyrosła nim je przymierzyła. Ja nawet tak nie zwracałam uwagi na wygląda, jak na to z czego te ubranka są, więc część zdyskwalifikowałam od pierwszego dotykuZdecydowanie wolę kupować sama, no i jeszcze moja bratowa kupuje mi takie "w moim guście", więc zawsze jest git
caffe, kapturnica, Simba, mysza1975, MartaDidinio, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość