35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Inofilik masz dwa w jednym ale drozszy . Jesli inozytol to dodatkowo suplementuj kwas foliowy.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:Dzięki - zdziwił mnie trochę opis inozytolu jako środek na "nerwy" i stąd to pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:39
-
nick nieaktualnyOstatnio rozmawialam z moja babcia i ciocia. Babcia mi powiedziala ze jej mama ostatnie dziecko urodzila w wieku 45 lat ( pocieszajace) . Zapytalam ciotki kiedy miala menopauze. Powiedziala ze w wieku 52 lat poszla do gina by dal jej cos na zaprzestanie miesiaczki bo miala juz dosyc ( o matko ! Ja chce ja miec zawsze).
mysza1975, Sabina, Alis, Żanet, megan8, Bozia3, iwcia77, Mega, malgos741, Mango, Aprilka, moremi, amelia04072006, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Przed iv i tak bedziesz musiala zbadac hormony , moze lekarka chce sprawdzic co w trawie piszczy, czy faktycznie potrzebujesz iv. A w ogole robilas juz profil hormonow.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:mialam robic w pl ale nie zrobilam bo to byl akurat srodek cyklu a ja ostatnim razem bylam tylko 3 dni,ja tylko mialam badanie gin i usg w pl i tutaj wszystko ok,to u mojego pana wszystko ponizej norm,ale dobrze ze chce to sprawdzis bedzie wiadomo co i jak dokladniej,a tam w klinice za kazde badanie sie placi
kapturnica, AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Dziewczyny co lepsze - inofolic czy inozytol? Bo różnica w cenie też jest
powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 23:12
iwcia77, Mega, Sabina, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Dzięki - zdziwił mnie trochę opis inozytolu jako środek na "nerwy" i stąd to pytanie
iwcia77, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:To ja pierwsza dzis. Biale noce i milion glupich mysli o porodzie nie sprzyjaja wypoczynkowi nocnemu.
Drozdzowa buleczka i szklanka mleka nie zaszkodzi o 4:30.Mega, Sabina, Pusurek, ania.g, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja też głodna od świtu i z głupimi myślami jak Pusur...
Mój poszedł do Lidla - na śniadanie zjemy kurki smażone z cebulką i jajkami i do tego chleb drwalski - jeszcze ciepły z masłem...Mega, Sabina, Mango, polarmiś, Pusurek, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
U nas już upał. Zabieramy się za przetwory z wiśni. Potem zrobię szybki placek jogurtowy. Mam nadzieję że mi się uda, bo podobno jest bardzo łatwy. Aż się boję że przedobrze
BuziakiMango, Pusurek, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie 2 sniadanie leci. Owsianka na mleku z jablkiem i malinami. I juz jest 26 stopni. Nienormalne jakies to lato w tym roku. Chlop w Pl, dostal zamowienie na basen do ogrodu ( taki maly, do moczenia tylka ) i wielki parasol. Ale jak znam zycie, to jak z tym przyjedzie, to zaczna sie deszcze.
Sabina, Mega, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość