35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:laski ... prasa
ręce opadają..
http://wyborcza.pl/1,75478,16293173,Szczepionki_z_plodow_po_aborcji__Co_uslyszeli_wierni.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
zastanawiam się kiedy ktoś się w końcu weźmie za tych facetów w sukienkach -
to kolejna dobra wiadomość
a tu kolejne mądrości
http://wpolityce.pl/polityka/204167-atak-na-prof-chazana-ma-zamaskowac-bledy-in-vitro-uszkodzony-plod-bez-polowy-glowy-to-efekt-sztucznego-zaplodnienia-czy-zabijanie-nieudanych-egzemplarzy-to-standard
Alis wrote:A ja się cieszę, bo Chazana odwołali.kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a za mna chodzi jagodzianka
mniam , ale nie z marmolada jagodowa tylko z prawdziwymi jagodami...jak cukiernie w 3miescie polecasz?
Pusurek wrote:A w 3miescie sinice. Chyba dzis bedzie ostatnia kapiel w morzu.
Ale drozdzowke bym zjadla.paszczakin, Pusurek, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Dzień Dobry
U mnie króluje budyń pudding i kisiel razem wymieszane, nie wiem tylko czy to wina ciąży czy upału... normalnie nie funkcjonuję. Wczoraj jedną prosta rzecz poprawiałam 3 razy... masakra.
Z dobrych wieści, w poniedziałek podpisałam umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania. W połowie sierpnia zostanie wynajęcie mieszkania, przeprowadzka zorganizowanie pokoju dla synka i rozpoczęcie budowy
mam nadzieję, ze upały zelżeją
Muszę się wybrać na usg i sprawdzić jak mały się czuje
Anna Maria Zdrówka dla małej Helenki
Alis, super wieści
Aga-Bliska - wspieram nie skacz z okna
Iwicia, trzymam kciuki za wyniki badań, super, że je zrobiłaś - zazdroszczę
Miłego Dzionka całej reszcie Wspaniałych Babek
Witam Nowecaffe, iwcia77, Sabina, ania.g, polarmiś, Bliska 77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Facet na plaży sprzedaje drożdżówki wołając " moje bułeczki ujędrniają tyłeczki"
lody, lody na śniadanie, kto poliże temu... lody, lody na śniadanie, kto poliże temu...kapturnica, iwcia77, Żanet, Reni, paszczakin, Sabina, ania.g, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pewnie gdyby wolal " moje buleczki robia waleczki" to nic by nie sprzedal
a tak chwyt reklamowy dziala
Pusurek wrote:A w 3miescie sinice. Chyba dzis bedzie ostatnia kapiel w morzu.
Ale drozdzowke bym zjadla.kapturnica, Pusurek, caffe, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
własnie czytałam o sinicach.. ale przeje..ne pojechać nad morze i dupa z kąpieliPusurek wrote:A w 3miescie sinice. Chyba dzis bedzie ostatnia kapiel w morzu.
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
kolejna ciekawostka z prasy
w USA wśród matek (Bundchen, Kerr, Klum)ząbkujących maluchów furore robią dziecięce naszyjniki z bursztynu..koniecznie bałtyckiego
podobno pod wpływem ciepła bursztyn ma wydzielać substancje, które działają przeciwbólowo i uspokajającoŻanet, iwcia77, caffe, MartaDidinio, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pasurek Ty w Gdańsku to chociaż miałaś burzę, w Gdyni od czasu upału nie spadła kropelka deszczu, a różnica raptem 25 km...
Wiecie po czym poznaję, że mam wyj..ane. Jak kiedyś coś mi spadło na podłogę to natychmiast podnosiłam, teraz jak spadło to stosuję taktykę " przewróciło się niech leży "iwcia77, Mega, Pusurek, Sabina, kapturnica, caffe, Dorka1979, polarmiś, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kolejna ciekawostka z prasy
w USA wśród matek (Bundchen, Kerr, Klum)ząbkujących maluchów furore robią dziecięce naszyjniki z bursztynu..koniecznie bałtyckiego
podobno pod wpływem ciepła bursztyn ma wydzielać substancje, które działają przeciwbólowo i uspokajająco
Reni, trzeba się wybrać nad Bałtyk i pozbierać bursztyn...iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a za mna chodzi jagodzianka
mniam , ale nie z marmolada jagodowa tylko z prawdziwymi jagodami...jak cukiernie w 3miescie polecasz?
Mielnik ma dobre pierozki z wisniami i z zurawina - pierozek to ciasto kruche.
Jagodzianek dawno nie jadlam, ale to Pellowski zawsze byl w tym najlepszy.
No i Grycan na lody ( sorbety owocowe sa genialne ), desery, kawy i latem soki - moj ulubiony regeneracyjny - czerwony.
U Wedla tez bedzie milo, ale bardzo slodko - macie na Monte Lansino, na kawke jak znalazl.
Dzizas, slinka mi leci!iwcia77, Żanet, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:własnie czytałam o sinicach.. ale przeje..ne pojechać nad morze i dupa z kąpieli
Jesli jest chlodniejsze lato, to nie ma sinic.
Zawsze mozna pojechac nad otwarte morze, wiadomo, ze zatoka to zupa, slabe plywy i tam ich jest najwiecej.iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość