X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wstałam niedawno, korzystam z tego że póki co mogę spać. Na śniadanie jajecznica z kurkami :)

Bozia3, iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już jest 15 słoików z dzemem wisniowym i zagatowany syrop do kompotow :-). W kuchni jest pewnie że 40 stopni o_O

iwcia77, ania.g, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam..a u nas po nocnej burzy leje wciaz,ale jest cieplo,za to nastroj do d...

mysza1975 lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja coby nie byc gorsza biore sie za kwaszenie ogoraskow na zime...20kg zielonek moczy dupeczke w misce i czeka na zagospodarowanie ;)
    Upal daje sie neizle we znaki u nas raptem tylko 34stopnie w cieniu ;) Ktos chce pare?odstapie z checia bo nie idzie wytrzymac....
    Klimy!!! ja chce klimy w domu!! :)

Pusurek, iwcia77, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizasie, a mi odbilo i odstawiam sprzatanie... Firanki z pokoju dziecka duzego poprane, nowa lazienka wymyta lacznie z oknem, 2 kolejne prania wstawione. Zamiast lezec i pachniec...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiśnie skończone. Efekt końcowy
    34 słoików dżemu
    45słoików kompotu

Nie sadzcie że to tylko dla nas. To zapasy również dla moich braci ;-) uprosili mamę ;-)

iwcia77, Mega, moremi, Pusurek, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie! Dziewczyny ale wy pracowite jesteście....ja po całym tygodniu pracy od rana patrzę na łazienkę i zastanawiam sie kiedy bedzie czysta i mam takiego lenia ze aż wstyd ;) pół dnia leżałam na sofie i omiatalam wzrokiem sufit i nawet to mnie zmęczyło.
    No ale trzeba ruszyć d ...sko i iść posprzątać ;)

Sabina, iwcia77, moremi, Pusurek, Mega, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy nawiedzone! Pusur to mi pachnie checia szybszego rozdwojenia!

Sabina, Aprilka, iwcia77, moremi, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chociaż w sobotę listę podpiszę ;)
    Ja p...lę, nie sprzątam :D dzisiaj mamy rocznicę i się byczymy :)
    Przez tydzień podglądam Was z telefonu, ale to nie to samo. Ktoś może jakieś streszczenie napisać? Kto zaciążył (oprócz Reni, bo to oczywista oczywistość), kto urodził, kto na urlopie?

iwcia77, Mega, Reni, ania.g, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy narodziny :-) Bliska urodziła Agatke miała cc. Jutro wychodzą do domu. :-)
    Paszczak czeka na in vitro w sierpniu.
    Renek ma urlop.
    Bursztyn nadal jest w Polsce i nie mamy z nią kontaktu
    Peppa odeszla z owu
    Pusur już w domu. Adam zrobił już postrach, miala spire akurcze. Bała się że to już ;-) Żebra nadal jej widać :-(
    Alis nie powie nam jak córka będzie mieć na imię aż do porodu. :-O
    Zanet wybrała imię dla synka - ma byc Samuel :-)
    Natomiast Samuela nadal się nie odzywa :-(
    Ewa też :-(
    Bozia skarży się na budyn zamiast mózgu :-P
    To samo pozostałe zaciazone :-P
    Iwcia zrobiła badania prenatalne. Czekamy wyników. I ma zum. Zakażenie układu moczowego ;-)
    Misiek szczelila sobie pomarańczowe paznokcie B-) i zrobiła badania. Ma za wysoką propaktyne.
    Mega ma dola :-(
    Ja czekam aż mi się placek upiecze .

Taki skrocik może być? :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 16:40

moremi, Bozia3, Pusurek, Alis, iwcia77, Mega, ania.g, kapturnica, AsiaPoli, Lucky, mama78, polarmiś, mandragora, Mango, mysza1975, paszczakin, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Super :)

Bliska gratuluję :) niech Wam się zdrowo chowa :)
    Paszczak odliczam razem z Tobą :)
    Renek, urlop urlopem, ale pamiętaj, że ciężarnym nie wolno pić alkoholu ;)
    Co do Bursztynka, to widziałam, że jakieś szczątki informacji z Krakowa docierają :)
    Peppa prowadzi jeszcze wykres, ale chyba się podłamała negatywnym wynikiem testu :(
    Pusura żebra spędzają mi sen z powiek i zainwestowałam w stepper (codziennie łażę i pomału wracam do wagi, a na Chodakowską i tak mnie nie namówi, już wolę na abt iść). Trzymam kciuki, żeby Adamek jeszcze zaczekał parę tygodni :)
    Alis nie mów :) jestem pewna, że najpiękniejsze :)
    Żanet, śliczne imię :) muszę przyznać, że też się nad nim zastanawialiśmy ;)
    Samuela i Ewa... też zauważyłam :(
    Bozia i pozostałe zaciążone - ja mam budyń bez ciąży, więc nie ma się czym przejmować ;)
    Iwcia, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok - i z wynikami badań i z walką z zakażeniem.
    Misiek, a zdjęcie tych paznokci wrzuciłaś? Prolaktynę sobie zbijesz raz dwa, ale te paznokcie to chcę zobaczyć ;)
    Mega ma doła, bo jej progesteron po owulacji skoczył ;)
    A na placek jogurtowy poproszę przepis w naszej książce kucharskiej :)

Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co wy nawiedzone! Pusur to mi pachnie checia szybszego rozdwojenia!
    Powiem Ci, ze tak. To takie moje zlote mysli po nieprzespanej nocy. We wtorek mam wizyte u gina, jak nie zdecyduje o cesarce albo kaze czekac do 40 tygodnia, zeby zobaczyc co jest grane, to odstawiam koszenie trawy, sprzatanie calego domu, pranie zaslon ( i prasowanie, bo sa lniane, a jest ich cala masa ), okna tez umyje, a co! :D

moremi, iwcia77, Sabina, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Skrocik jak zwykle klasa - chyle czola. ;) :)

Sabina, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam weekendowo,

Pusurku - zwracam Ci tytuł jedynej ciężarówki na forum z widocznymi żebrami. Pytałam dziś mojego męża, czy jakieś żebra u mnie widzi i stwierdził, że nie widzi. Znaczy się moje widzenie było mocno życzeniowe ;)

Leżę na sofie i się rozpuszczam. Byliśmy w parku i w galerii szukając chłodu, ale już się zmęczyłam i pozostaje leżenie na sofie. Próbowałam coś z pracy w laptopie podłubać, ale nie jestem w stanie siedzieć, bo wciąż coś mnie gniecie... Ech...

iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Pusurek, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to w tych sprawozdaniach wypadam ostatnio niezwykle atrakcyjnie...:)

idziemy dziś na imieniny do bratowej - marzy mi się sałatka jarzynowa - może się uda..:)

wysprzątałam całe mieszkanie, poprałam, wyprasowałam i poukładałam całą komodę ciuchów dla Kajetana....dostałam tyle od koleżanek, że spokojnie wystarczyłoby na trojaczki...:) samych body mam około 40 szt..:)ale na szczęście już z głowy - czeka sobie wszystko przygotowane....

Sabina, Mega, moremi, ania.g, iwcia77, polarmiś, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - może Ty tego swojego Adamka tak tymi witaminami, którymi się zachwycasz - tak rozrosłaś...:)

moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko streszczenie jak zawsze pierwsza klasa :D

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helo ewrybady

nic mi się nie chce.. odkąd się przeprowadziłam to stanowczo za dużo mam ruchu i stanowczo za dużo przebywam na świeżym powietrzu.. chyba się przetleniłam ;-)

dzisiaj mam znowu szczenie mojej siostry ... a mój pieseł mały taliban strasznie młodego ustawia a ta sierota robi takie oczy, że aż się serce kraje..
    no ale jest co raz lepiej .. jutro wyjeżdzamy razem jedny autem ..będziemy przez tydzień mieszkać w jednym domku więc muszą się poznać..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 18:32

Mega, moremi, Sabina, ania.g, iwcia77, polarmiś, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Sabinko streszczenie jak zawsze pierwsza klasa :D
    I ja je w telefonie znowu umachałam :D
    Boziu sorki, na szybciora nic innego nie wymyśliłam, a mogłam napisać, że w sierpniu wybierasz się na grzybobranie do lasu - nie na targ!!! :D

Moremi przepis wkleję później, na razie dzieć mi rozbiera odkurzacz na części pierwsze, więc nie mogę się zbytnio relaksować ;)

Pusurek, Mega, moremi, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Witam weekendowo,

Pusurku - zwracam Ci tytuł jedynej ciężarówki na forum z widocznymi żebrami. Pytałam dziś mojego męża, czy jakieś żebra u mnie widzi i stwierdził, że nie widzi. Znaczy się moje widzenie było mocno życzeniowe ;)
    :D
    A korona tez bedzie? ;) :D

Mega, moremi, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 3970 3971 3972 3973 3974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ