Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestańcie już z tym buczeniem pod prysznicem. Ociekacie zajebistością i jakbyście do tego były chude, to miałbyście samych wrogów wśród koleżanek. Natura wiedziała co robi dając Wam kilka nadprogramowych kg w pakiecie. Poza tym to jest większa powierzchnia erotyczna. No i kto na tym lepiej wychodzi.
    Andzia, trzymam kciuki :)

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Alis, iwcia77, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przestańcie już z tym buczeniem pod prysznicem. Ociekacie zajebistością i jakbyście do tego były chude, to miałbyście samych wrogów wśród koleżanek. Natura wiedziała co robi dając Wam kilka nadprogramowych kg w pakiecie. Poza tym to jest większa powierzchnia erotyczna. No i kto na tym lepiej wychodzi.
    Andzia, trzymam kciuki :)
    Jesu muszę to mężowi powiedzieć! Mam dodatkową powierzchnię erotyczną! Boskie! Podkradam sobie ten tekst B-)

Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, Żanet, iwcia77, mysza1975, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski,
    Byla moja najlepsza kumpela - w sobote udalo nam sie wyskoczyc do Holandii i troche powylegiwac nad morzem, za to w niedziele popoludniu bylam na izbie przyjec z zajebistym bolem w klatce piersiowej - jakis refluks, zgaga, cholera wie co. Wypuscili mnie do domu z niczym, bo przeciez co ja teraz moge brac i od niedzieli nie wychodzilam z toalety...Takze wspanialy w-end kumpelce zafundowalam, snujac sie jak cien, miedzy lozkiem i lazienka. W dodatku wczoraj bylo swieto narodowe wiec i tak guzik bym zalatwila. W koncu wczoraj wieczorem M odwiozl kumpele na lotnisko, a ja dzis od rana dzialam z moim ginem, ktory stanal na wysokosci zadania i zalatwil mi wizyte u gastrologa jutro popoludniu.
    Takie atrakcje. Musze chyba zrezygnowac z w-endow, bo jak sie okazuje tylko w pracy czuje sie dobrze - w ubiegly weekend mialam przeciez migrene.
    Jutro mam USG genetyczne z powodu ktorego jednoczesnie bardzo sie ciesze (mam nadzieje ze z dziecmi ok) i bardzo stresuje (mam nadzieje ze z dziecmi ok). Podczytywalam Was troche - porod Pusura jakos najbardziej mi utkwil w pamieci. Faktycznie ta okulistka to ch...j nie lekarz. Ja tez obstawiam porod latwy i przyjemny ;)
    Widzialam ze Freud wrocil :) Cieszy. No i super ze reszta podpisuje liste i ma sie dobrze. No i welcome Wanda (kto to nowa kolezanke mna straszyl, he??).
    Buziaki ewrybady. Znow ciagnie mnie do porcelany...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:07

ania.g, nick nieaktualny, moremi, Mega, Żanet, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ze tak spytam Simba wzięła dziekanke?

Jestem jestem - tylko mialam weekend DO DUPY

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej <3 pozdrowienia dla porcelana ;-)

Simba, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Simba mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej <3 pozdrowienia dla porcelana ;-)
    Dzieki, tez na to licze, bo w dwa dni waga mi spadal o 1,5 kg :(

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku ja też kochalam siebie 10 kg temu. Jaką to była miłość! Wzniosła i lekka ;-) u mnie przez rok leczenia hormony dołożyły swoje. Ale niestety nie wszystko mogę na nie zwalić ;-) no nic. Moz kiedyś u mnie się poprawi :-)
    Mam nadzieję że@ czycha u Ciebie tuż są rogiem :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:26

kapturnica, Mega, moremi, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem jestem - tylko mialam weekend DO DUPY
    oj bidulka, twoje twixy to jakies takie pracowite będą, skoro dobrze sie czujesz w robocie ;)

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    oj bidulka, twoje twixy to jakies takie pracowite będą, skoro dobrze sie czujesz w robocie ;)
    Na to wyglada. To swietnie - pojda do roboty w wieku 14 lat i bedzie z bani ;)

Mega, paszczakin, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak to trzymam kciuki za ekspresowa @ i zielony sierpień

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
    Ostatnie zdanie: majstersztyk! :)

paszczakin, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przeciez my zawsze jesteśmy niewinne :D

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja zwalam wszytko na starania i hormony, a co sie nie da to na meza, ktory 1,5 roku temu palenie rzucil i z jakby ciazowymi zachciankami typu pizza czy frytki mnie konfrontowal! Ja jestem niewinna i w duszy szczupla!
    kochana jakbym męża mojego słyszała ;-) nie potrafi zjeść beze mnie. Co prawda ja sie nie opieram ;-) A jakie ma zachcianki!

Mega, paszczakin, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec podsumowując wina zawsze jest po męskiej stronie ;)

paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki. Niestety mam nietolerancję glukozy. Wynik na czczo 94 a po dwóch godzinach 152. Nie ma dramatu ale to znaczy że muszę zadzwonić do poradni diabetologicznej i się umówić na wizytę. Morfologia chyba ok, a mocz to muszę zrobić posiew bo wyszły nieliczne bakterie.

moremi, Żanet, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku trzymam kciuki i za Ciebie :)

Jakie badania robi się w 21-22 dc? Wiem, że jest to w badaniach, ale mi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy - powoli i łopatologicznie.

Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczęta, przeczytałam i odpisuję
    Anna Maraia, trzymajcie się zdrowo obie, oby miesiąc zleciał szybko
    Aga-Bliska, zdrówka dla Agatki, na pewno będzie dobrze :)
    Pasur, pewnie demolkę w gabinecie trzasnął i teraz zastanawiają się co z nią zrobić, A tak w ogóle to jak dojechałaś tym autem pod szpital???
    Iwcia, daj znać jak po wizycie :) Niszczarka super!
    Simba, zdrówka :)
    Mega, przesadziłaś 3 kg na plusie i to od chodzenia ;)
    Bursztyn, trochę zalatana jesteś pomiędzy bratem a mamą, będzie dobrze :)
    Sabinko, powierzchnia erotyczna, to bardzo ważna rzecz ;)

A my się pakujemy, wprawdzie mieszkania pod wynajem jeszcze nie wybraliśmy, ale nasze już sprzedane :)

Miłego Dnia !

moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczaku ja też kochalam siebie 10 kg temu. Jaką to była miłość! Wzniosła i lekka ;-) u mnie przez rok leczenia hormony dołożyły swoje. Ale niestety nie wszystko mogę na nie zwalić ;-) no nic. Moz kiedyś u mnie się poprawi :-)
    Mam nadzieję że@ czycha u Ciebie tuż są rogiem :-D
    Zawsze sie pocieszam ze moja gruba babcia na starosc zrobila sie chudzinka, wiec tlusta moze i ja nie umre!

moremi, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tez sie widze szczuplutka tylko w sklepie rozmiary maja zle:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:29

moremi, Niuta, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszczaku trzymam kciuki i za Ciebie :)

Jakie badania robi się w 21-22 dc? Wiem, że jest to w badaniach, ale mi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy - powoli i łopatologicznie.
    Progesteron i prolaktyne.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3986 3987 3988 3989 3990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ