35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzed iv i tak bedziesz musiala zbadac hormony , moze lekarka chce sprawdzic co w trawie piszczy, czy faktycznie potrzebujesz iv. A w ogole robilas juz profil hormonow.AsiaPoli wrote:dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzięki - zdziwił mnie trochę opis inozytolu jako środek na "nerwy" i stąd to pytaniepolarmiś wrote:Inofilik masz dwa w jednym ale drozszy . Jesli inozytol to dodatkowo suplementuj kwas foliowy.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyJa jeszcze zglebiam temat suplementacji dhea ( badanie z krwi robilama rok temu i plasowalam sie w grupie do 40 lat) ale musze nad tym popracowac i zasiegnac opinii gina.Mango wrote:Dzięki - zdziwił mnie trochę opis inozytolu jako środek na "nerwy" i stąd to pytanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:39
-
nick nieaktualnyOstatnio rozmawialam z moja babcia i ciocia. Babcia mi powiedziala ze jej mama ostatnie dziecko urodzila w wieku 45 lat ( pocieszajace) . Zapytalam ciotki kiedy miala menopauze. Powiedziala ze w wieku 52 lat poszla do gina by dal jej cos na zaprzestanie miesiaczki bo miala juz dosyc ( o matko ! Ja chce ja miec zawsze).
mysza1975, nick nieaktualny, Alis, Żanet, megan8, Bozia3, iwcia77, Mega, malgos741, Mango, Aprilka, moremi, amelia04072006, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
mialam robic w pl ale nie zrobilam bo to byl akurat srodek cyklu a ja ostatnim razem bylam tylko 3 dni,ja tylko mialam badanie gin i usg w pl i tutaj wszystko ok,to u mojego pana wszystko ponizej norm,ale dobrze ze chce to sprawdzis bedzie wiadomo co i jak dokladniej,a tam w klinice za kazde badanie sie placipolarmiś wrote:Przed iv i tak bedziesz musiala zbadac hormony , moze lekarka chce sprawdzic co w trawie piszczy, czy faktycznie potrzebujesz iv. A w ogole robilas juz profil hormonow.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie przynajmniej badania gratis. Meza tez bym wciagnela na liste badan:-)AsiaPoli wrote:mialam robic w pl ale nie zrobilam bo to byl akurat srodek cyklu a ja ostatnim razem bylam tylko 3 dni,ja tylko mialam badanie gin i usg w pl i tutaj wszystko ok,to u mojego pana wszystko ponizej norm,ale dobrze ze chce to sprawdzis bedzie wiadomo co i jak dokladniej,a tam w klinice za kazde badanie sie placi
kapturnica, AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mango kupując inozytol sam trzeba sprawdzić czy to ten właściwy. Dla odpowiedniego efektu ważny jest stosunek inozytolu do kwasu foliowego. Poczytaj jeszcze na wątku inofolic na ovu. W aptekach internetowych nie jest aż taki drogi inofolik a wiesz ze bierzesz to co trzeba. Ja podchodzę osobiście z pewną rezerwa do zamienników. Ale oczywiście wybór należy do ciebieMango wrote:Dziewczyny co lepsze - inofolic czy inozytol? Bo różnica w cenie też jest

powodzenia 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 23:12
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
Miałam tak samoMango wrote:Dzięki - zdziwił mnie trochę opis inozytolu jako środek na "nerwy" i stąd to pytanie

iwcia77, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja zostalam mile uraczona nalesnikiem z brzoskwinia i maslem orzechowym i kawa! I tak rozpoczynam sobote tym razem z mezem! Pozdrawiam Was!Pusurek wrote:To ja pierwsza dzis. Biale noce i milion glupich mysli o porodzie nie sprzyjaja wypoczynkowi nocnemu.
Drozdzowa buleczka i szklanka mleka nie zaszkodzi o 4:30.
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja też głodna od świtu i z głupimi myślami jak Pusur...
Mój poszedł do Lidla - na śniadanie zjemy kurki smażone z cebulką i jajkami i do tego chleb drwalski - jeszcze ciepły z masłem...
Mega, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam

U nas już upał. Zabieramy się za przetwory z wiśni. Potem zrobię szybki placek jogurtowy. Mam nadzieję że mi się uda, bo podobno jest bardzo łatwy. Aż się boję że przedobrze
Buziaki
Mango, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie 2 sniadanie leci. Owsianka na mleku z jablkiem i malinami. I juz jest 26 stopni. Nienormalne jakies to lato w tym roku. Chlop w Pl, dostal zamowienie na basen do ogrodu ( taki maly, do moczenia tylka ) i wielki parasol. Ale jak znam zycie, to jak z tym przyjedzie, to zaczna sie deszcze.
nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

, bo coś mi się rozwija