X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski ... prasa
    ręce opadają..

http://wyborcza.pl/1,75478,16293173,Szczepionki_z_plodow_po_aborcji__Co_uslyszeli_wierni.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

zastanawiam się kiedy ktoś się w końcu weźmie za tych facetów w sukienkach
    Masakra! I ludzie w to wierza?

• Alis Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się cieszę, bo Chazana odwołali.

Żanet, Pusurek, iwcia77, paszczakin, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kolejna dobra wiadomość

a tu kolejne mądrości
    http://wpolityce.pl/polityka/204167-atak-na-prof-chazana-ma-zamaskowac-bledy-in-vitro-uszkodzony-plod-bez-polowy-glowy-to-efekt-sztucznego-zaplodnienia-czy-zabijanie-nieudanych-egzemplarzy-to-standard
    Alis wrote:
    A ja się cieszę, bo Chazana odwołali.

kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przynajmiej "budzik" masz dokladny :)
    MartaDidinio wrote:
    Witam serdecznie przy kolejnej kawce. Moj Mały oprawca robi pobudkę codziennie o 6.00 jak w zegarku :-)))

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet na plaży sprzedaje drożdżówki wołając " moje bułeczki ujędrniają tyłeczki"

Żanet, caffe, iwcia77, Pusurek, Alis, Mega, samira, Dorka1979, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Facet na plaży sprzedaje drożdżówki wołając " moje bułeczki ujędrniają tyłeczki"
    A w 3miescie sinice. Chyba dzis bedzie ostatnia kapiel w morzu. :(
    Ale drozdzowke bym zjadla. :)

iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciao , ciao zapowiada sie kolejny leniwy dzionek , zrobie sobie inke z mlekiem , bo na prawdziwa kawke to patrzec nie moge :( i do was wracam :)

caffe, Mega, Pusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hheheheh dobry jest.... a za nim bedzie szedl gostek i bedzie wolal=Moje lody dodadza urody =D

iwcia77, Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a za mna chodzi jagodzianka :P mniam , ale nie z marmolada jagodowa tylko z prawdziwymi jagodami...jak cukiernie w 3miescie polecasz?
    Pusurek wrote:

paszczakin, Pusurek, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Dzień Dobry :)
    U mnie króluje budyń pudding i kisiel razem wymieszane, nie wiem tylko czy to wina ciąży czy upału... normalnie nie funkcjonuję. Wczoraj jedną prosta rzecz poprawiałam 3 razy... masakra.

Z dobrych wieści, w poniedziałek podpisałam umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania :). W połowie sierpnia zostanie wynajęcie mieszkania, przeprowadzka zorganizowanie pokoju dla synka i rozpoczęcie budowy :) mam nadzieję, ze upały zelżeją ;)
    Muszę się wybrać na usg i sprawdzić jak mały się czuje :)

Anna Maria Zdrówka dla małej Helenki
    Alis, super wieści
    Aga-Bliska - wspieram nie skacz z okna ;)
    Iwicia, trzymam kciuki za wyniki badań, super, że je zrobiłaś - zazdroszczę
    Miłego Dzionka całej reszcie Wspaniałych Babek
    Witam Nowe :)

caffe, iwcia77, Sabina, ania.g, polarmiś, Bliska 77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja pamiętam sprzedającego lody:

lody, lody na śniadanie, kto poliże temu... lody, lody na śniadanie, kto poliże temu... :P

kapturnica, iwcia77, Żanet, Reni, paszczakin, Sabina, ania.g, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie gdyby wolal " moje buleczki robia waleczki" to nic by nie sprzedal ;D a tak chwyt reklamowy dziala ;D
    Pusurek wrote:

kapturnica, Pusurek, caffe, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie czytałam o sinicach.. ale przeje..ne pojechać nad morze i dupa z kąpieli
    Pusurek wrote:

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejna ciekawostka z prasy
    w USA wśród matek (Bundchen, Kerr, Klum)ząbkujących maluchów furore robią dziecięce naszyjniki z bursztynu..koniecznie bałtyckiego
    podobno pod wpływem ciepła bursztyn ma wydzielać substancje, które działają przeciwbólowo i uspokajająco ;-)

Żanet, iwcia77, caffe, MartaDidinio, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasurek Ty w Gdańsku to chociaż miałaś burzę, w Gdyni od czasu upału nie spadła kropelka deszczu, a różnica raptem 25 km...
    Wiecie po czym poznaję, że mam wyj..ane. Jak kiedyś coś mi spadło na podłogę to natychmiast podnosiłam, teraz jak spadło to stosuję taktykę " przewróciło się niech leży "

iwcia77, Mega, Pusurek, Sabina, kapturnica, caffe, Dorka1979, polarmiś, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kolejna ciekawostka z prasy
    w USA wśród matek (Bundchen, Kerr, Klum)ząbkujących maluchów furore robią dziecięce naszyjniki z bursztynu..koniecznie bałtyckiego
    podobno pod wpływem ciepła bursztyn ma wydzielać substancje, które działają przeciwbólowo i uspokajająco ;-)

Reni, trzeba się wybrać nad Bałtyk i pozbierać bursztyn...

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a za mna chodzi jagodzianka :P mniam , ale nie z marmolada jagodowa tylko z prawdziwymi jagodami...jak cukiernie w 3miescie polecasz?
    Ja uwielbiam Sowe, jesli chodzi o ciasta, Czarna Porzeczka i Luwr u nich to poezja. Masz na Morenie w Carefourze. Tam i na wynos, i do kawki na miejscu.
    Mielnik ma dobre pierozki z wisniami i z zurawina - pierozek to ciasto kruche.
    Jagodzianek dawno nie jadlam, ale to Pellowski zawsze byl w tym najlepszy.
    No i Grycan na lody ( sorbety owocowe sa genialne ), desery, kawy i latem soki - moj ulubiony regeneracyjny - czerwony.
    U Wedla tez bedzie milo, ale bardzo slodko - macie na Monte Lansino, na kawke jak znalazl. :)
    Dzizas, slinka mi leci! :D

iwcia77, Żanet, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj "lokator" zwariowal...kazal mi zjesc na sniadanie ....zupe szczawiowa...strach sie bac co bedzie pozniej...

caffe, Dorka1979, polarmiś, Bliska 77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Twoja prasówka z penisami i piczkinsami wymiata :)

iwcia77, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie czytałam o sinicach.. ale przeje..ne pojechać nad morze i dupa z kąpieli
    Wiesz, jak lubisz upaly, to sinice trzeba wziac na klate. ;)
    Jesli jest chlodniejsze lato, to nie ma sinic.
    Zawsze mozna pojechac nad otwarte morze, wiadomo, ze zatoka to zupa, slabe plywy i tam ich jest najwiecej.

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3898 3899 3900 3901 3902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ