35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA w ogole to wlasnie wrocilam z plazy. Drugie podejscie. Dziecko sie pluskalo, a ja przezywalam inwazje malych, upierdliwych muszek. A teraz zaliczam zgon, bo corka jedzie na plaze i z plazy na desce, a ja galopem za nia... Nic dziwnego, ze Adas malo przytyl w ciagu ostatniego miesiaca, do niego moze w ogole zarcie nie dociera, jak ja tak wszystko spalam latajac na plaze dzien w dzien
Sabina, MartaDidinio, peppapig, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabina idziemy prawie identycznie cyklem
Jak masz dlugie???? Ja z racji , ze mam jedna strone niedrozna-pamiatka po laparotomii sprzed lat to biore w cyklach ze staraniami clo by zmaksymalizowac efekt..Ale jak na zlosc mimo , ze po laparoskopii i kauteryzacji na prawymjajniku ladne jajka rosna to pekaly po zastrzyku te na lewej co wsio zatkane wrrrr
Moze tym razem sie uda... Hmm tak se ten tego morale podnosze
U nas nie wiem gdzie jest problem, może w w tym, że mąż tylko weekendowy? Od dziś zażywam inofolik. Nie wiem czy mi to pomoże, ale muszę odsapnąć od hormonów bo miałam już problemy, żeby się schylić. Taki mi bandzioł urósłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 21:46
MartaDidinio, Pusurek, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:niuta, poka fotki jeżunia, pewnie robilas, a ja nie widzialam!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb22a05c2b01.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3177beed504c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 21:59
mysza1975, Pusurek, Alis, Sabina, Reni, iwcia77, ania.g, Mega, Elfik, Elfik, kapturnica, MartaDidinio, Bliska 77, Viv78, paszczakin, Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:For You
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb22a05c2b01.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3177beed504c.jpg
Taki maciupki, a juz doskonaly - pazurki, wasiki, wszystko na miejscu...
Cudo!Niuta, Reni, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O dzizasie, jaki piekny!
Taki maciupki, a juz doskonaly - pazurki, wasiki, wszystko na miejscu...
Cudo!Pusurek, Reni, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A mnie zaraz coś tu trafi!
Ten mój M tak się drze na meczu że zaraz mu przypier....Simba, iwcia77, Mega, Pusurek, kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
Witam dziewczyn ,jestem od wczoraj w domu .Helenka zostala w szpitalu i jakis czas tam musi byc
,jest za malutka zeby mogla byc z nam w domu.Pozdrawiam
Simba, ania.g, kkisia, Sabina, Mega, Bozia3, Alis, samira, Pusurek, MartaDidinio, Bliska 77, Viv78, caffe, paszczakin, Żanet, Dorka1979, mysza1975, EwaT, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyn ,jestem od wczoraj w domu .Helenka zostala w szpitalu i jakis czas tam musi byc
,jest za malutka zeby mogla byc z nam w domu.Pozdrawiam
Trzymam kciuki za malutka, oby jak najszybciej wróciła do domu.
Mega, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alis cudowne informacje, na pewno sie wszystko unormuje.
AnnaMaria ani sie obejrzysz a Helenka będzie z wami w domu.
Ciekawe co u Bursztyna...
Reni tez muszę to powiedzieć - jesteś moimi idolem!!! (Nie wiem jak to rozumieć ale najpierw tablet słowo idolem zmienił mi na dołem a potem jak poprawiłam to zmienił na królem)
SabinkoSimba, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dlugo cos nie ma wiec jakas nadzieja jest!
I sie wcale nie zapowiada , poczekam jeszcze ze 2 dni i kupie w Puli testa
Caly czas bym tu jadla tylko kalmary , zadne mieso mi nie wchodzi i od wczoraj wieczorne mdlosci
A tak po za tym to przejechalismy cala Chorwacje od Dubrownika do Puliwszystko lokalnymi drogami
iwcia77, polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry znad pierwszej kanapki! To jakis dramat - budzic sie o 4 rano z glodu...
Anna Maria - niech Helenka szybko rosnie i wraca do domu!
kkisia - trzymam kciuki, skoro jest nadzieja.
Reszcie - milego dnia!
A ja tymczasem uderzam dalej w kime, brzuch zapelniony, pecherz oprozniony - mozna isc spac.Bozia3, Bliska 77, Sabina, ania.g, Alis, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość