X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Poczytałam Was i jeść mi się chce, a tu nic słodkiego w domu nie ma. Na dodatek leje, więc do sklepu mi się nie chce iść.
    Chłopa trzeba po coś wysłać.

A propos mojego wczorajszego pytania o wodę z kranu. Poczytałam trochę forum ciążowe i tam dziewczyny nawet owoce i warzywa myją w wodzie przegotowanej albo z dodatkiem octu lub sody, żeby wybić to co jest do wybicia. To chyba lekka przesada. No chyba, że wszystkie tak robicie i tylko ja jestem ch..ową matką.
    E tam, zaraz ch... owa. Ja jem sushi, jem tez tatara.
    Myc owoce w przegotowanej wodzie?? Dobrze, ze nie z plynem do naczyn... Za to z octem. To jabluszka musza byc mega smaczne potem...
    Nie dajmy sie zwariowac, bo za chwile to nic nie bedziesz jesc bez uprzedniego przegotowania. Np. lody. :P Albo jagodzianki. :P

mysza1975, Lucky, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą :)
    Powiem Ci tak, nie tylko jedz na co masz ochotę, ale wpierdalaj póki mozesz :P :P :P

Ja już zaczynam wprowadzać do "diety" nowe rzeczy i obserwuję małego. Póki co jest ok. Jedliśmy już jagody, brzoskwinie, borówki amerykańskie i kilka malin. Ponieważ ja lubię wszelki nabiał, to codziennie coś tam z tego jemy i patrzymy jak reagujemy :P

mysza1975, Lucky, iwcia77, Alis, Żanet lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    Podczytuję i mimowolnie zaciskam za Age kolana :)
    Aga życzę szybkiego i łatwego porodu

Topie się w upale
    Jakoś mam wrażenie ze więcej tu teraz matek i ciężarnych niż staraczek :)
    Staram się to odbierać jako dobra wróżbe dla siebie i innych

Czekam z utęsknieniem na urlop
    Pozdrawiam

mysza1975, Bliska 77, caffe, Aprilka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlazłam z plaży i zaraz zjem pyszną pizze. A co w końcu wakacje ;)

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur Ty jako prolaktynowiec zinterpretuj moje wyniki: prolaktyna (21 dc) - 19,93 ( norma 3,8-29,5). Po obciazeniu - 364,20. Poniewaz nie mam norm prolaktyny po obciazeniu a nie mam czasu szukac moze na szybko cos mi podpowiesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pi razy drZwi jest 15 krotnie wyzsza a max powinna byc 5 razy. To co bromergon?

Pusurek lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1.07 urodzilam Helenke w 32plus 5.witam dziewczyny
    Alis wrote:
    E tam późno. Mnie teraz wzięło na marynowane grzybki. Poza tym drożdżówka z rabarbarem się piecze. A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą :)

Bliska, życzę Ci, żeby szybko się zaczęło i jeszcze szybciej skończyło. A potem wracaj do nas i opisuj.

Kiedy Anna Maria rodziła? Jakoś całkiem mi umknęło i tylko teraz doczytąłam, że córeczka została w szpitalu. I to zdaje się, że rodziła mocna przed terminem. Co się stało?

Bliska 77, MartaDidinio, iwcia77, Alis, ania.g, Żanet, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, znow falszywy alarm wrrrr

caffe, mysza1975, MartaDidinio, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    kurde, znow falszywy alarm wrrrr
    Ale takie fałszywki kiedyś się skończą ;)

Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ale takie fałszywki kiedyś się skończą ;)
    no muszą ;-), trzymam się tej myśli, z córką z takimi bólami chodziłam chyba przez trzy dni, tak od soboty a we wtorek u lekarki wody mi odeszły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 18:07

caffe, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pusur Ty jako prolaktynowiec zinterpretuj moje wyniki: prolaktyna (21 dc) - 19,93 ( norma 3,8-29,5). Po obciazeniu - 364,20. Poniewaz nie mam norm prolaktyny po obciazeniu a nie mam czasu szukac moze na szybko cos mi podpowiesz?
    PRL wyjsciowa jest ok. W obciazeniu robilas tego samego dnia? Teorie mowia, ze nie powinna byc wyzsza niz jej 5 -cio, 6 -cio krotnosc. Ale nie napisalas w jakich jednostkach, a to ciut utrudnia sprawe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak pi razy drZwi jest 15 krotnie wyzsza a max powinna byc 5 razy. To co bromergon?
    Doszlas sama, widze. ;)
    Moze byc, ze bromergon lub cos z bromokryptyna. Bywa, ze po pol roku wszystko sie normuje. A bromergon jest super na zachodzenie w ciaze, tak ze czuj duch! ;)

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, Tez to wyczytalam...Powiem wiecej, mam nianie do dziecka, ktora ma odpal na punkcie kosciola. Oznajmila mi , ze w Chinach jedza zupe z plodow... Taka cytuje "wykwintna" i Oczywiscie wpieprzaja ta zupe lekarze, ktorzy tej aborcji dokonali, ot takie danie na przystawke...
    Bliska 77 wrote:
    o kurwa, że tak powiem, dopiero teraz przeczytałam, ja pieprze, jeszcze kilka takich newsów a zaczne się naprawdę wstydzić ze tu mieszkam

Bliska 77, iwcia77, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Doszlas sama, widze. ;)
    Moze byc, ze bromergon lub cos z bromokryptyna. Bywa, ze po pol roku wszystko sie normuje. A bromergon jest super na zachodzenie w ciaze, tak ze czuj duch! ;)
    Ja brałam miesiąc bromka i był strzał ;) Także Miśku działaj :)

MartaDidinio, polarmiś, Mega, Pusurek, monia 70 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dlaczego w Chinach, pytam?

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Masakra, Tez to wyczytalam...Powiem wiecej, mam nianie do dziecka, ktora ma odpal na punkcie kosciola. Oznajmila mi , ze w Chinach jedza zupe z plodow... Taka cytuje "wykwintna" i Oczywiscie wpieprzaja ta zupe lekarze, ktorzy tej aborcji dokonali, ot takie danie na przystawke...
    jej...........bez komentarza

MartaDidinio lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam caly bromergon nowka sztuka do oddania. Lekarz mi na zatrzymanie laktacji dal. Ale po przeczytaniu ulotki o efektach ubocznych, pokarm sam zanikl :-)chce ktoras? nawet jednej tabsy nie wzielam....

caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promocja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja ma ze 20 testów owulacyjnych z allegro Ovulation LH Test Strip (różowe)i mogę komuś oddać. Te testy u mnie zadziałały pozytywnie!!!!!!!!!!!!!! :P

Kto pierwszy ten lepszy, czyli temu komuś oddam :P

MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, jaka Myszka Śliczna puchata do zjedzenia tam u Ciebie leży. widzę ze Mały idzie na masę... Taki do zjedzenia z musztardka...

iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe sliczna masz te pomaranczowa żabencje 8)

mysza1975, iwcia77, Bliska 77, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 3901 3902 3903 3904 3905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ