35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia Tobie tez wielkie Bog zaplac za dobry uczynek.
..
Tylko mam do Was dziewczynki prosbe...Zawirusujcie , zakichajce i zasmarkajcie je..Moze sie zaraze brzuszkiem od Was
Wiem , ze staram sie krotko ale z ta systematycznoscia staran to u mnie krucho ..Rok moze wyrobie w dwa ze wzgl na prace malza hehMega, monia 70 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Masakra, Tez to wyczytalam...Powiem wiecej, mam nianie do dziecka, ktora ma odpal na punkcie kosciola. Oznajmila mi , ze w Chinach jedza zupe z plodow... Taka cytuje "wykwintna" i Oczywiscie wpieprzaja ta zupe lekarze, ktorzy tej aborcji dokonali, ot takie danie na przystawke...
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dzizas ! a mi zabronili jesc surowizne ze swinki, bo toxoplazmoza...mozna jesc kabanosy? juz nie wspomne o poledwicy lososiowej...??? mi to tylko dobrze smazona swinke kazali...buuuuuuuuuu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Wiem bo 9 lat temu po trzech latach staran i po pierwszym miesiacu staran z bromergonem zaszlam w ciaze. Ale teraz nikt nie chcial mi robic z obciazeniem bo wyjsciowy byl ok.
Badania robilam tego samego dnia po godzinie od zazycia tabletki z czyms tam. Prl podana byla w 19, 93 ng/ml a po obciazeniu ( po MTC) - 364,20 ng/ml. Badania zrobilam na wlasna reke,
Ja to z PRL robie tak: biore sobie tablete np. 1 przez 2 tyg, robie badanie i widze, czy za malo czy za duzo, po 2 tyg organizm jest juz dobrze wysycony. Przed ciaza sama sobie zwiekszylam dawke do 1,5 tabletki i po 2 miechach bylam w ciazy. Ale to moj domowy przepis, polecony zreszta przez endokrynologa. Jak sie z tym zyje 20 lat, to mozna sie organizmu nauczyc troche, zreszta to czysta arytmetyka. Nie polecam poczatkujacym, no i tym, ktore maja cos z tarczyca, bo PRL jest czesto powiazana. Ja mam tarczyce ok, a PRL skopane przez gruczolaka, wiec sprawa byla latwiejszakapturnica, Sabina, Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Przejrzałam zawartość szuflady, zrobiłam mały remanent i tak, mam do oddania:
Bromergon 2,5 mg ważny 07.2016 jedno napoczęte i jedno całe opakowanie 30 tabl,
Castangus ważny 12.2016 całe opakowanie 30 tabl,
Duphastron jedno opakowanie napoczęte (16 tabl) ważny 06.2017 i drugie całe 20 tabl ważne 12.2016
Wiesiołek 500mg - opakowanie rozpoczęte 24 tabl, ważny do 11.2014
Oeparol całe opakowanie 60 tabl ważny 12.2014
Właśnie tak wyglądało moje zachodzenie w ciążę. Grunt to dobre zapasy.
Jak któraś reflektuje to wyślę pocztą. -
nick nieaktualnyDla dziecka jest super, gdyby bylo inaczej, to nie zastanawialabym sie sek. nad zmiana...Jeszcze duzo roznych historii bym mogla zacytowac, ale po co? Po prostu przeraza mnie jej beztroska w wypowiadaniu sie na takie wlasnie tematy. I niezmacona wiara we wlasne slowa. Ale mamy konflikt, bo moj Maly jeszcze nieochrzczony. Dopiero we wrzesniu beda chrzciny. A slabo spi- to sie dowiedzialam, ze ochrzczone dzieci lepiej spia...Pusurek wrote:I jak to znosisz? Demonow z katow Ci nie wypedza?
Sabina, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Dla dziecka jest super, gdyby bylo inaczej, to nie zastanawialabym sie sek. nad zmiana...Jeszcze duzo roznych historii bym mogla zacytowac, ale po co? Po prostu przeraza mnie jej beztroska w wypowiadaniu sie na takie wlasnie tematy. I niezmacona wiara we wlasne slowa. Ale mamy konflikt, bo moj Maly jeszcze nieochrzczony. Dopiero we wrzesniu beda chrzciny. A slabo spi- to sie dowiedzialam, ze ochrzczone dzieci lepiej spia...
-
MartaDidinio wrote:Dla dziecka jest super, gdyby bylo inaczej, to nie zastanawialabym sie sek. nad zmiana...Jeszcze duzo roznych historii bym mogla zacytowac, ale po co? Po prostu przeraza mnie jej beztroska w wypowiadaniu sie na takie wlasnie tematy. I niezmacona wiara we wlasne slowa. Ale mamy konflikt, bo moj Maly jeszcze nieochrzczony. Dopiero we wrzesniu beda chrzciny. A slabo spi- to sie dowiedzialam, ze ochrzczone dzieci lepiej spia...
U mnie bylo na odwrot po chrzcinach zaczal sie terror mlodego ze spaniem w nocy wiec to tak niekoniecznieMartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaraz sobie Twojego posta wydrukuje i powiesze nad drzwiami. A cos takiego jak wosk przelewalas? Bo moja niania jest ekspertka w tych sprawach... Wosk ze swiecy chrzcielnej... Ja piernicze... co ja pisze?kapturnica wrote:U mnie bylo na odwrot po chrzcinach zaczal sie terror mlodego ze spaniem w nocy wiec to tak niekoniecznie
iwcia77, Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Zaraz sobie Twojego posta wydrukuje i powiesze nad drzwiami. A cos takiego jak wosk przelewalas? Bo moja niania jest ekspertka w tych sprawach... Wosk ze swiecy chrzcielnej... Ja piernicze... co ja pisze?
i przerabialam czerwona wstazeczke etz heheh Ale mozna sie smiac przelewanie woskiem pomagalo jak wrzeszczal jak opetany
-
nick nieaktualnyTaki rysunek widzialam, jak Puchatek obraca Prosiaczka na rożnie i mowi "rzygam juz tym miodkiem"...iwcia77 wrote:tak, tak, sa zwolennicy i zagorzali przeciwnicy
tych zwierzatek, wiec lepiej przemilczec temat
iwcia77, kapturnica, Pusurek, Sabina, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny