35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Poczytałam Was i jeść mi się chce, a tu nic słodkiego w domu nie ma. Na dodatek leje, więc do sklepu mi się nie chce iść.
Chłopa trzeba po coś wysłać.
A propos mojego wczorajszego pytania o wodę z kranu. Poczytałam trochę forum ciążowe i tam dziewczyny nawet owoce i warzywa myją w wodzie przegotowanej albo z dodatkiem octu lub sody, żeby wybić to co jest do wybicia. To chyba lekka przesada. No chyba, że wszystkie tak robicie i tylko ja jestem ch..ową matką.
Myc owoce w przegotowanej wodzie?? Dobrze, ze nie z plynem do naczyn... Za to z octem. To jabluszka musza byc mega smaczne potem...
Nie dajmy sie zwariowac, bo za chwile to nic nie bedziesz jesc bez uprzedniego przegotowania. Np. lody.Albo jagodzianki.
mysza1975, Lucky, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą
Ja już zaczynam wprowadzać do "diety" nowe rzeczy i obserwuję małego. Póki co jest ok. Jedliśmy już jagody, brzoskwinie, borówki amerykańskie i kilka malin. Ponieważ ja lubię wszelki nabiał, to codziennie coś tam z tego jemy i patrzymy jak reagujemymysza1975, Lucky, iwcia77, Alis, Żanet lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Podczytuję i mimowolnie zaciskam za Age kolana
Aga życzę szybkiego i łatwego porodu
Topie się w upale
Jakoś mam wrażenie ze więcej tu teraz matek i ciężarnych niż staraczek
Staram się to odbierać jako dobra wróżbe dla siebie i innych
Czekam z utęsknieniem na urlop
Pozdrawiammysza1975, Bliska 77, caffe, Aprilka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1.07 urodzilam Helenke w 32plus 5.witam dziewczynyAlis wrote:E tam późno. Mnie teraz wzięło na marynowane grzybki. Poza tym drożdżówka z rabarbarem się piecze. A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą
Bliska, życzę Ci, żeby szybko się zaczęło i jeszcze szybciej skończyło. A potem wracaj do nas i opisuj.
Kiedy Anna Maria rodziła? Jakoś całkiem mi umknęło i tylko teraz doczytąłam, że córeczka została w szpitalu. I to zdaje się, że rodziła mocna przed terminem. Co się stało?Bliska 77, MartaDidinio, iwcia77, Alis, ania.g, Żanet, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ale takie fałszywki kiedyś się skończą
, trzymam się tej myśli, z córką z takimi bólami chodziłam chyba przez trzy dni, tak od soboty a we wtorek u lekarki wody mi odeszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 18:07
caffe, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusur Ty jako prolaktynowiec zinterpretuj moje wyniki: prolaktyna (21 dc) - 19,93 ( norma 3,8-29,5). Po obciazeniu - 364,20. Poniewaz nie mam norm prolaktyny po obciazeniu a nie mam czasu szukac moze na szybko cos mi podpowiesz?
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tak pi razy drZwi jest 15 krotnie wyzsza a max powinna byc 5 razy. To co bromergon?
Moze byc, ze bromergon lub cos z bromokryptyna. Bywa, ze po pol roku wszystko sie normuje. A bromergon jest super na zachodzenie w ciaze, tak ze czuj duch!caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasakra, Tez to wyczytalam...Powiem wiecej, mam nianie do dziecka, ktora ma odpal na punkcie kosciola. Oznajmila mi , ze w Chinach jedza zupe z plodow... Taka cytuje "wykwintna" i Oczywiscie wpieprzaja ta zupe lekarze, ktorzy tej aborcji dokonali, ot takie danie na przystawke...Bliska 77 wrote:o kurwa, że tak powiem, dopiero teraz przeczytałam, ja pieprze, jeszcze kilka takich newsów a zaczne się naprawdę wstydzić ze tu mieszkam
Bliska 77, iwcia77, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Doszlas sama, widze.
Moze byc, ze bromergon lub cos z bromokryptyna. Bywa, ze po pol roku wszystko sie normuje. A bromergon jest super na zachodzenie w ciaze, tak ze czuj duch!Także Miśku działaj
MartaDidinio, polarmiś, Mega, Pusurek, monia 70 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:Masakra, Tez to wyczytalam...Powiem wiecej, mam nianie do dziecka, ktora ma odpal na punkcie kosciola. Oznajmila mi , ze w Chinach jedza zupe z plodow... Taka cytuje "wykwintna" i Oczywiscie wpieprzaja ta zupe lekarze, ktorzy tej aborcji dokonali, ot takie danie na przystawke...
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Promocja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja ma ze 20 testów owulacyjnych z allegro Ovulation LH Test Strip (różowe)i mogę komuś oddać. Te testy u mnie zadziałały pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!
Kto pierwszy ten lepszy, czyli temu komuś oddamMartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny