X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos z tym Pusurem sie stalo! Mogla powiedziec dziecku by do nas napisalam co sie dzieje!

mysza1975, iwcia77, ania.g, Mega, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez o tym pomyslalam :D dalaby haslo dziecku to bysmy wiedzialay co sie dzieje...ja wam mowie...czuje ze zostaal zatrz<ymana do wyjasnienia ...kurde a facet jej na wyjezdzie :-O
    polarmiś wrote:
    No cos z tym Pusurem sie stalo! Mogla powiedziec dziecku by do nas napisalam co sie dzieje!

polarmiś, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki podczytalam was coscie naskrobaly za caly dzien..B;iska trzymam w kciuki by malutka nie byla chora , niestety to dosc zarazliwa choroba Ale karmisz corcie piersia wiec nadzieja na oslone duza jest...

Iwcia szkoda , ze wynikow dzis nie mialas niestety musisz czekac jeszcze pare dni , ale takie wyczekane nerwy beda nagrodzone dobrymi wiadomosciami :)
    Reszte nie pamietam juz z tego co podczytalam , niestety skleroza :P
    Wandzia ja tez tu nowa i podczytalam dziewczynki od deski do deski i przyjely do sierbie jak swojaka ;) Mysle , ze wszystkich tak milo przyjmuja..
    Ja sezon ogorkowy uwazam za zamkniety co bylo do zrobienia juz siedzi grzecznie w sloiczkach , pozostanie tylko zrobic pare sloiczkow mizerii w zalewie :)
    A tak poza tym to moja d..a jest strasznie obolala od siodelka , ze tez nie wymysla czegos bardziej miekkiego ..Moja miednica cierpi zdrowo /...Malz mnie pociesZYl ze po10tym jezdzeniu d..pa bedzie jak ze stali siodelko juz nie bedzie doskwieralo ;D
    A tak w ogole to milego wieczorka i koncze bo juz przynudzam .. :)

Mega, polarmiś, iwcia77, mysza1975, moremi, wandzia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Pusur już przytula Adamka i nie ma czasu.

Mega, polarmiś, iwcia77, kapturnica, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur w kulki leci

iwcia77, mysza1975, ania.g, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale pol minuty na napisanie ze wszystko ok mogla by miec. Przerobilam tu pare ciaz i porodow i naprawde sie denerwuje pewnie stad ta prolaktyna czynnosciowa !

iwcia77, kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, Mega, wandzia, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, nie krecmy filmow o Pusurku, bo wyjdzie niezly scenariusz dla Spilberga ;) miejmy nadzieje ze urodzila juz Adamka poprzez cc - tak jak chciala :) i ze wszystko jest okej :)

kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, Mega, polarmiś, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ty to prawie jak polozna :) tyle porodow forumowych odebralas :D
    polarmiś wrote:
    No ale pol minuty na napisanie ze wszystko ok mogla by miec. Przerobilam tu pare ciaz i porodow i naprawde sie denerwuje pewnie stad ta prolaktyna czynnosciowa !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:17

mysza1975, Mega, polarmiś, moremi, wandzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, jestem!
    Nie urodzilam, wizyta u lekarza jutro. Ale mialam dzis ciezki zjazd psychiczny w zwiazku w rodzeniem w tej cholernej Norwegii. Dzwonilam dzis do kumpeli okulistki, ktora pracuje w szpitalu, w ktorym mam rodzic. Uslyszalam takie historie, ze sie wlos jezy na glowie, a kobieta nie jest histeryczka ( jest po 50- tce, 25 lat w No, dobry okulista ). Ginekologow okreslila mianem rzeznikow, a to co uslyszalam, to nie chce tu opisywac, bo jeszcze pare z nas jest w ciazy, po co komu stresy... Tak czy owak, przebeczalam cale przedpoludnie, nastawiam sie psychicznie na jutro. Kumpela generalnie radzila urodzic w Polsce... Chlop przerazony, auto ma w warsztacie w Pl, nie zjedzie do piatku za Chiny. Ale moze to i lepiej, jak mam jutro dostac histerii, to on nie musi tego widziec. ;)
    Ale jak urodze nagle, to dam dziecku napisac, zeby bylo wiadomo, co i jak.
    I milusio, ze sie tak martwicie. <3

kapturnica, iwcia77, ania.g, caffe, Mega, mysza1975, polarmiś, moremi, malgos741, Mango, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hej laski, jestem!
    Nie urodzilam, wizyta u lekarza jutro. Ale mialam dzis ciezki zjazd psychiczny w zwiazku w rodzeniem w tej cholernej Norwegii. Dzwonilam dzis do kumpeli okulistki, ktora pracuje w szpitalu, w ktorym mam rodzic. Uslyszalam takie historie, ze sie wlos jezy na glowie, a kobieta nie jest histeryczka ( jest po 50- tce, 25 lat w No, dobry okulista ). Ginekologow okreslila mianem rzeznikow, a to co uslyszalam, to nie chce tu opisywac, bo jeszcze pare z nas jest w ciazy, po co komu stresy... Tak czy owak, przebeczalam cale przedpoludnie, nastawiam sie psychicznie na jutro. Kumpela generalnie radzila urodzic w Polsce... Chlop przerazony, auto ma w warsztacie w Pl, nie zjedzie do piatku za Chiny. Ale moze to i lepiej, jak mam jutro dostac histerii, to on nie musi tego widziec. ;)
    Pusurek bedzie dobrze ..Musisz sobie mowic , ze jak kobiety tam rodza to moze nie ejst az tak zle i wszystko sie ulozy po Twojej mysli......Trzymam w kciuki :)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur! dzizas! przytulaski sle!
    Pusurek wrote:
    Hej laski, jestem!

Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusurek bedzie dobrze ..Musisz sobie mowic , ze jak kobiety tam rodza to moze nie ejst az tak zle i wszystko sie ulozy po Twojej mysli......Trzymam w kciuki :)
    Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.
    Ja chce do Polski!! 2,5 tysia w koperte i masz zdrowe dziecko!

iwcia77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, dobrze że się odezwałaś. Współczuję i mam nadzieję że Tobie jednak uda się urodzić przez cc.

Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eh, mam nadzieje, tu niestety utajniaja, ile procent porodow konczy sie zle, a najczestsze to klasyki, czyli zlamane obojczyki i uszkodzenia splotu barkowego.

Kurde nestety tak tez narzekaja na porody i ogolne prowadzenie ciazy na wyspacvh..Tam tez dramat..Moze i u nas nie raz nie dwa znieczulica i biedne wyposazenie , ale prawda taka , ze opieke gin i poloznicza od poczatku ciazy mamy naprawde duza..Pusurek kurde nie zazdroszcze tej nerwowki :(

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nie ma szans żebyś dała nogę do PL?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzizas, co robic ? co robic? dzizas!
    Pusurek wrote:

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A nie ma szans żebyś dała nogę do PL?
    Do samolotu mnie juz nie wpuszcza, poza tym nie mam w Pl nic przygotowanego, a procedury z paszportem uziemilyby mnie na dobre 2 miesiace. A corka nie bedzie tu siedziala sama, a przeciez musi isc do szkoly po wakacjach...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzizas, co robic ? co robic? dzizas!
    Jutro bede histeryzowac i miotac sie po gabinecie. Trudno, albo woz albo przewoz...

iwcia77, Sabina, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu tez nie jest najgorzej z opieka poloznicza ...jakos laski chwala sobie porody...tu sie tez boja o sprawy sadowe..bo ludzie o byle co lekarzy po sadach ciagaja o odszkodowania i kazdy blad medyczny urasta do afery watergate...
    kapturnica wrote:
    Kurde nestety tak tez narzekaja na porody i ogolne prowadzenie ciazy na wyspacvh..Tam tez dramat..Moze i u nas nie raz nie dwa znieczulica i biedne wyposazenie , ale prawda taka , ze opieke gin i poloznicza od poczatku ciazy mamy naprawde duza..Pusurek kurde nie zazdroszcze tej nerwowki :(

kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tu tez nie jest najgorzej z opieka poloznicza ...jakos laski chwala sobie porody...tu sie tez boja o sprawy sadowe..bo ludzie o byle co lekarzy po sadach ciagaja o odszkodowania i kazdy blad medyczny urasta do afery watergate...
    i chyba dobrze..Lepiej ze sie boja niz olewke robia jak na wyspach..Tam do 16tyg ciazy nie ratuja nawet jak jest zagrozona :-/ Moja kolezanka tak poronila podjechala z plamieniami to ja polozyli na oddziale i nic nie dali,a jak sie upomiala o cos na podtrzymanie to uslyszala , ze to nie polska :-/ ..

Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 3981 3982 3983 3984 3985 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ