35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja tym razem odpuszczam, bo w ostatnim cyklu tak się nakręciłam, że miałam załamkę i pierdoliłam wszystko. Przeszedł mi już bunt. Teraz odpoczywam.
U nas nie wiem gdzie jest problem, może w w tym, że mąż tylko weekendowy? Od dziś zażywam inofolik. Nie wiem czy mi to pomoże, ale muszę odsapnąć od hormonów bo miałam już problemy, żeby się schylić. Taki mi bandzioł urósł
Ha ty masz meza weekendowego a moj do tej pory od poczatku roku byl 2razyTeraz zjedzie na 5tyg to przynajmniej cos dluzej posiedzi..W takim tempie naszych spotkan to ja zaciaze po 50tce
No ale pocieszam sie , ze juz na antykach do M zaoszczedze skoro malz tak rzadko bywaU nas mamy porobione oboje tez badania i nasienia i ja po laparoskopii..Njaiwekszy problem mamy w tym , ze mojego nie ma na codzien no i ta moja droznosc..Jedna strona odpadla to i szanse sa mniejsze..Dlatego żrem clo w cyklach jak on przyjezdza
A co do faszerowania hormonami-mam niedoczynnosc z hashimoto plus oslawione pcos..Takze mieszanka wybuchowa co do nabierania kilogramow jak dziurawa łodka wody..Dlatego tez z racji roznorodnosci warzyw i owocow przeszlam na diete coby sie za chwile nie toczyc jak pileczkaSabina, ania.g, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha ty masz meza weekendowego a moj do tej pory od poczatku roku byl 2razy
Teraz zjedzie na 5tyg to przynajmniej cos dluzej posiedzi..W takim tempie naszych spotkan to ja zaciaze po 50tce
No ale pocieszam sie , ze juz na antykach do M zaoszczedze skoro malz tak rzadko bywaU nas mamy porobione oboje tez badania i nasienia i ja po laparoskopii..Njaiwekszy problem mamy w tym , ze mojego nie ma na codzien no i ta moja droznosc..Jedna strona odpadla to i szanse sa mniejsze..Dlatego żrem clo w cyklach jak on przyjezdza
A co do faszerowania hormonami-mam niedoczynnosc z hashimoto plus oslawione pcos..Takze mieszanka wybuchowa co do nabierania kilogramow jak dziurawa łodka wody..Dlatego tez z racji roznorodnosci warzyw i owocow przeszlam na diete coby sie za chwile nie toczyc jak pileczkaja źle znoszę hormony źle się po nich czuję i tyje strasznie. A wakacje dobrze mi zrobią
Mówisz 5 tygodnioj to będzie się działo u Was
kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No to nasz konkret
ja źle znoszę hormony źle się po nich czuję i tyje strasznie. A wakacje dobrze mi zrobią
Mówisz 5 tygodnioj to będzie się działo u Was
2cykle sie nam uda obrocic to musi byc siwy dym
Sabina, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wczorajszy meczy mmmmmm 7do 1 cos pieknego tak ich rozlozyli
Aaaaa dzien dobry.
Jak to kurka jest ze jak mam wolne i moge pospac to sie budzę o 7 i koniec... Wrrtkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Anna, dużo zdrówka dla Helenki, wszystko będzie dobrze, jest pod fachową opieką
Sabina, czasem trzeba właśnie wrzucić na luz tylko taki prawdziwy luz, często pomaga bardziej niż myślimy
Alis, cieszę się z dobrych wieści u Was, jestem pewna, ze wszystko będzie dobrzeSabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
Anna, dużo zdrówka dla Helenki, wszystko będzie dobrze, jest pod fachową opieką
Sabina, czasem trzeba właśnie wrzucić na luz tylko taki prawdziwy luz, często pomaga bardziej niż myślimy
Alis, cieszę się z dobrych wieści u Was, jestem pewna, ze wszystko będzie dobrzeBliska 77 lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj podczas oglądania meczu miałam kilka konkretnych skurczów, juz zastanawialiśmy się czy do szpitala nie jechać ale rozeszło się po kościach, myślę że dzidzia wstawiała sie do kanału rodnego, bo dziś pachwiny i dupną część kręgosłupa mam sztywne dosłownie, kurcze niech sie zacznie coś dziać albo do jutra rana albo dopiero w poniedziałek, inaczej finał mistrzostw mnie ominie, cholera
MartaDidinio, Pusurek, Sabina, caffe, ania.g, Bozia3, polarmiś, iwcia77, samira, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
jak to dobrze, ze wczoraj zapomniałam wyłączyć klimę u szefowej w pokoju i nie zamknęłam do siebie drzwi...
no cudowny chłodek na mnie czekał..Bliska 77, Mega, Sabina, caffe, Alis, iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
jak to dobrze, ze wczoraj zapomniałam wyłączyć klimę u szefowej w pokoju i nie zamknęłam do siebie drzwi...
no cudowny chłodek na mnie czekał..mysza1975 lubi tę wiadomość