X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Kisia, co maz nabroil? Uciekaj na babski wyjazd, babskie wczesy to najlepsze wakacje!

Kurna marudzi ze mam oszczedzac tak jak bym byla na jego utrzymaniu a ja mimo ze nie pracuje mam jeszcze zasilek chorobowy z niderlandow i to wcale nie malo , a on kuzwa pojechal i kupil 8 krzesel dla swojej mamy a w tym miesiacu mamy jeszcze im robic lazienke , a kur... zeby isc i mi cos kupic to nie i mu wyjechalam ze mysli o wszystkich a ja to nic i mam teraz focha :(
    A i jeszcze u nas od czasu kwietniowego remontu lazienki dalej w niej nie ma umywalki tylko lezy w szafie bo musi nabrac kurna mocy urzedowej , mam dosc

A kurde zadna moja kumpela bez rodziny nie chce nigdzie jechac :( wiec chyba bede skazana na niego :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 13:53

Mega, iwcia77, Alis, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem, Sabina , nigdy nie smialabym nabijac sie z nikogo, obojetnie czy chudy czy gruby, czy lysy, czy owlosiony, krzywy, prosty itd...uwazam wrecz ,ze puszyste sa sexy. Podobnie jak Mega zmagam sie ze szczuploscia cale zycie...jem jak kierowca Tira i niestety nie tyje :( a bardzo bym chciala mierze 162 cm i waze 52 kg), zazdroszcze kazdej , ktora moze kupic sobie stanik 75B :D, piszac dzisiaj raczej myslalam o Twoich postach kierowanych do Pusura kilka dni temu :). Juz kiedys pisalam ze ktos powiedzial " chude kobiety sa jak spodnie bez kieszeni- nie wiadomo gdzie rece wlozyc" :D poza tym moja kolezanka mowi tak :" ja nie jestem gruba, po prostu tyle sympatii, poczucia humoru i milosci nie zmiesciloby sie w szczuplym ciele"

polarmiś, moremi, ania.g, Mega, kapturnica, Sabina, Pusurek, mysza1975, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kurna marudzi ze mam oszczedzac tak jak bym byla na jego utrzymaniu a ja mimo ze nie pracuje mam jeszcze zasilek chorobowy z niderlandow i to wcale nie malo , a on kuzwa pojechal i kupil 8 krzesel dla swojej mamy a w tym miesiacu mamy jeszcze im robic lazienke , a kur... zeby isc i mi cos kupic to nie i mu wyjechalam ze mysli o wszystkich a ja to nic i mam teraz focha :(
    A i jeszcze u nas od czasu kwietniowego remontu lazienki dalej w niej nie ma umywalki tylko lezy w szafie bo musi nabrac kurna mocy urzedowej , mam dosc

A kurde zadna moja kumpela bez rodziny nie chce nigdzie jechac :( wiec chyba bede skazana na niego :(
    Kisia wklejam zdjecie na pocieszenie - od osmiu lat mam te druty na suficie. Siedem lat nas nie bylo wiec ok ale od roku jestesmy i te druty rowniez. Lampy kupione od dawna a druty nadal zdobia moj sufit. Takich elementow w domu mam pelno. Z zeszlego rku jeszcze mam do wydania 4 tys. Bo moj maz kupil sobie kokekcjonerski samochod wojskowy - specjalnie z tej okazji zrobil sobie prawko kat.d i w tym roku rowniez dziwne hobbistyczne pierodyl. Tak wiec mam kase na wakacje ale w przyszlym roku- w tym nie da rady bo mamy szczeniaczka. Ja kocham wakacje z kolezankami!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8622ffbf843.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:26

iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, Żanet, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    No jestem, Sabina , nigdy nie smialabym nabijac sie z nikogo, obojetnie czy chudy czy gruby, czy lysy, czy owlosiony, krzywy, prosty itd...uwazam wrecz ,ze puszyste sa sexy. Podobnie jak Mega zmagam sie ze szczuploscia cale zycie...jem jak kierowca Tira i niestety nie tyje :( a bardzo bym chciala mierze 162 cm i waze 52 kg), zazdroszcze kazdej , ktora moze kupic sobie stanik 75B :D, piszac dzisiaj raczej myslalam o Twoich postach kierowanych do Pusura kilka dni temu :). Juz kiedys pisalam ze ktos powiedzial " chude kobiety sa jak spodnie bez kieszeni- nie wiadomo gdzie rece wlozyc" :D poza tym moja kolezanka mowi tak :" ja nie jestem gruba, po prostu tyle sympatii, poczucia humoru i milosci nie zmiesciloby sie w szczuplym ciele"
    Dobra dobra .... Szczuple jest piekne choc nie chude.

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia a skad taka kicie dorwalas?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska, mam nadzieję, że mała zdrowa.

Mnie od rana jakies skurcze dręczą. Mam nadzieję, ze to tylko te próbne, bo w końcu mam miejsce w szpitalu w Łodzi od 1 sierpnia, czyli jeszcze 10 dni. Zresztą najpierw teoretycznie brzuch się powinien obniżyć i czop śluzowy wylecieć...
    Oczywiście mała wciąż główką do góry.

iwcia77, Mega, Sabina, Żanet, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... nie to jest ladnie co jest ladne a to jest ladne co nam sie podoba :D
    polarmiś wrote:
    Dobra dobra .... Szczuple jest piekne choc nie chude.

polarmiś, moremi, Alis, Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam wyniki w końcu i tsh mam 2.68 dla norm 0.45-4.94 a t4 13 dla norm 9-19 czy myślicie ze tsh jest za wysokie tak jak ja myśle?

Aprilka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w Thailandii w Chang Mai :) to byl 3 miesieczny tygrysek :D -cudo...:) do zacalowania :)
    polarmiś wrote:
    Iwcia a skad taka kicie dorwalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:30

moremi, polarmiś, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    56149ead2e4e0f70m.jpg

a to hardcore :D , po tej akcji to dla mnie porod to pikus :D

polarmiś, ania.g, moremi, Bozia3, Sabina, Pusurek, Żanet, mysza1975, Dorka1979, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dziewczyny odebrałam wyniki w końcu i tsh mam 2.68 dla norm 0.45-4.94 a t4 13 dla norm 9-19 czy myślicie ze tsh jest za wysokie tak jak ja myśle?
    Tsh jest w normie choc mowia ze dla tych co chca zajsc w ciaze powinno byc ponizej 2.

Lektura tarczycowa
    http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hormony-tarczycy-tsh-ft4-ft3

iwcia77, Aprilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    [URL=

a to hardcore :D , po tej akcji to dla mnie porod to pikus :D
    Duza kicia, tak klepiesz go niewinnie po brzuszku- badalas taxo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:39

iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz glaskac taka kicie i nie miec toxo toz to cud jakis ;D
    polarmiś wrote:
    Duza kicia, tak klepiesz go niewinnie po brzuszku- badalas taxo?

polarmiś lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Troszkę za wysokie. Idealnie to 1-1,5, a dobrze poniżej 2,5. W każdym razie nie jest to zły wynik :)

iwcia77, Aprilka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tsh jest w normie choc mowia ze dla tych co chca zajsc w ciaze powinno byc ponizej 2.

Lektura tarczycowa
    http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hormony-tarczycy-tsh-ft4-ft3
    Dzięki polarmiś tak myślałam to co z tego wynika? Powinnam zażywać leki ?

moremi lubi tę wiadomość

Aprilka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdzam że z dopuszczalnych przyjemności w ciąży został mi tylko seks. Żegnaj czekolado z okienkiem ( ale tego żal mi najmniej) teraz trzeba na wszystko uważać przeliczać i mierzyć cukier. Wizyta w poradni 30 lipca. Mam tam siedzieć od 10 do 14 i nauczyć się jak to jest radzić sobie z nietolerancją glukozy.

moremi, Pusurek, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no widzisz glaskac taka kicie i nie miec toxo toz to cud jakis ;D
    Żeby złapać toxo od kota trzeba mieć kontakt z kiklkudniowa (co najmniej!) kupa. Tylko wtedy rozwija się toxo. Poza tym łatwiej zarazić się jedząc surowe mięso, czy niemyte warzywa. Kota możesz klepac i całować do woli ;)

iwcia77, Pusurek, paszczakin, malgos741, wandzia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dzięki polarmiś tak myślałam to co z tego wynika? Powinnam zażywać leki ?
    Mi nic nie dali oprocz jodi 100. U mnie tsh waha sie pomiedzy 1,8 a 2,6. Dodatkowo zrobilam prolaktyne -zrob z obciazeniem. Tak sie tego uczepilam bo w pierwszej ciazy dostalam bromergon na zbicie prolaktyny i lek na tarczyce i szybko mi sie udalo zajsc w ciaze wiec teraz bede podazac tym tropem.

Aprilka, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o! i to musi przeczytac Pusur! co sie dziwi ze plucze warzywa i owoce w sodzie spozywczej :D i unikam surowizny :D
    moremi wrote:
    Żeby złapać toxo od kota trzeba mieć kontakt z kiklkudniowa (co najmniej!) kupa. Tylko wtedy rozwija się toxo. Poza tym łatwiej zarazić się jedząc surowe mięso, czy niemyte warzywa. Kota możesz klepac i całować do woli ;)

polarmiś, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wlasnie kurwa mialam przygode w sobote z kocimi fementujacymi kupami!. Pies chwyci torebke z jakas zawartoscia w pysk wiec mu to cos wyrwalam a tam byly odchody kocie. Pol dnia szorowalam reke i traktowalam spirytusem.

Jesli chodzi o glaskanie to zartowalam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 14:46

iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3987 3988 3989 3990 3991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ