35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski, usuwam poprzedni post, po cholere to czytac?? Wystarczy, ze ja chodze ze stresu po scianach...
A, Ania juz cytowala.... o, dzieki, Aniu, napisalam, bo jestem tak rozpieprzona, ze musialam to powywalac, ale nasze forum, to chyba nie jest najlepsze miejsce na to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:55
iwcia77, Sabina, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, usuwam poprzedni post, po cholere to czytac?? Wystarczy, ze ja chodze ze stresu po scianach...
A, Ania juz cytowala.... o, dzieki, Aniu, napisalam, bo jestem tak rozpieprzona, ze musialam to powywalac, ale nasze forum, to chyba nie jest najlepsze miejsce na to...Pusurek lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska tulę mocno i życzę zdrówka dla Was
Niech strach tylko pozostanie strachem i wszystko dobrze się skończy
Pusur ja sądzę, że Ty z tego wszystkiego, całego stresu, strachu to urodzisz nagle i szybko. Taka nispodziewajkaa że dzięki Chodakowskiej jesteś na maxa rozciągnięta, to dasz sobie radę z Adamkiem
Nie denerwuj się tak, to ani dla Ciebie ani dla Twoich dzieci nie jest dobrze. Wiesz jaką traumę bezie mieć Twoja córka, jak będziesz mieć takie jazdy?
Wiem, wiem, dobrze mi gadać, ale dziś tylko spokój może Cię uratować. Jutro możesz odstawić histerie jak tralalaPusurek, iwcia77, mysza1975, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no masakra, moja kolezanka mieszkajaca w Manchesterze ma zoltaczke typu b , dostala jakiegos ataku krost i zoltych dloni, poleciala na wizyte, kazali jej zrobic badania krwi ale bez markerow...oczywiscie wszystko wyszlo dobrze i lekarz kazal czekac...na co? az dostNIE marzkosci?kapturnica wrote:i chyba dobrze..Lepiej ze sie boja niz olewke robia jak na wyspach..Tam do 16tyg ciazy nie ratuja nawet jak jest zagrozona
Moja kolezanka tak poronila podjechala z plamieniami to ja polozyli na oddziale i nic nie dali,a jak sie upomiala o cos na podtrzymanie to uslyszala , ze to nie polska
..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:czesc dziewczyny, my od soboty jestesmy w domu, ale niestety mam sajgon, w sobote i niedziele starsza corka naprzytulala z zachwytu swoja siostre, dzis sie okazalo ze ma wiatrowke, no i kurwa mac, mlodsze dziecko jest w najgorszym momencie swojego zycia, do miesiaca sa najgorsze powiklania jesli zachoruje, niewazne ze ja chorowalam na wiatrowke i ze karnie piersia, lekarka mowi ze to chroni ale tylko teoretycznie, w praktyce roznie bywa i jesli starsza miala zarazic mlodsza to jz sie stalo zyjemy teraz w separacji, maz ze starsza ja z mlodsza i czekamy 3tygodnie jak na szpilkach czy mlodsza zlapala czy nie, to tyle u nas, trzymajcie sie
Miejmy nadzieję że Agatka jednak się nie zarazi.
iwcia77, mysza1975, polarmiś, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur będzie dobrze, może poród pójdzie gładko, trzymam kciuki
iwcia77, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
po italiansku pudel to barboncino, a mieszaniec to bastardino, wiec moze barboncino-bastardino turbo xxpolarmiś wrote:Podawaj rase swojej niszczarki: Ibrido italiano - brzmi dostojnie!
polarmiś, Mega, Pusurek, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny