Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia Tobie tez wielkie Bog zaplac za dobry uczynek. =D ..
    Tylko mam do Was dziewczynki prosbe...Zawirusujcie , zakichajce i zasmarkajcie je..Moze sie zaraze brzuszkiem od Was =D
    Wiem , ze staram sie krotko ale z ta systematycznoscia staran to u mnie krucho ..Rok moze wyrobie w dwa ze wzgl na prace malza heh

Mega, monia 70 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Masakra, Tez to wyczytalam...Powiem wiecej, mam nianie do dziecka, ktora ma odpal na punkcie kosciola. Oznajmila mi , ze w Chinach jedza zupe z plodow... Taka cytuje "wykwintna" i Oczywiscie wpieprzaja ta zupe lekarze, ktorzy tej aborcji dokonali, ot takie danie na przystawke...
    I jak to znosisz? Demonow z katow Ci nie wypedza? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzizas ! a mi zabronili jesc surowizne ze swinki, bo toxoplazmoza...mozna jesc kabanosy? juz nie wspomne o poledwicy lososiowej...??? mi to tylko dobrze smazona swinke kazali...buuuuuuuuuu
    Ja tam chrzanie, toxo mam przeciwciala i nadzieje, ze nie zaraze sie powtornie.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Pusurek, to Ty cala świnkę jakby zjadłaś... No taka małą jakby....
    Prosiaczka jakby? ;)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj prosiaczek , puchatek , osiolek i kubus to sliski temat na tym watku 01icon_lol2.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wiem bo 9 lat temu po trzech latach staran i po pierwszym miesiacu staran z bromergonem zaszlam w ciaze. Ale teraz nikt nie chcial mi robic z obciazeniem bo wyjsciowy byl ok.

Badania robilam tego samego dnia po godzinie od zazycia tabletki z czyms tam. Prl podana byla w 19, 93 ng/ml a po obciazeniu ( po MTC) - 364,20 ng/ml. Badania zrobilam na wlasna reke,
    No to kurka ciut za wysokie. Bromergon w ruch!
    Ja to z PRL robie tak: biore sobie tablete np. 1 przez 2 tyg, robie badanie i widze, czy za malo czy za duzo, po 2 tyg organizm jest juz dobrze wysycony. Przed ciaza sama sobie zwiekszylam dawke do 1,5 tabletki i po 2 miechach bylam w ciazy. Ale to moj domowy przepis, polecony zreszta przez endokrynologa. Jak sie z tym zyje 20 lat, to mozna sie organizmu nauczyc troche, zreszta to czysta arytmetyka. Nie polecam poczatkujacym, no i tym, ktore maja cos z tarczyca, bo PRL jest czesto powiazana. Ja mam tarczyce ok, a PRL skopane przez gruczolaka, wiec sprawa byla latwiejsza

kapturnica, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Przejrzałam zawartość szuflady, zrobiłam mały remanent i tak, mam do oddania:

Bromergon 2,5 mg ważny 07.2016 jedno napoczęte i jedno całe opakowanie 30 tabl,
    Castangus ważny 12.2016 całe opakowanie 30 tabl,
    Duphastron jedno opakowanie napoczęte (16 tabl) ważny 06.2017 i drugie całe 20 tabl ważne 12.2016
    Wiesiołek 500mg - opakowanie rozpoczęte 24 tabl, ważny do 11.2014
    Oeparol całe opakowanie 60 tabl ważny 12.2014

Właśnie tak wyglądało moje zachodzenie w ciążę. Grunt to dobre zapasy.
    Jak któraś reflektuje to wyślę pocztą.
    Mysza, bromergon sobie zostaw, gdybys chciala zatrzymac laktacje. Chyba, ze zakladasz, ze lekarz potem da.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziecka jest super, gdyby bylo inaczej, to nie zastanawialabym sie sek. nad zmiana...Jeszcze duzo roznych historii bym mogla zacytowac, ale po co? Po prostu przeraza mnie jej beztroska w wypowiadaniu sie na takie wlasnie tematy. I niezmacona wiara we wlasne slowa. Ale mamy konflikt, bo moj Maly jeszcze nieochrzczony. Dopiero we wrzesniu beda chrzciny. A slabo spi- to sie dowiedzialam, ze ochrzczone dzieci lepiej spia...
    Pusurek wrote:
    I jak to znosisz? Demonow z katow Ci nie wypedza? ;)

nick nieaktualny, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Dla dziecka jest super, gdyby bylo inaczej, to nie zastanawialabym sie sek. nad zmiana...Jeszcze duzo roznych historii bym mogla zacytowac, ale po co? Po prostu przeraza mnie jej beztroska w wypowiadaniu sie na takie wlasnie tematy. I niezmacona wiara we wlasne slowa. Ale mamy konflikt, bo moj Maly jeszcze nieochrzczony. Dopiero we wrzesniu beda chrzciny. A slabo spi- to sie dowiedzialam, ze ochrzczone dzieci lepiej spia...
    Ale nie wiesz, co malemu wkreca do snu. ;)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:

U mnie bylo na odwrot po chrzcinach zaczal sie terror mlodego ze spaniem w nocy wiec to tak niekoniecznie =D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ten prosiaczek to chyba mignal tylko... Zazdroszcze jednym slowem, bo ja na Allevo teraz wyladowalam-niestety, niestety- musze to przyznac...
    Pusurek wrote:
    Prosiaczka jakby? ;)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaa no to ty jestes chroniona! ja nie mam i niesety tylko szyneczka gotowana ...mnie czeka w polandii :(
    Pusurek wrote:
    Ja tam chrzanie, toxo mam przeciwciala i nadzieje, ze nie zaraze sie powtornie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz sobie Twojego posta wydrukuje i powiesze nad drzwiami. A cos takiego jak wosk przelewalas? Bo moja niania jest ekspertka w tych sprawach... Wosk ze swiecy chrzcielnej... Ja piernicze... co ja pisze?
    kapturnica wrote:
    U mnie bylo na odwrot po chrzcinach zaczal sie terror mlodego ze spaniem w nocy wiec to tak niekoniecznie =D

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, tak, sa zwolennicy i zagorzali przeciwnicy :) tych zwierzatek, wiec lepiej przemilczec temat :D
    kapturnica wrote:
    Oj prosiaczek , puchatek , osiolek i kubus to sliski temat na tym watku 01icon_lol2.gif

kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Zaraz sobie Twojego posta wydrukuje i powiesze nad drzwiami. A cos takiego jak wosk przelewalas? Bo moja niania jest ekspertka w tych sprawach... Wosk ze swiecy chrzcielnej... Ja piernicze... co ja pisze?
    no jasne =D i przerabialam czerwona wstazeczke etz heheh Ale mozna sie smiac przelewanie woskiem pomagalo jak wrzeszczal jak opetany

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki rysunek widzialam, jak Puchatek obraca Prosiaczka na rożnie i mowi "rzygam juz tym miodkiem"...
    iwcia77 wrote:
    tak, tak, sa zwolennicy i zagorzali przeciwnicy :) tych zwierzatek, wiec lepiej przemilczec temat :D

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w moich rejonach cos takiego jak spluwanie uroow dziala =D No i spalanie rozy jak sie ma problemy skorne =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tez o tym slyszalam, wiec sie nie smieje ... Kurde... Moze faktycznie cos w tym jest...
    kapturnica wrote:
    no jasne =D i przerabialam czerwona wstazeczke etz heheh Ale mozna sie smiac przelewanie woskiem pomagalo jak wrzeszczal jak opetany

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja widzialam Peppe Pig na roznie i napis pod rysunkiem - ostani odcinek Peppy Pig- nie pokazywac dzieciom!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aaaaaaa no to ty jestes chroniona! ja nie mam i niesety tylko szyneczka gotowana ...mnie czeka w polandii :(
    Nie masz przeciwcial, czy jeszcze nie robilas?

‹‹ 3903 3904 3905 3906 3907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ