35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mi luteina nie podnosi tremperatury - zresztą zawsze biorę ją już po skoku. I nie wstrzymała mi nigdy @.
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:czy jak brałyscie luteinę to zatrzymywała Wam @,bo ,że podnositempkę to wiem.
Andzia33, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja tez biorę po skoku normalnie przez 10 dni a potem test ,ale teraz nie mierzyłam od początku i nie wiem kiedy była owulka ,dlatego ginka kazała mi robić betę.Tylko ,że zawsze podczas jej branie powiedzmy ,ze tempka 8-9 dni była wysoka a póżniej sama spadała i jak odstawiałam to po 2-3 dniach był @.Teraz jest już długo na wysokim poziomie i nie spada.Wynik odbieram dzisiaj,odezwę się wieczorem lub jutro rano .
dzięki!malgos741, ania.g, Sabina, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia trzymam kciuki za pozytywną betę
ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAndzia kciuki zacisniete!
Oj dziewczyny nie ładnie się naigrywac z grubej koleżankico ja poradzę że kocham jeść a dieta dla mnie to zuo
Gdyby nie to że jestem w pracy to poszlabym się upic z żaluWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:59
malgos741, Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Andzia kciuki zacisniete!
Oj dziewczyny nie ładnie się naigrywac z grubej koleżankico ja poradzę że kocham jeść a dieta dla mnie to zuo
Gdyby nie to że jestem w pracy to poszlabym się upic z żalu
Sabina, ale mogę się założyć, że one z metra cięte sąw sumie ja też z metra (157) i ważę 54 kg, ale mieszczę się w 34/36. Diety nigdy nie stosowałam, ale ćwiczę. Minimum dzienne to 20 minut na steperze. I idę o zakład, że Ty w przeciwieństwie do nas masz trochę cyca. I tego od razu zazdroszczę
Sabina, Mega, kapturnica, Simba, iwcia77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Sabina, ale mogę się założyć, że one z metra cięte są
w sumie ja też z metra (157) i ważę 54 kg, ale mieszczę się w 34/36. Diety nigdy nie stosowałam, ale ćwiczę. Minimum dzienne to 20 minut na steperze. I idę o zakład, że Ty w przeciwieństwie do nas masz trochę cyca. I tego od razu zazdroszczę
Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Andzia kciuki zacisniete!
Gdyby nie to że jestem w pracy to poszlabym się upic z żaluMega, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77, wandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny