35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Już miałam Cię ochrzanić, że po co mi się chwalisz, ale skoro masz masz dalej chcice, to daruje
p)
Na TVN czy innym cholerstwie było o tym że jacyś naukowcy opracowali dwa pytania które w 90% określą czy jest się alkoholikiem, ewentualnie czy ma sie zadatki na alkoholika. No i mi wyszło że jak najbardziej pasuję
A najgorsze jest to że w lodówce mam jeszcze czystą....Sabina, Simba, Mega, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Na TVN czy innym cholerstwie było o tym że jacyś naukowcy opracowali dwa pytania które w 90% określą czy jest się alkoholikiem, ewentualnie czy ma sie zadatki na alkoholika. No i mi wyszło że jak najbardziej pasuję
A najgorsze jest to że w lodówce mam jeszcze czystą....iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ważne, że już rozpoznałaś wroga
O to, to, to!
Ale z drugiej strony :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9681e3a37705.jpgSabina, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:przepowiadajace to mam juz od miesiaca, dlatego tez jestem coraz mniej czujna
Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dzizas...licytuje na allegro 1 raz w zyciu..i co? nie wiem o co kamon...tzn dalam cene 20 zl , a tu wyskoczylo ze 19.50 zl...wiec bez zastanowiennia podbilam cene na 23 a tu dalej to 19.50 w okienku...najsmieszniejsze ze myslac ze ktos ze mna licytuje to podbilam cene a okazalo sie ze to sama ja podbilam
...tzn w okienku widoczna cena nadal jest 19.50 - a jak wygram licytacje to ile zaplace? 23 czy 19.50 ?
Alis, Niuta lubią tę wiadomość
-
A tak poza tym cały dzień spać mi się chce, poza tym moje ulubione miejsce pobytu to sofa, a mój mąż ma napad aktywności i chce mnie ciągać po pubach, koncertach, na wyjazdy weekendowe, a mi głupio. Bo wychodzi, że taka stetryczała jestem i tylko w domu i w domu. Nie chcę go zamykać w czterech ścianach, żeby facet w pełni sił się ze mną kisił. Z drugiej strony nie mam siły i chęci na to wszystko. A on mnie przekonuje, że później już nie będzie jak itd.
Bozia3, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?
Alis, kapturnica, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jak miałam teraz robione KTG, zapytali się mnie, czy coś czułam, bo zgodnie z zapisem miałam skurcz przepowiadający, ale ja naprawdę nic nie pczułam. Czy to jest możliwe, że mam skurcze i o nich nie wiem?
-
Bozia3 wrote:Ale jesteś kaciała...nie trzeba się ujawniać, bo sama podbijasz cenę...Nikt teraz już praktycznie nie bierze udziału w tych licytacjach, nie czeka na ich koniec itp..Jak chcesz coś wygrać, to rejestrujesz się w programie SNIP(www.snip.pl) i tam ustawiasz sobie strzały - wpisujesz ile jesteś gotowa zapłacić maksymalnie za aukcję i podajesz jej numer. Program sam za Ciebie strzela kilka sekund przed końcem aukcji i jeśli ktoś nie przebije CIę z ceną - to zawsze wygrywasz..Cenę podajesz mu maksymalną, jaką jesteś skłonna zapłacić - a program strzela kwotą tylko tak wysoką - jak tego wymaga strzał...nie wiem, czy to jasne, ale można łatwo to opanować....
-
no i co teraz?Bozia3 wrote:Ale jesteś kaciała...nie trzeba się ujawniać, bo sama podbijasz cenę...Nikt teraz już praktycznie nie bierze udziału w tych licytacjach, nie czeka na ich koniec itp..Jak chcesz coś wygrać, to rejestrujesz się w programie SNIP(www.snip.pl) i tam ustawiasz sobie strzały - wpisujesz ile jesteś gotowa zapłacić maksymalnie za aukcję i podajesz jej numer. Program sam za Ciebie strzela kilka sekund przed końcem aukcji i jeśli ktoś nie przebije CIę z ceną - to zawsze wygrywasz..Cenę podajesz mu maksymalną, jaką jesteś skłonna zapłacić - a program strzela kwotą tylko tak wysoką - jak tego wymaga strzał...nie wiem, czy to jasne, ale można łatwo to opanować....
-
iwcia77 wrote:no i co teraz?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dzieki , trzeba uczyc sie od mistrzow
i grac va bank
Bozia3 wrote:a teraz to już za późno - dociągnij tą aukcję do końca, ale nie podbijaj ceny. Zaoferowałaś maksymalnie 20 coś, ale program wyświetla na razie 19, bo nie ma potrzeby więcej, a Twój zapas zaoferowany zna...co będzie to będzie, następnym razem skorzystaj ze snipa - dużo pewniejsza sprawa i kasa wydana minimalnaBozia3 lubi tę wiadomość