35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInessa, najwazniejsze, ze juz po zabiegu, wracaj szybko do zdrowia i nabieraj sil, przytulam Cie mocno
Samira, moze furagine sprobuj, oby przeszlo jak nakszybciej
Bursztynku, bardzo zaluje, ze nie mieszkasz blizej mnie, jestem pewna, ze pogaduchy przy winku na pewno dobrze wplynelyby na Twoje samopoczucie i nie pisz ze jestes stara itp, to normqlne ze sa gorsze dni, ja czasem a nawet dosc czesto nie moge w lustro patrzec ale coz, taka ta nasza babska uroda, ze uwielbiamy szukac dziury w calym. mam nadzieje, ze choc troszke Twoje samopoczucie sie poprawilocaffe, megan8, Bursztyn, anna maria, grosza, Panda lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:samira wrote:Inessa jest dawno po zabiegu było masakrycznie- cytuję ,już chyba lepiej ale ma przetaczane dwie jednostki krwi
Dziękuje za wsparcie i pozdrawia ...
a ja mam chyba zapalenie cewki moczowej tak mnie piecze podczas sikania i nie tylko i ciągnie (aż do podbrzusza ,boli ze lepiej nie mówić ,na razie żurawina i będę piła Fitozylinę jak nie to we wtorek do lekarza bo się zapisałam ,mam parę sztuk Dumoxa (antybiotyk)a potem mi resztę napisze najwyżej ,musiałabym zacząć dopiero w sobotę go brać bo mam tylko 6szt kurcze no...też mi teraz się musiało przyplątać wrrr...
Samira, lec do apteki i kup Urofuragin- dziala ja reka odjal i jest juz bez recepty (dawniej tylko na recepte). Niezawodny, stosowalam bo miewalam takie wlasnie nieprzyjemne infekcje i zawsze dzialal.
dokładnie tak, ja mialam zapalenie pęcherza i go brałam, ale wtedy był na receptę, pomaga naprawdę. Samirka współczuję...caffe lubi tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Ciesze sie ze juz po wszytkim u Inneski, teraz tylko niech szybko wraca do zdrowia. Wspolczuje zapalenia Samirka, podobno jest to okropne, ja dzieki Bogu nigdy nie mialam, ale moja mlodsza siostra co pare miesiecy sie meczyla. Iwka mam nadzieje ze wkrotce juz Cie wypuszcza ze szpitala i bedzie wszytko ok, bo w tych szpitalach to sie czlowiek napatrzy, ze jeszcze bardziej sie rozchorowuje. Ja juz jak nowo urodzona po tym ukaszeniu i tylko czekam, az sie zacznie nowy cykl. Od paru dni mierze temperature, ale niestety tu w Meksyku nie moge znalezc termometra z dwoma cyframi po przecinku, wiec to moje mierzenie troche nie precyzyjne, no ale zobaczymy co z tego bedzie. Pozdrowienia dla wszytkich, spokoju i duzo zdrowia !!!
Super Jolu, że juz Ci lepiej! Szkoda, ze mieszkasz tak daleko,podrzuciłabym Ci termometr:)))anna maria, Panda lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Ciesze sie ze juz po wszytkim u Inneski, teraz tylko niech szybko wraca do zdrowia. Wspolczuje zapalenia Samirka, podobno jest to okropne, ja dzieki Bogu nigdy nie mialam, ale moja mlodsza siostra co pare miesiecy sie meczyla. Iwka mam nadzieje ze wkrotce juz Cie wypuszcza ze szpitala i bedzie wszytko ok, bo w tych szpitalach to sie czlowiek napatrzy, ze jeszcze bardziej sie rozchorowuje. Ja juz jak nowo urodzona po tym ukaszeniu i tylko czekam, az sie zacznie nowy cykl. Od paru dni mierze temperature, ale niestety tu w Meksyku nie moge znalezc termometra z dwoma cyframi po przecinku, wiec to moje mierzenie troche nie precyzyjne, no ale zobaczymy co z tego bedzie. Pozdrowienia dla wszytkich, spokoju i duzo zdrowia !!!
Jola zapytaj w aptece o termometr owulacyjny. To nie musi być elektroniczny, a nawet lepiej, żeby nie był. Prawdziwy owulacyjny wygląda jak zwykły, dawny - rtęciowy, tylko tyle, że ma rozbudowaną skalę - szerszą jakby i zakres tempki podstawowej jest w kolorze, a wyższa...owulacyjna już czarno biała. Nie wiem, czy nie namieszałam..Zapytaj po prostu w aptece o owulacyjny, a nie o taki z dwoma miejscami po przecinku. On jest trochę droższy od elektronicznego, ale lepszy... Ja mam taki podobny jak ten na linku:
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-basal-geratherm-sklep-medan-i3227979156.htmlanna maria, Panda lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bozia3 wrote:Zaczęłam czytać - podobnie jak Jolka76 - wątek od początku. Jestem przy 100 którejś stronie...zamiast pracować dziś - to sobie ucinałam lekturę fasolkową...koleżanki w pracy pytają - czemu u mnie wciąż tak różowo na ekranie monitora...
a koleżanki wiedzą o Twoich starankach?
u mnie nie i dzięki bogu !
niby nie wiedzą, ale trochę wiedzą..nie robię z tego wielkiej tajemnicy, bo spotykam się raczej z życzliwością i kibicowaniem, więc nie jest źle..Bursztyn, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś u gina...nie wiedział co mi powiedzieć - wyniki moje bardzo dobre...doczepił się trochę do procentu zdrowych żołnierzyków...podumał, podumał i mówi: idźcie do poradni leczenia niepłodności - bo tutaj szkoda czasu - a tam spece zrobią porządek od razu...no i ja panią widzę za jakiś czas u mnie w ciąży.. Zdębiałam trochę - że gość nie chce leczyć, ale z drugiej strony może lepiej, że się przyznaje do własnej bezradności, a nie ciągnie nas i zatrzymuje przy sobie na długo...
samira, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczynki
furaginę znam ( jest bakteriobójcza dlatego była kiedyś na receptę bo działa prawie jak antybiotyk)ale kiedyś brałam i źle się po niej czułam na żołądku niestety, na razie Fitozylina i żurawina a jak nie pomoże to antybiotyk ehhh...megan8, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam was wszystkie Kochane. Choć sie nie udzielam to cały czas was czytam.
Mdlosci niestety odbierają mi siły i ochotę na cokolwiek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 17:22
samira, megan8, grosza, anna maria, Bursztyn, Mango, polarmiś, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaRa wrote:megan8 wrote:Iwka te mdłości się uspokoiły?
Megan a Ty jak sie czujesz? Masz mdłości?
KaRa mdłości przy myciu zębów mam tylko ,choć czasem wydaje mi się ,że mi niedobrze
zazdroszczę wam tych mdłości ,bo mówią ,że jak ich jest dużo to na dziewczynkę ,a ja bardzo chcę mieć córkę !!!!!!!!!!!
za to węch mam tak wyostrzony jak pies"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:07
KaRa, anna maria, Bursztyn, Mango, polarmiś, iza37, Panda lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:KaRa wrote:megan8 wrote:Iwka te mdłości się uspokoiły?
Megan a Ty jak sie czujesz? Masz mdłości?
KaRa mdłości przy myciu zębów mam tylko ,choć czasem wydaje mi się ,że mi niedobrze
zazdroszczę wam tych mdłości ,bo mówią ,że jak ich jest dużo to na dziewczynkę ,a ja bardzo chcę mieć córkę !!!!!!!!!!!
nie chcę trzeciego syna!!!!!!!
za to węch mam tak wyostrzony jak pies"
To super masz. Jejku ja w mieszkaniu palcem nie ruszylam od kilku dni bo jak sie ruszam to jest gorzej. Śpię gdy tylko mogę
Ile takie mdłości trzymają?anna maria, megan8, Mango lubią tę wiadomość