35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tez o tym pomyslalam
dalaby haslo dziecku to bysmy wiedzialay co sie dzieje...ja wam mowie...czuje ze zostaal zatrz<ymana do wyjasnienia ...kurde a facet jej na wyjezdzie
polarmiś wrote:No cos z tym Pusurem sie stalo! Mogla powiedziec dziecku by do nas napisalam co sie dzieje!polarmiś, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki podczytalam was coscie naskrobaly za caly dzien..B;iska trzymam w kciuki by malutka nie byla chora , niestety to dosc zarazliwa choroba Ale karmisz corcie piersia wiec nadzieja na oslone duza jest...
Iwcia szkoda , ze wynikow dzis nie mialas niestety musisz czekac jeszcze pare dni , ale takie wyczekane nerwy beda nagrodzone dobrymi wiadomosciami
Reszte nie pamietam juz z tego co podczytalam , niestety skleroza
Wandzia ja tez tu nowa i podczytalam dziewczynki od deski do deski i przyjely do sierbie jak swojakaMysle , ze wszystkich tak milo przyjmuja..
Ja sezon ogorkowy uwazam za zamkniety co bylo do zrobienia juz siedzi grzecznie w sloiczkach , pozostanie tylko zrobic pare sloiczkow mizerii w zalewie
A tak poza tym to moja d..a jest strasznie obolala od siodelka , ze tez nie wymysla czegos bardziej miekkiego ..Moja miednica cierpi zdrowo /...Malz mnie pociesZYl ze po10tym jezdzeniu d..pa bedzie jak ze stali siodelko juz nie bedzie doskwieralo
A tak w ogole to milego wieczorka i koncze bo juz przynudzam ..Mega, polarmiś, iwcia77, mysza1975, moremi, wandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ale pol minuty na napisanie ze wszystko ok mogla by miec. Przerobilam tu pare ciaz i porodow i naprawde sie denerwuje pewnie stad ta prolaktyna czynnosciowa !
iwcia77, kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, Mega, wandzia, Żanet lubią tę wiadomość
-
dobra, nie krecmy filmow o Pusurku, bo wyjdzie niezly scenariusz dla Spilberga
miejmy nadzieje ze urodzila juz Adamka poprzez cc - tak jak chciala
i ze wszystko jest okej
kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, Mega, polarmiś, moremi lubią tę wiadomość
-
no ty to prawie jak polozna
tyle porodow forumowych odebralas
polarmiś wrote:No ale pol minuty na napisanie ze wszystko ok mogla by miec. Przerobilam tu pare ciaz i porodow i naprawde sie denerwuje pewnie stad ta prolaktyna czynnosciowa !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:17
mysza1975, Mega, polarmiś, moremi, wandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski, jestem!
Nie urodzilam, wizyta u lekarza jutro. Ale mialam dzis ciezki zjazd psychiczny w zwiazku w rodzeniem w tej cholernej Norwegii. Dzwonilam dzis do kumpeli okulistki, ktora pracuje w szpitalu, w ktorym mam rodzic. Uslyszalam takie historie, ze sie wlos jezy na glowie, a kobieta nie jest histeryczka ( jest po 50- tce, 25 lat w No, dobry okulista ). Ginekologow okreslila mianem rzeznikow, a to co uslyszalam, to nie chce tu opisywac, bo jeszcze pare z nas jest w ciazy, po co komu stresy... Tak czy owak, przebeczalam cale przedpoludnie, nastawiam sie psychicznie na jutro. Kumpela generalnie radzila urodzic w Polsce... Chlop przerazony, auto ma w warsztacie w Pl, nie zjedzie do piatku za Chiny. Ale moze to i lepiej, jak mam jutro dostac histerii, to on nie musi tego widziec.
Ale jak urodze nagle, to dam dziecku napisac, zeby bylo wiadomo, co i jak.
I milusio, ze sie tak martwicie.kapturnica, iwcia77, ania.g, caffe, Mega, mysza1975, polarmiś, moremi, malgos741, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hej laski, jestem!
Nie urodzilam, wizyta u lekarza jutro. Ale mialam dzis ciezki zjazd psychiczny w zwiazku w rodzeniem w tej cholernej Norwegii. Dzwonilam dzis do kumpeli okulistki, ktora pracuje w szpitalu, w ktorym mam rodzic. Uslyszalam takie historie, ze sie wlos jezy na glowie, a kobieta nie jest histeryczka ( jest po 50- tce, 25 lat w No, dobry okulista ). Ginekologow okreslila mianem rzeznikow, a to co uslyszalam, to nie chce tu opisywac, bo jeszcze pare z nas jest w ciazy, po co komu stresy... Tak czy owak, przebeczalam cale przedpoludnie, nastawiam sie psychicznie na jutro. Kumpela generalnie radzila urodzic w Polsce... Chlop przerazony, auto ma w warsztacie w Pl, nie zjedzie do piatku za Chiny. Ale moze to i lepiej, jak mam jutro dostac histerii, to on nie musi tego widziec.
I milusio, ze sie tak martwicie.Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur! dzizas! przytulaski sle!Pusurek wrote:Hej laski, jestem!
I milusio, ze sie tak martwicie.Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pusurek bedzie dobrze ..Musisz sobie mowic , ze jak kobiety tam rodza to moze nie ejst az tak zle i wszystko sie ulozy po Twojej mysli......Trzymam w kciuki
Ja chce do Polski!! 2,5 tysia w koperte i masz zdrowe dziecko!iwcia77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.
Ja chce do Polski!! 2,5 tysia w koperte i masz zdrowe dziecko!
Kurde nestety tak tez narzekaja na porody i ogolne prowadzenie ciazy na wyspacvh..Tam tez dramat..Moze i u nas nie raz nie dwa znieczulica i biedne wyposazenie , ale prawda taka , ze opieke gin i poloznicza od poczatku ciazy mamy naprawde duza..Pusurek kurde nie zazdroszcze tej nerwowkiPusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.
Ja chce do Polski!! 2,5 tysia w koperte i masz zdrowe dziecko!iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dzizas, co robic ? co robic? dzizas!Pusurek wrote:Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.
Ja chce do Polski!! 2,5 tysia w koperte i masz zdrowe dziecko!Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A nie ma szans żebyś dała nogę do PL?
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu tez nie jest najgorzej z opieka poloznicza ...jakos laski chwala sobie porody...tu sie tez boja o sprawy sadowe..bo ludzie o byle co lekarzy po sadach ciagaja o odszkodowania i kazdy blad medyczny urasta do afery watergate...kapturnica wrote:Kurde nestety tak tez narzekaja na porody i ogolne prowadzenie ciazy na wyspacvh..Tam tez dramat..Moze i u nas nie raz nie dwa znieczulica i biedne wyposazenie , ale prawda taka , ze opieke gin i poloznicza od poczatku ciazy mamy naprawde duza..Pusurek kurde nie zazdroszcze tej nerwowki
kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tu tez nie jest najgorzej z opieka poloznicza ...jakos laski chwala sobie porody...tu sie tez boja o sprawy sadowe..bo ludzie o byle co lekarzy po sadach ciagaja o odszkodowania i kazdy blad medyczny urasta do afery watergate...
Moja kolezanka tak poronila podjechala z plamieniami to ja polozyli na oddziale i nic nie dali,a jak sie upomiala o cos na podtrzymanie to uslyszala , ze to nie polska
..
Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość