35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka daj znac zaraz po powrocie co i jak? Moze pogoda ma na ciebie taki wpływ? Skoki ciśnienia?Bozia dokładnie natura jest nieobliczalna....Mi lekarz 20 lat temu powiedzial, ze nigdy nie zajde w ciążę hahhaa a mam dwie piękne córy:)
Reni, anna maria, Mango, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
Caffe ale w tym cyklu zaczynacie?
Za chwile ide do pracy odezwe sie w wolnej chwili
Nie wiem, bo się pokłóciłam z mężem
to macie okazje do pogodzenia się
Tak, ale wcale mi się nie chce
Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.
Caffe dont stres, ja tez nie mam pojecia jak długi bedzie ten cykl,tym bardziej, ze sa one bardzo nieregularne od 35-50 dni ehhh cóż pożyjemy zobaczymy. Z moim M też jakos chłodno ostatnio, az mi sie odechciewa, ale patrząc na optymizm dziewczyn z forum napastuje GO i juz!
Nie mogę go napastować bo w domu mam 18-latka i jest jego dziewczyna od niedzieli... Napastuję go jutro bo ona wyjeżdżaiza37, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bozia3 wrote:Cześć Dziewczyny
Dostałam wyniki mailem z pracowni analitycznej: dzień cyklu 22 - prolaktyna 16,4, progesteron - 24,70. Z tego, co zdążyłam naprędce doczytać w necie - oznacza, że najprawdopodobniej była owulka...a na USG wielkie nic...
Natura jest nieobliczalna...
Bo owulacja przy takich wynikach była na pewno. Po prostu od jednego monitoringu do drugiego (a przerwa była o ile dobrze pamiętam 5 dniowa) , wytworzył się dominujący pęcherzyk i wystrzelił!!! Jeśli w tym okresie współżyłaś jest szansa na brzuszek. Powodzenia.
polarmiś jesteś moim dobrym duchem...dzięki
anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej jestem po pracy i obiadku
Iwka daj znać co u Ciebie a może właśnie masz bardzo niskie ciśnienie?
Panda śliczne słowa
Bozia 3 kochana wyniki porządnie wskazują na owulke i Polarmiś zna się na tym a więc byłą i mam nadzieję, zę serduszka wtedy też były to mamy nadzieję, ze się uda
Iza i Caffe bedzie dobrze stwórzcie jakiś romantyczny nastrój i wierzę,że się uda serduszkowanie
Bursztynku kochana i jak już napewno po ale napisz chociaż jak czujesz się !!!
Angela, Ewajoanna...............ojej jak Was dużo dziewczyny zaciążone jak żyjecie jak się czujecie kochane dajcie coś chociaż nam znaćanna maria, grosza, Mango, megan8, Patii22, samira, bliska77, Bursztyn, Panda, Olena lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:anna maria wrote:iwka76 wrote:kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło
Iwka moze ty za malo pijesz wody ze tak slabo sie czujesz ,mialas badania na cukrzyce? jak wrocisz od Gina to sie odezwij.
tak tak, koniecznie napisz co i jak
Iwka czekamy na pościka a może to ciśnienie niskie?anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
no wspaniała okazja do godzeniaanna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Moj syn ma dzisiaj testy do klubu pilkarskiego w ktorym juz jest prawdziwa gra a nie jakas tam zabawa w tej lidze juz placa wynagrodzenie dla pilkarzy ,wszystko jest na dobrej drodze zeby go przyjeli.Wiec trzymajcie kciuki bo moze kiedys bede Mama slawnego pilkarza hihihi
inessa, Mango, iza37, megan8, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
Tak, ale wcale mi się nie chce
Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.
Caffe dont stres, ja tez nie mam pojecia jak długi bedzie ten cykl,tym bardziej, ze sa one bardzo nieregularne od 35-50 dni ehhh cóż pożyjemy zobaczymy. Z moim M też jakos chłodno ostatnio, az mi sie odechciewa, ale patrząc na optymizm dziewczyn z forum napastuje GO i juz!
to tak jak mi się odechciewa a jak się człowiek zmusza do czegoś to nic z tego dobrego wyjść nie wyjdzie pewnieinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Pobudka, nie chce tu sama siedziec!Wstalam wczesniej bo chce jeszcze cos powtorzyc przed egzaminem, ale oczywiscie musialam zajrzec najpierw tutaj
Jola, powodzenia w badaniu temp., rzeczywiscie bardzo duzo mozna dowiedziec sie o swoim organizmie.
Powodzenia na egzaminie życzęinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej jestem po pracy i obiadku
Iwka daj znać co u Ciebie a może właśnie masz bardzo niskie ciśnienie?
Panda śliczne słowa
Bozia 3 kochana wyniki porządnie wskazują na owulke i Polarmiś zna się na tym a więc byłą i mam nadzieję, zę serduszka wtedy też były to mamy nadzieję, ze się uda
Iza i Caffe bedzie dobrze stwórzcie jakiś romantyczny nastrój i wierzę,że się uda serduszkowanie
Bursztynku kochana i jak już napewno po ale napisz chociaż jak czujesz się !!!
Angela, Ewajoanna...............ojej jak Was dużo dziewczyny zaciążone jak żyjecie jak się czujecie kochane dajcie coś chociaż nam znać
Dzięki dziewczyny - dajecie tutaj kupę wsparcia...inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Moj syn ma dzisiaj testy do klubu pilkarskiego w ktorym juz jest prawdziwa gra a nie jakas tam zabawa w tej lidze juz placa wynagrodzenie dla pilkarzy ,wszystko jest na dobrej drodze zeby go przyjeli.Wiec trzymajcie kciuki bo moze kiedys bede Mama slawnego pilkarza hihihi
co tu dużo gadać mój ostatnio męczy, że chce chodzić na treningi piłki nożnej ale ja się trochę boję bo to czasami mała niezdara z niego i mogło by się to źle kończyć
annam nie boisz się o to że złapie jakąś kontuzje :d
trzymam kciuki za syna!inessa lubi tę wiadomość
-
grosza wrote:anna maria wrote:Moj syn ma dzisiaj testy do klubu pilkarskiego w ktorym juz jest prawdziwa gra a nie jakas tam zabawa w tej lidze juz placa wynagrodzenie dla pilkarzy ,wszystko jest na dobrej drodze zeby go przyjeli.Wiec trzymajcie kciuki bo moze kiedys bede Mama slawnego pilkarza hihihi
co tu dużo gadać mój ostatnio męczy, że chce chodzić na treningi piłki nożnej ale ja się trochę boję bo to czasami mała niezdara z niego i mogło by się to źle kończyć
annam nie boisz się o to że złapie jakąś kontuzje :d
trzymam kciuki za syna!
Pewnie ze sie boje tym bardziej ze on jest po operacji glowy i na dodatek zmiast kawalka czaszki ma taka wylewke wstawiona.Pilka jest jego marzeniem nie moge mu tego zabrac,szczegolnie po tej chorobie ktora przezwyciezyl.inessa, Mango, grosza, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witajcie wszystkie !
Inessa - wiem jak ciężka musi być wizja szpitala i zabiegu, ale potem musi być już tylko dobrze - myślami jestem przy Tobie
Bursztynku - egzamin na pewno zdany na 6 - tego życzę , a teraz odpoczywaj i regeneruj siły
U mnie piękny dzień - czuję się w miarę, ale ciągle nie mam wyniku badania prenatalnego i zaczyna mnie to mocno irytować
Wszystkim starającym się dużo siły i wiary,że będzie dobrze , a brzuszkowym mamom - zero mdłości - tylko dużo miłości
Pozdrawiam kochane dziewczętainessa, jasmin, Mango, grosza, megan8, samira, bliska77, Bursztyn, Panda, anna maria, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu to powodzenia dla syna najwyżej bedzie w kasku grał tak też można
Dziewczyny jesteście kochane naprawde od jutra bede Was tylko czytać ale niestety nic nie odpowiem ale wiedzcie ,że bede pamiętać
My z mężem lubimy serduszkować ale ja nie lubie przymusu i wtedy robie wszystko na odwrót i to jest czasami niezależne ode mnie
U nas duchota tragiczna chyba bedzie burza i spać się chceMango, megan8, grosza, samira, bliska77, Bursztyn, anna maria, Olena lubią tę wiadomość
-
U mnie dziewczyny cieżko. Kilka dni temu pojawiły sie mdłości . Dokuczaja mi cały dzień. Albo jestem głodna albo jest mi niedobrze.zupelnie straciłam energię . Najlepiej spalabym cały dzień.niestety l4 nie wchodzi w grę .
Także kiepsko!
Ale nie marudze absolutnie. Jestem wdzięczna za każdy, nawet ciężki dzień ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 16:49
inessa, Mango, grosza, iza37, megan8, bliska77, Bursztyn, polarmiś, angela, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze, ze te mdłości dokuczją Wam równo. KaRa przytulam mocno do serducha i dbaj o siebie już nie o siebie tylko ale o Was dwoje
Uśmiecham się i tak jak mówisz trzeba być wdzięcznym za ten dar i nim się radowaćKaRa, Mango, megan8, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość