35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, chodzi mi o nazwe suplementu na wzrost wlosow, ktoras mi to na tym forum polecala jakis czas temu, tylko nie pamietam kto. To bylo cos na "P", dosc drogie, ponad 100 zl, przypominacie sobie moze? Bo chcialabym to sobie kupic tylko nie pamietam nazwy.
tak to był PRIORIN właśnie sobie je wcinam - dopiero zaczęłammam nadzieję że mi pomoże bo jestem już w desperacji
mi wyszło 1zł za 1 tabletkę dostawa prosto z Niemiec
http://www.apo-discounter.pl/advanced_search_result.php?XTCsid=fd2d93799a3cbd3b539ad021729655e2&keywords=Priorin
bliska77, anna maria, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki
Inessa, jesteśmy z Tobą, wszystko będzie dobrze, trzymaj się
Bursztynku, ja tam w Ciebie wierzę, cuda też się zdarzają
u mnie jakoś dziwnie, wczoraj temperatura spadła, dziś już wzrosła, śluz jakiś dziwny, niby wodnisty...., zobaczymy co w sobotę powie moja gin.
Miłego dniaanna maria, samira, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bursztyn wrote:Dziewczynki, chodzi mi o nazwe suplementu na wzrost wlosow, ktoras mi to na tym forum polecala jakis czas temu, tylko nie pamietam kto. To bylo cos na "P", dosc drogie, ponad 100 zl, przypominacie sobie moze? Bo chcialabym to sobie kupic tylko nie pamietam nazwy.
tak to był PRIORIN właśnie sobie je wcinam - dopiero zaczęłammam nadzieję że mi pomoże bo jestem już w desperacji
mi wyszło 1zł za 1 tabletkę dostawa prosto z Niemiec
http://www.apo-discounter.pl/advanced_search_result.php?XTCsid=fd2d93799a3cbd3b539ad021729655e2&keywords=Priorin
Ja uzywalam wyciag z placenty (t albo d),fryzjerka mi polecila tp byly takie ampulki do wcierania w skore glowy koszt 12 okolo 90 zl,mi pomogly wlosy przestaly w 80% wypadac,a wypadaly mi strsznie przy czesaniu takie nitki sie ciagly.Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
Czesc Iwka jak Ty sie czujesz?Inesske pewnie juz operuja,pozdrawiambliska77 lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
Czesc Iwka jak Ty sie czujesz?Inesske pewnie juz operuja,pozdrawiam
cześć Aniu ja czuję się chyba lepiej ale nadal się trzęsę i mam lekkie mdlości , ale dostaje leki i jak bym mogła to spała bym na stojąco , nawet sasiadka z sali śmieje sie że rozmawiamy i nagle już śpię . Ale wole spać niż aby mnie męczyło cały czas najgorsze jest to że mam duzo pić a ja nie moge nic mi nie smakuje , jedynie kawa zbozowa z mlekiem a tutaj tylko na sniadania dają i kolacje Ale ogólnie jest ok i ciekawe kiedy mnie pogonią do domu Pozdrowionkamegan8 lubi tę wiadomość
-
Iwka musisz sie zmusic do picia ,ja przed ciaza bardzo malo pilam nie odczuwalam pragnienia,a teraz 2 litry wody mineralnej dziennie nawet w nocy pije ,Ty sobie to wez do serc i zmus sie do picia bo ciaze pzelezysz w szpitalu ,a tego bysmy nie chcialy.Ide zjesc sniadanko
megan8 lubi tę wiadomość
-
iwka76 wrote:anna maria wrote:iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
cześć Aniu ja czuję się chyba lepiej ale nadal się trzęsę i mam lekkie mdlości , ale dostaje leki i jak bym mogła to spała bym na stojąco , nawet sasiadka z sali śmieje sie że rozmawiamy i nagle już śpię . Ale wole spać niż aby mnie męczyło cały czas najgorsze jest to że mam duzo pić a ja nie moge nic mi nie smakuje , jedynie kawa zbozowa z mlekiem a tutaj tylko na sniadania dają i kolacje Ale ogólnie jest ok i ciekawe kiedy mnie pogonią do domu Pozdrowionka
Iwka powinnaś pić - jeśli ktoś mógłby CI podrzucić do szpitala kawę Inkę - to może piłabyś więcej? Mogłabyś ją zalewać trochę wrzątkiem a reszta mleka zimnego z kartonu...anna maria, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Agafbh od początku masz w sumie wysoką temp zawsze tak miałaś? ja mam na poziomie 36,0-36,2 zamarzam?
tak Reni, moja ptc to między 36,5 a 36,5, choć ogólnie bardzo rzadko miewam podwyższoną temperaturę, nawet jak jestem chora to rzadko kiedy przekraczam 37 ale pod pachą
kiedyś analizowałam wykresy na OVU i zauważyłam, że dziewczyny mają naprawdę bardzo różną ptcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 07:50
samira lubi tę wiadomość
-
iwka76 wrote:anna maria wrote:iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
cześć Aniu ja czuję się chyba lepiej ale nadal się trzęsę i mam lekkie mdlości , ale dostaje leki i jak bym mogła to spała bym na stojąco , nawet sasiadka z sali śmieje sie że rozmawiamy i nagle już śpię . Ale wole spać niż aby mnie męczyło cały czas najgorsze jest to że mam duzo pić a ja nie moge nic mi nie smakuje , jedynie kawa zbozowa z mlekiem a tutaj tylko na sniadania dają i kolacje Ale ogólnie jest ok i ciekawe kiedy mnie pogonią do domu Pozdrowionka
Taki zegar biologiczny Ci się włącza hehehe. pij kochana dużo,pij....Podrzuciłabym Ci z miłą chęcią termos z kawką ale za daleko troszkę
Wogóle to dzień dobry dziewczynki:)bliska77, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWITAM
teraz Inessa jest już chyba w trakcie , niedawno pisała ze względu na wyniki krwi ma mieć znieczulenie chyba takie jak przy cesarce dają czyli podpajęczynówkowe bo po tym ok. dwie godziny nie można głowy podnieś z poduszki a to pisała właśnie,eska dostałam zaraz jakoś po 8...iza37, bliska77, anna maria, megan8, Bursztyn, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
samira wrote:WITAM
teraz Inessa jest już chyba w trakcie , niedawno pisała ze względu na wyniki krwi ma mieć znieczulenie chyba takie jak przy cesarce dają czyli podpajęczynówkowe bo po tym ok. dwie godziny nie można głowy podnieś z poduszki a to pisała właśnie,eska dostałam zaraz jakoś po 8...
Dzięki Samirka za info buziaki kochanabliska77, anna maria lubią tę wiadomość