35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:A tak w ogole to dzien dobry Dziewczynki
Mam paskudny nastroj i siedze w domu w rozmemlanym szlafroku, i mam zamiar tak caly dzien.
Co z Inessa? Jest juz chyba po zabiegu?
Tez tak mi sie wydaje ze jest po wszystkim ale za nim dojdzie do siebie to troche potrwa,Bursztyn co za okropny nastroj Cie dopadl ?,a zdrugiej strony czasami jest dobrze tak caly dzien w szlafroku przepekac.Mango, grosza, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirka, jak tylko będziesz coś wiedziała daj koniecznie znać, wspieramy Inesse bardzo mocno
Bursztynku, czasem potrzebny jest taki dzień ale pod warunkiem, ze tylko jeden, oby w krew Ci to nie weszło, choć powiem Ci, że jeśli ja mam taki podły nastrój to zaraz biorę się za cokolwiek tylko po to żeby się ogarnąć, bo wiem, ze do niczego dobrego (w sensie psychicznym i emocjonalnym) mnie to nie doprowadzi, także Bursztynku zbierz się do kupy
Olena, samira, grosza, Bursztyn, anna maria, Conducive lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
Iwka mam nadzieję że miewasz się o wiele lepiejbliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:grosza wrote:Bursztyn wrote:Dziewczynki, chodzi mi o nazwe suplementu na wzrost wlosow, ktoras mi to na tym forum polecala jakis czas temu, tylko nie pamietam kto. To bylo cos na "P", dosc drogie, ponad 100 zl, przypominacie sobie moze? Bo chcialabym to sobie kupic tylko nie pamietam nazwy.
tak to był PRIORIN właśnie sobie je wcinam - dopiero zaczęłammam nadzieję że mi pomoże bo jestem już w desperacji
mi wyszło 1zł za 1 tabletkę dostawa prosto z Niemiec
http://www.apo-discounter.pl/advanced_search_result.php?XTCsid=fd2d93799a3cbd3b539ad021729655e2&keywords=Priorin
Ja uzywalam wyciag z placenty (t albo d),fryzjerka mi polecila tp byly takie ampulki do wcierania w skore glowy koszt 12 okolo 90 zl,mi pomogly wlosy przestaly w 80% wypadac,a wypadaly mi strsznie przy czesaniu takie nitki sie ciagly.
dzięki
też używałam placenty
i widziałam dużą poprawę są różne placenty na allegro muszę kupić teraz mam ampułki z rzepą firma Joannajak wspomniałam jestem zdołowana przez te wypadanie i jak nie będę czegoś robić to się jeszcze bardziej zdołuję
Bursztynku jak już będziesz zażywać to po jakimś tam czasie skrobnij czy widzisz poprawęBursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczeta czytam Was pozdrawiam dzisiaj krociutko bo padam na ze zmeczenia i chyba jutro zaczne nowy cykl bo wszystko na to wskazuje, enrgia =0, nic mi sie nie chce.....kurcze mam znajomych naspraszanych na sobotni wieczor i tez mi sie nie chce.
@Bursztyn najchetniej to bym sie wpakowala w szlafrok jak ty na nastepne 24 godziny haha a tu znowu do pracy jutro rano prosto na zebranie fujfujfuj....
Czekamy na wiadomosci od Inessy, mam nadzieje ze wszsytko bedzie dobrze...
samira, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
Iwka mam nadzieję że miewasz się o wiele lepiej
no oczywiście że lepiej sie czuję nawet juz zjadłam po malutkim kawaleczku jabłecznika i napoleonki , mam nadzieję że nie zemdli mnie hihihih Pobrali mi krew na badania w kierunku tarczycy FT3 FT4, bo lekarz podejrzewa że to też może być powód jeśli może mam coś z tarczycą , jutro będę więcej wiedziała . też tutaj tak obserwuję jak kobiety są przywożone i wywożona na zabiegi dosłownie taśmowo i tak sobie myślę że Inessa juz dawno jest po zabiegu i teraz dochodzi do siebie. U mnie na sali też pani czeka na zabieg i widze jak ona sie denerwujegrosza, iza37, Panda, samira, bliska77, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Samirka, jak tylko będziesz coś wiedziała daj koniecznie znać, wspieramy Inesse bardzo mocno
Bursztynku, czasem potrzebny jest taki dzień ale pod warunkiem, ze tylko jeden, oby w krew Ci to nie weszło, choć powiem Ci, że jeśli ja mam taki podły nastrój to zaraz biorę się za cokolwiek tylko po to żeby się ogarnąć, bo wiem, ze do niczego dobrego (w sensie psychicznym i emocjonalnym) mnie to nie doprowadzi, także Bursztynku zbierz się do kupy
AGA to podziwiam cię u mnie to wtedy z godziny na godzinę jest gorzej aż przychodzi wieczór i on mnie ratujeBursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Agafbh od początku masz w sumie wysoką temp zawsze tak miałaś? ja mam na poziomie 36,0-36,2 zamarzam?
Ja to sie wlasnie zastanawiam jak to jest bo u mnie to cykl zwykle sie zaczyna od 35.7 ja to wogole jakas nieskocieplan jestem i pozniej pnie sie spokojnie do gory. Cholera wie od czego to zalezygrosza, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:grosza wrote:iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
no oczywiście że lepiej sie czuję nawet juz zjadłam po malutkim kawaleczku jabłecznika i napoleonki , mam nadzieję że nie zemdli mnie hihihih Pobrali mi krew na badania w kierunku tarczycy FT3 FT4, bo lekarz podejrzewa że to też może być powód jeśli może mam coś z tarczycą , jutro będę więcej wiedziała . też tutaj tak obserwuję jak kobiety są przywożone i wywożona na zabiegi dosłownie taśmowo i tak sobie myślę że Inessa juz dawno jest po zabiegu i teraz dochodzi do siebie. U mnie na sali też pani czeka na zabieg i widze jak ona sie denerwuje
to dobrze, ze juz Ci lepiej kochana. Niech Cie tam porzadnie zdiagnozują, "naprawią" i szybciutko wracaj do domku:)samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa jest dawno po zabiegu było masakrycznie- cytuję ,już chyba lepiej ale ma przetaczane dwie jednostki krwi
Dziękuje za wsparcie i pozdrawia ...
a ja mam chyba zapalenie cewki moczowej tak mnie piecze podczas sikania i nie tylko i ciągnie (aż do podbrzusza ,boli ze lepiej nie mówić ,na razie żurawina i będę piła Fitozylinę jak nie to we wtorek do lekarza bo się zapisałam ,mam parę sztuk Dumoxa (antybiotyk)a potem mi resztę napisze najwyżej ,musiałabym zacząć dopiero w sobotę go brać bo mam tylko 6szt kurcze no...też mi teraz się musiało przyplątać wrrr...grosza, Bursztyn, bliska77, megan8, anna maria, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:grosza wrote:iwka76 wrote:cześć dziewczynki ja już jestem po śniadanku i czekam na wizyte . Ciekawe co lekarze powiedzą Mam nadzieję że inesska jest już na stole i się nie denerwuje , bo ja wiem jakie człowiek ma nerwy przed operacjami i zawsze wolałam być pierwsza niż czekać . Więc trzymam za nia kciuki
no oczywiście że lepiej sie czuję nawet juz zjadłam po malutkim kawaleczku jabłecznika i napoleonki , mam nadzieję że nie zemdli mnie hihihih Pobrali mi krew na badania w kierunku tarczycy FT3 FT4, bo lekarz podejrzewa że to też może być powód jeśli może mam coś z tarczycą , jutro będę więcej wiedziała . też tutaj tak obserwuję jak kobiety są przywożone i wywożona na zabiegi dosłownie taśmowo i tak sobie myślę że Inessa juz dawno jest po zabiegu i teraz dochodzi do siebie. U mnie na sali też pani czeka na zabieg i widze jak ona sie denerwuje
to dobrze ze już lepiej ,ja mam podobne objawy bez ciąży a endo pierwsza wizytę w lipcu (pod koniec) reumatolog po objawach podejrzewa Hasimoto ale to tylko podejrzeniamegan8 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Inessa jest dawno po zabiegu było masakrycznie- cytuję ,już chyba lepiej ale ma przetaczane dwie jednostki krwi
a ja mam chyba zapalenie cewki moczowej tak mnie piecze podczas sikania i nie tylko i ciągnie (aż do podbrzusza ,boli ze lepiej nie mówić ,na razie żurawina i będę piła Fitozylinę jak nie to we wtorek do lekarza bo się zapisałam ,mam parę sztuk Dumoxa (antybiotyk)a potem mi resztę napisze najwyżej ,musiałabym zacząć dopiero w sobotę go brać bo mam tylko 6szt kurcze no...też mi teraz się musiało przyplątać wrrr...
Samirka niestety nie miałam nigdy zapalenia -albo przeszło niezauważalne ale moja kumpela brała urosept i żurawit do końca opakowania kazała jej lekarka braćanna maria lubi tę wiadomość
-
Ciesze sie ze juz po wszytkim u Inneski, teraz tylko niech szybko wraca do zdrowia. Wspolczuje zapalenia Samirka, podobno jest to okropne, ja dzieki Bogu nigdy nie mialam, ale moja mlodsza siostra co pare miesiecy sie meczyla. Iwka mam nadzieje ze wkrotce juz Cie wypuszcza ze szpitala i bedzie wszytko ok, bo w tych szpitalach to sie czlowiek napatrzy, ze jeszcze bardziej sie rozchorowuje. Ja juz jak nowo urodzona po tym ukaszeniu i tylko czekam, az sie zacznie nowy cykl. Od paru dni mierze temperature, ale niestety tu w Meksyku nie moge znalezc termometra z dwoma cyframi po przecinku, wiec to moje mierzenie troche nie precyzyjne, no ale zobaczymy co z tego bedzie. Pozdrowienia dla wszytkich, spokoju i duzo zdrowia !!!
Bursztyn, bliska77, samira, megan8, anna maria, Panda lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:agafbh wrote:Samirka, jak tylko będziesz coś wiedziała daj koniecznie znać, wspieramy Inesse bardzo mocno
AGA to podziwiam cię u mnie to wtedy z godziny na godzinę jest gorzej aż przychodzi wieczór i on mnie ratuje
to tak jak u mnie, tylko ze wieczor jakos nie dziala...grosza lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Inessa jest dawno po zabiegu było masakrycznie- cytuję ,już chyba lepiej ale ma przetaczane dwie jednostki krwi
a ja mam chyba zapalenie cewki moczowej tak mnie piecze podczas sikania i nie tylko i ciągnie (aż do podbrzusza ,boli ze lepiej nie mówić ,na razie żurawina i będę piła Fitozylinę jak nie to we wtorek do lekarza bo się zapisałam ,mam parę sztuk Dumoxa (antybiotyk)a potem mi resztę napisze najwyżej ,musiałabym zacząć dopiero w sobotę go brać bo mam tylko 6szt kurcze no...też mi teraz się musiało przyplątać wrrr...
Samira, lec do apteki i kup Urofuragin- dziala ja reka odjal i jest juz bez recepty (dawniej tylko na recepte). Niezawodny, stosowalam bo miewalam takie wlasnie nieprzyjemne infekcje i zawsze dzialal.iza37, anna maria lubią tę wiadomość