X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka daj znac zaraz po powrocie co i jak? Moze pogoda ma na ciebie taki wpływ? Skoki ciśnienia?Bozia dokładnie natura jest nieobliczalna....Mi lekarz 20 lat temu powiedzial, ze nigdy nie zajde w ciążę hahhaa a mam dwie piękne córy:)

Reni, anna maria, Mango, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam :D DZIEKUJE !!!
    Caffe ale w tym cyklu zaczynacie ;) :) ?
    Za chwile ide do pracy odezwe sie w wolnej chwili :D

Nie wiem, bo się pokłóciłam z mężem :P

to macie okazje do pogodzenia się ;-)

Tak, ale wcale mi się nie chce :P

Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.

Caffe dont stres, ja tez nie mam pojecia jak długi bedzie ten cykl,tym bardziej, ze sa one bardzo nieregularne od 35-50 dni ehhh cóż pożyjemy zobaczymy. Z moim M też jakos chłodno ostatnio, az mi sie odechciewa, ale patrząc na optymizm dziewczyn z forum napastuje GO i juz!

Nie mogę go napastować bo w domu mam 18-latka i jest jego dziewczyna od niedzieli... Napastuję go jutro bo ona wyjeżdża :P

iza37, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bozia3 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Dostałam wyniki mailem z pracowni analitycznej: dzień cyklu 22 - prolaktyna 16,4, progesteron - 24,70. Z tego, co zdążyłam naprędce doczytać w necie - oznacza, że najprawdopodobniej była owulka...a na USG wielkie nic...
    Natura jest nieobliczalna...:)

Bo owulacja przy takich wynikach była na pewno. Po prostu od jednego monitoringu do drugiego (a przerwa była o ile dobrze pamiętam 5 dniowa) , wytworzył się dominujący pęcherzyk i wystrzelił!!! Jeśli w tym okresie współżyłaś jest szansa na brzuszek. Powodzenia.

polarmiś jesteś moim dobrym duchem...:) dzięki

anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem po pracy i obiadku :D
    Iwka daj znać co u Ciebie a może właśnie masz bardzo niskie ciśnienie?
    Panda śliczne słowa :)
    Bozia 3 kochana wyniki porządnie wskazują na owulke i Polarmiś zna się na tym a więc byłą i mam nadzieję, zę serduszka wtedy też były to mamy nadzieję, ze się uda :D
    Iza i Caffe bedzie dobrze stwórzcie jakiś romantyczny nastrój i wierzę,że się uda serduszkowanie ;) :D
    Bursztynku kochana i jak już napewno po ale napisz chociaż jak czujesz się !!!
    Angela, Ewajoanna...............ojej jak Was dużo dziewczyny zaciążone jak żyjecie jak się czujecie kochane dajcie coś chociaż nam znać :D :D :D

anna maria, grosza, Mango, megan8, Patii22, samira, bliska77, Bursztyn, Panda, Olena lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    anna maria wrote:
    iwka76 wrote:
    kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło

Iwka moze ty za malo pijesz wody ze tak slabo sie czujesz ,mialas badania na cukrzyce? jak wrocisz od Gina to sie odezwij.

tak tak, koniecznie napisz co i jak

Iwka czekamy na pościka a może to ciśnienie niskie?

anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - myślami jutro będę z tobą, będzie dobrze zobaczysz :) :) :)

anna maria, inessa, Mango, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

no wspaniała okazja do godzenia <3

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj syn ma dzisiaj testy do klubu pilkarskiego w ktorym juz jest prawdziwa gra a nie jakas tam zabawa w tej lidze juz placa wynagrodzenie dla pilkarzy ,wszystko jest na dobrej drodze zeby go przyjeli.Wiec trzymajcie kciuki bo moze kiedys bede Mama slawnego pilkarza hihihi

inessa, Mango, iza37, megan8, samira, Olena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Inessa - myślami jutro będę z tobą, będzie dobrze zobaczysz :) :) :)

Musi byc dobrze nie ma innego wyjscia!!!!

grosza, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Tak, ale wcale mi się nie chce :P

Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.

Caffe dont stres, ja tez nie mam pojecia jak długi bedzie ten cykl,tym bardziej, ze sa one bardzo nieregularne od 35-50 dni ehhh cóż pożyjemy zobaczymy. Z moim M też jakos chłodno ostatnio, az mi sie odechciewa, ale patrząc na optymizm dziewczyn z forum napastuje GO i juz!

to tak jak mi się odechciewa a jak się człowiek zmusza do czegoś to nic z tego dobrego wyjść nie wyjdzie pewnie :P

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

Pobudka, nie chce tu sama siedziec! ;) Wstalam wczesniej bo chce jeszcze cos powtorzyc przed egzaminem, ale oczywiscie musialam zajrzec najpierw tutaj :)
    Jola, powodzenia w badaniu temp., rzeczywiscie bardzo duzo mozna dowiedziec sie o swoim organizmie.

Powodzenia na egzaminie życzę

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej jestem po pracy i obiadku :D
    Iwka daj znać co u Ciebie a może właśnie masz bardzo niskie ciśnienie?
    Panda śliczne słowa :)
    Bozia 3 kochana wyniki porządnie wskazują na owulke i Polarmiś zna się na tym a więc byłą i mam nadzieję, zę serduszka wtedy też były to mamy nadzieję, ze się uda :D
    Iza i Caffe bedzie dobrze stwórzcie jakiś romantyczny nastrój i wierzę,że się uda serduszkowanie ;) :D
    Bursztynku kochana i jak już napewno po ale napisz chociaż jak czujesz się !!!
    Angela, Ewajoanna...............ojej jak Was dużo dziewczyny zaciążone jak żyjecie jak się czujecie kochane dajcie coś chociaż nam znać :D :D :D

Dzięki dziewczyny - dajecie tutaj kupę wsparcia...:)

inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moj syn ma dzisiaj testy do klubu pilkarskiego w ktorym juz jest prawdziwa gra a nie jakas tam zabawa w tej lidze juz placa wynagrodzenie dla pilkarzy ,wszystko jest na dobrej drodze zeby go przyjeli.Wiec trzymajcie kciuki bo moze kiedys bede Mama slawnego pilkarza hihihi

co tu dużo gadać mój ostatnio męczy, że chce chodzić na treningi piłki nożnej ale ja się trochę boję bo to czasami mała niezdara z niego i mogło by się to źle kończyć :P
    annam nie boisz się o to że złapie jakąś kontuzje :d
    trzymam kciuki za syna!

inessa lubi tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska powodzenia jutro. Oby Ci pobyt w szpitalu szybko zlecial!!!

anna maria, inessa, Mango, grosza lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    anna maria wrote:

co tu dużo gadać mój ostatnio męczy, że chce chodzić na treningi piłki nożnej ale ja się trochę boję bo to czasami mała niezdara z niego i mogło by się to źle kończyć :P
    annam nie boisz się o to że złapie jakąś kontuzje :d
    trzymam kciuki za syna!

Pewnie ze sie boje tym bardziej ze on jest po operacji glowy i na dodatek zmiast kawalka czaszki ma taka wylewke wstawiona.Pilka jest jego marzeniem nie moge mu tego zabrac,szczegolnie po tej chorobie ktora przezwyciezyl.

inessa, Mango, grosza, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade z mezem zobaczyc jak sobie synus daje tam rade do pozniej dziewczyny

inessa, Mango, grosza lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wszystkie !
    Inessa - wiem jak ciężka musi być wizja szpitala i zabiegu, ale potem musi być już tylko dobrze - myślami jestem przy Tobie
    Bursztynku - egzamin na pewno zdany na 6 - tego życzę , a teraz odpoczywaj i regeneruj siły
    U mnie piękny dzień - czuję się w miarę, ale ciągle nie mam wyniku badania prenatalnego i zaczyna mnie to mocno irytować
    Wszystkim starającym się dużo siły i wiary,że będzie dobrze , a brzuszkowym mamom - zero mdłości - tylko dużo miłości
    Pozdrawiam kochane dziewczęta

inessa, jasmin, Mango, grosza, megan8, samira, bliska77, Bursztyn, Panda, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to powodzenia dla syna najwyżej bedzie w kasku grał tak też można ;)
    Dziewczyny jesteście kochane naprawde od jutra bede Was tylko czytać ale niestety nic nie odpowiem ale wiedzcie ,że bede pamiętać :D
    My z mężem lubimy serduszkować ale ja nie lubie przymusu i wtedy robie wszystko na odwrót i to jest czasami niezależne ode mnie ;)
    U nas duchota tragiczna chyba bedzie burza i spać się chce ;)

Mango, megan8, grosza, samira, bliska77, Bursztyn, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny cieżko. Kilka dni temu pojawiły sie mdłości . Dokuczaja mi cały dzień. Albo jestem głodna albo jest mi niedobrze.zupelnie straciłam energię . Najlepiej spalabym cały dzień.niestety l4 nie wchodzi w grę .
    Także kiepsko!
    Ale nie marudze absolutnie. Jestem wdzięczna za każdy, nawet ciężki dzień ciąży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 16:49

inessa, Mango, grosza, iza37, megan8, bliska77, Bursztyn, polarmiś, angela, Mega lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze te mdłości dokuczją Wam równo. KaRa przytulam mocno do serducha i dbaj o siebie już nie o siebie tylko ale o Was dwoje :D
    Uśmiecham się i tak jak mówisz trzeba być wdzięcznym za ten dar i nim się radować :D

KaRa, Mango, megan8, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ