X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Kisia, co maz nabroil? Uciekaj na babski wyjazd, babskie wczesy to najlepsze wakacje!

Kurna marudzi ze mam oszczedzac tak jak bym byla na jego utrzymaniu a ja mimo ze nie pracuje mam jeszcze zasilek chorobowy z niderlandow i to wcale nie malo , a on kuzwa pojechal i kupil 8 krzesel dla swojej mamy a w tym miesiacu mamy jeszcze im robic lazienke , a kur... zeby isc i mi cos kupic to nie i mu wyjechalam ze mysli o wszystkich a ja to nic i mam teraz focha :(
    A i jeszcze u nas od czasu kwietniowego remontu lazienki dalej w niej nie ma umywalki tylko lezy w szafie bo musi nabrac kurna mocy urzedowej , mam dosc

A kurde zadna moja kumpela bez rodziny nie chce nigdzie jechac :( wiec chyba bede skazana na niego :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 13:53

Mega, iwcia77, Alis, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem, Sabina , nigdy nie smialabym nabijac sie z nikogo, obojetnie czy chudy czy gruby, czy lysy, czy owlosiony, krzywy, prosty itd...uwazam wrecz ,ze puszyste sa sexy. Podobnie jak Mega zmagam sie ze szczuploscia cale zycie...jem jak kierowca Tira i niestety nie tyje :( a bardzo bym chciala mierze 162 cm i waze 52 kg), zazdroszcze kazdej , ktora moze kupic sobie stanik 75B :D, piszac dzisiaj raczej myslalam o Twoich postach kierowanych do Pusura kilka dni temu :). Juz kiedys pisalam ze ktos powiedzial " chude kobiety sa jak spodnie bez kieszeni- nie wiadomo gdzie rece wlozyc" :D poza tym moja kolezanka mowi tak :" ja nie jestem gruba, po prostu tyle sympatii, poczucia humoru i milosci nie zmiesciloby sie w szczuplym ciele"

polarmiś, moremi, ania.g, Mega, kapturnica, Sabina, Pusurek, mysza1975, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kurna marudzi ze mam oszczedzac tak jak bym byla na jego utrzymaniu a ja mimo ze nie pracuje mam jeszcze zasilek chorobowy z niderlandow i to wcale nie malo , a on kuzwa pojechal i kupil 8 krzesel dla swojej mamy a w tym miesiacu mamy jeszcze im robic lazienke , a kur... zeby isc i mi cos kupic to nie i mu wyjechalam ze mysli o wszystkich a ja to nic i mam teraz focha :(
    A i jeszcze u nas od czasu kwietniowego remontu lazienki dalej w niej nie ma umywalki tylko lezy w szafie bo musi nabrac kurna mocy urzedowej , mam dosc

A kurde zadna moja kumpela bez rodziny nie chce nigdzie jechac :( wiec chyba bede skazana na niego :(
    Kisia wklejam zdjecie na pocieszenie - od osmiu lat mam te druty na suficie. Siedem lat nas nie bylo wiec ok ale od roku jestesmy i te druty rowniez. Lampy kupione od dawna a druty nadal zdobia moj sufit. Takich elementow w domu mam pelno. Z zeszlego rku jeszcze mam do wydania 4 tys. Bo moj maz kupil sobie kokekcjonerski samochod wojskowy - specjalnie z tej okazji zrobil sobie prawko kat.d i w tym roku rowniez dziwne hobbistyczne pierodyl. Tak wiec mam kase na wakacje ale w przyszlym roku- w tym nie da rady bo mamy szczeniaczka. Ja kocham wakacje z kolezankami!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8622ffbf843.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:26

iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, Żanet, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    No jestem, Sabina , nigdy nie smialabym nabijac sie z nikogo, obojetnie czy chudy czy gruby, czy lysy, czy owlosiony, krzywy, prosty itd...uwazam wrecz ,ze puszyste sa sexy. Podobnie jak Mega zmagam sie ze szczuploscia cale zycie...jem jak kierowca Tira i niestety nie tyje :( a bardzo bym chciala mierze 162 cm i waze 52 kg), zazdroszcze kazdej , ktora moze kupic sobie stanik 75B :D, piszac dzisiaj raczej myslalam o Twoich postach kierowanych do Pusura kilka dni temu :). Juz kiedys pisalam ze ktos powiedzial " chude kobiety sa jak spodnie bez kieszeni- nie wiadomo gdzie rece wlozyc" :D poza tym moja kolezanka mowi tak :" ja nie jestem gruba, po prostu tyle sympatii, poczucia humoru i milosci nie zmiesciloby sie w szczuplym ciele"
    Dobra dobra .... Szczuple jest piekne choc nie chude.

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia a skad taka kicie dorwalas?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska, mam nadzieję, że mała zdrowa.

Mnie od rana jakies skurcze dręczą. Mam nadzieję, ze to tylko te próbne, bo w końcu mam miejsce w szpitalu w Łodzi od 1 sierpnia, czyli jeszcze 10 dni. Zresztą najpierw teoretycznie brzuch się powinien obniżyć i czop śluzowy wylecieć...
    Oczywiście mała wciąż główką do góry.

iwcia77, Mega, Sabina, Żanet, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... nie to jest ladnie co jest ladne a to jest ladne co nam sie podoba :D
    polarmiś wrote:
    Dobra dobra .... Szczuple jest piekne choc nie chude.

polarmiś, moremi, Alis, Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam wyniki w końcu i tsh mam 2.68 dla norm 0.45-4.94 a t4 13 dla norm 9-19 czy myślicie ze tsh jest za wysokie tak jak ja myśle?

Aprilka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w Thailandii w Chang Mai :) to byl 3 miesieczny tygrysek :D -cudo...:) do zacalowania :)
    polarmiś wrote:
    Iwcia a skad taka kicie dorwalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:30

moremi, polarmiś, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    56149ead2e4e0f70m.jpg

a to hardcore :D , po tej akcji to dla mnie porod to pikus :D

polarmiś, ania.g, moremi, Bozia3, Sabina, Pusurek, Żanet, mysza1975, Dorka1979, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dziewczyny odebrałam wyniki w końcu i tsh mam 2.68 dla norm 0.45-4.94 a t4 13 dla norm 9-19 czy myślicie ze tsh jest za wysokie tak jak ja myśle?
    Tsh jest w normie choc mowia ze dla tych co chca zajsc w ciaze powinno byc ponizej 2.

Lektura tarczycowa
    http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hormony-tarczycy-tsh-ft4-ft3

iwcia77, Aprilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    [URL=

a to hardcore :D , po tej akcji to dla mnie porod to pikus :D
    Duza kicia, tak klepiesz go niewinnie po brzuszku- badalas taxo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:39

iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz glaskac taka kicie i nie miec toxo toz to cud jakis ;D
    polarmiś wrote:
    Duza kicia, tak klepiesz go niewinnie po brzuszku- badalas taxo?

polarmiś lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Troszkę za wysokie. Idealnie to 1-1,5, a dobrze poniżej 2,5. W każdym razie nie jest to zły wynik :)

iwcia77, Aprilka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tsh jest w normie choc mowia ze dla tych co chca zajsc w ciaze powinno byc ponizej 2.

Lektura tarczycowa
    http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hormony-tarczycy-tsh-ft4-ft3
    Dzięki polarmiś tak myślałam to co z tego wynika? Powinnam zażywać leki ?

moremi lubi tę wiadomość

Aprilka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdzam że z dopuszczalnych przyjemności w ciąży został mi tylko seks. Żegnaj czekolado z okienkiem ( ale tego żal mi najmniej) teraz trzeba na wszystko uważać przeliczać i mierzyć cukier. Wizyta w poradni 30 lipca. Mam tam siedzieć od 10 do 14 i nauczyć się jak to jest radzić sobie z nietolerancją glukozy.

moremi, Pusurek, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no widzisz glaskac taka kicie i nie miec toxo toz to cud jakis ;D
    Żeby złapać toxo od kota trzeba mieć kontakt z kiklkudniowa (co najmniej!) kupa. Tylko wtedy rozwija się toxo. Poza tym łatwiej zarazić się jedząc surowe mięso, czy niemyte warzywa. Kota możesz klepac i całować do woli ;)

iwcia77, Pusurek, paszczakin, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dzięki polarmiś tak myślałam to co z tego wynika? Powinnam zażywać leki ?
    Mi nic nie dali oprocz jodi 100. U mnie tsh waha sie pomiedzy 1,8 a 2,6. Dodatkowo zrobilam prolaktyne -zrob z obciazeniem. Tak sie tego uczepilam bo w pierwszej ciazy dostalam bromergon na zbicie prolaktyny i lek na tarczyce i szybko mi sie udalo zajsc w ciaze wiec teraz bede podazac tym tropem.

Aprilka, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o! i to musi przeczytac Pusur! co sie dziwi ze plucze warzywa i owoce w sodzie spozywczej :D i unikam surowizny :D
    moremi wrote:
    Żeby złapać toxo od kota trzeba mieć kontakt z kiklkudniowa (co najmniej!) kupa. Tylko wtedy rozwija się toxo. Poza tym łatwiej zarazić się jedząc surowe mięso, czy niemyte warzywa. Kota możesz klepac i całować do woli ;)

polarmiś, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wlasnie kurwa mialam przygode w sobote z kocimi fementujacymi kupami!. Pies chwyci torebke z jakas zawartoscia w pysk wiec mu to cos wyrwalam a tam byly odchody kocie. Pol dnia szorowalam reke i traktowalam spirytusem.

Jesli chodzi o glaskanie to zartowalam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:46

iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3987 3988 3989 3990 3991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ