X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    My z mężem już zaczynami się śmiać z tego naszego serduszkowania. Ostatnio dzwonię do niego i mówię, że z moich obserwacji wynika, że dzisiaj będziemy współżyć. Uśmialiśmy się ..

fajnie, dobrze jeśli druga połowa rozumie problem i tez podchodzi do tego z pełną życzliwością i wyrozumiałością. Ja na szczęście w tej kwestii dogaduję się z moim M, śmieję się, że zapewnia mnie, że jeśli chodzi o pracę nad potomkiem, to zawsze, o każdej porze dnia i nocy mogę na niego liczyć :-)

Reni, inessa, samira, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane witajcie w nowym słonecznym dniu :D
    Bursztynku ja wierzę w Twoje zdolności poprostu wiem, ze sobie poradzisz i zdasz :D
    Renie super ta ciąża 37letnie ;)
    Iza naprawde wierzę,że się uda :D
    Samirka, Aga, Caffe, ojej i wszystkie kochane dziwczęta wierze, że w tym roku uda się każdej z Was zostać mamusiami i chodzić z wielkimi brzuszkami a pamietajcie,że po 35 roku zycia ciąże bliźniacze zdarzają się czesciej niż wcześniej ;)
    Jutro kochane ide do szpitala umieram z nerwów jak sobie prypomne o tym zwłaszcza rano i wieczorkiem jak się kłade do łóżka, ale cóż musze to muszę :)
    Dobrego dnia dla każdej dużo optymizmu, radości i nadziei i spełnienia najwiekszego marzenia :D :D :D jestem z Wami moim małym sercem <3

bliska77, Reni, Olena, samira, anna maria, polarmiś, gosia7122, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku ja wierzę w Twoje zdolności poprostu wiem, ze sobie poradzisz i zdasz :D
    Samirka, Aga, Caffe, ojej i wszystkie kochane dziwczęta wierze, że w tym roku uda się każdej z Was zostać mamusiami i chodzić z wielkimi brzuszkami a pamietajcie,że po 35 roku zycia ciąże bliźniacze zdarzają się czesciej niż wcześniej ;)
    Jutro kochane ide do szpitala umieram z nerwów jak sobie prypomne o tym zwłaszcza rano i wieczorkiem jak się kłade do łóżka, ale cóż musze to muszę :)
    Dobrego dnia dla każdej dużo optymizmu, radości i nadziei i spełnienia najwiekszego marzenia :D :D :D jestem z Wami moim małym sercem <3

Inessko nasza kochana, nie denerwuj się, pamiętaj, jesteśmy z Tobą, wszystkie jak jeden mąż będziemy myśleć o Tobie i wspierać Cię na wszystkie możliwe sposoby

inessa, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessko będę o tobie myślała a jak chcesz i będzie ci smutno w szptalu to napisz do mnie eska ,nr. komóry wysyłam na priv <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 09:33

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Miłego dnia i owocnych starań dla tych, które się starają :)

Bursztynku, powodzenia :)

Inessa, trzymam kciuki za operację, oby wszystko poszło tak jak powinno :)

Dzięki, a ty Caffe też już nie długo dołączysz do nas co?

Ja jeszcze się nie staram :P

Zobaczymy co organizm "pokaże" z czasem :)

inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam :D DZIEKUJE !!!
    Caffe ale w tym cyklu zaczynacie ;) :) ?
    Za chwile ide do pracy odezwe sie w wolnej chwili :D

samira, megan8, bliska77, iza37, caffe, Mango, Patii22, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

dzięki ,eska dostałam .miłej pracki :)

inessa, bliska77, caffe, Patii22, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:16

bliska77, samira, anna maria, caffe, Patii22, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło

megan8, anna maria, caffe, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Nie wiem, bo się pokłóciłam z mężem :P

samira, inessa, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:

to macie okazje do pogodzenia się ;-)

samira, caffe, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Kochana po pierwsze masz wielkie serce,po drugie marzenia wypowiadane na głos sie spełniają, jak juz tu jednej z nas napisałam i sie spełniło, wiec nam wszystkim sie spełni.Po trzecie kochana moja cały czas mysle o Tobie, pomysl w szpitalu o nas jak bedzie ci źle, my wszystkie wspieramy cie z całych naszych sił!!!I tak jak dziewczyny pisały,przygotowujesz mieszkanko dla małego lokatorka hihi

megan8, bliska77, anna maria, caffe, Patii22, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Tak, ale wcale mi się nie chce :P

Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Trzymaj sie Inessa i badz dobrej mysli a my tu przesylamy Tobie moc dobrej energii :)

...Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać....

tak pieknie powiedzial nasz Karol Wojtyla i ja w to wierze!

samira, megan8, bliska77, anna maria, caffe, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:17

anna maria, iza37, grosza, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Dostałam wyniki mailem z pracowni analitycznej: dzień cyklu 22 - prolaktyna 16,4, progesteron - 24,70. Z tego, co zdążyłam naprędce doczytać w necie - oznacza, że najprawdopodobniej była owulka...a na USG wielkie nic...
    Natura jest nieobliczalna...:)

bliska77, anna maria, iza37, caffe, polarmiś, samira, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło

Iwka moze ty za malo pijesz wody ze tak slabo sie czujesz ,mialas badania na cukrzyce? jak wrocisz od Gina to sie odezwij.

bliska77, iza37, caffe, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    iwka76 wrote:

Iwka moze ty za malo pijesz wody ze tak slabo sie czujesz ,mialas badania na cukrzyce? jak wrocisz od Gina to sie odezwij.

tak tak, koniecznie napisz co i jak

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Tak, ale wcale mi się nie chce :P

Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.

Caffe dont stres, ja tez nie mam pojecia jak długi bedzie ten cykl,tym bardziej, ze sa one bardzo nieregularne od 35-50 dni ehhh cóż pożyjemy zobaczymy. Z moim M też jakos chłodno ostatnio, az mi sie odechciewa, ale patrząc na optymizm dziewczyn z forum napastuje GO i juz!

caffe, inessa, Mango, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn właśnie zaczęła ...

trzymamy za nią &&& mocno!!!

anna maria, inessa, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ