35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tez mam takie odczucie, że zrobiło się za bardzo ciążowo...nie uciekajcie dziewczyny...
Bozia, zrobilas sobie w koncu to brazylijskie bikini?
U mnie znowu bober rzadzi, we wtorek ginekolog. Jak mi chlop to tej pory nie wroci, to znowu bedzie zabawa z lusterkiem. Ha! Ale teraz mam wanne, to moze bedzie latwiej?iwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mysle, ze ona nie wstaje, bo rano miala zrobic kolejny trening Chodakowskiej. ;)I omlet miala zrobic na sniadanie mamusi!
iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tez mam takie odczucie, że zrobiło się za bardzo ciążowo...nie uciekajcie dziewczyny...
A Bursztyn nie ma w okolicy internetu - ma jakiś Klub Seniora tylko :)Musicie wytrzymać bez nadwornego psychologa jeszcze jakiś czasiwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zawsze mozemy od nowa: o depilacji i paznokciach.
Bozia, zrobilas sobie w koncu to brazylijskie bikini?
U mnie znowu bober rzadzi, we wtorek ginekolog. Jak mi chlop to tej pory nie wroci, to znowu bedzie zabawa z lusterkiem. Ha! Ale teraz mam wanne, to moze bedzie latwiej?Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Boże..po co takiej młodej dziewczynie i na dodatek wysportowanej i szczupłej potrzebna Chodakowska rano w wakacje??? Pusur ona bierze przykład z mamuski nawiedzonej na Chodakowską - uważaj na nią
moremi, AsiaPoli, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a co to za krecenie beki ? nie kazda jest cycata farciara
daj sie nacieszyc mi- ulomkowi rozmiarowemu
Dzieki Bozia, adwokacie!
Ja wczoraj np. zobaczylam mega slodkie butki adidaski w rozmiarze 1K. I w ogole o co kaman? Polecialam do domu, wujek google i okazalo sie, ze to na stopke 17 cm. 2 B tez nie znam, no!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej no, bo ja nie wiem!
Dzieki Bozia, adwokacie!
Ja wczoraj np. zobaczylam mega slodkie butki adidaski w rozmiarze 1K. I w ogole o co kaman? Polecialam do domu, wujek google i okazalo sie, ze to na stopke 17 cm. 2 B tez nie znam, no!kapturnica, malgos741, Pusurek, Mega, Żanet, AsiaPoli, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Jaki upał a ja w rrobocie.
Alis piękny brzusio ja raz taki bym chciała
iwcia77, Simba, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja z grzybow, totalne fiasko. Sciolka sucha, albo jest za wczesnie, albo w ogole nie bedzie grzybow przez te ponad miesieczne upaly. Znalazlysmy ze 4 smetne kurki, wiec je zostawilysmy. Glupie tez grzyby, bo za 3 tyg, kiedy zawsze je zbieralysmy to ja juz moze bede matka karmiaca. I nie w glowie mi bedzie latanie po lesie...
iwcia77, AsiaPoli, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja z grzybow, totalne fiasko. Sciolka sucha, albo jest za wczesnie, albo w ogole nie bedzie grzybow przez te ponad miesieczne upaly. Znalazlysmy ze 4 smetne kurki, wiec je zostawilysmy. Glupie tez grzyby, bo za 3 tyg, kiedy zawsze je zbieralysmy to ja juz moze bede matka karmiaca. I nie w glowie mi bedzie latanie po lesie...
iwcia77, Pusurek, kapturnica, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sliczny!
Dziewczyny zapomniałam wczoraj napisać że brzucha Żanet i Ani no i dzisiejszy Alis cudowne!
Poproszę taki
Dziękuję piękniezarażam - to teraz powinno się udać
Mega, moremi, iwcia77, mysza1975, kapturnica, Sabina, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Dziękuję pięknie
zarażam - to teraz powinno się udać
iwcia77, AsiaPoli, kapturnica, Sabina, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Buuu!!! Wszystkie zasnely???
Siesta poobiednia?
Dobrze, ze klima w domu...Mega, iwcia77, mysza1975, kapturnica, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość