35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chociaż pod koniec listę podbiję
Dobry wieczór
Wandzia, Ty się nie dawkuj, tylko od razu mów wszystko - co, gdzie, jak, kiedy i z kim i dlaczego tak długo?
(w kalendarzu zapisaliśmy imiona dla dzieci, które są akceptowalne przez oboje i na pierwszym miejscu jest właśnie Wanda)
Aga, ja w ospę nie bardzo wierzę, bo z tego co pamiętam, to ja się zaraziłam od kuzynów, którym te krosty zniknęły. Mało tego u mnie wyszły po miesiącu (traf chciał, że chorowałam w ferie zimowe ;/). Za to mój brat nie unikał mnie w żaden sposób i nie zachorował. Do tej pory nie miał ospy (jego córka też już przechodziła). Z kolei znajomy niedawno zaraził się od dzieci, a w dzieciństwie już przechodził. Ponoć to rzadki przypadek. I nie - to nie był półpasiec.
Iwcia i Miśku zazdraszczam Wam tych niszczarek
Dzisiaj zorientowałam się, że trzeba zrobić globalną wymianę żwirków w kuwetach i przy okazji odkażanie. Małż wyrzucił żwirek, ja myłam kuwety, a góra od jednej została położona "do góry nogami" na podłodze. I jeden z tych moich czortów wlazł do tej górnej części kuwety i nalał O.O
Już kiedyś nalał nam do pustej kuwety zanim żwirek świeży nasypałam.
No niby czorty, ale grzeczneiwcia77, Mega, kapturnica, Sabina, caffe, mysza1975, wandzia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i miałam jeszcze do Pusurka napisać - będzie dobrze, a nawet lepiej
I nie bardzo rozumiem co okulistka i to po 50 ma do ginekologów. A inna sprawa, że należałoby ją odstrzelić za to co zrobiła z Twoją psychą. Opowiedziała Ci o drastycznych przypadkach wiedząc o tym, że za chwilę masz rodzić. To chyba nie jest w porządku. Inna sprawa, że zna pewnie tylko takie przypadki, bo o takich zazwyczaj jest głośno.
Nie narzekałaś do tej pory, wszystko było ok, więc dlaczego miałoby być inaczej? Poród w Twoim wykonaniu będzie krótszy niż trening Chodakowskiej i nie waż mi się myśleć inaczej! No!iwcia77, Mega, Pusurek, kapturnica, Sabina, caffe, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam dziewczyny ,ja tylko na chwilke ,u nas wszystko ok mala przybiera na wadze (2kg220) nadal jest w szpitalu planowo do terminu porodu(20.8)jest bardzo kochana i dzielna lekarze nie maja sie do czego doczepic.Ze mna jest juz dobrze.Pozdrawiam .
iwcia77, moremi, Mega, Pusurek, Dorka1979, kapturnica, Mango, Sabina, polarmiś, mama78, ania.g, caffe, Niuta, malgos741, Viv78, Alis, Żanet, mysza1975, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze szybko zleci ten miesiacanna maria wrote:Witam dziewczyny ,ja tylko na chwilke ,u nas wszystko ok mala przybiera na wadze (2kg220) nadal jest w szpitalu planowo do terminu porodu(20.8)jest bardzo kochana i dzielna lekarze nie maja sie do czego doczepic.Ze mna jest juz dobrze.Pozdrawiam .
anna maria, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur nie panikuj, poćwicz jogę, zrelaksuje sie, będzie dobrze
Iwcia zdjęcie super, a niszczarka pierwsza klasa
Muszę sie wam pochwalić: ściągnęłam na telefon aplikacje endomondo i biorę udział w akcji pomoc mierzona kilometrami - dużo chodzę wiec niech coś będzie z tego łażenia. Ostatnio dostałam maila ze w pierwszym miesiącu wychodziłem z aplikacja 58 km. Normalnie jestem z siebie dumna. Co nie zmienia faktu ze z mojej wagi 43 kg przed zeszłymi wakacjami w ciagu roku dobiłam właśnie do 48 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 23:53
iwcia77, moremi, Pusurek, kapturnica, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ty chudzinko ! choc przygadal kociol garkowiMega wrote:Pusur nie panikuj, poćwicz jogę, zrelaksuje sie, będzie dobrze
Muszę sie wam pochwalić: ściągnęłam na telefon aplikacje endomondo i biorę udział w akcji pomoc mierzona kilometrami - dużo chodzę wiec niech coś będzie z tego łażenia. Ostatnio dostałam maila ze w pierwszym miesiącu wychodziłem z aplikacja 58 km. Normalnie jestem z siebie dumna. Co nie zmienia faktu ze z mojej wagi 43 kg przed zeszłymi wakacjami w ciagu roku dobiłam właśnie do 48 kgMega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusur nie panikuj, poćwicz jogę, zrelaksuje sie, będzie dobrze
Muszę sie wam pochwalić: ściągnęłam na telefon aplikacje endomondo i biorę udział w akcji pomoc mierzona kilometrami - dużo chodzę wiec niech coś będzie z tego łażenia. Ostatnio dostałam maila ze w pierwszym miesiącu wychodziłem z aplikacja 58 km. Normalnie jestem z siebie dumna. Co nie zmienia faktu ze z mojej wagi 43 kg przed zeszłymi wakacjami w ciagu roku dobiłam właśnie do 48 kg
witam laseczki , nie zaglądałam bo mnie jakaś depresja złapała i nie miałam siły na nic nawet na nadrobienie tego wszystkiegoSabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana
Dorka jaka depresja przeciez ciąża to taki piękny stan, bla bla bla, te sprawy...trzymaj sie kobieto i wracaj do nas, z nami twoja depresja nie ma szans
No to co - kawka i do pracy, miłego słonecznegomoremi, iwcia77, malgos741, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No i miałam jeszcze do Pusurka napisać - będzie dobrze, a nawet lepiej
I nie bardzo rozumiem co okulistka i to po 50 ma do ginekologów.
moremi wrote:A inna sprawa, że należałoby ją odstrzelić za to co zrobiła z Twoją psychą. Opowiedziała Ci o drastycznych przypadkach wiedząc o tym, że za chwilę masz rodzić. To chyba nie jest w porządku. Inna sprawa, że zna pewnie tylko takie przypadki, bo o takich zazwyczaj jest głośno.moremi wrote:Nie narzekałaś do tej pory, wszystko było ok, więc dlaczego miałoby być inaczej?mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek przesyłam pozytywna energię, nie zamartwiaj się, bo stres szkodzi małemu, będzie wszystko dobrze, musi być. Zdaj potem relacje po wizycie. Trzymaj się
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam wczesnym porankiem z Wami.....
Pusurek wszystkie tu trzymamy za Ciebie w kciuki a ,ze to tyyle pozytywnej energii to wszystko musi pojsc dobrze...I pojdzie...
Iwcia ladna niszczareczka i taka ekologiczna ma wlasny napedA na zdjeciu to dopiero niszczara , ktora jak dorosla to pewnie i potrafila kanape wsunac
Sabina, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurku, ok. Rozumiem, że w takim zakresie okulistka ma trochę wspólnego z ginekologia. Stety niestety porodów nie przyjmowała. Wiem jak lekarze potrafią jechać po drugich, bo tylko oni są fantastyczni w swoich dziedzinach. Mam wrażenie, że kobieta się nie spełniła w okulistyce i marzyła o położnictwie. Prawdopodobnie zebrała mrozace krew w żyłach historie z kilku lat. I uważam nadal, że powinna przynajmniej w pysk dostać za opowiadanie ich kobietom w ciąży. To jak dziecku opowiadać o wampirach i duchach przed snem.
Wiem że się nakręciłaś i ciężko Ci podejść na spokojnie do tematu. Uważam, że kobieta grubo przesadzila.
Jestem przekonana, że gigant Adamek sobie poradzi, a Ty na 200%. Ale jak wszystko będzie ładnie, to obiecaj, że walniesz tą babe ode mniemama78, Mega, iwcia77, Pusurek, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny