X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    postanowiłam nie mierzyć temp w tym cyklu...czy to coś zmieni? ;)

może zmieni... u mnie by zmienił się klimat o 6 rano..spałabym smacznie...a nie wkładała sobie różne urządzenia w pewne miejsca na dźwięk budzika...jak jakaś nienormalna...;)

polarmiś, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu się zgadzam z Tobą Bozia!śpię, wstaję siku kiedy chcę i nie trzymam do 6 bo wstać nie wolno, kocham się na żądanie a nie bo coś tam wyznaczyło czy nie wyznaczyło i bardzo dobrze mi to robi...oby do końca

polarmiś, Mango, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko, że jak ja odpuściłam sobie internetowe porady i wróciłam "do natury" to mój M przeciwnie...zaczytuje się...zgroza

polarmiś, Mango, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dzien dobry kochane moje!Inesska myśle o Tobie!Dorka fuksiara z Ciebie,fajnie ze masz luz....Iwcia trzymaj sie tam w szpitalu!!!Aguś my w tym cyklu zachodzimy czy coś w tym stylu???hahahha Miłego,pogodnego dnia dziewczynki!!!!

tak oczywiście razem aczkolwiek osobno ;-)

Mango lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tylko, że jak ja odpuściłam sobie internetowe porady i wróciłam "do natury" to mój M przeciwnie...zaczytuje się...zgroza

bo to tak działa w związkach, w których oboje chcą - żeby była równowaga..:. Ja przy pierwszym dziecku byłam dużo spokojniejsza...nie czytałam, nie mierzyłam..grzecznie łykałam duphaston i kochałam się kiedy chciałam - no i się udało..ale to było 12 lat temu..a teraz...schiza wiekowa - i to jest problem większości dziewczyn tu...

polarmiś, Mango, megan8, Olena, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczeta, u mnie ogromna ulewa z wiatrem :) zima nadciaga hahaha w pracy zapierniczam i zerkam na Was bo fajne jestescie ;)Ja nie czuje sie za dobrze i chyba bede musiala odlozyc moje starania troszeczke ale to nic wazne zebym byla zdrowa 100% przed zielonym groszkiem. Kurcze troche mnie martwi fakt ze moj facecik pali papierochy i chce przestac, ale jakos mu to nie wychodzi. Wczoraj wyswietlila mi sie wiadomosc pod wykresem ze palenie spowalnia plemniki i wogole bardzo zle wplywa na jakosc spermy i wogole na problemy ze wzwodem i tu sie przerazilam....nie ze doswiadczamy jakis problemow sprawy techniczne hahaa...Ja tez kiedys palilam, a co, ale juz mi przeszlo czasem cos zajaram ale to bardzo okzayjnie no nie wiem co znim zrobic i jak taktycznie sprawic zeby przestal hmmm macie jakis pomysly?

Reni, samira, polarmiś, bliska77, Olena, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc Dziewczeta, u mnie ogromna ulewa z wiatrem :) zima nadciaga hahaha w pracy zapierniczam i zerkam na Was bo fajne jestescie ;)Ja nie czuje sie za dobrze i chyba bede musiala odlozyc moje starania troszeczke ale to nic wazne zebym byla zdrowa 100% przed zielonym groszkiem. Kurcze troche mnie martwi fakt ze moj facecik pali papierochy i chce przestac, ale jakos mu to nie wychodzi. Wczoraj wyswietlila mi sie wiadomosc pod wykresem ze palenie spowalnia plemniki i wogole bardzo zle wplywa na jakosc spermy i wogole na problemy ze wzwodem i tu sie przerazilam....nie ze doswiadczamy jakis problemow sprawy techniczne hahaa...Ja tez kiedys palilam, a co, ale juz mi przeszlo czasem cos zajaram ale to bardzo okzayjnie no nie wiem co znim zrobic i jak taktycznie sprawic zeby przestal hmmm macie jakis pomysly?

Kochana mi lekarz teżkazał ograniczyć bo niestety ja palę, rzucałam tylko w ciąży:(przykre.Mój mąż tez pali i to jest jedna z głównych przyczyn naszych problemów. Ja idę do lekarza, zeby przepisał mi tabex, ponoć jest pomocny w rzuceniu palenia, a myślałaś nad tym, zeby mu zrobic niespodzianke i kupić np. e-papierosa? ja mojemu kupiłam i o wiele mniej palił zwykłych:)Spróbuj, moze się uda:)

samira, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://natemat.pl/224,e-papieros-ulga-czy-przeklenstwo-dla-palacza

ja nie jestem za epapierosami.. nadal jest nawyk sięgania po papieroska tego mi najbardziej brakowało przy odstawieniu fajek

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://natemat.pl/224,e-papieros-ulga-czy-przeklenstwo-dla-palacza

ja nie jestem za epapierosami.. nadal jest nawyk sięgania po papieroska tego mi najbardziej brakowało przy odstawieniu fajek

zgadzam się z tym - każdy substytut nie rozwiązuje problemu. I wszystkie te gumy i inne cudowne tabletki nic nie dają. Trzeba powiedzieć dość i rzucić - ale to zainteresowany musi zrobić sam... Ja rzuciłam 15 lat temu w jeden dzień - paliłam paczkę dziennie, a przy drinku na imprezie to i drugą..;). Jak się chce naprawdę rzucić, to jest to możliwe...

megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczęście nigdy nie miałam papierosa w ustach :-)

samira, iza37, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam opinie, że e-papierosy są jeszcze bardziej szkodliwe niż zwykłe, ale nie wiem na jakiej podstawie tak mówią ;) Ja i mój M nie palimy na szczęście :)

megan8, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:17

bliska77, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

witam dzieweczki :)

ja też nie palę (i mój G też nie chociaż wiem ze za gówniarza palił ze 3 lata w sumie),nie powiem ze nie miałam fajki w ustach ale było to może ze 3-4 razy w życiu ;) za to mój synuś pali niestety chociaż mówi ze chce rzucić ehhh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 08:33

bliska77, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nie palimy, ale mam koleżankę, która paliła jak smok i rzuciła ze względu na wnuczka...z dnia na dzień...dobra motywacja i wszystko można :)

Bursztyn, samira, Panda, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan a Ty cały czas mierzysz temperaturę?

megan8, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:

witam dzieweczki :)

ja też nie palę (i mój G też nie chociaż wiem ze za gówniarza palił ze 3 lata w sumie),nie powiem ze nie miałam fajki w ustach ale było to może ze 3-4 razy w życiu ;) za to mój synuś pali niestety chociaż mówi ze chce rzucić ehhh...

no tak, każdy wiek ma swoje prawa ;-)

anna maria lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:06

Bursztyn, anna maria, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa myślałam, ze na początku ciąży też trzeba

megan8 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę się hipnotyzować Twoimi zielonymi kropami hahaha to może i na mnie przejdzie hahah

bliska77, megan8, peppapig lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewuszki

Przeczytalam czesc postow wczoraj, ale nie mialam ssily pisac a czesc dzisiaj, bardzo Wam dziekuje za kciuki, wsparcie i zainteresowanie. Kocham Was <3

Jestem wk......a bo ten egzamin to byla porazka, 2 godz., czesc testowa, 60 pytan, 2 mozliwe odpowidzi, jedna poprawna, czesc druga- esej do napisania, wiec te 2 godz.to bardzo nniewiele. Esej jakos sklecilam, aale pytania- to byla maskra, niektore dotyczyly rzeczy ktoreych nie bylo na wykladach, sformulowaane w sposob tak zawily ze duzo czasu zajmowalo rozkminienie o co tam w ogole chodzi,nie testujace wiedzy rzeczywistej tylko jakies pierdoly , niewazne detale, wyglaalo na to jakby sobie ktos z nas zakpil. Na szczescie to nie tylko moje zdanie, inne osoby uwazaja tak samo, jedna kolezanka juz napisala mejla z zazaleniem do zwiazku studentow. Najgorsze jest to, ze nawet znajac temat,wkoncu mialam obcykany caly mozg, system wydzielanie wewnetrznego, farmakologie i inne nie bylam w stanie odpowiedziec na wiele pytan, wiec zakreslalam na "chybil-trafil",myslalam, ze mnie szlag trafi, klelam tam pod nosem i przy co drugim pytaniu bylo: "what's the fuck???". a to, ze egzamin w obcym jezyku jest dodatkowym stresorem.

Biedna:( Myslę ze te na chybił trafił bedą celne, ja też tak zdawałam na weterynarii i zaliczyłam.Tobie tez sie uda Bursztynku:) bedzie oki zobaczysz:) oni specjalnie daja pytania tak zawiłe i niezrozumiałe, ale pamietaj ze posiadasz ogromną wiedzę i napewno zaliczyłas.Jestem tego pewna,trzymam kciuki aby tak było. Kiedy wyniki?

samira, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ