35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Nie wiem jaki masz problem z tym kregosłupem ale wiesz ja miałam takie zalecenie od lekarza ale spacery również miałam zalecone
mam zniesienie naturalnej lordozy czyli prosty szyjny kręgosłup do tego bolą mnie barki i łopatki (rwa barkowa )nerwobóle w tych miejscach ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 21:27
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jak już będziesz w tym szpitalu to pamiętaj, że tyle dziewczynek jest Ci życzliwych, wszystkie myślimy o Tobie, będzie dobrze...wracaj szybko, bo kto będzie te wszystkie wykresy komentował...kto będzie pocieszał załamanych?
bliska77, samira, Mango, megan8, angela, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane moje!Inesska myśle o Tobie!Dorka fuksiara z Ciebie,fajnie ze masz luz....Iwcia trzymaj sie tam w szpitalu!!!Aguś my w tym cyklu zachodzimy czy coś w tym stylu???hahahha Miłego,pogodnego dnia dziewczynki!!!!
bliska77, samira, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wczoraj siedziałam na j.polskim..3 godziny...to jest masakra tak siedzieć bezczynnie, to gorsze niż orka na ugorze, a z moją nadpobudliwością męczę się okrutnie...jutro siedzę na angielskim na szczęście trochę krócej
Mango, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja czuję się średnio napierdziela i pali mnie w szyjnym kręgosłupie ,w barku i biodrze aż mi się niedobrze zrobiło i słabo to chyba dlatego ze zaczęłam o kijach chodzić od dwóch dni,niedługo bo dziennie po 20min ale mam straszne zakwasy chyba bo ja tak ze sportem na bakier i może to jest przyczyna tych moich bóli stawów i kręgosłupa a kiedyś tak bardzo lubiłam pływać
Samirka - wróć do pływania - i na kręgosłup dobrze CI zrobi i na inne rzeczy. W ciąży też można chodzić na basen... Ja też miałam długą przerwę w pływaniu, ale lubiłam bardzo, na dodatek pływałam "żabką prezydencką", ale zawzięłam się i po kilku miesiącach kursu - pływam już krytą żabką - i dobrze mi to robi na różne rzeczy... (np. na cycki też...bliska77, samira, Mango, megan8, Bursztyn, Conducive, anna maria lubią tę wiadomość