X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    ja właśnie ostatnie skończyłam :-(
    I chce mi się następnego!!!!!!!
    Już miałam Cię ochrzanić, że po co mi się chwalisz, ale skoro masz masz dalej chcice, to daruje ;) p)

Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Już miałam Cię ochrzanić, że po co mi się chwalisz, ale skoro masz masz dalej chcice, to daruje ;) p)

Na TVN czy innym cholerstwie było o tym że jacyś naukowcy opracowali dwa pytania które w 90% określą czy jest się alkoholikiem, ewentualnie czy ma sie zadatki na alkoholika. No i mi wyszło że jak najbardziej pasuję ;-)
    A najgorsze jest to że w lodówce mam jeszcze czystą....

Sabina, Simba, Mega, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a71f7b4cc74a.jpg

Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Na TVN czy innym cholerstwie było o tym że jacyś naukowcy opracowali dwa pytania które w 90% określą czy jest się alkoholikiem, ewentualnie czy ma sie zadatki na alkoholika. No i mi wyszło że jak najbardziej pasuję ;-)
    A najgorsze jest to że w lodówce mam jeszcze czystą....
    Ważne, że już rozpoznałaś wroga ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ważne, że już rozpoznałaś wroga ;)

O to, to, to!
    Ale z drugiej strony :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9681e3a37705.jpg

Sabina, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Przynajmniej meczu nie przegapicie ;)
    no to fakt a piwo tez chce i to nawet nie wiesz jak, problem w tym ze tych bezalkoholowych i smakowych nie uznaje

iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no to fakt a piwo tez chce i to nawet nie wiesz jak, problem w tym ze tych bezalkoholowych i smakowych nie uznaje
    co to za piwo bez procentów ;)

iwcia77, Bliska 77, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas sporo ;-)
    Martwię się o przemysl browarniczy, jeszcze padnie przez nas ;-)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przepowiadajace to mam juz od miesiaca, dlatego tez jestem coraz mniej czujna ;)

Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?

Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam :D ...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?
    Ale jesteś kaciała...nie trzeba się ujawniać, bo sama podbijasz cenę...Nikt teraz już praktycznie nie bierze udziału w tych licytacjach, nie czeka na ich koniec itp..Jak chcesz coś wygrać, to rejestrujesz się w programie SNIP(www.snip.pl) i tam ustawiasz sobie strzały - wpisujesz ile jesteś gotowa zapłacić maksymalnie za aukcję i podajesz jej numer. Program sam za Ciebie strzela kilka sekund przed końcem aukcji i jeśli ktoś nie przebije CIę z ceną - to zawsze wygrywasz..Cenę podajesz mu maksymalną, jaką jesteś skłonna zapłacić - a program strzela kwotą tylko tak wysoką - jak tego wymaga strzał...nie wiem, czy to jasne, ale można łatwo to opanować....

Alis, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym cały dzień spać mi się chce, poza tym moje ulubione miejsce pobytu to sofa, a mój mąż ma napad aktywności i chce mnie ciągać po pubach, koncertach, na wyjazdy weekendowe, a mi głupio. Bo wychodzi, że taka stetryczała jestem i tylko w domu i w domu. Nie chcę go zamykać w czterech ścianach, żeby facet w pełni sił się ze mną kisił. Z drugiej strony nie mam siły i chęci na to wszystko. A on mnie przekonuje, że później już nie będzie jak itd.

Bozia3, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?
    ja w pierwszej ciąży nie czułam ani jednego skurczu naturalnie. Wszystko zaczęło się u mnie po oksytocynie i po przebiciu worka płodowego takim szpikulcem. To pewnie jest to możliwe...

Alis, kapturnica, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis ja mam podobnie...ledwo daje się wyciągnąć na miasto,,najchętniej leżałabym cały dzień w łóżku..:)

Bliska 77, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A jaką liczbę na ktg miałaś odnośnie skurczu?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-O
    Bozia3 wrote:
    Ale jesteś kaciała...nie trzeba się ujawniać, bo sama podbijasz cenę...Nikt teraz już praktycznie nie bierze udziału w tych licytacjach, nie czeka na ich koniec itp..Jak chcesz coś wygrać, to rejestrujesz się w programie SNIP(www.snip.pl) i tam ustawiasz sobie strzały - wpisujesz ile jesteś gotowa zapłacić maksymalnie za aukcję i podajesz jej numer. Program sam za Ciebie strzela kilka sekund przed końcem aukcji i jeśli ktoś nie przebije CIę z ceną - to zawsze wygrywasz..Cenę podajesz mu maksymalną, jaką jesteś skłonna zapłacić - a program strzela kwotą tylko tak wysoką - jak tego wymaga strzał...nie wiem, czy to jasne, ale można łatwo to opanować....

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co teraz?
    Bozia3 wrote:

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no i co teraz?
    a teraz to już za późno - dociągnij tą aukcję do końca, ale nie podbijaj ceny. Zaoferowałaś maksymalnie 20 coś, ale program wyświetla na razie 19, bo nie ma potrzeby więcej, a Twój zapas zaoferowany zna...co będzie to będzie, następnym razem skorzystaj ze snipa - dużo pewniejsza sprawa i kasa wydana minimalna

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki , trzeba uczyc sie od mistrzow :) i grac va bank :D
    Bozia3 wrote:
    a teraz to już za późno - dociągnij tą aukcję do końca, ale nie podbijaj ceny. Zaoferowałaś maksymalnie 20 coś, ale program wyświetla na razie 19, bo nie ma potrzeby więcej, a Twój zapas zaoferowany zna...co będzie to będzie, następnym razem skorzystaj ze snipa - dużo pewniejsza sprawa i kasa wydana minimalna

Bozia3 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a myslalam ,zem cwansza niz piekniejsza....:P

Bozia3, Mega, Pusurek, Bliska 77, Żanet, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...a myslalam ,zem cwansza niz piekniejsza....:P
    a tu jednak jak zawsze wygrywa uroda..;)

iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3917 3918 3919 3920 3921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ