X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałam że nie będę miała jak podbić listy ;) a tu miła niespodzianka jest net w hostelu ;) właśnie zaczęliśmy mini wajacje- w planach zabawa weselna a później lezing nad zalewem pod Zamosciem ;)
    Co do inofolicu jestem za ;) nawet bardzo. Dwa cykle po dwie saszetki dziennie i w trzecim ciaza ;) jajnika który był policystyczny obudził się i pościl jajeczko i to jakie ;D
    Udanego weekendu dziewczyny ;)

iwcia77, Pusurek, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, Żanet, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello ja w tym tyg zarobiona.. rodzice wyjechali a ja pod ich nieobecność odnowiłam im łazienkę :-) ale będą mieli niespodziankę :-)
    od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicie :-)

iwcia77, Pusurek, Simba, ania.g, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedziemy tesknic :) i nie wiem jak damy rade bez porannej prasoweczki :(
    Reni wrote:
    hello ja w tym tyg zarobiona.. rodzice wyjechali a ja pod ich nieobecność odnowiłam im łazienkę :-) ale będą mieli niespodziankę :-)
    od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicie :-)

Reni, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o! i to juz drugi przyklad ze inozytol pomaga podrasowac jajka :D do tego polecany przez medyka forumowego , wiec tym bardziej wiarygodny :)
    mandragora wrote:
    A myślałam że nie będę miała jak podbić listy ;) a tu miła niespodzianka jest net w hostelu ;) właśnie zaczęliśmy mini wajacje- w planach zabawa weselna a później lezing nad zalewem pod Zamosciem ;)
    Co do inofolicu jestem za ;) nawet bardzo. Dwa cykle po dwie saszetki dziennie i w trzecim ciaza ;) jajnika który był policystyczny obudził się i pościl jajeczko i to jakie ;D
    Udanego weekendu dziewczyny ;)

Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni, nie czarujmy sie, ostatnio bylo slabiuuuuuuuuuuuuuutko z prasowkami. :P
    Udanego urlopu! Duzo slonca, relaksu i drinkow z parasolka. :) <3

Mega, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nas naszlo na pieczenie buleczek drozdzowych, zaraz bedzie wielkie zarcie jeszcze cieplych. Najlepsze sa z samym maslem albo z brazowym norweskim serem. Mniam! :)

iwcia77, Alis, Simba, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż .. od tygodnia w pracy nie byłam i prasy nie mam pod ręką ;-)
    ostatnio przeglądalam mój zakres obowiązków w pracy.. wiecie, że mam wpisane czytanie gazet.. kuźwa nie wierzę hahah
    Pusurek wrote:
    Reni, nie czarujmy sie, ostatnio bylo slabiuuuuuuuuuuuuuutko z prasowkami. :P
    Udanego urlopu! Duzo slonca, relaksu i drinkow z parasolka. :) <3

iwcia77, Pusurek, Alis, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, polarmiś, Żanet, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Brzuszek giciol. A teraz taka moda, ze awatary sie cyka w kieckach? Te w samych majtach sa juz passe? ;)
    U mnie znowu dzis upaly, a ja na grzyby, tylko dziecko zalega jeszcze w lozku. Ile te nastolatki moga spac??
    Milego dnia! :)

Przynajmniej nikt nie sprawdzi, czy mi żebra widać czy nie bardzo :P

Pusurek, mandragora, iwcia77, kapturnica, megan8, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Przynajmniej nikt nie sprawdzi, czy mi żebra widać czy nie bardzo :P
    Nooooo! Dobre, dobre!
    A widac czy nie? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis piękny brzuszek ;)
    Coś ja czuję że są zebra jak u Pusurka ;)
    mój to na razie ciężko odróżnić od wzdęcia ;) choć dla sprawnego oka zauważalny ;)

Simba, iwcia77, Pusurek, Mega, kapturnica, Alis, Sabina, mysza1975, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak moj ...ani sie nim pochwalic ani go ukryc ...:D
    mandragora wrote:
    Alis piękny brzuszek ;)
    Coś ja czuję że są zebra jak u Pusurka ;)
    mój to na razie ciężko odróżnić od wzdęcia ;) choć dla sprawnego oka zauważalny ;)

Simba, Pusurek, Mega, mysza1975, Żanet, mandragora, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nas naszlo na pieczenie buleczek drozdzowych, zaraz bedzie wielkie zarcie jeszcze cieplych. Najlepsze sa z samym maslem albo z brazowym norweskim serem. Mniam! :)
    A ja musiałam znów zrobić dziś biszkopt z malinami bo ten z przed dwóch dni znikł w parę godzin...

iwcia77, Pusurek, Mega, Sabina, mysza1975, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajecie mi nadzieje z tym inozytolem :D

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile czasu juz go stosujesz?
    Mega wrote:
    Dajecie mi nadzieje z tym inozytolem :D

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nooooo! Dobre, dobre!
    A widac czy nie? ;)

Ostatnio skóra mi się już tak na tym bebnie naciągnęła, że coś tam mozna próbować liczyć :)

Uch... jeszcze 2 tygodnie i przechodzę na szpitalne żarcie... 3 tygodnie i mała już będzie na świecie... Boję się!

iwcia77, Pusurek, Sabina, Bozia3, Żanet, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ostatnio skóra mi się już tak na tym bebnie naciągnęła, że coś tam mozna próbować liczyć :)

Uch... jeszcze 2 tygodnie i przechodzę na szpitalne żarcie... 3 tygodnie i mała już będzie na świecie... Boję się!
    Albo i wczesniej, co? ;)
    U mnie to chociaz dobre zarcie w szpitalu dadza, zawsze to jakas pociecha. ;)
    Ale tez sie boje na maxa...

Sabina, Alis, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
    Ja w badaniu hormonów jestem słaba, "miszczem" jest Polarmisiek :). Sprawdź sobie te terminy w Badaniach - jest taki wątek na forum 35+. A wszystko stanie sie jasne ;)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    bardzo dobrze Cię skierowała...w 2-3 dniu zrobią Ci większość hormonów - bo wtedy się robi, a potem w 21 sprawdzisz progesteron - bo powinien wtedy być wysoki - wynik powyżej 15 jest ok, choć dziewczyny i z niższym zachodzą....

AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co lepsze - inofolic czy inozytol? Bo różnica w cenie też jest ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 3968 3969 3970 3971 3972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ