35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle skubany rosnie w oczach...caffe wrote:Promocja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja ma ze 20 testów owulacyjnych z allegro Ovulation LH Test Strip (różowe)i mogę komuś oddać. Te testy u mnie zadziałały pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!
Kto pierwszy ten lepszy, czyli temu komuś oddammysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
dzizas ! a mi zabronili jesc surowizne ze swinki, bo toxoplazmoza...mozna jesc kabanosy? juz nie wspomne o poledwicy lososiowej...??? mi to tylko dobrze smazona swinke kazali...buuuuuuuuuuPusurek wrote:Wiecie jakie mam piekne pazurki?
Wracajac, strasznie mnie naszlo na miecho. Kupilam i wcielam: 1 kabanosa, 20 dkg poledwicy lososiowej, maly ogonek tatarowej. I po tym wszystkim musialam zjesc paczka, po prostu musialam! Czyzby zachcianki?Nie za pozno ciut?
kapturnica, MartaDidinio, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
sory jesli juz dostalas odpowiedz, ale napisze tylko ze cisnienie miala bardzo wysokie ...Alis wrote:E tam późno. Mnie teraz wzięło na marynowane grzybki. Poza tym drożdżówka z rabarbarem się piecze. A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą
Bliska, życzę Ci, żeby szybko się zaczęło i jeszcze szybciej skończyło. A potem wracaj do nas i opisuj.
Kiedy Anna Maria rodziła? Jakoś całkiem mi umknęło i tylko teraz doczytąłam, że córeczka została w szpitalu. I to zdaje się, że rodziła mocna przed terminem. Co się stało?Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przejrzałam zawartość szuflady, zrobiłam mały remanent i tak, mam do oddania:
Bromergon 2,5 mg ważny 07.2016 jedno napoczęte i jedno całe opakowanie 30 tabl,
Castangus ważny 12.2016 całe opakowanie 30 tabl,
Duphastron jedno opakowanie napoczęte (16 tabl) ważny 06.2017 i drugie całe 20 tabl ważne 12.2016
Wiesiołek 500mg - opakowanie rozpoczęte 24 tabl, ważny do 11.2014
Oeparol całe opakowanie 60 tabl ważny 12.2014
Właśnie tak wyglądało moje zachodzenie w ciążę. Grunt to dobre zapasy.
Jak któraś reflektuje to wyślę pocztą.
iwcia77, Simba, caffe, Sabina, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Doszlas sama, widze.
Moze byc, ze bromergon lub cos z bromokryptyna. Bywa, ze po pol roku wszystko sie normuje. A bromergon jest super na zachodzenie w ciaze, tak ze czuj duch!
Badania robilam tego samego dnia po godzinie od zazycia tabletki z czyms tam. Prl podana byla w 19, 93 ng/ml a po obciazeniu ( po MTC) - 364,20 ng/ml. Badania zrobilam na wlasna reke,Pusurek, caffe, monia 70 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Przejrzałam zawartość szuflady, zrobiłam mały remanent i tak, mam do oddania:
Bromergon 2,5 mg ważny 07.2016 jedno napoczęte i jedno całe opakowanie 30 tabl,
Castangus ważny 12.2016 całe opakowanie 30 tabl,
Duphastron jedno opakowanie napoczęte (16 tabl) ważny 06.2017 i drugie całe 20 tabl ważne 12.2016
Wiesiołek 500mg - opakowanie rozpoczęte 24 tabl, ważny do 11.2014
Oeparol całe opakowanie 60 tabl ważny 12.2014
Właśnie tak wyglądało moje zachodzenie w ciążę. Grunt to dobre zapasy.
Jak któraś reflektuje to wyślę pocztą.wysle ci zaproszenie doznajomych to napisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 19:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co stosuja ksylitol..przymierzam sie do jego kupienia..Uzywam stewie ale ma mimo wszystko dziwny=specyficzny smak..No i nie zabardzo nadaje sie do wypiekow .Czy ten cukier brzozowy ma smak zblizony do zwyklego rafinowanego cukru???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 19:10
-
kapturnica wrote:Dziewczyny co stosuja ksylitol..przymierzam sie do jego kupienia..Uzywam stewie ale ma mimo wszystko dziwny=specyficzny smak..No i nie zabardzo nadaje sie do wypiekow .Czy ten cukier brzozowy ma smak zblizony do zwyklego rafinowanego cukru???Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:Dla mnie podobny. Ale używany w dużych ilościach może po działać przeczyszczająco.
wiem wiem bo jest dodawany rowniez do gum i innych produktow i ze powolisie do niego tzreba przyzwyczajac stosujac kolejno coraz wieksze porcje..Przekonuje mnie zwl to ze wpl pro zdrowotnie na uziebienie i zapobiega prochnicy -
Kapturnica- jak chcesz to ja oddam w spadku:
1. 360 tabl oleju z wieska firmy gal wazne do 2016 roku
2. 180 tabl folika wazne do maja 2017
3. 33 testy owulacyjne paskowe lh strip rozowe
4. 50 tabl oleju z wieska - prod wloskiej - nowka ( dalam 19€) wazny do 10/2015
juz kiedy pisalam o tym spadku ale wtedy jeszcze nie bylo Cie z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 19:57
MartaDidinio, monia 70 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapturnica- jak chcesz to ja oddam w spadku:
1. 360 tabl oleju z wieska firmy gal wazne do 2016 roku
2. 180 tabl folika wazne do maja 2017
3. 33 testy owulacyjne paskowe lh strip rozowe
4. 50 tabl oleju z wieska - prod wloskiej - nowka ( dalam 19€) wazny do 10/2015
juz kiedy pisalam o tym spadku ale wtedy jeszcze nie bylo Cie z namiiwcia77 lubi tę wiadomość