SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałam że nie będę miała jak podbić listy ;) a tu miła niespodzianka jest net w hostelu ;) właśnie zaczęliśmy mini wajacje- w planach zabawa weselna a później lezing nad zalewem pod Zamosciem ;)
    Co do inofolicu jestem za ;) nawet bardzo. Dwa cykle po dwie saszetki dziennie i w trzecim ciaza ;) jajnika który był policystyczny obudził się i pościl jajeczko i to jakie ;D
    Udanego weekendu dziewczyny ;)

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello ja w tym tyg zarobiona.. rodzice wyjechali a ja pod ich nieobecność odnowiłam im łazienkę :-) ale będą mieli niespodziankę :-)
    od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicie :-)

iwcia77, nick nieaktualny, Simba, ania.g, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedziemy tesknic :) i nie wiem jak damy rade bez porannej prasoweczki :(
    Reni wrote:
    hello ja w tym tyg zarobiona.. rodzice wyjechali a ja pod ich nieobecność odnowiłam im łazienkę :-) ale będą mieli niespodziankę :-)
    od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicie :-)

Reni, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o! i to juz drugi przyklad ze inozytol pomaga podrasowac jajka :D do tego polecany przez medyka forumowego , wiec tym bardziej wiarygodny :)
    mandragora wrote:
    A myślałam że nie będę miała jak podbić listy ;) a tu miła niespodzianka jest net w hostelu ;) właśnie zaczęliśmy mini wajacje- w planach zabawa weselna a później lezing nad zalewem pod Zamosciem ;)
    Co do inofolicu jestem za ;) nawet bardzo. Dwa cykle po dwie saszetki dziennie i w trzecim ciaza ;) jajnika który był policystyczny obudził się i pościl jajeczko i to jakie ;D
    Udanego weekendu dziewczyny ;)

Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni, nie czarujmy sie, ostatnio bylo slabiuuuuuuuuuuuuuutko z prasowkami. :P
    Udanego urlopu! Duzo slonca, relaksu i drinkow z parasolka. :) <3

Mega, nick nieaktualny, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nas naszlo na pieczenie buleczek drozdzowych, zaraz bedzie wielkie zarcie jeszcze cieplych. Najlepsze sa z samym maslem albo z brazowym norweskim serem. Mniam! :)

iwcia77, Alis, Simba, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż .. od tygodnia w pracy nie byłam i prasy nie mam pod ręką ;-)
    ostatnio przeglądalam mój zakres obowiązków w pracy.. wiecie, że mam wpisane czytanie gazet.. kuźwa nie wierzę hahah
    Pusurek wrote:
    Reni, nie czarujmy sie, ostatnio bylo slabiuuuuuuuuuuuuuutko z prasowkami. :P
    Udanego urlopu! Duzo slonca, relaksu i drinkow z parasolka. :) <3

iwcia77, nick nieaktualny, Alis, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Brzuszek giciol. A teraz taka moda, ze awatary sie cyka w kieckach? Te w samych majtach sa juz passe? ;)
    U mnie znowu dzis upaly, a ja na grzyby, tylko dziecko zalega jeszcze w lozku. Ile te nastolatki moga spac??
    Milego dnia! :)

Przynajmniej nikt nie sprawdzi, czy mi żebra widać czy nie bardzo :P

nick nieaktualny, mandragora, iwcia77, kapturnica, megan8, nick nieaktualny, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Przynajmniej nikt nie sprawdzi, czy mi żebra widać czy nie bardzo :P
    Nooooo! Dobre, dobre!
    A widac czy nie? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis piękny brzuszek ;)
    Coś ja czuję że są zebra jak u Pusurka ;)
    mój to na razie ciężko odróżnić od wzdęcia ;) choć dla sprawnego oka zauważalny ;)

Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Alis, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak moj ...ani sie nim pochwalic ani go ukryc ...:D
    mandragora wrote:
    Alis piękny brzuszek ;)
    Coś ja czuję że są zebra jak u Pusurka ;)
    mój to na razie ciężko odróżnić od wzdęcia ;) choć dla sprawnego oka zauważalny ;)

Simba, nick nieaktualny, Mega, mysza1975, Żanet, mandragora, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nas naszlo na pieczenie buleczek drozdzowych, zaraz bedzie wielkie zarcie jeszcze cieplych. Najlepsze sa z samym maslem albo z brazowym norweskim serem. Mniam! :)
    A ja musiałam znów zrobić dziś biszkopt z malinami bo ten z przed dwóch dni znikł w parę godzin...

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajecie mi nadzieje z tym inozytolem :D

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile czasu juz go stosujesz?
    Mega wrote:
    Dajecie mi nadzieje z tym inozytolem :D

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nooooo! Dobre, dobre!
    A widac czy nie? ;)

Ostatnio skóra mi się już tak na tym bebnie naciągnęła, że coś tam mozna próbować liczyć :)

Uch... jeszcze 2 tygodnie i przechodzę na szpitalne żarcie... 3 tygodnie i mała już będzie na świecie... Boję się!

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Żanet, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ostatnio skóra mi się już tak na tym bebnie naciągnęła, że coś tam mozna próbować liczyć :)

Uch... jeszcze 2 tygodnie i przechodzę na szpitalne żarcie... 3 tygodnie i mała już będzie na świecie... Boję się!
    Albo i wczesniej, co? ;)
    U mnie to chociaz dobre zarcie w szpitalu dadza, zawsze to jakas pociecha. ;)
    Ale tez sie boje na maxa...

nick nieaktualny, Alis, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
    Ja w badaniu hormonów jestem słaba, "miszczem" jest Polarmisiek :). Sprawdź sobie te terminy w Badaniach - jest taki wątek na forum 35+. A wszystko stanie sie jasne ;)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    bardzo dobrze Cię skierowała...w 2-3 dniu zrobią Ci większość hormonów - bo wtedy się robi, a potem w 21 sprawdzisz progesteron - bo powinien wtedy być wysoki - wynik powyżej 15 jest ok, choć dziewczyny i z niższym zachodzą....

AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co lepsze - inofolic czy inozytol? Bo różnica w cenie też jest ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 3968 3969 3970 3971 3972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ