X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestańcie już z tym buczeniem pod prysznicem. Ociekacie zajebistością i jakbyście do tego były chude, to miałbyście samych wrogów wśród koleżanek. Natura wiedziała co robi dając Wam kilka nadprogramowych kg w pakiecie. Poza tym to jest większa powierzchnia erotyczna. No i kto na tym lepiej wychodzi.
    Andzia, trzymam kciuki :)

Mega, Sabina, kapturnica, Alis, iwcia77, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przestańcie już z tym buczeniem pod prysznicem. Ociekacie zajebistością i jakbyście do tego były chude, to miałbyście samych wrogów wśród koleżanek. Natura wiedziała co robi dając Wam kilka nadprogramowych kg w pakiecie. Poza tym to jest większa powierzchnia erotyczna. No i kto na tym lepiej wychodzi.
    Andzia, trzymam kciuki :)
    Jesu muszę to mężowi powiedzieć! Mam dodatkową powierzchnię erotyczną! Boskie! Podkradam sobie ten tekst B-)

Mega, moremi, polarmiś, kapturnica, Simba, Żanet, iwcia77, mysza1975, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski,
    Byla moja najlepsza kumpela - w sobote udalo nam sie wyskoczyc do Holandii i troche powylegiwac nad morzem, za to w niedziele popoludniu bylam na izbie przyjec z zajebistym bolem w klatce piersiowej - jakis refluks, zgaga, cholera wie co. Wypuscili mnie do domu z niczym, bo przeciez co ja teraz moge brac i od niedzieli nie wychodzilam z toalety...Takze wspanialy w-end kumpelce zafundowalam, snujac sie jak cien, miedzy lozkiem i lazienka. W dodatku wczoraj bylo swieto narodowe wiec i tak guzik bym zalatwila. W koncu wczoraj wieczorem M odwiozl kumpele na lotnisko, a ja dzis od rana dzialam z moim ginem, ktory stanal na wysokosci zadania i zalatwil mi wizyte u gastrologa jutro popoludniu.
    Takie atrakcje. Musze chyba zrezygnowac z w-endow, bo jak sie okazuje tylko w pracy czuje sie dobrze - w ubiegly weekend mialam przeciez migrene.
    Jutro mam USG genetyczne z powodu ktorego jednoczesnie bardzo sie ciesze (mam nadzieje ze z dziecmi ok) i bardzo stresuje (mam nadzieje ze z dziecmi ok). Podczytywalam Was troche - porod Pusura jakos najbardziej mi utkwil w pamieci. Faktycznie ta okulistka to ch...j nie lekarz. Ja tez obstawiam porod latwy i przyjemny ;)
    Widzialam ze Freud wrocil :) Cieszy. No i super ze reszta podpisuje liste i ma sie dobrze. No i welcome Wanda (kto to nowa kolezanke mna straszyl, he??).
    Buziaki ewrybady. Znow ciagnie mnie do porcelany...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:07

ania.g, Sabina, moremi, Mega, Żanet, polarmiś, iwcia77, Pusurek, mysza1975, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ze tak spytam Simba wzięła dziekanke?

Jestem jestem - tylko mialam weekend DO DUPY

polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej <3 pozdrowienia dla porcelana ;-)

Simba, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Simba mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej <3 pozdrowienia dla porcelana ;-)
    Dzieki, tez na to licze, bo w dwa dni waga mi spadal o 1,5 kg :(

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku ja też kochalam siebie 10 kg temu. Jaką to była miłość! Wzniosła i lekka ;-) u mnie przez rok leczenia hormony dołożyły swoje. Ale niestety nie wszystko mogę na nie zwalić ;-) no nic. Moz kiedyś u mnie się poprawi :-)
    Mam nadzieję że@ czycha u Ciebie tuż są rogiem :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:26

kapturnica, Mega, moremi, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem jestem - tylko mialam weekend DO DUPY
    oj bidulka, twoje twixy to jakies takie pracowite będą, skoro dobrze sie czujesz w robocie ;)

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    oj bidulka, twoje twixy to jakies takie pracowite będą, skoro dobrze sie czujesz w robocie ;)
    Na to wyglada. To swietnie - pojda do roboty w wieku 14 lat i bedzie z bani ;)

Mega, paszczakin, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak to trzymam kciuki za ekspresowa @ i zielony sierpień

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
    Ostatnie zdanie: majstersztyk! :)

paszczakin, Sabina, Mega, moremi, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przeciez my zawsze jesteśmy niewinne :D

kapturnica, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
    kochana jakbym męża mojego słyszała ;-) nie potrafi zjeść beze mnie. Co prawda ja sie nie opieram ;-) A jakie ma zachcianki!

Mega, paszczakin, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec podsumowując wina zawsze jest po męskiej stronie ;)

paszczakin, Sabina, polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki. Niestety mam nietolerancję glukozy. Wynik na czczo 94 a po dwóch godzinach 152. Nie ma dramatu ale to znaczy że muszę zadzwonić do poradni diabetologicznej i się umówić na wizytę. Morfologia chyba ok, a mocz to muszę zrobić posiew bo wyszły nieliczne bakterie.

moremi, Żanet, iwcia77, Pusurek, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku trzymam kciuki i za Ciebie :)

Jakie badania robi się w 21-22 dc? Wiem, że jest to w badaniach, ale mi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy - powoli i łopatologicznie.

Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczęta, przeczytałam i odpisuję
    Anna Maraia, trzymajcie się zdrowo obie, oby miesiąc zleciał szybko
    Aga-Bliska, zdrówka dla Agatki, na pewno będzie dobrze :)
    Pasur, pewnie demolkę w gabinecie trzasnął i teraz zastanawiają się co z nią zrobić, A tak w ogóle to jak dojechałaś tym autem pod szpital???
    Iwcia, daj znać jak po wizycie :) Niszczarka super!
    Simba, zdrówka :)
    Mega, przesadziłaś 3 kg na plusie i to od chodzenia ;)
    Bursztyn, trochę zalatana jesteś pomiędzy bratem a mamą, będzie dobrze :)
    Sabinko, powierzchnia erotyczna, to bardzo ważna rzecz ;)

A my się pakujemy, wprawdzie mieszkania pod wynajem jeszcze nie wybraliśmy, ale nasze już sprzedane :)

Miłego Dnia !

moremi, Mega, iwcia77, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczaku ja też kochalam siebie 10 kg temu. Jaką to była miłość! Wzniosła i lekka ;-) u mnie przez rok leczenia hormony dołożyły swoje. Ale niestety nie wszystko mogę na nie zwalić ;-) no nic. Moz kiedyś u mnie się poprawi :-)
    Mam nadzieję że@ czycha u Ciebie tuż są rogiem :-D
    Zawsze sie pocieszam ze moja gruba babcia na starosc zrobila sie chudzinka, wiec tlusta moze i ja nie umre!

moremi, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tez sie widze szczuplutka tylko w sklepie rozmiary maja zle:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:29

moremi, Niuta, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszczaku trzymam kciuki i za Ciebie :)

Jakie badania robi się w 21-22 dc? Wiem, że jest to w badaniach, ale mi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy - powoli i łopatologicznie.
    Progesteron i prolaktyne.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3986 3987 3988 3989 3990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ