X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur mial dzisiaj wizyte? cos sie nie odzywa...moze zatrzymali ja do porodu ...?

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur mial dzisiaj wizyte? cos sie nie odzywa...moze zatrzymali ja do porodu ...?
    gorzej jak ja policja zatrzymała ;)

iwcia77, polarmiś, mysza1975, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Sezon fasolkowy byłby lepszy :)
    no zdecydowanie jestem za.
    Czy ktos moze specjalistycznym okiem zerknąć na mój wykres? Mysle ze jest bwzowulacyjny choc w piatek pęcherzyk dominujący był - wiem z usg. Musze jechac na urlop bo mi sie juz mozg lasuje od tego wszystkiego...

Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniec swiata :D ciezarna do wiezienia w Norge wsadzaja ??????? :-O
    Mega wrote:
    gorzej jak ja policja zatrzymała ;)

Mega, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    koniec swiata :D ciezarna do wiezienia w Norge wsadzaja ??????? :-O
    :D kto wie ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze jeszcze 3 godziny w pracy :(

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile mial ten pecherzyk w piatek?
    bylo sianie i sadzenie?
    Mega wrote:
    no zdecydowanie jestem za.
    Czy ktos moze specjalistycznym okiem zerknąć na mój wykres? Mysle ze jest bwzowulacyjny choc w piatek pęcherzyk dominujący był - wiem z usg. Musze jechac na urlop bo mi sie juz mozg lasuje od tego wszystkiego...

mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ile mial ten pecherzyk w piatek?
    bylo sianie i sadzenie?
    no wlasnie tego mi moja gina nie raczyla rzec, jak spytałam to powiedziala ze jest i tyle, tak mnie wkurzyla ze nie mialam siły na jakieś słowne przepychanki... A sianie bylo kochana i to jakie ;) owulacyjny czy nie sianie być musi :P

iwcia77, mysza1975, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten inozytol to powiem wam daje rade, tak czuje jajniki ze matko, a moze faktycznie w ten inofolic zainwestuje. Iwcia przypomnij mi dobra kobieto ile cykli go bralas?

iwcia77, moremi, Mango lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeciez to najwazniejsza informacja dla Ciebie! siejcie sie nadal , bo to nigdy nic nie wiadomo ;D , no bralam 1 i pol cyklu...
    Mega wrote:
    no wlasnie tego mi moja gina nie raczyla rzec, jak spytałam to powiedziala ze jest i tyle, tak mnie wkurzyla ze nie mialam siły na jakieś słowne przepychanki... A sianie bylo kochana i to jakie ;) owulacyjny czy nie sianie być musi :P

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega- jak aj czytam takie posty to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera...kurwa jak mozna nie powiedziec na monitoringu cyklu ile ma pecherzyk??? i jakie jest endometrium?'? no mi sie w pale nie miesci...Mega zerknij sobie na moj wykres pt Monitor 1 i nastepny po nim....w notatkach wpisywalam wymiary jajka i endo...tak powinien byc prawidlowo przeprowadzony monitor przez ginexa...

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    przeciez to najwazniejsza informacja dla Ciebie! siejcie sie nadal , bo to nigdy nic nie wiadomo ;D , no bralam 1 i pol cyklu...
    badanie na odczepnego, nie wiem moze miala zły dzien i tyle. A ja nie odppuszczam absolutnie, działamy nadal ;)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, juz do niej nie pojde...

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to akurat Ciebie najmniej powinno interesowac:) nastepnym razem , kaz sobie na kartce zapisac ile ma pecherzyk, jakie jest grube endo a najlepiej zeby wydrukowala ci fotke. Kurde chyba na priva ci zeskanuje moj monitorin cyklu , bo widze ze trafilas na jakias kretynke a nie na ginexa co chce ci pomoc...
    Mega wrote:
    badanie na odczepnego, nie wiem moze miala zły dzien i tyle. A ja nie odppuszczam absolutnie, działamy nadal ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ale bylas prywatnie czy panstwowo choc lekarz zawsze powinien odpowiadac na zadane pytania. Nigdy mi sie nie zdarzylo by gin mi nie powiedziala co widzi na usg. Ale ja z tcy dociekliwych sklonnych sie polkocic jakby nie bylo po moijej mysli.

Ja dzisiaj tez bylam na usg tarczycy mam dwa dominujace pecherzyki ( guzki ) na prawym duzy i maly i na lewym jeden duzy ok12mm. - musze z tym do endo i biopsie. Ale nie wygladaly na zlosliwce jakies.

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wrzesnia zeszłego roku to jest mój 3 gin. Qrwa mam pecha...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale w necie nie ma jakis rekomendowanych ginexow w Kato? ty masz zrobic sobie 2 pelne monitoringi cyklu...inaczej ch..j bedziesz wiedziala :)co tam sie dzieje.
    Mega wrote:
    Od wrzesnia zeszłego roku to jest mój 3 gin. Qrwa mam pecha...

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mega ale bylas prywatnie czy panstwowo choc lekarz zawsze powinien odpowiadac na zadane pytania. Nigdy mi sie nie zdarzylo by gin mi nie powiedziala co widzi na usg. Ale ja z tcy dociekliwych sklonnych sie polkocic jakby nie bylo po moijej mysli.

Ja dzisiaj tez bylam na usg tarczycy mam dwa dominujace pecherzyki ( guzki ) na prawym duzy i maly i na lewym jeden duzy ok12mm. - musze z tym do endo i biopsie. Ale nie wygladaly na zlosliwce jakies.
    niby prywatnie, bo mam prywatne ubezpieczenie. Jak byłam u niej poprzednio to byłam bardzo zadowolona, a teraz koszmar poprostu. Zmieniła zupelnie ton jak usłyszała ze nie mam zamiaru podchodzić do in vitro ani inseminacji, uparła sie na powtórzenie badania nasienia mimo ze wyniki byly dobre, na chlamydie dla mnie i amh bo to dodatkowa kasa dla niej i najlepiej jakbym to juz zrobiła zeby za miesiąc być u niej z wynikami...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale w necie nie ma jakis rekomendowanych ginexow w Kato? ty masz zrobic sobie 2 pelne monitoringi cyklu...inaczej ch..j bedziesz wiedziala :)co tam sie dzieje.
    mialam w lutym i w marcu

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pazerne babsko- uciekaj jak najdalej!
    Mega wrote:
    niby prywatnie, bo mam prywatne ubezpieczenie. Jak byłam u niej poprzednio to byłam bardzo zadowolona, a teraz koszmar poprostu. Zmieniła zupelnie ton jak usłyszała ze nie mam zamiaru podchodzić do in vitro ani inseminacji, uparła sie na powtórzenie badania nasienia mimo ze wyniki byly dobre, na chlamydie dla mnie i amh bo to dodatkowa kasa dla niej i najlepiej jakbym to juz zrobiła zeby za miesiąc być u niej z wynikami...

‹‹ 3976 3977 3978 3979 3980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ