35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nio właśnie wróciłam i kurcze muszę iśc na kilka dni do szpitala bo prawdopodobnie mam za mało elektrolitów i dlatego tak mocno mnie mdli i urywa mi się film , ale lekarz powiedział że tak zdaża sie często i to nie musi być pierwszy i ostatni raz jak tak mam bo mam zmniejszony żołądek i żeczywiście nie pijam dużo , ale teraz mnie nawodnią i wleja we mnie mnóstwo elektrolitow i zobaczymy jak będzie potem . Powiedzial mi że dobrze że nie czekałam dłużej bo to moglo się zle skończyć dla ciąży , i powiedział że ze względu na wcześniejsze poronienie to wolał by żebym poszła do szpitala i tam brała te wszystkie leki Więc idę jak taki cielaczek na pastwisko hihihi
Inessko nie martw sie obie będziemy w murach szpitalnych Pozdrawiam was i dziękuje za pamięć jesteście kochaneinessa, Mango, iza37, megan8, bliska77, Bursztyn, anna maria, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaRa wrote:U mnie dziewczyny cieżko. Kilka dni temu pojawiły sie mdłości . Dokuczaja mi cały dzień. Albo jestem głodna albo jest mi niedobrze.zupelnie straciłam energię . Najlepiej spalabym cały dzień.niestety l4 nie wchodzi w grę .
Także kiepsko!
Ale nie marudze absolutnie. Jestem wdzięczna za każdy, nawet ciężki dzień ciąży
Kara może jednak coś z l4 zadziałasz? bo jak ciężko to trzeba trochę odpocząćinessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Iwka a już dzisiaj idziesz? Oj kochana przytulam bardzo mocno do serca i tam za dużo się nie martw bedzie dobrze dowodnią Cię i odpowiednio się zatroszczą o Ciebie i dzidziusia. Jestem z Tobą
nie nie inessko nie bylam przygotowana żeby iść z marszu więc idę jutro z samego rana mam nadzieję że te cholerstwo pozwoli mi jutro rano swobodnie dojechac do szpitala Lekaez mnie pocieszył że tak do 16 tygodnia może być a zaczyna sie dopiero 8 hahahahamegan8, Mango, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
Iwka , Ineska będę jutro o was intensywnie myśleć! !!! Trzymajcie się dziewczyny♡♡♡ Kara aż zazdroszczę ci tych objawów hehe Też przez to przechodziłam.okropne ale przejdzie:-) Dbaj o was♥ Dobranoc dziewczyny miłych snów
megan8, Mango, inessa, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:inessa wrote:Iwka a już dzisiaj idziesz? Oj kochana przytulam bardzo mocno do serca i tam za dużo się nie martw bedzie dobrze dowodnią Cię i odpowiednio się zatroszczą o Ciebie i dzidziusia. Jestem z Tobą
nie nie inessko nie bylam przygotowana żeby iść z marszu więc idę jutro z samego rana mam nadzieję że te cholerstwo pozwoli mi jutro rano swobodnie dojechac do szpitala Lekaez mnie pocieszył że tak do 16 tygodnia może być a zaczyna sie dopiero 8 hahahaha
iwka to uważaj tam na siebie w drodze do szpitala i daj znać czy ci pomogłoMango, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aniu to powodzenia dla syna najwyżej bedzie w kasku grał tak też można
Dziewczyny jesteście kochane naprawde od jutra bede Was tylko czytać ale niestety nic nie odpowiem ale wiedzcie ,że bede pamiętać
My z mężem lubimy serduszkować ale ja nie lubie przymusu i wtedy robie wszystko na odwrót i to jest czasami niezależne ode mnie
U nas duchota tragiczna chyba bedzie burza i spać się chce
Wystarczy Inessko ze do mnie napiszesz a ja dziewczynom przekażęinessa, Bursztyn, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie Samirko tak myślałam
Wiecie dzisiaj urodziłą nasz znajoma czwartą córeczke a półtora miesiaca temu jej córka 16 latka też urodziła córke
Mój mąż mnie wziął na wieczorny spacer i na lodydla odprężenia no i jeszcze czeka mnie ciekawy wieczór
Spokojnej nocy kolorowych snów dla Was Moje siostrzyczki drogie
Mam wielką nadzieję,że już w piątek wyjde na "wolność"
to odezwe się a tak bede przekazywać wiadomości przez Samirke
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 19:40
megan8, Bursztyn, samira, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
Powodzenia Inessko, wszytko bedzie dobrze, zobaczysz i szybko wracaj bo bedziemy za Toba tu tesknic, Iwka dbaj o siebie bardzo i po powrocie ze szpitala zaraz daj znac, zebysmy sie nie martwily. Bursztyn juz pewnie za pozno zeby zyczyc Ci powodzenia, bo juz po wszytkim, ale jestem pewna ze egzaminy zdane na 6 !!! Powodzenia w tym cyklu dziewczynki i Caffe masz niezly powod na pogodzenie z mezem bo nie mozna czasu marnowac
. Milej nocy wszystkim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 20:26
Bursztyn, inessa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Zaglądam jeszcze bo myślałąm,że Bursztynek napisała jak tam po egzaminie? Co tam Bursztynku? Pamietałyśmy kochana
Inessko jak nie doładuję konta do jutra to będę odpisywać z telefonu mojego G dlatego nie zdziw się jak dostaniesz eska z nieznanego nr ale zawsze się podpiszęale pisz jak tylko będziesz miała ochotę :*
inessa, megan8, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja czuję się średnio napierdziela i pali mnie w szyjnym kręgosłupie ,w barku i biodrze aż mi się niedobrze zrobiło i słabo to chyba dlatego ze zaczęłam o kijach chodzić od dwóch dni,niedługo bo dziennie po 20min ale mam straszne zakwasy chyba bo ja tak ze sportem na bakier i może to jest przyczyna tych moich bóli stawów i kręgosłupa a kiedyś tak bardzo lubiłam pływać
inessa, megan8, bliska77, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko a mam pisać na meża tel.?
A kregosłup to chyba też pogoda bo ja poprostu wczoraj płakałam z bólu i dzisiaj. Dbaj o siebie kochana i to bardzo a spacery o kijkach ja na szyjny kręgosłup miałam zabroniony a teraz po operacji to już wogóle ale spacery są zalecane
samira, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko a mam pisać na meża tel.?
A kregosłup to chyba też pogoda bo ja poprostu wczoraj płakałam z bólu i dzisiaj. Dbaj o siebie kochana i to bardzo a spacery o kijkach ja na szyjny kręgosłup miałam zabroniony a teraz po operacji to już wogóle ale spacery są zalecane
nie kochana na mój numer ten który ci posłałaminessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny