35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no cudna jest
dzizas Bliska , wiem ze sie boisz..taki bezbronny maluszek i ospa...oprocz separacji , mozna jeszcza cos robic aby uniknac zakazenia? czy tylko czas pokaze?
Bliska 77 wrote:ospa wietrzna, starsza jest zalamana ze przez nia mlodsza bedzie chora a ja caly czas mam nadzieje ze stanie sie cud i nie zachoruje bo jest do 1go mca zycia jest w grupie najwyzszego ryzyka z najciezszymi powiklaniami lacznie z tymi ukladu nerwowego, jak zaczynam o tym myslec to ogarnia mnie cholerny lek, za duzo mysle, a w ogole jest przecudownaBliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie Pusur to chyba rodzi, Bozia zniknela, Reni na urlopiku, Samirka sie obrazila...kto tam jeszcze ? kogo pominelam?polarmiś wrote:Wandzia nie boj sie najwieksze bojowkary nieobecne. Wino jak wino ma byc czerwone a czy poslodzone czy kwasne to kwestia smaku byleby to nie byly wermuty:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:36
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Aga a kiedy starsza obsypalo?
iwcia77, Mega, caffe, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ale Ewa to w aniola sie przemienila, stara etykietke mozna z niej sciagnac
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no cudna jest
dzizas Bliska , wiem ze sie boisz..taki bezbronny maluszek i ospa...oprocz separacji , mozna jeszcza cos robic aby uniknac zakazenia? czy tylko czas pokaze?
iwcia77, mysza1975, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
no tak bo to sie inkubuje jakis czas...jasny gwint! informuj nas na biezaco, bo tez sie martwimyBliska 77 wrote:wczoraj poznym wieczorem zaczelo ale to nie ma znaczenia bo zaraza juz od momentu kiedy ona zostala zarazona czyli np od 3 tygodni, mkze juz cos w sobote miala tylko nie zauwazylismy, sama nie wiem, wiem ze sie dotykaly i starsza przytulala mlodsza, teraz to juz nieistotne, przed nami 3 tygodnie napiecia i obserwacji
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość