35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Nie wiem czy pamietacie, ale pare dni temu wspominalam o mojej znajomej z Mediolanu, tej po rozwodzie, ktora jest w ciazy - pierwszej, z nowym partnerem. Nie bylam pewna ile ma lat, myslalam ze 40. Otoz ona ma 43 lata
Bursztynku oddajesz mi nadzieję, którą mi zabrała ginek. jak powiedziała, że już prawie za późno
mam nadzieje, ze go zmienilas? jest po prostu niekompetentny
oczywiście
w przyszłym tygodniu idę już do dobrego specjalisty, który od razu zrobi usg i zleci badania a nie jakieś tam pitu pitu
Reni - nie wiem, czy to niepochopna rada...ale z mojego doświadczenia wynika, że oprócz USG, podstawowych badań typu cytologia itp - nic CI więcej lekarz na początku nie zrobi - bo będzie chciał widzieć wyniki Twojego faceta. U nich to jest jedno badanie - i lekarz ma pogląd na sprawy męskie. Więc jeśli CI zależy rzeczywiście na czasie, a masz jeszcze tydzień do wizyty - to może zróbcie badania Twojemu mężczyźnie i pójdziesz już z gotowymi wynikami - to ułatwi bardzo sprawę lekarzowi w diagnozie. Takie badanie mężczyzny kosztuje 130 zł i wymaga od 3-5 dni abstynencji. Mój umówił się z marszu i nie było kłopotu z terminami....Bursztyn, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Zaczęłam czytać - podobnie jak Jolka76 - wątek od początku. Jestem przy 100 którejś stronie...zamiast pracować dziś - to sobie ucinałam lekturę fasolkową...koleżanki w pracy pytają - czemu u mnie wciąż tak różowo na ekranie monitora...
anna maria, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:ja wczoraj siedziałam na j.polskim..3 godziny...to jest masakra tak siedzieć bezczynnie, to gorsze niż orka na ugorze, a z moją nadpobudliwością męczę się okrutnie...jutro siedzę na angielskim na szczęście trochę krócej
współczuję tej męczarnianna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Nie wiem czy pamietacie, ale pare dni temu wspominalam o mojej znajomej z Mediolanu, tej po rozwodzie, ktora jest w ciazy - pierwszej, z nowym partnerem. Nie bylam pewna ile ma lat, myslalam ze 40. Otoz ona ma 43 lata
To jest pokrzepiająca wiadomość!
Bursztyn może nie będzie tak źle z wynikiem egzaminu :dBursztyn, anna maria, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Zaczęłam czytać - podobnie jak Jolka76 - wątek od początku. Jestem przy 100 którejś stronie...zamiast pracować dziś - to sobie ucinałam lekturę fasolkową...koleżanki w pracy pytają - czemu u mnie wciąż tak różowo na ekranie monitora...
a koleżanki wiedzą o Twoich starankach?
u mnie nie i dzięki bogu !anna maria, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Inessa, mysle o Tobie, mam nadzieje ze mozesz nas czytac, wielkie
dla Ciebie i buziaki. Wszystko bedzie dobrze, tam w gorze nad toba czuwaja
Inesska pisze że nas podczytuje :)Ma złe wyniki krwi i ten anestezjolog który z nią rozmawiał powiedział że nie podjął by się tej operacji ale ona i tak będzie miała innego przy zabiegu a ma go jutro rano jako pierwsza. Dziękuje za wsparcie i pozdrawia :*
iza37, Bursztyn, anna maria, KaRa, megan8, Mango, polarmiś, Olena, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bursztyn wrote:Inessa, mysle o Tobie, mam nadzieje ze mozesz nas czytac, wielkie
dla Ciebie i buziaki. Wszystko bedzie dobrze, tam w gorze nad toba czuwaja
Inesska pisze że nas podczytuje :)Ma złe wyniki krwi i ten anestezjolog który z nią rozmawiał powiedział że nie podjął by się tej operacji ale ona i tak będzie miała innego przy zabiegu a ma go jutro rano jako pierwsza. Dziękuje za wsparcie i pozdrawia :*
ucałuj ją od nas. Biedactwo...Bedę sie za nią modlić:)Będzie wszystko dobrze zobaczycie:)samira, anna maria, Bursztyn, megan8, Mango, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Bardzo sie modlimy o Ciebie Inessko. Niech wszystko dobrze pojdzie i szybko wracaj bo tesknimy!!! Dziekujemy Samirko za nowosci od Inesski.
Joluś jak tam twoja noga,lepiej się czujesz,,boli jeszcze ??bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, chodzi mi o nazwe suplementu na wzrost wlosow, ktoras mi to na tym forum polecala jakis czas temu, tylko nie pamietam kto. To bylo cos na "P", dosc drogie, ponad 100 zl, przypominacie sobie moze? Bo chcialabym to sobie kupic tylko nie pamietam nazwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 19:59
Mango, anna maria, samira lubią tę wiadomość