X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos z tym Pusurem sie stalo! Mogla powiedziec dziecku by do nas napisalam co sie dzieje!

mysza1975, iwcia77, ania.g, Mega, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez o tym pomyslalam :D dalaby haslo dziecku to bysmy wiedzialay co sie dzieje...ja wam mowie...czuje ze zostaal zatrz<ymana do wyjasnienia ...kurde a facet jej na wyjezdzie :-O
    polarmiś wrote:
    No cos z tym Pusurem sie stalo! Mogla powiedziec dziecku by do nas napisalam co sie dzieje!

polarmiś, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki podczytalam was coscie naskrobaly za caly dzien..B;iska trzymam w kciuki by malutka nie byla chora , niestety to dosc zarazliwa choroba Ale karmisz corcie piersia wiec nadzieja na oslone duza jest...

Iwcia szkoda , ze wynikow dzis nie mialas niestety musisz czekac jeszcze pare dni , ale takie wyczekane nerwy beda nagrodzone dobrymi wiadomosciami :)
    Reszte nie pamietam juz z tego co podczytalam , niestety skleroza :P
    Wandzia ja tez tu nowa i podczytalam dziewczynki od deski do deski i przyjely do sierbie jak swojaka ;) Mysle , ze wszystkich tak milo przyjmuja..
    Ja sezon ogorkowy uwazam za zamkniety co bylo do zrobienia juz siedzi grzecznie w sloiczkach , pozostanie tylko zrobic pare sloiczkow mizerii w zalewie :)
    A tak poza tym to moja d..a jest strasznie obolala od siodelka , ze tez nie wymysla czegos bardziej miekkiego ..Moja miednica cierpi zdrowo /...Malz mnie pociesZYl ze po10tym jezdzeniu d..pa bedzie jak ze stali siodelko juz nie bedzie doskwieralo ;D
    A tak w ogole to milego wieczorka i koncze bo juz przynudzam .. :)

Mega, polarmiś, iwcia77, mysza1975, moremi, wandzia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Pusur już przytula Adamka i nie ma czasu.

Mega, polarmiś, iwcia77, kapturnica, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur w kulki leci

iwcia77, mysza1975, ania.g, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale pol minuty na napisanie ze wszystko ok mogla by miec. Przerobilam tu pare ciaz i porodow i naprawde sie denerwuje pewnie stad ta prolaktyna czynnosciowa !

iwcia77, kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, Mega, wandzia, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, nie krecmy filmow o Pusurku, bo wyjdzie niezly scenariusz dla Spilberga ;) miejmy nadzieje ze urodzila juz Adamka poprzez cc - tak jak chciala :) i ze wszystko jest okej :)

kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, Mega, polarmiś, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ty to prawie jak polozna :) tyle porodow forumowych odebralas :D
    polarmiś wrote:
    No ale pol minuty na napisanie ze wszystko ok mogla by miec. Przerobilam tu pare ciaz i porodow i naprawde sie denerwuje pewnie stad ta prolaktyna czynnosciowa !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:17

mysza1975, Mega, polarmiś, moremi, wandzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, jestem!
    Nie urodzilam, wizyta u lekarza jutro. Ale mialam dzis ciezki zjazd psychiczny w zwiazku w rodzeniem w tej cholernej Norwegii. Dzwonilam dzis do kumpeli okulistki, ktora pracuje w szpitalu, w ktorym mam rodzic. Uslyszalam takie historie, ze sie wlos jezy na glowie, a kobieta nie jest histeryczka ( jest po 50- tce, 25 lat w No, dobry okulista ). Ginekologow okreslila mianem rzeznikow, a to co uslyszalam, to nie chce tu opisywac, bo jeszcze pare z nas jest w ciazy, po co komu stresy... Tak czy owak, przebeczalam cale przedpoludnie, nastawiam sie psychicznie na jutro. Kumpela generalnie radzila urodzic w Polsce... Chlop przerazony, auto ma w warsztacie w Pl, nie zjedzie do piatku za Chiny. Ale moze to i lepiej, jak mam jutro dostac histerii, to on nie musi tego widziec. ;)
    Ale jak urodze nagle, to dam dziecku napisac, zeby bylo wiadomo, co i jak.
    I milusio, ze sie tak martwicie. <3

kapturnica, iwcia77, ania.g, caffe, Mega, mysza1975, polarmiś, moremi, malgos741, Mango, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hej laski, jestem!
    Nie urodzilam, wizyta u lekarza jutro. Ale mialam dzis ciezki zjazd psychiczny w zwiazku w rodzeniem w tej cholernej Norwegii. Dzwonilam dzis do kumpeli okulistki, ktora pracuje w szpitalu, w ktorym mam rodzic. Uslyszalam takie historie, ze sie wlos jezy na glowie, a kobieta nie jest histeryczka ( jest po 50- tce, 25 lat w No, dobry okulista ). Ginekologow okreslila mianem rzeznikow, a to co uslyszalam, to nie chce tu opisywac, bo jeszcze pare z nas jest w ciazy, po co komu stresy... Tak czy owak, przebeczalam cale przedpoludnie, nastawiam sie psychicznie na jutro. Kumpela generalnie radzila urodzic w Polsce... Chlop przerazony, auto ma w warsztacie w Pl, nie zjedzie do piatku za Chiny. Ale moze to i lepiej, jak mam jutro dostac histerii, to on nie musi tego widziec. ;)
    Pusurek bedzie dobrze ..Musisz sobie mowic , ze jak kobiety tam rodza to moze nie ejst az tak zle i wszystko sie ulozy po Twojej mysli......Trzymam w kciuki :)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur! dzizas! przytulaski sle!
    Pusurek wrote:
    Hej laski, jestem!

Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusurek bedzie dobrze ..Musisz sobie mowic , ze jak kobiety tam rodza to moze nie ejst az tak zle i wszystko sie ulozy po Twojej mysli......Trzymam w kciuki :)
    Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.
    Ja chce do Polski!! 2,5 tysia w koperte i masz zdrowe dziecko!

iwcia77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, dobrze że się odezwałaś. Współczuję i mam nadzieję że Tobie jednak uda się urodzić przez cc.

Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.

Kurde nestety tak tez narzekaja na porody i ogolne prowadzenie ciazy na wyspacvh..Tam tez dramat..Moze i u nas nie raz nie dwa znieczulica i biedne wyposazenie , ale prawda taka , ze opieke gin i poloznicza od poczatku ciazy mamy naprawde duza..Pusurek kurde nie zazdroszcze tej nerwowki :(

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nie ma szans żebyś dała nogę do PL?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzizas, co robic ? co robic? dzizas!
    Pusurek wrote:

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A nie ma szans żebyś dała nogę do PL?
    Do samolotu mnie juz nie wpuszcza, poza tym nie mam w Pl nic przygotowanego, a procedury z paszportem uziemilyby mnie na dobre 2 miesiace. A corka nie bedzie tu siedziala sama, a przeciez musi isc do szkoly po wakacjach...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzizas, co robic ? co robic? dzizas!
    Jutro bede histeryzowac i miotac sie po gabinecie. Trudno, albo woz albo przewoz...

iwcia77, Sabina, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu tez nie jest najgorzej z opieka poloznicza ...jakos laski chwala sobie porody...tu sie tez boja o sprawy sadowe..bo ludzie o byle co lekarzy po sadach ciagaja o odszkodowania i kazdy blad medyczny urasta do afery watergate...
    kapturnica wrote:
    Kurde nestety tak tez narzekaja na porody i ogolne prowadzenie ciazy na wyspacvh..Tam tez dramat..Moze i u nas nie raz nie dwa znieczulica i biedne wyposazenie , ale prawda taka , ze opieke gin i poloznicza od poczatku ciazy mamy naprawde duza..Pusurek kurde nie zazdroszcze tej nerwowki :(

kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tu tez nie jest najgorzej z opieka poloznicza ...jakos laski chwala sobie porody...tu sie tez boja o sprawy sadowe..bo ludzie o byle co lekarzy po sadach ciagaja o odszkodowania i kazdy blad medyczny urasta do afery watergate...
    i chyba dobrze..Lepiej ze sie boja niz olewke robia jak na wyspach..Tam do 16tyg ciazy nie ratuja nawet jak jest zagrozona :-/ Moja kolezanka tak poronila podjechala z plamieniami to ja polozyli na oddziale i nic nie dali,a jak sie upomiala o cos na podtrzymanie to uslyszala , ze to nie polska :-/ ..

Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 3981 3982 3983 3984 3985 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ