35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Kapturnica, ja tez dzis planuje rower
Mam juz zakwasy od pasa w gore od scinania zywoplotow, czas dorobic zakwasy od pasa w dol
No to ty jak sie juz cala zakwasisz to mozna bedzie kwas z ciebie zbieracAle prawda taka , ze jak sie czl porzadnie zmeczy to nie ma czasu za duzo myslec a i samopoczucie mimo bolu miesni jest naprawde dobre
-
za godzinke zadzwonie do szpitala i sie zapytam , bo w czwartek jak dzwonilam to powiedzieli ,ze dopiero beda 24 lipca...ale ja mam nadzieje, ze beda troszke wczesniej...a zaraz to sobie sprawdze te drugie badanie moczu , co robilam powtorke w piatek..i jeszcze sie £udze, ze moze jednak nie mam tej E.Coli...bo jutro wizyta u ginki...znowu cisnienie mi skoczy do 150Mega wrote:Iwcia nie szalej za bardzo z tym sprzątaniem
kiedy będziesz miała wyniki?
kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny ja tylko melduje,że zmieniam kontynent
Strasznie sie ciesze wyjeżdżam w końcu wakacje! Od chłopa dzieci psow i pracy. Zrobie zdjecia
Jak wroce pewnie znowu bede ciociąMega, iwcia77, Mango, polarmiś, Aprilka, mysza1975, malgos741, AsiaPoli, moremi, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Czesc dziewczyny ja tylko melduje,że zmieniam kontynent
Strasznie sie ciesze wyjeżdżam w końcu wakacje! Od chłopa dzieci psow i pracy. Zrobie zdjecia
Jak wroce pewnie znowu bede ciociąMango lubi tę wiadomość
-
a wiec tak: biopsja bedzie 24 lipca...nawet jak wyjdzie patologia to bedzie wiadomo w czwartek
a w moczu siedzi E.Coli...jednak antybiotyk...
jakis hu...steczkowy ten poniedzialekMega wrote:Iwcia to dawaj zaraz znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 14:27
mysza1975, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Dziekuje za dobre wibracje i pozytywne mysli, bylam z mama do kontroli u chirurga w szpitalu a teraz zasuwam do brata do szpitala bo dzis mu wycieli woreczek zolciowy....same przyjemnosci.
Iwcia, myslalam ze juz mialas biopsje, trzymam kciuki
Za reszte Dziewczynek tezmysza1975, Mega, malgos741, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
tak , mialam ale czekam na wyniki...Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Dziekuje za dobre wibracje i pozytywne mysli, bylam z mama do kontroli u chirurga w szpitalu a teraz zasuwam do brata do szpitala bo dzis mu wycieli woreczek zolciowy....same przyjemnosci.
Iwcia, myslalam ze juz mialas biopsje, trzymam kciuki
Za reszte Dziewczynek tez -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się melduje
Weekend pracowity, porządki na działce połączone z grilem. Dziś za to pęcherz na ręce i zakwasy na ramionach od obcinania gałęzi.
Fakt sezon się zaczął bo mało piszecie.
Bursztyn zdrowia dla mamy, wiem przez co przechodzisz bądź silna.iwcia77, Mega, mysza1975, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017