X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Sloneczko i lekki wietrzyk , wychodze z namioty i widze morze :)
    Wskakuje w stroj i ide poplywac :)
    Milego dnia

Sabina, MartaDidinio, Mega, Viv78, Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja tym razem odpuszczam, bo w ostatnim cyklu tak się nakręciłam, że miałam załamkę i pierdoliłam wszystko. Przeszedł mi już bunt. Teraz odpoczywam.
    U nas nie wiem gdzie jest problem, może w w tym, że mąż tylko weekendowy? Od dziś zażywam inofolik. Nie wiem czy mi to pomoże, ale muszę odsapnąć od hormonów bo miałam już problemy, żeby się schylić. Taki mi bandzioł urósł

Ha ty masz meza weekendowego a moj do tej pory od poczatku roku byl 2razy ;) Teraz zjedzie na 5tyg to przynajmniej cos dluzej posiedzi..W takim tempie naszych spotkan to ja zaciaze po 50tce ;)
    No ale pocieszam sie , ze juz na antykach do M zaoszczedze skoro malz tak rzadko bywa :-/ U nas mamy porobione oboje tez badania i nasienia i ja po laparoskopii..Njaiwekszy problem mamy w tym , ze mojego nie ma na codzien no i ta moja droznosc..Jedna strona odpadla to i szanse sa mniejsze..Dlatego żrem clo w cyklach jak on przyjezdza :)
    A co do faszerowania hormonami-mam niedoczynnosc z hashimoto plus oslawione pcos..Takze mieszanka wybuchowa co do nabierania kilogramow jak dziurawa łodka wody..Dlatego tez z racji roznorodnosci warzyw i owocow przeszlam na diete coby sie za chwile nie toczyc jak pileczka :)

Sabina, ania.g, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczorajszy meczy mmmmmm 7do 1 cos pieknego tak ich rozlozyli ;D

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie przy kolejnej kawce. Moj Mały oprawca robi pobudkę codziennie o 6.00 jak w zegarku :-)))

Sabina, Mega, Pusurek, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jak dla mnie pogoda piękna wiec od rana do wieczora na dworze :-) Anna Maria a jak ty się czujesz? wiadomo mniej więcej kiedy Helenka wyjdzie? Bursztyn jak mama?

Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha ty masz meza weekendowego a moj do tej pory od poczatku roku byl 2razy ;) Teraz zjedzie na 5tyg to przynajmniej cos dluzej posiedzi..W takim tempie naszych spotkan to ja zaciaze po 50tce ;)
    No ale pocieszam sie , ze juz na antykach do M zaoszczedze skoro malz tak rzadko bywa :-/ U nas mamy porobione oboje tez badania i nasienia i ja po laparoskopii..Njaiwekszy problem mamy w tym , ze mojego nie ma na codzien no i ta moja droznosc..Jedna strona odpadla to i szanse sa mniejsze..Dlatego żrem clo w cyklach jak on przyjezdza :)
    A co do faszerowania hormonami-mam niedoczynnosc z hashimoto plus oslawione pcos..Takze mieszanka wybuchowa co do nabierania kilogramow jak dziurawa łodka wody..Dlatego tez z racji roznorodnosci warzyw i owocow przeszlam na diete coby sie za chwile nie toczyc jak pileczka :)
    No to nasz konkret ;-) ja źle znoszę hormony źle się po nich czuję i tyje strasznie. A wakacje dobrze mi zrobią :-)
    Mówisz 5 tygodni ;-) oj to będzie się działo u Was :-P

kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No to nasz konkret ;-) ja źle znoszę hormony źle się po nich czuję i tyje strasznie. A wakacje dobrze mi zrobią :-)

Mówisz 5 tygodni ;-) oj to będzie się działo u Was :-P
    No mam nadzieje ;D 2cykle sie nam uda obrocic to musi byc siwy dym ;D

Sabina, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no rozłożyli... Szkoda mi ich bylo, widać ze sie poddali po 3 bramce..
    Aaaaa dzien dobry.
    Jak to kurka jest ze jak mam wolne i moge pospac to sie budzę o 7 i koniec... Wrrt

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia no no... ;)

kkisia lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :-)
    Anna, dużo zdrówka dla Helenki, wszystko będzie dobrze, jest pod fachową opieką
    Sabina, czasem trzeba właśnie wrzucić na luz tylko taki prawdziwy luz, często pomaga bardziej niż myślimy
    Alis, cieszę się z dobrych wieści u Was, jestem pewna, ze wszystko będzie dobrze

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polska grała?
    kapturnica wrote:

Pusurek, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie :-)
    Anna, dużo zdrówka dla Helenki, wszystko będzie dobrze, jest pod fachową opieką
    Sabina, czasem trzeba właśnie wrzucić na luz tylko taki prawdziwy luz, często pomaga bardziej niż myślimy
    Alis, cieszę się z dobrych wieści u Was, jestem pewna, ze wszystko będzie dobrze
    Aga dajesz rade???

Bliska 77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj podczas oglądania meczu miałam kilka konkretnych skurczów, juz zastanawialiśmy się czy do szpitala nie jechać ale rozeszło się po kościach, myślę że dzidzia wstawiała sie do kanału rodnego, bo dziś pachwiny i dupną część kręgosłupa mam sztywne dosłownie, kurcze niech sie zacznie coś dziać albo do jutra rana albo dopiero w poniedziałek, inaczej finał mistrzostw mnie ominie, cholera

MartaDidinio, Pusurek, Sabina, caffe, ania.g, Bozia3, polarmiś, iwcia77, samira, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, mam nadzieję, ze u Was w miarę dobrze, odezwij sie kochana

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    jak to dobrze, ze wczoraj zapomniałam wyłączyć klimę u szefowej w pokoju i nie zamknęłam do siebie drzwi...
    no cudowny chłodek na mnie czekał..

Bliska 77, Mega, Sabina, caffe, Alis, iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aga dajesz rade???
    ledwo ledwo ale dziś jestem trochę silniejsza,bo około 4 godzin ciurkiem przespałam :-)

Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    jak to dobrze, ze wczoraj zapomniałam wyłączyć klimę u szefowej w pokoju i nie zamknęłam do siebie drzwi...
    no cudowny chłodek na mnie czekał..
    no wspaniale, żyć nie umierać i jak tu nie kochać pracy :-)

mysza1975 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polska grała?
    No Polacy z Niemiec Toz jak nasi przeciez ;)

caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem przeszczęśliwa...
    zaraz koniec
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2032a6075a5.jpg

Mega, MartaDidinio, Pusurek, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz co!
    nie bluźnij
    kapturnica wrote:
    No Polacy z Niemiec Toz jak nasi przeciez ;)

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3896 3897 3898 3899 3900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ