35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQrwa znowu przeszla burza
A ktos pisal ze zazdrosci Chorwacji
Juz przestaje padac i jedziemy do centrum na zakupy zywieniowe plus testa dla mnie
Mam stracha na niego siknacWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:23
Sabina, Mega, caffe, ania.g, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Qrwa znowu przeszla burza
Juz przestaje padac i jedziemy do centrum na zakupy zywieniowe plus testa dla mnie
Mam stracha na niego siknac
a u nas ani kropli deszczu, trawa brązowieje w ogródku i na nic takie tam ręczne podlewaniekkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga tu w momencie zrobilo sie szaro i lunelo , a tak ma byc ponoc do jutra dobrze ze jest ciepelko i widoki cudne , kamping super , wifi smiga jak ta lala , kalmary dobre , dzieciaki zadowolone , tylko troche ciezko w namiocie z bzykosercami
Moze dzis zwiedzimy koloseum w Puli ,
Sabina, Bliska 77, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Sabina, czasem trzeba właśnie wrzucić na luz tylko taki prawdziwy luz, często pomaga bardziej niż myślimy
Alis, cieszę się z dobrych wieści u Was, jestem pewna, ze wszystko będzie dobrze
Chcę jechać na urlop w sierpniu w góry i nie mam zamiaru być wtedy w ciąży bi mi to popsuje szyki.
Przez te dwa miesiące chce poznac swój organizm bez hormonów. Myślę że odpoczne, zalecze astmę i zrobię sobie usg piersi, bo już drugi rok idę i dojść nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:47
Bliska 77, kkisia, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Qrwa znowu przeszla burza
Mam stracha na niego siknac
A siknac by trzeba, chociaz z wykresu malo co widac.Jesli to nie podroz i zmiana klimatu, to kto wie? Kciukam!
kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Aga tu w momencie zrobilo sie szaro i lunelo , a tak ma byc ponoc do jutra dobrze ze jest ciepelko i widoki cudne , kamping super , wifi smiga jak ta lala , kalmary dobre , dzieciaki zadowolone , tylko troche ciezko w namiocie z bzykosercami
Moze dzis zwiedzimy koloseum w Puli ,kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Aga mam luz
Chcę jechać na urlop w sierpniu w góry i nie mam zamiaru być wtedy w ciąży bi mi to popsuje szyki.
Te dwa miesiące poogladac siebie, odpoczne, zalecze astmę i zrobię sobie usg piersi, bo już drugi rok idę i dojść nie mogę(przerabiałam to całkiem niedawno przecież)
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:no rozumiem z tymi bzykosercami, uroki kempingu ale nastaw sie głównie na wypoczynek, fajny urlop macie i oby taki pozostał do końca
Urlop zajefajnya sprobowac w namiocie tez trzeba
Sikne sikne najwyzej go oblejeSabina, paszczakin, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Hej z plaży
Kkisia jaka burza, nad Bałtykiem skwar od rana
Aga, codziennie rano zanim zajrzę na forum zastanawiam się czy już czy jeszcze w dwupaku jesteś. Jakby co to cały czas trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz sn, szybko i bezboleśnie.
A mi co chwila parasol odlotuje, samiec poszedł po izolację i jak wróci to go chyba do parawanu dokleję...
Miłego dnia.caffe, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
laski ... prasa
ręce opadają..
http://wyborcza.pl/1,75478,16293173,Szczepionki_z_plodow_po_aborcji__Co_uslyszeli_wierni.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
zastanawiam się kiedy ktoś się w końcu weźmie za tych facetów w sukienkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 11:14
iwcia77, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość