35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusur nie panikuj, poćwicz jogę, zrelaksuje sie, będzie dobrze
Iwcia zdjęcie super, a niszczarka pierwsza klasa
Muszę sie wam pochwalić: ściągnęłam na telefon aplikacje endomondo i biorę udział w akcji pomoc mierzona kilometrami - dużo chodzę wiec niech coś będzie z tego łażenia. Ostatnio dostałam maila ze w pierwszym miesiącu wychodziłem z aplikacja 58 km. Normalnie jestem z siebie dumna. Co nie zmienia faktu ze z mojej wagi 43 kg przed zeszłymi wakacjami w ciagu roku dobiłam właśnie do 48 kg -
nick nieaktualnyPusur wykrec cos na glowe, wymysl jakas traume jak planowalas wczesniej. To ze dziecko jest normalne ( nie jest gigantem, przesadzasz) ale że okrecone pepowina tez by mi nie dawalo spokoju.
Zawsze do Polski mozesz statkiem przyplynac:-)kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Iwcia, śliczny awatarek
Anna, cieszę się że jest coraz lepiej.Pogłaszcz maleńką od forumowej cioci po główce
Pusur, wspieram. Musi być dobrze.
Siedzę w poczekalni laboratorium. Jak przyszłam to było z 15 osób i nikt się nie kąpiel żeby mnie przepuścić a ja nie lubię się wpychać. Ale jak weszła pierwsza osoba to powiedziała że na korytarzu stoi kobieta w ciąży i mnie panie odrazu zawołałWypiłam juz glukozę i teraz czekam do 10:20 na powtórkę pobrania. Przy okazji zrobiłam mocz i morfologię. Wyniki ok 15.
Sabina, polarmiś, iwcia77, malgos741, moremi, Pusurek, anna maria, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
I ja się witam
Mniej się udzielam, bo zeszła ze mnie para....
Anna MAria - niech córeczka rośnie zdrowo - wrzuć fotkę jeśli możesz - wszystkie dzieci są tu pokazywane
Aga- wiem, że bardzo się martwisz - ale może nic złego z tego nie wyniknie - rzadko noworodki się zarażają - bądź dobrej myśli....
Pusur - uważam podobnie jak Moremi i Polar. Po pierwsze nie przesadzaj, że nosisz jakiegoś giganta - bo sama sobie niepotrzebnie wkręcasz - masz duże dziecko i to wszystko - w końcu ten naród jakoś nie wymarł - więc dają radę...
A tą Twoją okulistkę powiesiłabym za jaja, gdyby je miała.....to jest lekarz i wiedziała komu i co opowiada....jak dla mnie - to wyczuła Twoje obawy i tylko chciała Cię nakręcić bardziej......dasz radę - pykniesz ten poród,niczym trening Chodakowskiej....kapturnica, Sabina, iwcia77, malgos741, moremi, anna maria, mysza1975, Dorka1979, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ania.g - powiem CI, że w porównaniu z moją pierwszą ciążą sprzed 12 lat wiele się zmieniło....wtedy na każdym kroku ustępowano mi miejsca...
teraz jestem w 8 miesiącu - nie wpycham się nigdzie, ani raz nie zdarzyło mi się, żeby ktokolwiek, gdziekolwiek mnie przepuścił - nawet już na to nie zwracam uwagi....Sabina, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jak ja bylam w ciazy 9 lat temu i musialam pojechac gdzies autobusem nigdy nikt mi nie ustapil miejsca, nie przepuscil w kolejce itp. Na szczescie duzo sie nie poruszalam po miescie. Ale to w Warszawie widocznie chamstwo do Krakowa pozniej dotarlo:-)
Aprilka, iwcia77, moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny:) w końcu dzisiaj mam odebrać wyniki prawdopodobnie bo wczoraj dzwoniłam to jeszcze pani doktor nie miała czasu ich zobaczyć kazała dzwonić dzisiaj. Parodia jakaś tydzień już czekam jak na szpilkach
Miłego dniaiwcia77, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Polarku ściągasz aplikacje na telefon, jak wrzucisz w gogla pomoc mierzona kilometrami to ci wszystko podpowie. Aplikacja jest darmowa, trzeba sie zarejestrować - ja to zrobiłam przez facebooka, wybierasz sobie swoja czynność i ja włączasz, wyszukuje GPS twoja lokalizacje i zaczyna zliczać kilometry, niestety do ogólnego rozrachunku zliczają tylko pełne kilometry, jak masz np 5,5 to zalicza 5. Potem jakoś te km przeliczają na złotówki i wpłacają na chore dzieci. Fajna akcja
iwcia77, moremi, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki!
Aga gratuluję pięknej Agatki! Starsza siostra pewnie strasznie dumna.
A u mnie bez zmian @ spóżnia się 6 dzień ,tempka wysoka ,śluzu białego mnóstwo,ale dwa testy negatywne.Wczoraj robiłam betę iprogesteron ,bo mam niski i biorę luteinę -zobaczymy co z tego wyjdzie.Odezwię się jutro.
Miłego dnia dla wszystkich!
Pozdrawiam paiwcia77, Mega, malgos741, ania.g, moremi, Sabina, Viv78, polarmiś, caffe, Bozia3, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
oj kurcze Sabinko sorki, ale ja zawsze byłam chuda i miałam problem żeby przytyć, za dziecka babcia mnie nawet piołunem na apetyt poiła, jadłam chleb z pogniecionym czosnkiem i popijalam kubkiem mleka co wieczór, masakra
iwcia77, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Nie odzywalam sie pare dni bo mam pernamentnego wkurwawczoraj jeszcze chlop mnie dobil i noc nie przespana
Od dzis mam wyje.... na wszystko zaczynam patrzec tylko na siebie i szukam kogos kto ma ochote wyskoczyc na tydzien gdzies dupe wygrzac
Milego dnia
iwcia77, Mega, AsiaPoli, polarmiś, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale Sabinka wyjdzie z tego - nie martw sie
a co do tycia to swietnie cie rozumiem
Mega wrote:oj kurcze Sabinko sorki, ale ja zawsze byłam chuda i miałam problem żeby przytyć, za dziecka babcia mnie nawet piołunem na apetyt poiła, jadłam chleb z pogniecionym czosnkiem i popijalam kubkiem mleka co wieczór, masakraMega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką z rańca
Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:ale Sabinka wyjdzie z tego - nie martw sie
a co do tycia to swietnie cie rozumiem
A tak swoja droga to takie chudzinki też nie maja wcale wesoło, zawsze miałam problem z zakupem spodni, w Orseyu do tej pory nie kupię
Zawsze sie śmiali ze mnie że ciuchy kupuje w 5 10 15malgos741, moremi, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ania g i jak ? Jestes sympatykiem glukozy?
Wypiłam ją w tempie expresowym aż pani z laboratorium się zdziwiła po czym stwierdziła że jest to jakaś metoda
kapturnica, Mega, malgos741, moremi, AsiaPoli, polarmiś, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4