35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja coby nie byc gorsza biore sie za kwaszenie ogoraskow na zime...20kg zielonek moczy dupeczke w misce i czeka na zagospodarowanie
Upal daje sie neizle we znaki u nas raptem tylko 34stopnie w cieniuKtos chce pare?odstapie z checia bo nie idzie wytrzymac....
Klimy!!! ja chce klimy w domu!!Pusurek, iwcia77, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie! Dziewczyny ale wy pracowite jesteście....ja po całym tygodniu pracy od rana patrzę na łazienkę i zastanawiam sie kiedy bedzie czysta i mam takiego lenia ze aż wstyd
pół dnia leżałam na sofie i omiatalam wzrokiem sufit i nawet to mnie zmęczyło.
No ale trzeba ruszyć d ...sko i iść posprzątaćSabina, iwcia77, moremi, Pusurek, Mega, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
Hej, chociaż w sobotę listę podpiszę
Ja p...lę, nie sprzątamdzisiaj mamy rocznicę i się byczymy
Przez tydzień podglądam Was z telefonu, ale to nie to samo. Ktoś może jakieś streszczenie napisać? Kto zaciążył (oprócz Reni, bo to oczywista oczywistość), kto urodził, kto na urlopie?iwcia77, Mega, Reni, ania.g, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMamy narodziny
Bliska urodziła Agatke miała cc. Jutro wychodzą do domu.
Paszczak czeka na in vitro w sierpniu.
Renek ma urlop.
Bursztyn nadal jest w Polsce i nie mamy z nią kontaktu
Peppa odeszla z owu
Pusur już w domu. Adam zrobił już postrach, miala spire akurcze. Bała się że to jużŻebra nadal jej widać
Alis nie powie nam jak córka będzie mieć na imię aż do porodu.
Zanet wybrała imię dla synka - ma byc Samuel
Natomiast Samuela nadal się nie odzywa
Ewa też
Bozia skarży się na budyn zamiast mózgu
To samo pozostałe zaciazone
Iwcia zrobiła badania prenatalne. Czekamy wyników. I ma zum. Zakażenie układu moczowego
Misiek szczelila sobie pomarańczowe paznokciei zrobiła badania. Ma za wysoką propaktyne.
Mega ma dola
Ja czekam aż mi się placek upiecze .
Taki skrocik może być?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 16:40
moremi, Bozia3, Pusurek, Alis, iwcia77, Mega, ania.g, kapturnica, AsiaPoli, Lucky, mama78, polarmiś, mandragora, Mango, mysza1975, paszczakin, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Taki skrocik może być?
Bliska gratulujęniech Wam się zdrowo chowa
Paszczak odliczam razem z Tobą
Renek, urlop urlopem, ale pamiętaj, że ciężarnym nie wolno pić alkoholu
Co do Bursztynka, to widziałam, że jakieś szczątki informacji z Krakowa docierają
Peppa prowadzi jeszcze wykres, ale chyba się podłamała negatywnym wynikiem testu
Pusura żebra spędzają mi sen z powiek i zainwestowałam w stepper (codziennie łażę i pomału wracam do wagi, a na Chodakowską i tak mnie nie namówi, już wolę na abt iść). Trzymam kciuki, żeby Adamek jeszcze zaczekał parę tygodni
Alis nie mówjestem pewna, że najpiękniejsze
Żanet, śliczne imięmuszę przyznać, że też się nad nim zastanawialiśmy
Samuela i Ewa... też zauważyłam
Bozia i pozostałe zaciążone - ja mam budyń bez ciąży, więc nie ma się czym przejmować
Iwcia, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok - i z wynikami badań i z walką z zakażeniem.
Misiek, a zdjęcie tych paznokci wrzuciłaś? Prolaktynę sobie zbijesz raz dwa, ale te paznokcie to chcę zobaczyć
Mega ma doła, bo jej progesteron po owulacji skoczył
A na placek jogurtowy poproszę przepis w naszej książce kucharskiej
Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Co wy nawiedzone! Pusur to mi pachnie checia szybszego rozdwojenia!
moremi, iwcia77, Sabina, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam weekendowo,
Pusurku - zwracam Ci tytuł jedynej ciężarówki na forum z widocznymi żebrami. Pytałam dziś mojego męża, czy jakieś żebra u mnie widzi i stwierdził, że nie widzi. Znaczy się moje widzenie było mocno życzeniowe
Leżę na sofie i się rozpuszczam. Byliśmy w parku i w galerii szukając chłodu, ale już się zmęczyłam i pozostaje leżenie na sofie. Próbowałam coś z pracy w laptopie podłubać, ale nie jestem w stanie siedzieć, bo wciąż coś mnie gniecie... Ech...iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Pusurek, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja to w tych sprawozdaniach wypadam ostatnio niezwykle atrakcyjnie...
idziemy dziś na imieniny do bratowej - marzy mi się sałatka jarzynowa - może się uda..
wysprzątałam całe mieszkanie, poprałam, wyprasowałam i poukładałam całą komodę ciuchów dla Kajetana....dostałam tyle od koleżanek, że spokojnie wystarczyłoby na trojaczki...samych body mam około 40 szt..:)ale na szczęście już z głowy - czeka sobie wszystko przygotowane....
Sabina, Mega, moremi, ania.g, iwcia77, polarmiś, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
helo ewrybady
nic mi się nie chce.. odkąd się przeprowadziłam to stanowczo za dużo mam ruchu i stanowczo za dużo przebywam na świeżym powietrzu.. chyba się przetleniłam
dzisiaj mam znowu szczenie mojej siostry ... a mój pieseł mały taliban strasznie młodego ustawia a ta sierota robi takie oczy, że aż się serce kraje..
no ale jest co raz lepiej .. jutro wyjeżdzamy razem jedny autem ..będziemy przez tydzień mieszkać w jednym domku więc muszą się poznać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 18:32
Mega, moremi, Sabina, ania.g, iwcia77, polarmiś, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Sabinko streszczenie jak zawsze pierwsza klasa
Boziu sorki, na szybciora nic innego nie wymyśliłam, a mogłam napisać, że w sierpniu wybierasz się na grzybobranie do lasu - nie na targ!!!
Moremi przepis wkleję później, na razie dzieć mi rozbiera odkurzacz na części pierwsze, więc nie mogę się zbytnio relaksowaćPusurek, Mega, moremi, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Witam weekendowo,
Pusurku - zwracam Ci tytuł jedynej ciężarówki na forum z widocznymi żebrami. Pytałam dziś mojego męża, czy jakieś żebra u mnie widzi i stwierdził, że nie widzi. Znaczy się moje widzenie było mocno życzeniowe
A korona tez bedzie?Mega, moremi, Alis lubią tę wiadomość