X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    ja właśnie ostatnie skończyłam :-(
    I chce mi się następnego!!!!!!!
    Już miałam Cię ochrzanić, że po co mi się chwalisz, ale skoro masz masz dalej chcice, to daruje ;) p)

Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Już miałam Cię ochrzanić, że po co mi się chwalisz, ale skoro masz masz dalej chcice, to daruje ;) p)

Na TVN czy innym cholerstwie było o tym że jacyś naukowcy opracowali dwa pytania które w 90% określą czy jest się alkoholikiem, ewentualnie czy ma sie zadatki na alkoholika. No i mi wyszło że jak najbardziej pasuję ;-)
    A najgorsze jest to że w lodówce mam jeszcze czystą....

Sabina, Simba, Mega, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a71f7b4cc74a.jpg

Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Na TVN czy innym cholerstwie było o tym że jacyś naukowcy opracowali dwa pytania które w 90% określą czy jest się alkoholikiem, ewentualnie czy ma sie zadatki na alkoholika. No i mi wyszło że jak najbardziej pasuję ;-)
    A najgorsze jest to że w lodówce mam jeszcze czystą....
    Ważne, że już rozpoznałaś wroga ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ważne, że już rozpoznałaś wroga ;)

O to, to, to!
    Ale z drugiej strony :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9681e3a37705.jpg

Sabina, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Przynajmniej meczu nie przegapicie ;)
    no to fakt a piwo tez chce i to nawet nie wiesz jak, problem w tym ze tych bezalkoholowych i smakowych nie uznaje

iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no to fakt a piwo tez chce i to nawet nie wiesz jak, problem w tym ze tych bezalkoholowych i smakowych nie uznaje
    co to za piwo bez procentów ;)

iwcia77, Bliska 77, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas sporo ;-)
    Martwię się o przemysl browarniczy, jeszcze padnie przez nas ;-)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przepowiadajace to mam juz od miesiaca, dlatego tez jestem coraz mniej czujna ;)

Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?

Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam :D ...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?
    Ale jesteś kaciała...nie trzeba się ujawniać, bo sama podbijasz cenę...Nikt teraz już praktycznie nie bierze udziału w tych licytacjach, nie czeka na ich koniec itp..Jak chcesz coś wygrać, to rejestrujesz się w programie SNIP(www.snip.pl) i tam ustawiasz sobie strzały - wpisujesz ile jesteś gotowa zapłacić maksymalnie za aukcję i podajesz jej numer. Program sam za Ciebie strzela kilka sekund przed końcem aukcji i jeśli ktoś nie przebije CIę z ceną - to zawsze wygrywasz..Cenę podajesz mu maksymalną, jaką jesteś skłonna zapłacić - a program strzela kwotą tylko tak wysoką - jak tego wymaga strzał...nie wiem, czy to jasne, ale można łatwo to opanować....

Alis, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym cały dzień spać mi się chce, poza tym moje ulubione miejsce pobytu to sofa, a mój mąż ma napad aktywności i chce mnie ciągać po pubach, koncertach, na wyjazdy weekendowe, a mi głupio. Bo wychodzi, że taka stetryczała jestem i tylko w domu i w domu. Nie chcę go zamykać w czterech ścianach, żeby facet w pełni sił się ze mną kisił. Z drugiej strony nie mam siły i chęci na to wszystko. A on mnie przekonuje, że później już nie będzie jak itd.

Bozia3, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?
    ja w pierwszej ciąży nie czułam ani jednego skurczu naturalnie. Wszystko zaczęło się u mnie po oksytocynie i po przebiciu worka płodowego takim szpikulcem. To pewnie jest to możliwe...

Alis, kapturnica, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis ja mam podobnie...ledwo daje się wyciągnąć na miasto,,najchętniej leżałabym cały dzień w łóżku..:)

Bliska 77, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A jaką liczbę na ktg miałaś odnośnie skurczu?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-O
    Bozia3 wrote:
    Ale jesteś kaciała...nie trzeba się ujawniać, bo sama podbijasz cenę...Nikt teraz już praktycznie nie bierze udziału w tych licytacjach, nie czeka na ich koniec itp..Jak chcesz coś wygrać, to rejestrujesz się w programie SNIP(www.snip.pl) i tam ustawiasz sobie strzały - wpisujesz ile jesteś gotowa zapłacić maksymalnie za aukcję i podajesz jej numer. Program sam za Ciebie strzela kilka sekund przed końcem aukcji i jeśli ktoś nie przebije CIę z ceną - to zawsze wygrywasz..Cenę podajesz mu maksymalną, jaką jesteś skłonna zapłacić - a program strzela kwotą tylko tak wysoką - jak tego wymaga strzał...nie wiem, czy to jasne, ale można łatwo to opanować....

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co teraz?
    Bozia3 wrote:

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no i co teraz?
    a teraz to już za późno - dociągnij tą aukcję do końca, ale nie podbijaj ceny. Zaoferowałaś maksymalnie 20 coś, ale program wyświetla na razie 19, bo nie ma potrzeby więcej, a Twój zapas zaoferowany zna...co będzie to będzie, następnym razem skorzystaj ze snipa - dużo pewniejsza sprawa i kasa wydana minimalna

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki , trzeba uczyc sie od mistrzow :) i grac va bank :D
    Bozia3 wrote:
    a teraz to już za późno - dociągnij tą aukcję do końca, ale nie podbijaj ceny. Zaoferowałaś maksymalnie 20 coś, ale program wyświetla na razie 19, bo nie ma potrzeby więcej, a Twój zapas zaoferowany zna...co będzie to będzie, następnym razem skorzystaj ze snipa - dużo pewniejsza sprawa i kasa wydana minimalna

Bozia3 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a myslalam ,zem cwansza niz piekniejsza....:P

Bozia3, Mega, Pusurek, Bliska 77, Żanet, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...a myslalam ,zem cwansza niz piekniejsza....:P
    a tu jednak jak zawsze wygrywa uroda..;)

iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3917 3918 3919 3920 3921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ