X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio właśnie wróciłam i kurcze muszę iśc na kilka dni do szpitala bo prawdopodobnie mam za mało elektrolitów i dlatego tak mocno mnie mdli i urywa mi się film , ale lekarz powiedział że tak zdaża sie często i to nie musi być pierwszy i ostatni raz jak tak mam bo mam zmniejszony żołądek i żeczywiście nie pijam dużo , ale teraz mnie nawodnią i wleja we mnie mnóstwo elektrolitow i zobaczymy jak będzie potem . Powiedzial mi że dobrze że nie czekałam dłużej bo to moglo się zle skończyć dla ciąży , i powiedział że ze względu na wcześniejsze poronienie to wolał by żebym poszła do szpitala i tam brała te wszystkie leki Więc idę jak taki cielaczek na pastwisko hihihi
    Inessko nie martw sie obie będziemy w murach szpitalnych Pozdrawiam was i dziękuje za pamięć jesteście kochane

inessa, Mango, iza37, megan8, bliska77, Bursztyn, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka a już dzisiaj idziesz? Oj kochana przytulam bardzo mocno do serca i tam za dużo się nie martw bedzie dobrze dowodnią Cię i odpowiednio się zatroszczą o Ciebie i dzidziusia. Jestem z Tobą <3

megan8, bliska77, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to już 14 tydzień !!!!! Kara u ciebie 7!!!
    Jejku jak ten czas leci !!!
    Trzymajcie się dzielnie :)

inessa, megan8, Mango, Bursztyn, polarmiś, anna maria, angela, KaRa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    U mnie dziewczyny cieżko. Kilka dni temu pojawiły sie mdłości . Dokuczaja mi cały dzień. Albo jestem głodna albo jest mi niedobrze.zupelnie straciłam energię . Najlepiej spalabym cały dzień.niestety l4 nie wchodzi w grę .
    Także kiepsko!
    Ale nie marudze absolutnie. Jestem wdzięczna za każdy, nawet ciężki dzień ciąży :)

Kara może jednak coś z l4 zadziałasz? bo jak ciężko to trzeba trochę odpocząć :)

inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iwka a już dzisiaj idziesz? Oj kochana przytulam bardzo mocno do serca i tam za dużo się nie martw bedzie dobrze dowodnią Cię i odpowiednio się zatroszczą o Ciebie i dzidziusia. Jestem z Tobą <3

nie nie inessko nie bylam przygotowana żeby iść z marszu więc idę jutro z samego rana mam nadzieję że te cholerstwo pozwoli mi jutro rano swobodnie dojechac do szpitala Lekaez mnie pocieszył że tak do 16 tygodnia może być a zaczyna sie dopiero 8 hahahaha

megan8, Mango, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka , Ineska będę jutro o was intensywnie myśleć! !!! Trzymajcie się dziewczyny♡♡♡ Kara aż zazdroszczę ci tych objawów hehe Też przez to przechodziłam.okropne ale przejdzie:-) Dbaj o was♥ Dobranoc dziewczyny miłych snów

megan8, Mango, inessa, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:17

inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    inessa wrote:

nie nie inessko nie bylam przygotowana żeby iść z marszu więc idę jutro z samego rana mam nadzieję że te cholerstwo pozwoli mi jutro rano swobodnie dojechac do szpitala Lekaez mnie pocieszył że tak do 16 tygodnia może być a zaczyna sie dopiero 8 hahahaha

iwka to uważaj tam na siebie w drodze do szpitala i daj znać czy ci pomogło :) :) :)

Mango, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aniu to powodzenia dla syna najwyżej bedzie w kasku grał tak też można ;)
    Dziewczyny jesteście kochane naprawde od jutra bede Was tylko czytać ale niestety nic nie odpowiem ale wiedzcie ,że bede pamiętać :D
    My z mężem lubimy serduszkować ale ja nie lubie przymusu i wtedy robie wszystko na odwrót i to jest czasami niezależne ode mnie ;)
    U nas duchota tragiczna chyba bedzie burza i spać się chce ;)

Wystarczy Inessko ze do mnie napiszesz a ja dziewczynom przekażę :D

inessa, Bursztyn, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Samirko tak myślałam :D
    Wiecie dzisiaj urodziłą nasz znajoma czwartą córeczke a półtora miesiaca temu jej córka 16 latka też urodziła córke ;)
    Mój mąż mnie wziął na wieczorny spacer i na lody :D :D :D dla odprężenia no i jeszcze czeka mnie ciekawy wieczór ;)
    Spokojnej nocy kolorowych snów dla Was Moje siostrzyczki drogie :D
    Mam wielką nadzieję,że już w piątek wyjde na "wolność" ;)
    to odezwe się a tak bede przekazywać wiadomości przez Samirke :D
    Buziaki :D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 19:40

megan8, Bursztyn, samira, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Inessko, wszytko bedzie dobrze, zobaczysz i szybko wracaj bo bedziemy za Toba tu tesknic, Iwka dbaj o siebie bardzo i po powrocie ze szpitala zaraz daj znac, zebysmy sie nie martwily. Bursztyn juz pewnie za pozno zeby zyczyc Ci powodzenia, bo juz po wszytkim, ale jestem pewna ze egzaminy zdane na 6 !!! Powodzenia w tym cyklu dziewczynki i Caffe masz niezly powod na pogodzenie z mezem bo nie mozna czasu marnowac :). Milej nocy wszystkim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 20:26

Bursztyn, inessa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam jeszcze bo myślałąm,że Bursztynek napisała jak tam po egzaminie? Co tam Bursztynku? Pamietałyśmy kochana <3

samira, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Zaglądam jeszcze bo myślałąm,że Bursztynek napisała jak tam po egzaminie? Co tam Bursztynku? Pamietałyśmy kochana <3

Inessko jak nie doładuję konta do jutra to będę odpisywać z telefonu mojego G dlatego nie zdziw się jak dostaniesz eska z nieznanego nr ale zawsze się podpiszę ;) ale pisz jak tylko będziesz miała ochotę :*

inessa, megan8, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czuję się średnio napierdziela i pali mnie w szyjnym kręgosłupie ,w barku i biodrze aż mi się niedobrze zrobiło i słabo to chyba dlatego ze zaczęłam o kijach chodzić od dwóch dni,niedługo bo dziennie po 20min ale mam straszne zakwasy chyba bo ja tak ze sportem na bakier i może to jest przyczyna tych moich bóli stawów i kręgosłupa a kiedyś tak bardzo lubiłam pływać :P

inessa, megan8, bliska77, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko a mam pisać na meża tel.?
    A kregosłup to chyba też pogoda bo ja poprostu wczoraj płakałam z bólu i dzisiaj. Dbaj o siebie kochana i to bardzo a spacery o kijkach ja na szyjny kręgosłup miałam zabroniony a teraz po operacji to już wogóle ale spacery są zalecane :)

samira, megan8, anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko a mam pisać na meża tel.?
    A kregosłup to chyba też pogoda bo ja poprostu wczoraj płakałam z bólu i dzisiaj. Dbaj o siebie kochana i to bardzo a spacery o kijkach ja na szyjny kręgosłup miałam zabroniony a teraz po operacji to już wogóle ale spacery są zalecane :)

nie kochana na mój numer ten który ci posłałam :)

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok rozumiem :D

"Wczoraj jest historią. Jutro jest tajemnicą.
    Dziś jest darem."

samira, anna maria, grosza, bliska77, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ