X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    postanowiłam nie mierzyć temp w tym cyklu...czy to coś zmieni? ;)

może zmieni... u mnie by zmienił się klimat o 6 rano..spałabym smacznie...a nie wkładała sobie różne urządzenia w pewne miejsca na dźwięk budzika...jak jakaś nienormalna...;)

polarmiś, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu się zgadzam z Tobą Bozia!śpię, wstaję siku kiedy chcę i nie trzymam do 6 bo wstać nie wolno, kocham się na żądanie a nie bo coś tam wyznaczyło czy nie wyznaczyło i bardzo dobrze mi to robi...oby do końca

polarmiś, Mango, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko, że jak ja odpuściłam sobie internetowe porady i wróciłam "do natury" to mój M przeciwnie...zaczytuje się...zgroza

polarmiś, Mango, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dzien dobry kochane moje!Inesska myśle o Tobie!Dorka fuksiara z Ciebie,fajnie ze masz luz....Iwcia trzymaj sie tam w szpitalu!!!Aguś my w tym cyklu zachodzimy czy coś w tym stylu???hahahha Miłego,pogodnego dnia dziewczynki!!!!

tak oczywiście razem aczkolwiek osobno ;-)

Mango lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tylko, że jak ja odpuściłam sobie internetowe porady i wróciłam "do natury" to mój M przeciwnie...zaczytuje się...zgroza

bo to tak działa w związkach, w których oboje chcą - żeby była równowaga..:. Ja przy pierwszym dziecku byłam dużo spokojniejsza...nie czytałam, nie mierzyłam..grzecznie łykałam duphaston i kochałam się kiedy chciałam - no i się udało..ale to było 12 lat temu..a teraz...schiza wiekowa - i to jest problem większości dziewczyn tu...

polarmiś, Mango, megan8, Olena, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczeta, u mnie ogromna ulewa z wiatrem :) zima nadciaga hahaha w pracy zapierniczam i zerkam na Was bo fajne jestescie ;)Ja nie czuje sie za dobrze i chyba bede musiala odlozyc moje starania troszeczke ale to nic wazne zebym byla zdrowa 100% przed zielonym groszkiem. Kurcze troche mnie martwi fakt ze moj facecik pali papierochy i chce przestac, ale jakos mu to nie wychodzi. Wczoraj wyswietlila mi sie wiadomosc pod wykresem ze palenie spowalnia plemniki i wogole bardzo zle wplywa na jakosc spermy i wogole na problemy ze wzwodem i tu sie przerazilam....nie ze doswiadczamy jakis problemow sprawy techniczne hahaa...Ja tez kiedys palilam, a co, ale juz mi przeszlo czasem cos zajaram ale to bardzo okzayjnie no nie wiem co znim zrobic i jak taktycznie sprawic zeby przestal hmmm macie jakis pomysly?

Reni, samira, polarmiś, bliska77, Olena, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc Dziewczeta, u mnie ogromna ulewa z wiatrem :) zima nadciaga hahaha w pracy zapierniczam i zerkam na Was bo fajne jestescie ;)Ja nie czuje sie za dobrze i chyba bede musiala odlozyc moje starania troszeczke ale to nic wazne zebym byla zdrowa 100% przed zielonym groszkiem. Kurcze troche mnie martwi fakt ze moj facecik pali papierochy i chce przestac, ale jakos mu to nie wychodzi. Wczoraj wyswietlila mi sie wiadomosc pod wykresem ze palenie spowalnia plemniki i wogole bardzo zle wplywa na jakosc spermy i wogole na problemy ze wzwodem i tu sie przerazilam....nie ze doswiadczamy jakis problemow sprawy techniczne hahaa...Ja tez kiedys palilam, a co, ale juz mi przeszlo czasem cos zajaram ale to bardzo okzayjnie no nie wiem co znim zrobic i jak taktycznie sprawic zeby przestal hmmm macie jakis pomysly?

Kochana mi lekarz teżkazał ograniczyć bo niestety ja palę, rzucałam tylko w ciąży:(przykre.Mój mąż tez pali i to jest jedna z głównych przyczyn naszych problemów. Ja idę do lekarza, zeby przepisał mi tabex, ponoć jest pomocny w rzuceniu palenia, a myślałaś nad tym, zeby mu zrobic niespodzianke i kupić np. e-papierosa? ja mojemu kupiłam i o wiele mniej palił zwykłych:)Spróbuj, moze się uda:)

samira, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://natemat.pl/224,e-papieros-ulga-czy-przeklenstwo-dla-palacza

ja nie jestem za epapierosami.. nadal jest nawyk sięgania po papieroska tego mi najbardziej brakowało przy odstawieniu fajek

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://natemat.pl/224,e-papieros-ulga-czy-przeklenstwo-dla-palacza

ja nie jestem za epapierosami.. nadal jest nawyk sięgania po papieroska tego mi najbardziej brakowało przy odstawieniu fajek

zgadzam się z tym - każdy substytut nie rozwiązuje problemu. I wszystkie te gumy i inne cudowne tabletki nic nie dają. Trzeba powiedzieć dość i rzucić - ale to zainteresowany musi zrobić sam... Ja rzuciłam 15 lat temu w jeden dzień - paliłam paczkę dziennie, a przy drinku na imprezie to i drugą..;). Jak się chce naprawdę rzucić, to jest to możliwe...

megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczęście nigdy nie miałam papierosa w ustach :-)

samira, iza37, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam opinie, że e-papierosy są jeszcze bardziej szkodliwe niż zwykłe, ale nie wiem na jakiej podstawie tak mówią ;) Ja i mój M nie palimy na szczęście :)

megan8, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:17

bliska77, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

witam dzieweczki :)

ja też nie palę (i mój G też nie chociaż wiem ze za gówniarza palił ze 3 lata w sumie),nie powiem ze nie miałam fajki w ustach ale było to może ze 3-4 razy w życiu ;) za to mój synuś pali niestety chociaż mówi ze chce rzucić ehhh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 08:33

bliska77, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nie palimy, ale mam koleżankę, która paliła jak smok i rzuciła ze względu na wnuczka...z dnia na dzień...dobra motywacja i wszystko można :)

Bursztyn, samira, Panda, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan a Ty cały czas mierzysz temperaturę?

megan8, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:

witam dzieweczki :)

ja też nie palę (i mój G też nie chociaż wiem ze za gówniarza palił ze 3 lata w sumie),nie powiem ze nie miałam fajki w ustach ale było to może ze 3-4 razy w życiu ;) za to mój synuś pali niestety chociaż mówi ze chce rzucić ehhh...

no tak, każdy wiek ma swoje prawa ;-)

anna maria lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:06

Bursztyn, anna maria, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa myślałam, ze na początku ciąży też trzeba

megan8 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę się hipnotyzować Twoimi zielonymi kropami hahaha to może i na mnie przejdzie hahah

bliska77, megan8, peppapig lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewuszki

Przeczytalam czesc postow wczoraj, ale nie mialam ssily pisac a czesc dzisiaj, bardzo Wam dziekuje za kciuki, wsparcie i zainteresowanie. Kocham Was <3

Jestem wk......a bo ten egzamin to byla porazka, 2 godz., czesc testowa, 60 pytan, 2 mozliwe odpowidzi, jedna poprawna, czesc druga- esej do napisania, wiec te 2 godz.to bardzo nniewiele. Esej jakos sklecilam, aale pytania- to byla maskra, niektore dotyczyly rzeczy ktoreych nie bylo na wykladach, sformulowaane w sposob tak zawily ze duzo czasu zajmowalo rozkminienie o co tam w ogole chodzi,nie testujace wiedzy rzeczywistej tylko jakies pierdoly , niewazne detale, wyglaalo na to jakby sobie ktos z nas zakpil. Na szczescie to nie tylko moje zdanie, inne osoby uwazaja tak samo, jedna kolezanka juz napisala mejla z zazaleniem do zwiazku studentow. Najgorsze jest to, ze nawet znajac temat,wkoncu mialam obcykany caly mozg, system wydzielanie wewnetrznego, farmakologie i inne nie bylam w stanie odpowiedziec na wiele pytan, wiec zakreslalam na "chybil-trafil",myslalam, ze mnie szlag trafi, klelam tam pod nosem i przy co drugim pytaniu bylo: "what's the fuck???". a to, ze egzamin w obcym jezyku jest dodatkowym stresorem.

Biedna:( Myslę ze te na chybił trafił bedą celne, ja też tak zdawałam na weterynarii i zaliczyłam.Tobie tez sie uda Bursztynku:) bedzie oki zobaczysz:) oni specjalnie daja pytania tak zawiłe i niezrozumiałe, ale pamietaj ze posiadasz ogromną wiedzę i napewno zaliczyłas.Jestem tego pewna,trzymam kciuki aby tak było. Kiedy wyniki?

samira, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ