35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ok. To zakladamy ze jak brzuszkow nie wyhodujemy( bron Boze nie chodzi mi o tluszcz czy miesnie) to lecimy na Mauritiusa- mam tam rodzine wiec taniej bedzie:-)
Nie ma sprawychoc tez wolala bym brzuszek
A wlasnie musze powiedziec ze bez mierzenia temperatury jakos mi lepiejnie spinam sie czy rosnie , wiem ze innym pomaga , ale mi nie bardzo
Kiedy owu mam tez wiem , zawsze po ku.... boli mnie podbrzusze , lekarz mowi ze to plyn i krew drazniaiwcia77, polarmiś, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:no prosze, moa imienniczka, dlatego taka slodka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 15:16
Mega, iwcia77, kkisia, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Nie ma sprawy
choc tez wolala bym brzuszek
A wlasnie musze powiedziec ze bez mierzenia temperatury jakos mi lepiejnie spinam sie czy rosnie , wiem ze innym pomaga , ale mi nie bardzo
Kiedy owu mam tez wiem , zawsze po ku.... boli mnie podbrzusze , lekarz mowi ze to plyn i krew drazniaiwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wiem, wiem
kup bilet, zaplanuj wakacje a przed wyjazdem zaskoczysz - prawo Murphiego
Jakby planowac trzeba bo trzeci rok ze staraniami to juz przegiecie. Dopilnuje jeszcze tej tarczycy i prolaktyny i daje sobie spokoj.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDam mu tydzien na ogarniecie sie bo w piatek jedziemy na wesele pod Zamosc , wiec ten tydzien odpaa , a jak sie nie ogarnie to po 5 lece juz podjelam decyzje , zatrzymac sie ma gdzie , jeszcze troche kasy przez ten tydzien jak tam bede zarobie , bo w sezonie instruktorzy na wage zlota
polarmiś, Mega, Simba, moremi, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dam mu tydzien na ogarniecie sie bo w piatek jedziemy na wesele pod Zamosc , wiec ten tydzien odpaa , a jak sie nie ogarnie to po 5 lece juz podjelam decyzje , zatrzymac sie ma gdzie , jeszcze troche kasy przez ten tydzien jak tam bede zarobie , bo w sezonie instruktorzy na wage zlota
polarmiś, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dam mu tydzien na ogarniecie sie bo w piatek jedziemy na wesele pod Zamosc , wiec ten tydzien odpaa , a jak sie nie ogarnie to po 5 lece juz podjelam decyzje , zatrzymac sie ma gdzie , jeszcze troche kasy przez ten tydzien jak tam bede zarobie , bo w sezonie instruktorzy na wage zlota
kkisia, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tak dobry plan, jakby co to mam sprzet nurkowy oprocz butli i umiejetnosci:-) ( to w kontekscie przyszlych wakacji).
Butle zawsze bierzesz na miejscu a wszystkiego Cie nauczepolarmiś, moremi, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny