X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to kolejna dobra wiadomość

a tu kolejne mądrości
    http://wpolityce.pl/polityka/204167-atak-na-prof-chazana-ma-zamaskowac-bledy-in-vitro-uszkodzony-plod-bez-polowy-glowy-to-efekt-sztucznego-zaplodnienia-czy-zabijanie-nieudanych-egzemplarzy-to-standard
    nie no, kurwa........, Reni chyba chcesz mi pomóc w szybszym porodzie z wkurwienia i śmiechu jednocześnie

Mega, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dziewczyny, Dzień Dobry :)
    U mnie króluje budyń pudding i kisiel razem wymieszane, nie wiem tylko czy to wina ciąży czy upału... normalnie nie funkcjonuję. Wczoraj jedną prosta rzecz poprawiałam 3 razy... masakra.

Z dobrych wieści, w poniedziałek podpisałam umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania :). W połowie sierpnia zostanie wynajęcie mieszkania, przeprowadzka zorganizowanie pokoju dla synka i rozpoczęcie budowy :) mam nadzieję, ze upały zelżeją ;)
    Muszę się wybrać na usg i sprawdzić jak mały się czuje :)

Anna Maria Zdrówka dla małej Helenki
    Alis, super wieści
    Aga-Bliska - wspieram nie skacz z okna ;)
    Iwicia, trzymam kciuki za wyniki badań, super, że je zrobiłaś - zazdroszczę
    Miłego Dzionka całej reszcie Wspaniałych Babek
    Witam Nowe :)
    dzięki za wsparci, póki co się trzymam :-)
    fajnie, ze u Was idą sprawy do przodu, człowiekowi od razu lżej, prawda?

Żanet lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moj "lokator" zwariowal...kazal mi zjesc na sniadanie ....zupe szczawiowa...strach sie bac co bedzie pozniej...
    bardzo wymagający ten Twój Lokator ale jak trza to trza :)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jakiś ciemnogród

najgorsze, że jak czytam takie artykuły to nawet pomijając mój światopogląd
    po prostu od razu widzę że to stek bzdur taka tandetna propaganda dla tępaków a cała masa ludzi w naszym kraju tego nie widzi i to mnie przeraża
    nawet nie trzeba w zapadłej dziurze szukać
    ilu jest wykształconych ludzi, którzy w takie brednie wierzą,stare babcie z kościoła , dużo młodych ludzi jest często tak samo ograniczonych.. jak te stare baby
    przeraża mnie jak pomyślę co będzie jak oni się zestarzeją ..skoro już teraz są tacy.. a z wiekiem demencja się pogarsza
    Bliska 77 wrote:
    nie no, kurwa........, Reni chyba chcesz mi pomóc w szybszym porodzie z wkurwienia i śmiechu jednocześnie

Bliska 77, Mega, caffe, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aga, no to moze umyj okna? Zaslonki wypierz i powies? ;)
    Seks tez podobno przyspiesza porod. Nie wiem dokladnie co jeszcze, ale chyba istnieje jeszcze kilka innysch sposobow.. Bo na tym etapie mozna juz chyba "bezkarnie" rodzic, no nie?
    wiesz, już od jakiegoś czasu nie piszę Wam co robię, żebyście mnie nie opieprzały, no bo to spojenie...., powiem tylko tyle, dziś płytki w kuchni i przedpokoju, w sumie jakieś 25m2 wyszorowane środkiem takim czyszczącym z 5 razy, dwa prania zrobione, reszta podłogi (panele) ten wyczyszczone.....skakanie na piłce zliczone.......

Żanet, Mega, Pusurek, mysza1975, caffe, Lucky, MartaDidinio, iwcia77, Simba, Niuta lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska wściekłaś się :-)
    masz powera :-)
    ciekawe kiedy będziesz po.. :-)

Bliska 77, Mega, mysza1975, caffe, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jakiś ciemnogród

najgorsze, że jak czytam takie artykuły to nawet pomijając mój światopogląd
    po prostu od razu widzę że to stek bzdur taka tandetna propaganda dla tępaków a cała masa ludzi w naszym kraju tego nie widzi i to mnie przeraża
    nawet nie trzeba w zapadłej dziurze szukać
    ilu jest wykształconych ludzi, którzy w takie brednie wierzą,stare babcie z kościoła , dużo młodych ludzi jest często tak samo ograniczonych.. jak te stare baby
    przeraża mnie jak pomyślę co będzie jak oni się zestarzeją ..skoro już teraz są tacy.. a z wiekiem demencja się pogarsza
    dokładnie tak, idealnie to ujęłaś, najogólniej i najoględniej mówiąc, tragiczne jest nie to, że takie newsy i poglądy wychodzą na światło dzienne ale to, że cała masa MASY w to szczerze wierzy, sama znam całe mnóstwo takich, co to by mnie na stosie spalili za moje poglądy lub negowanie ich jedynie słusznych przekonań - w imię Najwyższego oczywiście
    ale juz nie piszę ani słówka na ten temat, bo to forum o staraniach i nie chcę nikogo urazić
    z góry przepraszam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 15:33

Żanet, Reni, caffe, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bliska wściekłaś się :-)
    masz powera :-)
    ciekawe kiedy będziesz po.. :-)
    najlepsze jest to, że ruszać się nie mogę ale jak siedze lub leżę to kości bolą jeszcze bardziej a tak chociaż jestem w ciągłym ruchu i nawet spojenie nieco przestało bolec

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, póki co spadam, burza jak diabli idzie, musze z sieci sie wyłączyć, bo raz już karte sieciową burza nam załatwiła

mysza1975, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny, mam wykurwiste bole w krzyzu, mam nadzieje, ze mije jednak cos sie zacznie a nie znowu rozejdzie po kosciach

polarmiś, mysza1975, Mega, caffe, Lucky, ania.g, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jakie mam piekne pazurki? :)
    Wracajac, strasznie mnie naszlo na miecho. Kupilam i wcielam: 1 kabanosa, 20 dkg poledwicy lososiowej, maly ogonek tatarowej. I po tym wszystkim musialam zjesc paczka, po prostu musialam! Czyzby zachcianki? ;) Nie za pozno ciut? ;)

polarmiś, Bliska 77, Dorka1979, mysza1975, Mega, caffe, Lucky, ania.g, iwcia77, Simba, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no dziewczyny, mam wykurwiste bole w krzyzu, mam nadzieje, ze mije jednak cos sie zacznie a nie znowu rozejdzie po kosciach
    Aga! Ło matko czyli zaraz już możesz znowu być matka :-) dawaj nam znać czy się rozkręca :-)

mysza1975, caffe, Mega, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wracajac, strasznie mnie naszlo na miecho. Kupilam i wcielam: 1 kabanosa, 20 dkg poledwicy lososiowej, maly ogonek tatarowej. I po tym wszystkim musialam zjesc paczka, po prostu musialam! Czyzby zachcianki? ;) Nie za pozno ciut? ;)
    no nusze przyznac ze super zestaw ;), mam nadzieje ze smakowalo

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do artykulu dot. Szczepionek z plodu ludzkiego i w ogole ruchu antyszczepionkowego - mi sie nasuwa jedno : ziemia przeludniona, cos trzeba zrobic by towarzystwo ludzkie naturalnie przetrzebic, taka selekacja naturalna. Przyjdzie troche wirusow i zaraz populacja sie zmniejszy.

caffe, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no nusze przyznac ze super zestaw ;), mam nadzieje ze smakowalo
    Bossssskie bylo! :D

Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge Was czytac bo cos na slodkie wszystkie wzielo a ja staram sie unikac slodyczy ale nie wiem czy nie pękne i nie kupie tego torta bezowego:-). Na razie mam bob i salate z lososiem. A tu bezowy tort sie mnie uczepil!

Bliska cos te bole w krzyzu......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:48

mysza1975, caffe, Mega, Lucky, Bliska 77, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie moge Was czytac bo cos na slodkie wszystkie wzielo a ja staram sie unikac slodyczy ale nie wiem czy nie pękne i nie kupie tego torta bezowego:-). Na razie mam bob i salate z lososiem. A tu bezowy tort sie mnie uczepil!

Bliska cos te bole w krzyzu......
    Badz twardzielem i nie jedz tortu!! Ja zjadlam paczka i mam wyrzuty sumienia normalnie! :D Nie daj sie skusic, lososia masz! ;)

Mega, Lucky, polarmiś, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

E tam późno. Mnie teraz wzięło na marynowane grzybki. Poza tym drożdżówka z rabarbarem się piecze. A jak pomyślę o diecie matki karmiącej to od razu wszelkie wyrzuty sumienia na temat obżerania mi przechodzą :)

Bliska, życzę Ci, żeby szybko się zaczęło i jeszcze szybciej skończyło. A potem wracaj do nas i opisuj.

Kiedy Anna Maria rodziła? Jakoś całkiem mi umknęło i tylko teraz doczytąłam, że córeczka została w szpitalu. I to zdaje się, że rodziła mocna przed terminem. Co się stało?

caffe, Pusurek, mysza1975, Mega, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam Was i jeść mi się chce, a tu nic słodkiego w domu nie ma. Na dodatek leje, więc do sklepu mi się nie chce iść.
    Chłopa trzeba po coś wysłać.

A propos mojego wczorajszego pytania o wodę z kranu. Poczytałam trochę forum ciążowe i tam dziewczyny nawet owoce i warzywa myją w wodzie przegotowanej albo z dodatkiem octu lub sody, żeby wybić to co jest do wybicia. To chyba lekka przesada. No chyba, że wszystkie tak robicie i tylko ja jestem ch..ową matką.

Lucky, kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Alis, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ciekawe czy to już :) Czekam z niecierpliwością na newsy ze szpitala, ze jest po wszystkim :P

Powodzonka :-D

mysza1975, Lucky, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3900 3901 3902 3903 3904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ