35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A myślałam że nie będę miała jak podbić listy
a tu miła niespodzianka jest net w hostelu
właśnie zaczęliśmy mini wajacje- w planach zabawa weselna a później lezing nad zalewem pod Zamosciem
Co do inofolicu jestem zanawet bardzo. Dwa cykle po dwie saszetki dziennie i w trzecim ciaza
jajnika który był policystyczny obudził się i pościl jajeczko i to jakie
Udanego weekendu dziewczynyiwcia77, Pusurek, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, Żanet, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
hello ja w tym tyg zarobiona.. rodzice wyjechali a ja pod ich nieobecność odnowiłam im łazienkę
ale będą mieli niespodziankę
od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicie
iwcia77, Pusurek, Simba, ania.g, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
bedziemy tesknic
i nie wiem jak damy rade bez porannej prasoweczki
Reni wrote:hello ja w tym tyg zarobiona.. rodzice wyjechali a ja pod ich nieobecność odnowiłam im łazienkęale będą mieli niespodziankę
od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicieReni, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
o! i to juz drugi przyklad ze inozytol pomaga podrasowac jajka
do tego polecany przez medyka forumowego , wiec tym bardziej wiarygodny
mandragora wrote:A myślałam że nie będę miała jak podbić listya tu miła niespodzianka jest net w hostelu
właśnie zaczęliśmy mini wajacje- w planach zabawa weselna a później lezing nad zalewem pod Zamosciem
Co do inofolicu jestem zanawet bardzo. Dwa cykle po dwie saszetki dziennie i w trzecim ciaza
jajnika który był policystyczny obudził się i pościl jajeczko i to jakie
Udanego weekendu dziewczynyMega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:od jutra mam urlop więc przyszłym tyg będzie mnie mniej.. jakoś to musicie przeżyć.. no co zrobić nic nie zrobicie
Udanego urlopu! Duzo slonca, relaksu i drinkow z parasolka.Mega, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cóż .. od tygodnia w pracy nie byłam i prasy nie mam pod ręką
ostatnio przeglądalam mój zakres obowiązków w pracy.. wiecie, że mam wpisane czytanie gazet.. kuźwa nie wierzę hahahPusurek wrote:Reni, nie czarujmy sie, ostatnio bylo slabiuuuuuuuuuuuuuutko z prasowkami.
Udanego urlopu! Duzo slonca, relaksu i drinkow z parasolka.iwcia77, Pusurek, Alis, Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, polarmiś, Żanet, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Brzuszek giciol. A teraz taka moda, ze awatary sie cyka w kieckach? Te w samych majtach sa juz passe?
U mnie znowu dzis upaly, a ja na grzyby, tylko dziecko zalega jeszcze w lozku. Ile te nastolatki moga spac??
Milego dnia!
Przynajmniej nikt nie sprawdzi, czy mi żebra widać czy nie bardzoPusurek, mandragora, iwcia77, kapturnica, megan8, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to tak jak moj ...ani sie nim pochwalic ani go ukryc ...mandragora wrote:Alis piękny brzuszek
Coś ja czuję że są zebra jak u Pusurka
mój to na razie ciężko odróżnić od wzdęciachoć dla sprawnego oka zauważalny
Simba, Pusurek, Mega, mysza1975, Żanet, mandragora, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A nas naszlo na pieczenie buleczek drozdzowych, zaraz bedzie wielkie zarcie jeszcze cieplych. Najlepsze sa z samym maslem albo z brazowym norweskim serem. Mniam!
iwcia77, Pusurek, Mega, Sabina, mysza1975, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Nooooo! Dobre, dobre!
A widac czy nie?
Ostatnio skóra mi się już tak na tym bebnie naciągnęła, że coś tam mozna próbować liczyć
Uch... jeszcze 2 tygodnie i przechodzę na szpitalne żarcie... 3 tygodnie i mała już będzie na świecie... Boję się!iwcia77, Pusurek, Sabina, Bozia3, Żanet, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Ostatnio skóra mi się już tak na tym bebnie naciągnęła, że coś tam mozna próbować liczyć
Uch... jeszcze 2 tygodnie i przechodzę na szpitalne żarcie... 3 tygodnie i mała już będzie na świecie... Boję się!
U mnie to chociaz dobre zarcie w szpitalu dadza, zawsze to jakas pociecha.
Ale tez sie boje na maxa...Sabina, Alis, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
. Sprawdź sobie te terminy w Badaniach - jest taki wątek na forum 35+. A wszystko stanie sie jasne
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:dziewczynki mam pytanie,wlasnie dzwonila do mnie lekarka bo ja wczoraj poprosilam o skierowanie do kliniki nieplodnosci prywatnie(musi takie byc od rodzinnego lekarza),bo tu w Anglii nie kwalifikujemy sie by miec jakiekolwiek invitro czy inseminacje z kasy,bo ja juz mam dziecko...no takie przepisy,i ona chce mnie i tak wyslac jeszcze z kasy na badanie krwi pierwsze w 2,3 dniu cyklu na poziom hormonow a drugi test w 21 dniu i za cholere jej nie zrozumialam po co? jakies sugestie?
AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość