35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:My z mężem już zaczynami się śmiać z tego naszego serduszkowania. Ostatnio dzwonię do niego i mówię, że z moich obserwacji wynika, że dzisiaj będziemy współżyć. Uśmialiśmy się ..
fajnie, dobrze jeśli druga połowa rozumie problem i tez podchodzi do tego z pełną życzliwością i wyrozumiałością. Ja na szczęście w tej kwestii dogaduję się z moim M, śmieję się, że zapewnia mnie, że jeśli chodzi o pracę nad potomkiem, to zawsze, o każdej porze dnia i nocy mogę na niego liczyć
Reni, inessa, samira, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane witajcie w nowym słonecznym dniu
Bursztynku ja wierzę w Twoje zdolności poprostu wiem, ze sobie poradzisz i zdasz
Renie super ta ciąża 37letnie
Iza naprawde wierzę,że się uda
Samirka, Aga, Caffe, ojej i wszystkie kochane dziwczęta wierze, że w tym roku uda się każdej z Was zostać mamusiami i chodzić z wielkimi brzuszkami a pamietajcie,że po 35 roku zycia ciąże bliźniacze zdarzają się czesciej niż wcześniej
Jutro kochane ide do szpitala umieram z nerwów jak sobie prypomne o tym zwłaszcza rano i wieczorkiem jak się kłade do łóżka, ale cóż musze to muszę
Dobrego dnia dla każdej dużo optymizmu, radości i nadziei i spełnienia najwiekszego marzeniajestem z Wami moim małym sercem
bliska77, Reni, Olena, samira, anna maria, polarmiś, gosia7122, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane witajcie w nowym słonecznym dniu
Bursztynku ja wierzę w Twoje zdolności poprostu wiem, ze sobie poradzisz i zdasz
Samirka, Aga, Caffe, ojej i wszystkie kochane dziwczęta wierze, że w tym roku uda się każdej z Was zostać mamusiami i chodzić z wielkimi brzuszkami a pamietajcie,że po 35 roku zycia ciąże bliźniacze zdarzają się czesciej niż wcześniej
Jutro kochane ide do szpitala umieram z nerwów jak sobie prypomne o tym zwłaszcza rano i wieczorkiem jak się kłade do łóżka, ale cóż musze to muszę
Dobrego dnia dla każdej dużo optymizmu, radości i nadziei i spełnienia najwiekszego marzeniajestem z Wami moim małym sercem
Inessko nasza kochana, nie denerwuj się, pamiętaj, jesteśmy z Tobą, wszystkie jak jeden mąż będziemy myśleć o Tobie i wspierać Cię na wszystkie możliwe sposoby
inessa, megan8, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane witajcie w nowym słonecznym dniu
Inessko będę o tobie myślała a jak chcesz i będzie ci smutno w szptalu to napisz do mnie eska ,nr. komóry wysyłam na privWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 09:33
inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Miłego dnia i owocnych starań dla tych, które się starają
Bursztynku, powodzenia
Inessa, trzymam kciuki za operację, oby wszystko poszło tak jak powinno
Dzięki, a ty Caffe też już nie długo dołączysz do nas co?
Ja jeszcze się nie staram
Zobaczymy co organizm "pokaże" z czaseminessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
Caffe ale w tym cyklu zaczynacie?
Za chwile ide do pracy odezwe sie w wolnej chwili
dzięki ,eska dostałam .miłej prackiinessa, bliska77, caffe, Patii22, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło
megan8, anna maria, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
Nie wiem, bo się pokłóciłam z mężemsamira, inessa, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
Nie wiem, bo się pokłóciłam z mężem
to macie okazje do pogodzenia sięsamira, caffe, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane witajcie w nowym słonecznym dniu
Kochana po pierwsze masz wielkie serce,po drugie marzenia wypowiadane na głos sie spełniają, jak juz tu jednej z nas napisałam i sie spełniło, wiec nam wszystkim sie spełni.Po trzecie kochana moja cały czas mysle o Tobie, pomysl w szpitalu o nas jak bedzie ci źle, my wszystkie wspieramy cie z całych naszych sił!!!I tak jak dziewczyny pisały,przygotowujesz mieszkanko dla małego lokatorka hihimegan8, bliska77, anna maria, caffe, Patii22, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
to macie okazje do pogodzenia się
Tak, ale wcale mi się nie chce
Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane witajcie w nowym słonecznym dniu
Trzymaj sie Inessa i badz dobrej mysli a my tu przesylamy Tobie moc dobrej energii
...Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać....
tak pieknie powiedzial nasz Karol Wojtyla i ja w to wierze!samira, megan8, bliska77, anna maria, caffe, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Dostałam wyniki mailem z pracowni analitycznej: dzień cyklu 22 - prolaktyna 16,4, progesteron - 24,70. Z tego, co zdążyłam naprędce doczytać w necie - oznacza, że najprawdopodobniej była owulka...a na USG wielkie nic...
Natura jest nieobliczalna...bliska77, anna maria, iza37, caffe, polarmiś, samira, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło
Iwka moze ty za malo pijesz wody ze tak slabo sie czujesz ,mialas badania na cukrzyce? jak wrocisz od Gina to sie odezwij.bliska77, iza37, caffe, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:iwka76 wrote:kurcze no i muszę sie wybrać dzisiaj do ginesa bo naprawde słabo sie czuje . jetsem tak słaba że film mi sie urywa , całe szczęście to nie są omdlenia ale mometalnie usypiam i zadzwoniłam do poradni i kazali mi przyjechać . A ja nawet nie mam sił że by sie ruszyć , ja pikole ale sie narobiło
Iwka moze ty za malo pijesz wody ze tak slabo sie czujesz ,mialas badania na cukrzyce? jak wrocisz od Gina to sie odezwij.
tak tak, koniecznie napisz co i jakinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Jesteście tak dobre i kochane,że się wzruszyłam i popłakałam
DZIEKUJE !!!
to macie okazje do pogodzenia się
Tak, ale wcale mi się nie chce
Nie wiem jak z moim ovu bo się nie badałam testami, a mając na uwadze moje perypetie z @, to nawet nie wiem jak długi będzie ten cykl.
Caffe dont stres, ja tez nie mam pojecia jak długi bedzie ten cykl,tym bardziej, ze sa one bardzo nieregularne od 35-50 dni ehhh cóż pożyjemy zobaczymy. Z moim M też jakos chłodno ostatnio, az mi sie odechciewa, ale patrząc na optymizm dziewczyn z forum napastuje GO i juz!caffe, inessa, Mango, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość