35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to kolejna dobra wiadomość
a tu kolejne mądrości
http://wpolityce.pl/polityka/204167-atak-na-prof-chazana-ma-zamaskowac-bledy-in-vitro-uszkodzony-plod-bez-polowy-glowy-to-efekt-sztucznego-zaplodnienia-czy-zabijanie-nieudanych-egzemplarzy-to-standardMega, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Dziewczyny, Dzień Dobry
U mnie króluje budyń pudding i kisiel razem wymieszane, nie wiem tylko czy to wina ciąży czy upału... normalnie nie funkcjonuję. Wczoraj jedną prosta rzecz poprawiałam 3 razy... masakra.
Z dobrych wieści, w poniedziałek podpisałam umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania. W połowie sierpnia zostanie wynajęcie mieszkania, przeprowadzka zorganizowanie pokoju dla synka i rozpoczęcie budowy
mam nadzieję, ze upały zelżeją
Muszę się wybrać na usg i sprawdzić jak mały się czuje
Anna Maria Zdrówka dla małej Helenki
Alis, super wieści
Aga-Bliska - wspieram nie skacz z okna
Iwicia, trzymam kciuki za wyniki badań, super, że je zrobiłaś - zazdroszczę
Miłego Dzionka całej reszcie Wspaniałych Babek
Witam Nowe
fajnie, ze u Was idą sprawy do przodu, człowiekowi od razu lżej, prawda?Żanet lubi tę wiadomość
-
to jakiś ciemnogród
najgorsze, że jak czytam takie artykuły to nawet pomijając mój światopogląd
po prostu od razu widzę że to stek bzdur taka tandetna propaganda dla tępaków a cała masa ludzi w naszym kraju tego nie widzi i to mnie przeraża
nawet nie trzeba w zapadłej dziurze szukać
ilu jest wykształconych ludzi, którzy w takie brednie wierzą,stare babcie z kościoła , dużo młodych ludzi jest często tak samo ograniczonych.. jak te stare baby
przeraża mnie jak pomyślę co będzie jak oni się zestarzeją ..skoro już teraz są tacy.. a z wiekiem demencja się pogarsza
Bliska 77 wrote:nie no, kurwa........, Reni chyba chcesz mi pomóc w szybszym porodzie z wkurwienia i śmiechu jednocześnieBliska 77, Mega, caffe, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:aga, no to moze umyj okna? Zaslonki wypierz i powies?
Seks tez podobno przyspiesza porod. Nie wiem dokladnie co jeszcze, ale chyba istnieje jeszcze kilka innysch sposobow.. Bo na tym etapie mozna juz chyba "bezkarnie" rodzic, no nie?Żanet, Mega, Pusurek, mysza1975, caffe, Lucky, MartaDidinio, iwcia77, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jakiś ciemnogród
najgorsze, że jak czytam takie artykuły to nawet pomijając mój światopogląd
po prostu od razu widzę że to stek bzdur taka tandetna propaganda dla tępaków a cała masa ludzi w naszym kraju tego nie widzi i to mnie przeraża
nawet nie trzeba w zapadłej dziurze szukać
ilu jest wykształconych ludzi, którzy w takie brednie wierzą,stare babcie z kościoła , dużo młodych ludzi jest często tak samo ograniczonych.. jak te stare baby
przeraża mnie jak pomyślę co będzie jak oni się zestarzeją ..skoro już teraz są tacy.. a z wiekiem demencja się pogarsza
ale juz nie piszę ani słówka na ten temat, bo to forum o staraniach i nie chcę nikogo urazić
z góry przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 15:33
Żanet, Reni, caffe, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bliska wściekłaś się
masz powera
ciekawe kiedy będziesz po..
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie jakie mam piekne pazurki?
Wracajac, strasznie mnie naszlo na miecho. Kupilam i wcielam: 1 kabanosa, 20 dkg poledwicy lososiowej, maly ogonek tatarowej. I po tym wszystkim musialam zjesc paczka, po prostu musialam! Czyzby zachcianki?Nie za pozno ciut?
polarmiś, Bliska 77, Dorka1979, mysza1975, Mega, caffe, Lucky, ania.g, iwcia77, Simba, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:no dziewczyny, mam wykurwiste bole w krzyzu, mam nadzieje, ze mije jednak cos sie zacznie a nie znowu rozejdzie po kosciach
dawaj nam znać czy się rozkręca
mysza1975, caffe, Mega, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiecie jakie mam piekne pazurki?
Wracajac, strasznie mnie naszlo na miecho. Kupilam i wcielam: 1 kabanosa, 20 dkg poledwicy lososiowej, maly ogonek tatarowej. I po tym wszystkim musialam zjesc paczka, po prostu musialam! Czyzby zachcianki?Nie za pozno ciut?
, mam nadzieje ze smakowalo
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do artykulu dot. Szczepionek z plodu ludzkiego i w ogole ruchu antyszczepionkowego - mi sie nasuwa jedno : ziemia przeludniona, cos trzeba zrobic by towarzystwo ludzkie naturalnie przetrzebic, taka selekacja naturalna. Przyjdzie troche wirusow i zaraz populacja sie zmniejszy.
caffe, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie moge Was czytac bo cos na slodkie wszystkie wzielo a ja staram sie unikac slodyczy ale nie wiem czy nie pękne i nie kupie tego torta bezowego:-). Na razie mam bob i salate z lososiem. A tu bezowy tort sie mnie uczepil!
Bliska cos te bole w krzyzu......Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:48
mysza1975, caffe, Mega, Lucky, Bliska 77, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Nie moge Was czytac bo cos na slodkie wszystkie wzielo a ja staram sie unikac slodyczy ale nie wiem czy nie pękne i nie kupie tego torta bezowego:-). Na razie mam bob i salate z lososiem. A tu bezowy tort sie mnie uczepil!
Bliska cos te bole w krzyzu......Nie daj sie skusic, lososia masz!
Mega, Lucky, polarmiś, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiecie jakie mam piekne pazurki?
E tam późno. Mnie teraz wzięło na marynowane grzybki. Poza tym drożdżówka z rabarbarem się piecze. A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą
Bliska, życzę Ci, żeby szybko się zaczęło i jeszcze szybciej skończyło. A potem wracaj do nas i opisuj.
Kiedy Anna Maria rodziła? Jakoś całkiem mi umknęło i tylko teraz doczytąłam, że córeczka została w szpitalu. I to zdaje się, że rodziła mocna przed terminem. Co się stało?
caffe, Pusurek, mysza1975, Mega, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Poczytałam Was i jeść mi się chce, a tu nic słodkiego w domu nie ma. Na dodatek leje, więc do sklepu mi się nie chce iść.
Chłopa trzeba po coś wysłać.
A propos mojego wczorajszego pytania o wodę z kranu. Poczytałam trochę forum ciążowe i tam dziewczyny nawet owoce i warzywa myją w wodzie przegotowanej albo z dodatkiem octu lub sody, żeby wybić to co jest do wybicia. To chyba lekka przesada. No chyba, że wszystkie tak robicie i tylko ja jestem ch..ową matką.Lucky, kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Alis, Żanet lubią tę wiadomość