X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to po wizycie, pęcherzyk dominujący jest, czyli jestem przed owu a myślałam ze juz mam cykl stracony. Musimy w sierpniu powtórzyć badanie nasienia bo mimo ze są wyniki dobre to powinno sie po 3 miesiącach powtórzyć, ja muszę zrobić amh i jakieś badanie na chlamydie. Na prolaktyne z obciążeniem nie dostałam skierowania bo mi powiedziała że nie powinno sie juz robić takich badań...
    Chyba zrezygnuje z tych starań bo jakoś nie mam teraz wolnych 5 stówek na badania... Powiedziała mi ze mogę mieć problem z jakością jajeczek i dlatego jeszcze nie jestem w ciąży ale na to nic mi nie poradzi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:20

iwcia77, mysza1975, kapturnica, Sabina, Żanet, Pusurek, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale dziewczyny pisaly cos i jakims inositolu-u...co podobny w skladzie jest do clositol-u ( tego co ja bralam na poprawe jakosci jajeczek)
    Mega wrote:
    no to po wizycie, pęcherzyk dominujący jest, czyli jestem przed owu a myślałam ze juz mam cykl stracony. Musimy w sierpniu powtórzyć badanie nasienia bo mimo ze są wyniki dobre to powinno sie po 3 miesiącach powtórzyć, ja muszę zrobić amh i jakieś badanie na chlamydie. Na prolaktyne z obciążeniem nie dostałam skierowania bo mi powiedziała że nie powinno sie juz robić takich badań...
    Chyba zrezygnuje z tych starań bo jakoś nie mam teraz wolnych 5 stówek na badania... Powiedziała mi ze mogę mieć problem z jakością jajeczek i dlatego jeszcze nie jestem w ciąży ale na to nic mi nie poradzi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:35

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piątkowo!

Jak Wy to robicie, że o 23.00 jeszcze na forum o 6.00 już na forum.
    Mi czas tak leci, że w niektóre dni, to nawet laptopa nie odpalam.

iwcia77, kapturnica, Sabina, Pusurek, malgos741, Simba, mama78, Alis, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mega looknij na ten link - http://www.jestemplodna.pl/produkt/inofem-przywraca-owulacje/

clositol tez jest na pcos ( ja nie mialam pcos a ginka jednak zaproponowala mi cos takiego)

http://www.farmaciafatigato.com/infanzia/maternit%C3%A0/clositol-bustine/2733.html

Mega wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:46

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale dziewczyny pisaly cos i jakims inositolu-u...co podobny w skladzie jest do clositol-u ( tego co ja bralam na poprawe jakosci jajeczek)
    ja stosuje d-chiroinositoll przy pcos..niestety nie ejst dostepny u nas , kurde nawet nie wiem czemu..Sciagam go z anglii, sis mi kupuje.On jest na porawe jakosci jajeczek No i w Pl infolic tez laski sobie chwala,,,,

iwcia77, mandragora lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta- masz racje chodzilo mi o Infolic , ktory ma w skladzie inositol. mi ginka zapisala ten clositol wlasnie na poprawe jakosci jajeczek, a ze jest pakowany po 20 saszetek to ja zuzylam 3 opakowania i ledwo co zaczelam 4 , bo bylam juz w ciazy :D
    kapturnica wrote:
    ja stosuje d-chiroinositoll przy pcos..niestety nie ejst dostepny u nas , kurde nawet nie wiem czemu..Sciagam go z anglii, sis mi kupuje.On jest na porawe jakosci jajeczek No i w Pl infolic tez laski sobie chwala,,,,

mandragora, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie cos w tym jest..Nie stosowalam go ale zast sie na zakupieniem go...Bralas po jednej czy 2saszetki dziennie??
    DGdzies czytalam artykul , ze jesli sie bierze metformine na uwrazliwienie jajnikow to juz nie ma potrzeby brac inozytolu bo sie oba dubluja

iwcia77, mandragora lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam piątkowo!

Jak Wy to robicie, że o 23.00 jeszcze na forum o 6.00 już na forum.
    Mi czas tak leci, że w niektóre dni, to nawet laptopa nie odpalam.
    Szybko śpimy :-P :-D

kapturnica, iwcia77, Simba, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Znaczy sie krotko a tresciwie =D

iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clositol to jest integrator diety, bierze sie go 1 raz dziennie...osobiscie uwazam ze moja ginka celnie ustawila mi moja kuracje, bo po 2 cyklach monitoringu zaszlam w ciaze...biorac clositol, progesteron i stosujac c+
    kapturnica wrote:
    no pewnie cos w tym jest..Nie stosowalam go ale zast sie na zakupieniem go...Bralas po jednej czy 2saszetki dziennie??
    DGdzies czytalam artykul , ze jesli sie bierze metformine na uwrazliwienie jajnikow to juz nie ma potrzeby brac inozytolu bo sie oba dubluja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:58

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy macie szybko zachodzic a nie spac :D
    Sabina wrote:

malgos741, Mega, kapturnica, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba koniecznie Bursztyna powiadomic o tym specyfiku co piszesz , bo ona z wloch sprowadzila clositol i jest w trakcie kuracji.
    kapturnica wrote:

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wy macie szybko zachodzic a nie spac :D
    No co ja już po owulce ;-)
    Poza tym mąż dopiero dziś zjeżdża ;-)
    Ja odstawilam wszystkie leki w tym cyklu, zamiast wszystkich hormonow, biorę właśnie inofolik. 2 saszetki dziennie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 17:07

iwcia77, mandragora, kapturnica, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No co ja już po owulce ;-)
    Poza tym mąż dopiero dziś zjeżdża ;-)
    Ja odstawilam wszystkie leki w tym cyklu, zamiast wszystkich hormonow, biorę właśnie inofolik. 2 saszetki dziennie
    witaj w klubie ja w tym miesiącu też odpoczywam :-)

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dziękuję pięknie :) zarażam - to teraz powinno się udać :)
    biorę wiruski ;-)

iwcia77, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Maga amh to koszt 120zł.

moremi lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś, masz wiadomość.

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super kochana jesteś. <3

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś dłużej posiedzę na forum jak ktoś będzie bo dziś wesele gramy do 4 rano.

iwcia77, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę inozytol plus kwas foliowy 2 razy dziennie. Amh wiem ze mozna znaleźć za 120 , chlamydia to kolejne 150 około plus powtórka badania nasienia... Odpadlam z kosztami...
    Mam nadzieje ze inozytol da rade...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3967 3968 3969 3970 3971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ