35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Nie wiem jaki masz problem z tym kregosłupem ale wiesz ja miałam takie zalecenie od lekarza ale spacery również miałam zalecone

mam zniesienie naturalnej lordozy czyli prosty szyjny kręgosłup do tego bolą mnie barki i łopatki (rwa barkowa )nerwobóle w tych miejscach ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 21:27
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jak już będziesz w tym szpitalu to pamiętaj, że tyle dziewczynek jest Ci życzliwych, wszystkie myślimy o Tobie, będzie dobrze...wracaj szybko, bo kto będzie te wszystkie wykresy komentował...kto będzie pocieszał załamanych?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8, angela, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane moje!Inesska myśle o Tobie!Dorka fuksiara z Ciebie,fajnie ze masz luz....Iwcia trzymaj sie tam w szpitalu!!!Aguś my w tym cyklu zachodzimy czy coś w tym stylu???hahahha Miłego,pogodnego dnia dziewczynki!!!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:znacie to powiedzonko? w marcu koty, w kwietniu psy a w maju my
hahah
w związku z tym moje Panie w tym roku będzie wyż demograficzny, bo my się dołączymy ha!
no przecież ze MY:) na 200%
nick nieaktualny, Mango, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wczoraj siedziałam na j.polskim..3 godziny...to jest masakra tak siedzieć bezczynnie, to gorsze niż orka na ugorze, a z moją nadpobudliwością męczę się okrutnie...jutro siedzę na angielskim na szczęście trochę krócej
Mango, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja czuję się średnio napierdziela i pali mnie w szyjnym kręgosłupie ,w barku i biodrze aż mi się niedobrze zrobiło i słabo to chyba dlatego ze zaczęłam o kijach chodzić od dwóch dni,niedługo bo dziennie po 20min ale mam straszne zakwasy chyba bo ja tak ze sportem na bakier i może to jest przyczyna tych moich bóli stawów i kręgosłupa a kiedyś tak bardzo lubiłam pływać

Samirka - wróć do pływania - i na kręgosłup dobrze CI zrobi i na inne rzeczy. W ciąży też można chodzić na basen... Ja też miałam długą przerwę w pływaniu, ale lubiłam bardzo, na dodatek pływałam "żabką prezydencką", ale zawzięłam się i po kilku miesiącach kursu - pływam już krytą żabką - i dobrze mi to robi na różne rzeczy... (np. na cycki też...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8, Bursztyn, Conducive, anna maria lubią tę wiadomość

ja mam wolne (matury), mogłabym sobie pogadac...