35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Bursztyn jak fajnie że się odezwałaś
jak mama się czuje ?
AsiaPoli, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Sabina, moremi, megan8, EwaT, Bozia3, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gorąco!
Wczoraj zjechała rodzinka ze świata na wakacje. Było powitanie, drineczki i balanga do 1 w nocy. I zapowiada się tak codziennie przez 3 tygodnie.
A ja cóż gruba, sapiąca w tym upale i o wodzie.
Masakra!
Sabina, Mega, Mango, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie, najpierw zazdroszcza ciezarnym a potem jak zaciaza po trzech miesiacach staran to marudza! Co za baby!
Bursztyn pizdrawiam i zycze Twojej mie szybkiego powrotu do zdrowia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 22:02
Mango, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, amelia04072006, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Powodzenia AsiaPoli a Wy tez o pierwsze sie staracie?
-
Dziewczynki mam do Was pytanie ... Sluchajcie ja mam od ponad tygodnia takie uderzenia goraca na !!! twarzy !!! , a'la pieczenia , a'la ze niby ktos o mnie dobrze mysli czy cos takiego , nie potrafie wytlumaczyc lepiej . Mam to non-stop !!! a nie tylko od czasu do czasu , jesli mi na chwileczke ustanie to sie wrecz dziwie ....ogolnie mam wrazenie , ze moja skora jest jakas goraca jak dotykam .... nie mam wysokiego cisnienia wrecz niskie , nie mam goraczki tak jak widac na wykresie , po poludniu I wieczorem skacze o klika kresek w gore , zaczelam googlowac co to I tak trafilam , ze to moze z tarczyca powiazane ? Mialam robione miedzy innymi tsh fasting doslawnie kilka dni wstecz I czekam na te wyniki , a tu dostaje email od lekarza , ze reszta moich badan jest FINE , no to sie wypowiedzial , powinnam sie dostac jutro do mojego medical record mam nadzieje , ale mam pytanie czy Dziewczynki z problemami tarczycy , a wiem , ze sa tu takie , tez maja takie uczucia goraca na TWARZY ? Dziekuje za szczere odpowiedzi ! pozdrawiam .
P.S. gdzies tam jeszcze wyczytalam , ze np. nadczynnosc tarczycy moze pobudzac wczesna ciaza , ale jakby niebylo chyba to jest zle! wogole nie jestem zrelaxowana martwie sieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 05:07
-
Witam sie w poniedziałkowy poranek
Evans nie pomogę bo nigdy nie miałam takich objawów
Miłego dnia wszystkim paniom, ja zmykam do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 11:55
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry droguim paniom..Jak weekendzik minal??
U mnie bojowo po latach znow przeprosilam sie z rowerem i..i jak mozna sie bylo spodziewac zakwasy sa..Wstyd miec taka kondycje....
Ale jak juz na ciaze sie nie zanosi to pewnie trzeba sie za kondycje wziasc i zaczac jezdzic by pospalac nadmiaryAprilka, Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Mój weekend zaczął się od piątku, alarmem, że z moją prawie 90-letnią babcią źle. Leciałam 100km po naszych polskich drogach jak wariatka, aby dowieźć mamę na czas. Na szczęście okazało się, że babcia ma swój charakterek i wygląda na to, że postanowiła pożyć jeszcze trochę - przynajmniej do urodzin, które ma za 9 dni :)Wczoraj ponownie odwiedziłam babcię i widać u niej jeszcze sporą chęć życia
Teraz śmiejemy się, bo babcia bardzo słaba, ale powiedziała, że jak będzie żyła to mi jeszcze kasę da
A u niej jest to dobry objaw na życie ;)jeżeli już tak myśli;)
moremi, kapturnica, iwcia77, caffe, mysza1975, malgos741, mama78 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Hej
Dopiero wstałam. Do trzeciej rano czytałam książkę. W nocy szalała burza a teraz z powrotem świeci słonko.
Bursztyn, cały czas wysyłam dobre wibracje do Twojej mamy.
Mango, życzę Twojej babci zdrowia i żeby przekroczyła 100 lat.
Miłego dnia.Mango, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4