35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przestańcie już z tym buczeniem pod prysznicem. Ociekacie zajebistością i jakbyście do tego były chude, to miałbyście samych wrogów wśród koleżanek. Natura wiedziała co robi dając Wam kilka nadprogramowych kg w pakiecie. Poza tym to jest większa powierzchnia erotyczna. No i kto na tym lepiej wychodzi.
Andzia, trzymam kciukiMega, Sabina, kapturnica, Alis, iwcia77, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Przestańcie już z tym buczeniem pod prysznicem. Ociekacie zajebistością i jakbyście do tego były chude, to miałbyście samych wrogów wśród koleżanek. Natura wiedziała co robi dając Wam kilka nadprogramowych kg w pakiecie. Poza tym to jest większa powierzchnia erotyczna. No i kto na tym lepiej wychodzi.
Andzia, trzymam kciukiMega, moremi, polarmiś, kapturnica, Simba, Żanet, iwcia77, mysza1975, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
Czesc Laski,
Byla moja najlepsza kumpela - w sobote udalo nam sie wyskoczyc do Holandii i troche powylegiwac nad morzem, za to w niedziele popoludniu bylam na izbie przyjec z zajebistym bolem w klatce piersiowej - jakis refluks, zgaga, cholera wie co. Wypuscili mnie do domu z niczym, bo przeciez co ja teraz moge brac i od niedzieli nie wychodzilam z toalety...Takze wspanialy w-end kumpelce zafundowalam, snujac sie jak cien, miedzy lozkiem i lazienka. W dodatku wczoraj bylo swieto narodowe wiec i tak guzik bym zalatwila. W koncu wczoraj wieczorem M odwiozl kumpele na lotnisko, a ja dzis od rana dzialam z moim ginem, ktory stanal na wysokosci zadania i zalatwil mi wizyte u gastrologa jutro popoludniu.
Takie atrakcje. Musze chyba zrezygnowac z w-endow, bo jak sie okazuje tylko w pracy czuje sie dobrze - w ubiegly weekend mialam przeciez migrene.
Jutro mam USG genetyczne z powodu ktorego jednoczesnie bardzo sie ciesze (mam nadzieje ze z dziecmi ok) i bardzo stresuje (mam nadzieje ze z dziecmi ok). Podczytywalam Was troche - porod Pusura jakos najbardziej mi utkwil w pamieci. Faktycznie ta okulistka to ch...j nie lekarz. Ja tez obstawiam porod latwy i przyjemny
Widzialam ze Freud wrocilCieszy. No i super ze reszta podpisuje liste i ma sie dobrze. No i welcome Wanda (kto to nowa kolezanke mna straszyl, he??).
Buziaki ewrybady. Znow ciagnie mnie do porcelany...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:07
ania.g, Sabina, moremi, Mega, Żanet, polarmiś, iwcia77, Pusurek, mysza1975, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszczaku ja też kochalam siebie 10 kg temu. Jaką to była miłość! Wzniosła i lekka
u mnie przez rok leczenia hormony dołożyły swoje. Ale niestety nie wszystko mogę na nie zwalić
no nic. Moz kiedyś u mnie się poprawi
Mam nadzieję że@ czycha u Ciebie tuż są rogiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:26
kapturnica, Mega, moremi, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem jestem - tylko mialam weekend DO DUPY
Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
paszczakin, Sabina, Mega, moremi, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
nie potrafi zjeść beze mnie. Co prawda ja sie nie opieram
A jakie ma zachcianki!
Mega, paszczakin, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki. Niestety mam nietolerancję glukozy. Wynik na czczo 94 a po dwóch godzinach 152. Nie ma dramatu ale to znaczy że muszę zadzwonić do poradni diabetologicznej i się umówić na wizytę. Morfologia chyba ok, a mocz to muszę zrobić posiew bo wyszły nieliczne bakterie.
moremi, Żanet, iwcia77, Pusurek, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Paszczaku trzymam kciuki i za Ciebie
Jakie badania robi się w 21-22 dc? Wiem, że jest to w badaniach, ale mi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy - powoli i łopatologicznie.Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień Dobry Dziewczęta, przeczytałam i odpisuję
Anna Maraia, trzymajcie się zdrowo obie, oby miesiąc zleciał szybko
Aga-Bliska, zdrówka dla Agatki, na pewno będzie dobrze
Pasur, pewnie demolkę w gabinecie trzasnął i teraz zastanawiają się co z nią zrobić, A tak w ogóle to jak dojechałaś tym autem pod szpital???
Iwcia, daj znać jak po wizycieNiszczarka super!
Simba, zdrówka
Mega, przesadziłaś 3 kg na plusie i to od chodzenia
Bursztyn, trochę zalatana jesteś pomiędzy bratem a mamą, będzie dobrze
Sabinko, powierzchnia erotyczna, to bardzo ważna rzecz
A my się pakujemy, wprawdzie mieszkania pod wynajem jeszcze nie wybraliśmy, ale nasze już sprzedane
Miłego Dnia !moremi, Mega, iwcia77, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Paszczaku ja też kochalam siebie 10 kg temu. Jaką to była miłość! Wzniosła i lekka
u mnie przez rok leczenia hormony dołożyły swoje. Ale niestety nie wszystko mogę na nie zwalić
no nic. Moz kiedyś u mnie się poprawi
Mam nadzieję że@ czycha u Ciebie tuż są rogiemmoremi, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:29
moremi, Niuta, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Paszczaku trzymam kciuki i za Ciebie
Jakie badania robi się w 21-22 dc? Wiem, że jest to w badaniach, ale mi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy - powoli i łopatologicznie.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość