35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:No wlasnie tez o tym slyszalam, wiec sie nie smieje ... Kurde... Moze faktycznie cos w tym jest...
Powiem ci , ze moze efekt placebo czy cus ..Ale dzialalo takie przelanie 2, 3dnipod rzad..Wdocznie babeczka z tych coznaja sie na spedzaniu urokow z dzieciMartaDidinio, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz bardziej wierze w taki ludowe mądrości...kapturnica wrote:Powiem ci , ze moze efekt placebo czy cus ..Ale dzialalo takie przelanie 2, 3dnipod rzad..Wdocznie babeczka z tych coznaja sie na spedzaniu urokow z dzieci
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:robilam 2 razy i nie mam
, ale slyszalam ze ponoc kobiety ktore maja w domu koty to maja przeciwciala...
MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi jakies cuda wychodzily z toxo, przed ciaza, ze przechorowalam, w trakcie ciazy, ze zachorowalam. Zbadalam awidnosc, wyszlo, ze w ciazy zachorowalam, przeryczalam 2 tyg, ze dziecko bedzie chore itd... ale lekarz mnie ustawil do pionu, ze to niedorzeczne... I faktycznie wszystko bylo dobrze...Pusurek wrote:Ja nie mialam w 1 ciazy, ale nie fisiowalam z gotowana swinka, zarlam jak leci. W 2 ciazy juz mialam, ale mysle, ze to wlasnie dzieki kotu.
Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Robili, mamy dzieci w tym samym wieku.
ufff DziekiJa nie pamietam kompletnie..Wogole jakis czl byl mal0 swiadomy tego wszystkiego. Tych zagrozen i innych rzeczy..Wzielam slub a 2tyg pozniej zaszlam w ciaze w miesiac miodowy
iwcia77, Pusurek, caffe, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu ludzie, ja już żyje tylko wyjazdem na urlop, a to jeszcze tyle czasu
Dopiero koło 24 sierpnia. O niczym innym nie myślę, normalnie juz wszystko planuje, łącznie z ubraniami jakie zabierzemy
. Jak ja wtrzymie jeszcze tyle czasu w niewoli????
Siedzę i oglądam pokoje, myślę gdzie tym razem pojedziemy, jak znam nas to pewnie znowu do Bukowiny, 4 lata tam nie byliśmy i tęsknie
Ale teraz lunęło!Żanet, iwcia77, caffe, Simba, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ja bede wiedziala juz 21 lipca
z badania cvs ( biopsja kosmowki) a podgladzik to se strzele moze ...nie wiem
kapturnica wrote:Iwcia to Ty w Pl pewnie podgladzik lokatora bedziesz robila???Moze uda sie podejrzec czy to pan czy pani lokatorka na gapePusurek, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość