35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem, właśnie to doczytałam w Internecie, wczesniej jakos myslalam ze jak juz obsypie to sie nie zaraża. W każdym razie trzymam kciuki zeby maleństwo nie przyjęło tego niechcianego prezentu.Bliska 77 wrote:wczoraj poznym wieczorem zaczelo ale to nie ma znaczenia bo zaraza juz od momentu kiedy ona zostala zarazona czyli np od 3 tygodni, mkze juz cos w sobote miala tylko nie zauwazylismy, sama nie wiem, wiem ze sie dotykaly i starsza przytulala mlodsza, teraz to juz nieistotne, przed nami 3 tygodnie napiecia i obserwacji
iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Eee, ja tam strachliwa nie jestem, tylko z buciorami nie chcę włazić (już i tak jako plebs się tu rekomenduję...)
Tak długo Was już czytam, że Wy dla mnie prawie znajome (choć trochę mi się mylicie) ale ja dla Was nie
, więc Wam siebie będę dawkować po troszku - w większych dawkach nowe intruzki są niestrawne 
Mega wrote:Wandzia ty nie boj sie nas, my nie takie straszne
Mega, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
Wandzia77 -
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:ospa wietrzna, starsza jest zalamana ze przez nia mlodsza bedzie chora a ja caly czas mam nadzieje ze stanie sie cud i nie zachoruje bo jest do 1go mca zycia jest w grupie najwyzszego ryzyka z najciezszymi powiklaniami lacznie z tymi ukladu nerwowego, jak zaczynam o tym myslec to ogarnia mnie cholerny lek, za duzo mysle, a w ogole jest przecudowna
Miejmy nadzieję, że małą to ominie. Trzymam kciuki!
iwcia77, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
OK, to na potrzeby podniesienia swojego prestiżu w Waszych oczach powiem: Wermuty?!... A fuj!...

polarmiś wrote:Wandzia nie boj sie najwieksze bojowkary nieobecne. Wino jak wino ma byc czerwone a czy poslodzone czy kwasne to kwestia smaku byleby to nie byly wermuty:-)
iwcia77, Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
Wandzia77 -
e tam! ja wlazlam w kaloszach prosto z pola i nikt mnie nie pogonil
a my ci tu zaraz poczucie wlasnej wartosci podniesiemy
wandzia wrote:Eee, ja tam strachliwa nie jestem, tylko z buciorami nie chcę włazić (już i tak jako plebs się tu rekomenduję...)
Tak długo Was już czytam, że Wy dla mnie prawie znajome (choć trochę mi się mylicie) ale ja dla Was nie
, więc Wam siebie będę dawkować po troszku - w większych dawkach nowe intruzki są niestrawne 
Mega, mysza1975, wandzia, kapturnica, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaly czas! Ale jest fajna, nie sika i nie kupa w domu- mam spokoj. Jest radosna ale mam wieczny balagan - podobno mozna sie przyzwyczaic.iwcia77 wrote:Polar- a jak sie chowa Dana? broi juz?
Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ano 21 mialam dzwonic i mialam wlasnie taka nadzieje ze powiedza mi ze juz sa do odebrania...a tu dupa- do odebrania 24 lipca...normalnie siedze jak na jezu...ania.g wrote:Iwcia, a Ty nie miałaś mieć tych wyników już 21 lipca ? Trzymam kciuki i jestem dobrej myśli.
-
nick nieaktualnyA ja lubie Martini z wodka i cytryna! WstrAsniete niemieszane! Ale winka polslodkiego nie wypije:-)wandzia wrote:OK, to na potrzeby podniesienia swojego prestiżu w Waszych oczach powiem: Wermuty?!... A fuj!...

mysza1975, iwcia77, wandzia lubią tę wiadomość
-
tak, ale to balaganiarstwo mija z wiekiem
, moj to mi zjadl szafke na buty, okulary , rekawiczki i poobgryzal drewniane okna...zalamka
polarmiś wrote:Caly czas! Ale jest fajna, nie sika i nie kupa w domu- mam spokoj. Jest radosna ale mam wieczny balagan - podobno mozna sie przyzwyczaic.
mysza1975, polarmiś, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak, ale to balaganiarstwo mija z wiekiem
, moj to mi zjadl szafke na buty, okulary , rekawiczki i poobgryzal drewniane okna...zalamka 
No wlasnie, Dana zwana Danka ma slabosc do butow. Wkoncu zaczelam uzywac szafki na buty zamiast po przedpokoju wszystkie buciory rodZiny bo komu by sie chcialo chowac , grzecznie wkladane sa do szafki. Wiec dobry nawyk w nas wyrobi!
iwcia77, moremi, Żanet lubią tę wiadomość